Interesira me samo koliko ćemo dugo skidati npr. God of War 3 koji je velik 40GB na našim 4mb vezama.
lako se to da izracunat stavi si odprilike da ti je prosjek 400kb/s
Interesira me samo koliko ćemo dugo skidati npr. God of War 3 koji je velik 40GB na našim 4mb vezama.
lako se to da izracunat stavi si odprilike da ti je prosjek 400kb/s
kolko sam dosad svatio i procitao izasa je čip za playstation 3 jel tako, ne treba vise trosit pare na orginale, i koliko kostaju ti falsi blu-rey igrice
daj ne pisi idotarije za pocetak si mogo bar nes procitati o tome a ne ko budala izvalit ovo
pa samo pitam jel ima cip za ovu konzolu
pa samo pitam jel ima cip za ovu konzolu
nema.
aha neisplati je se uzimat nije ni cudo da je duja prodavanija, a ja cu ipak izgleda ostat pri pc
aha neisplati je se uzimat nije ni cudo da je duja prodavanija, a ja cu ipak izgleda ostat pri pc
neću komentirat -.-
Al evo kad već se*eš, evo cjena:http://www.game.co.uk/Default.aspx/Games/PlayStation-3/_/N-1z13fvfZ1z13mmtZ689?Nk=none
ako su ti previše, onda prodaj komp i odi si kupiti kruh.
samo sam pitao...ok?!...zanimalo me sta mi se vise isplati, a ti ako si nervozan nisam ti ja kriv, forum je da se pita, ili pomogne nekome...
ajd ti jos jednom odi procitaj pravila i vidjet ces da se za tako nesto niti nesmije pomagat nekome
nesmi se ovo nesmi se ono sta se smi onda majketi...
ovako nije da zelim pametovat al npr, nesmi se pomagat i sluzit priacenim igrama ako ima neko neki problem s njima, pa stace ti onda forum pa necu pitat za orginalne igre ko s njima ima problem ako ima znaci da nevaljaju triba ih zaminit tamo di si ih kupio...a reci da nije tako
to je ilegalno zato kad imas problema odes kupit igru i nemoras nis pisat na forum
a to si upravu, a reci mi koji je bolji oni tanki ili deblji ps3 i koje su im cijene za koliko se moze nac u ducanu legalno naravno
a to si upravu, a reci mi koji je bolji oni tanki ili deblji ps3 i koje su im cijene za koliko se moze nac u ducanu legalno naravno
jok ono, skinuo bi ps3 -.-
Možeš ih naći već od 1500 kn.
neki cesto spominju oni xbox 360 pa kakva je razlika osim sto u 360 mozes false
neki cesto spominju oni xbox 360 pa kakva je razlika osim sto u 360 mozes false
to nije pitanje za ovu temu
imas xbox vs ps3 temu i tamo pitaj
al nije mi samo jedna stvar jasna ako za tricu nema cip zasto onda na nekim stranicama za ilegalno preuzimanje igrica pise da ima za ps3, nekuzim
al nije mi samo jedna stvar jasna ako za tricu nema cip zasto onda na nekim stranicama za ilegalno preuzimanje igrica pise da ima za ps3, nekuzim
zato sta to nije chip i nije isto ko na ps2...a i tak ta zastita je sad blokirana tak da igre koje od proslog tjedna izađu pa nadalje neces moc igrat piratske...
nesmijes se spojit na net (znaci nema online) i ima dosta zahebavanja sa time
tak da to nije za nekog ko se prvi puta susrece sa time
zato sta to nije chip i nije isto ko na ps2...a i tak ta zastita je sad blokirana tak da igre koje od proslog tjedna izađu pa nadalje neces moc igrat piratske...
sad mi je jasno, zato vijerovatno se svi i odlucuju na ps2 ni nekuzim poantu toga da neprave cip, jer vise bi zaradili da ga ima
sad mi je jasno, zato vijerovatno se svi i odlucuju na ps2 ni nekuzim poantu toga da neprave cip, jer vise bi zaradili da ga ima
nebi jer im je veca zarada od prodaje igara neg od prodaje konzola
svaka igra 150 kn kolko sam primjetio i to je negdi najmanja cijena
istina, oduvijek je bio problem kupiti konzolu i jos onda original igre
How yes no. :D
jok ono, skinuo bi ps3 -.-
Možeš ih naći već od 1500 kn.
ehheh naravno da nisam mislio na skidanje vec na ilegalno trziste
How yes no. :D
i sta uopce predstavlja onaj znak funtu ili...??...i kako se kupuje priko one stranice ono uopce nije nasa stranica
e lagano mi na jetra ides prvo koristi uredi drugo sve sto te zanima imas na njihovoj stranici,trece procitaj pravila foruma i ali ovaj puta s razumjevanjem
dosadan si, jel ti znas sta znaci dosadan sta si me se uvatio ko neka pijavica na svim temama ovog foruma...svoj bijes ostavi za sebe...pitam jer neznam a zelim naucit...
dosadan si, jel ti znas sta znaci dosadan sta si me se uvatio ko neka pijavica na svim temama ovog foruma...svoj bijes ostavi za sebe...pitam jer neznam a zelim naucit...
sve to sta pitas zna google i imas temu na forumu o toj trgovini potrazi malo nemoj cekat da ti sve netko drugi odgovori
Ljudima se neda stalno na ista pitanja odgovarat
u redu je pslusat cu tvoj savjet, moga je i on tako rec
zato sto stalno spamas i pises gluposti odi malo procitaj kolko si gluparija napiso u temu MOH-u sa svojim keyevima i ostalim