PlayStation 3 ipak pokleknuo

poruka: 183
|
čitano: 82.379
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PlayStation 3 ipak pokleknuo".
16 godina

Ma rekao bi samo se čekalo da valjda netko prvi "probije led" sada kada su valjda "stručnjaci" skužili princip rada sada će stalno oni napadati i modificirati metode da to radi. Evo sada je također moguće i preko HTC desire smartphona jailbreakati PS3, je da je dosta kompliciran način, ali je moguće, i sa vremenom će se vjerojatno pojednostaviti. Ako koga zanima evo vam i tutorijal pa ako imate Desire i PS3, bacite se na posaoBelji se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fućkaš to kad moras skidati igru od 40gb.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 12:50 (F1-IVO).
Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koja svjeza vijest,fakat komično,na netu se o ovom pričalo tjednima a jučer Sony izbacio novi firmware koji onemogućava bilo koji način igranja igara sa eksternog harda a Bug tek sad to objavljuje?Maknite "vijest" i nemojte se i dalje sramotiti.Sutra vijest da je Sony najavio Move?

http://www.vg247.com/2010/09/07/sony-drops-mystery-3-42-ps3-firmware-update/

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 22:35 (AjgorR).
Moj PC  
5 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PlayStation 3 ipak pokleknuo
LordShgi kaže...

A koja to igra ima 40GB?

Sve multiplatform igre su velike otprilike kao i na xboxu, a samo par PS3 ekskluziva ima takvu veličinu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 12:51 (F1-IVO).
17 godina

veličine nekih backupiranih PS3 igara

slika

nije ništa presrašno.. a i ovaj backupirani GOW se skine za max dva dana pri najsporijoj adsl brzini..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 22:48 (nixass).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
LordShgi kaže...

A koja to igra ima 40GB?

Sve multiplatform igre su velike otprilike kao i na xboxu, a samo par PS3 ekskluziva ima takvu veličinu.

Par ekskluziva su i ono što,po meni,i vrijedi na Ps3 konzoli a one druge uglavnom mogu igrati i na pc-ju.A takve su uglavnom monstruozne veličine.

16 godina
neaktivan

napokon...kud nije prije,moj frend prodao trojku,skupe mu igrice bile

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kako god ovo završilo, ja ću i dalje za PS3 kupovati originale... tko će se zezati s ovim metodama, a pitanje je da li onda multiplayer radi... Nisam neki veliki gamer, tako da si jednu do dvije igre mjesečno s game.co.uk bez problema priuštim i poštedim se svih ovih JB metoda. Igre koje mi više nisu zanimljive ili prodam ili zamijenim za nešto drugo, tako da i nije neki veliki trošak što se originalnih igri tiče.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 23:08 (MatkoBB).

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

za one koje nemaju ps3 poput mene a imaju ga namjeru nabaviti najbolje je pričekati i viditi kakva je situacija.... Više iman namjeru pričekati radi pada cijena igara radi rasta piratsvta ( mogli su lolek i bolek stavljati cijene igara od 400 pa naviše , ali sad će ih morati spuštat :) )

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JokeKralj kaže...

za one koje nemaju ps3 poput mene a imaju ga namjeru nabaviti najbolje je pričekati i viditi kakva je situacija.... Više iman namjeru pričekati radi pada cijena igara radi rasta piratsvta ( mogli su lolek i bolek stavljati cijene igara od 400 pa naviše , ali sad će ih morati spuštat :) )

To je slučaj samo kod nas,vani su nove igre 300-njak kuna

15 godina
neaktivan

Možda ih ovo NAPOKON natjera da snize cijene igara

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čestitamo

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=772795

ovo je najbolje rjesenje... android htc telefon, ove upute i to je to :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ledenica kaže...

nevjerujem, xbox je probijen već nekoliko godina a cijene njegovih igara su identične onima na ps3-u

bc2: SaPPhir3
16 godina
protjeran
Weky kaže...

Moze, samo pitanje koja...

ArmA, OPF sigurno ne, dok neke lagane FPS pucačine sasvim sigurno efikasno mogu igrati. Ali je PC bolji.

No konzole su zakon zbog drugih igara, koji nisu FPS.

i koje nisu avanture, i koje nisu rpg(osim onih japanskih tipa FF koji vec ima 2578 nastavaka...), i koje nisu strategije, i koje nisu simulacije itd itd....na konzolu samo tucnjave i sportske "simulacije"....

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 5:36 (grimyHR).
17 godina
Paolo2612 kaže...
LordShgi kaže...

A koja to igra ima 40GB?

God of War 3 npr. ima 40GB.

A sto se teksta tice... Nije "najobičnija USB memorija" nego atmel-ov mikrokontroler sa odredjenim softverom (sto je logicno, ni PC ne radi nista korisno bez softvera). Taj stick je memorijski kao i npr. usb WiFi stick. A i kao sto je vec receno, firmware 3.42 je "popravio" ovaj propust, mada jedna grupa najavljuje da ce njihov hack biti za cca tjedan dana kompatibilan sa 3.42 "pa zato navalite u ducane po nas hack".

17 godina

Nadam se da će se Sony osvetiti zlim piratima i početi razmišljati o povratku na dobre stare kutijice sa ROM memorijom umjesto BR medija...

bor4c - human geek, level: 31, technosexual, neutral good
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Paolo2612 kaže...

A koja to igra ima 40GB?

Recimo FF XIII

GT 5 imal bu možda (vjerojatno) i više...

Kaj se tiče pokleknuća PS3-a, a s njim i Sonya, što je itekak bitno - daleko su od toga!

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
neaktivan

baš sam jučer neznajući za ovo upgradeo firmware

ali nisam ni siguran dali bi napravio jailbreak, neam baš love za igrice i imam samo jednu igricu koju igram online (MW2)

i nebi htio izgubit multiplayer

kad naprave nešto dobro ko na xboxu onda ću fino dat hackirat pleyku a s ovim jailbreakima mi se neda zaje...

http://damir-zg.deviantart.com/

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ledenica kaže...

zasto bi snizili cijene igara ?

oni moraju imat iste cijene ko i igre na xboxu,a to i imaju 

i tak ce ostat

http://asukaanime.weebly.com
15 godina
protjeran

saće da krene prodaja konzola i velikih eksternih diskova :)

malo tko će i uopce kupovati BL medij i to przit,ovako skines igru,bacis na hard i igraj.čas posla

samo čekam firmwire koji ce omoguciti NTFS

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 9:50 (bugonja).
17 godina
neaktivan

Zanimljivo, iako ni najmanje začuđujuće s obzirom na naš mentalitet, kako se kod nas Jailbreak Playstationa 3 instantno povezuje samo i isključivo sa piratskim igrama.

Nitko od takozvanih wannabe IT-ovaca koji posjećuju ovaj forum ne gleda na sve to na način na koji je zamišljeno. Naime, daleko od toga da je ovo napravljeno s ciljem mogućnosti igranja piratskih igara. Ako pogledate bilo koji intervju ili nešto slično sa onima koji su ovaj jailbreak napravili moći ćete vidjeti da je cilj bio nešto sasvim treće.

Jailbreakanjem zatvorene platforme kakva je PS3 ili Iphone ne postižete samo mogućnost korištenja piratskih stvari, dapače, to je tek marginalna opcija. Jailbreakanjem dobijate veću upotrebljivost uređaja, a s obzirom na kvalitetu i specifičnost PS3 hardvera mogućnosti su velike. Kao što ste mogli vidjeti iz članaka o "serverskim farmama" sastavljenim isključivo od PS3 uređaja.

Citat jednog od članova skupine koja je napravila prvi jailbreak:

"The fact that we have a homebrew-enabled console without opening it up is massive. It will take a while for all the good stuff to filter through, but it will be great to see which areas [of the PS3 hardware] are accessible. It’s the media’s narrow-minded view that modchips/hacking = piracy. This is not the case. It’s all about getting more out of your console. If unlocking homebrew on your console is piracy then you can say the same thing about jailbreaking an iPhone, which is now legal in the US. It's really a shame that despite the fact console manufacturers use military grade security on their devices which they spend literally millions of dollars to design, that security always ends up broken at one point or another because they can't make compromises with console hackers or homebrewers. Considering the number of those, the latter are more likely to always end up winning.”

Ne okreće se sve oko piratiziranja, iako je to možda teško shvatiti sa našim "hoću sve mukte" mentalitetom.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

23 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Kao starija generacija gejmera mislim da sam prestar da bi vise sjedio pogrbljen za tastaturom i monitorom (tak i tak cijeli dan provedem pred monitorom na poslu) i halo neku igru. Veci mi je gust zavaljat se u fotelju, primit DualShock, bacit pogled na Sonjaču 42" i slusat kako glave padaju preko Okiya 5.1!
Što se cijena igara tice, e bay je zakon. Ima svega za svakog.

Zadnje sto sam kupio je used RED DEAD REDEMPTION za 260 kn sa poštarinom!

Tolko sam nekad trosio savaka tri mjeseca na WOW!

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

8 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Noz kaže...

Kao starija generacija gejmera mislim da sam prestar da bi vise sjedio pogrbljen za tastaturom i monitorom (tak i tak cijeli dan provedem pred monitorom na poslu) i halo neku igru. Veci mi je gust zavaljat se u fotelju, primit DualShock, bacit pogled na Sonjaču 42" i slusat kako glave padaju preko Okiya 5.1!

Meni konzole neodgovaraju zbog toga što je neke igre nemoguće uopce pokrenuti na konzoli. A kamoli igrati.

Zato mi je PC No.1

Konzole su super za određeni zanr, i neke igre. Ne za sve.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan

Stvarno sramota za BUG, ovo objaviti kao vijest!

Pa SONY je već izdao patch, jailbreak ne radi više.

Po mom skromnom mišljenju, neće ni raditi, tj, svakom nadogradnjom firmware-a (čitaj ubacivanjem novijeg originalnog medija ili spajanjem na net) će konzola ići u trajni ban, ili bi je čak mogli i brick-ati.

His eyes were eggs of unstable crystal, vibrating with a frequency whose name was rain and the sound of trains, suddenly sprouting a humming forest of hair-fine glass spines

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
c0unt.0 kaže...

Stvarno sramota za BUG, ovo objaviti kao vijest!

Pa SONY je već izdao patch, jailbreak ne radi više.

Po mom skromnom mišljenju, neće ni raditi, tj, svakom nadogradnjom firmware-a (čitaj ubacivanjem novijeg originalnog medija ili spajanjem na net) će konzola ići u trajni ban, ili bi je čak mogli i brick-ati.

Sramota za tebe prijatelju, jer ne čitaš. Ovo nije objavljeno kao vijest.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
Miro kaže...
Romano kaže...

Ja stvarno ne znam koliko vi kasnite sa tim vjestima kao da zivite mjesec dana unazad?! Jeste normalni ili je kod vas u bugu jos 8.8.2010 ?Sony je jucer izbacio firmwire koji je uklonio exploit i konzola vise nije jailbrejkana.Kad ce vijest da nije vise moguce jailbrejkati? 8.10.2010 ? :P

Polako, prati se sve - pogledaj malo vezane vijesti (slika), pisalo se već dosta... Ovo je samo komentar dana na opću situaciju i kao neki rezime, a o dnevnim događanjima pisat ćemo i dalje - bez brige!

Istinu zboris uredniče Bug-a.Ali istina je i to da se nesto slicno pojavilo prije godinu i nesto sitno,internet je eksplodirao,bilo je senzacionalnih clanaka,PS3 je pao i na kraju nije bilo nista.Recimo kod mene je problem sto imam igre kupljene sa PSN-a,GTA Prologue,Tekken 5 instalirane na HDD-u i te igre zahtjevaju da budem online na PSN da bi se uopce pokrenile.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 10:15 (Romano).
16 godina
neaktivan

Ja cu se odmah baciti u biznis. Ako prvi krenem u svojoj regiji prodavat JailBreak, bice love. Vec sam narucio usb dev kit.

EDIT: Neznam mnogo oko PS3-a ali izasao je alat PS3Proxy koji omogucava da se ide na net iako nemate novi firmware.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 10:26 (Arxi).

0 1 hvala 0
17 godina
Noz kaže...

Ova poruka opet okreće temu u konzole vs PC prepirku (ili neko hvaljenje hardwareom?!?). I ja se zavalim u fotelju ubodem joystick u PC i bacim pogled na 24" monitor (ipak nemam novaca za 42") i igram šta me volja. Kada poželim odigrat RTS/FPS sjednem u udobnu stolicu uzmem glodavca i deri miki. Nema potrebe ovdje u ovoj temi izazivat nove prepirke!

Jedino zbog čega bih uzeo PS3 je GT5, ali kada bi se to i dogodilo uzeo bih original igru pa mi taj bjeg iz zatvora ništa ne znači.

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan

Šteta. Velika šteta koju će opet na leđima osjetiti upravo igrači, a ako sve krene najgorim putem, više neće ni biti bitno jer konzole neće biti.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice