Piratska grupa 3DM privremeno odustaje od singlepl

poruka: 89
|
čitano: 15.628
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Piratska grupa 3DM privremeno odustaje od singlepl".
16 godina
Re: Piratska grupa 3DM privremeno odustaje od sing
Danyel kaže...
Od tebe nisam ni očekivao smisleniji odgovor. Odgovori su ti i inače na razini dječice u petom osnovne.

Boli izdavača k... za mene što ja igram sp, kažeš... Pa o čemu diskutiramo nego o igranju igara? Netko voli sp netko mp pa to ne znači da bih ja tebe trebao nazvati debilom zato što trošiš pare i hvališ se kako si utukao 800 sati života u jednu smiješnu glupavu igricu...

Šta se ljutiš odmah? Zar si nešto nadražen danas. Obično si ti taj koji je smiren i lagano trolla.

Pa naravno da nije njihov problem što netko kupi igru i želi igrati samo pola njihovog sadržaja. Oni tebi prodaju cijelu igru, a tvoj je problem što tebe zanima samo pola toga.

12 godina

Igre su i prije 20-30 godina koštale po 60$, koliko koštaju i danas. Tada je 60$ bilo puno veća lova nego danas, a same igre su imale neusporedivo manju produkcijsku vrijednost.

Povrh toga, nije bilo Steam, PSN i Xbox Live rasprodaja.

Kako bi povećanje cijene igara izazvalo val negodovanja kod glasne manjine (gdje nekima licemjerno nije problem dati 500$ za grafičku karticu svakih godinu do dvije, ali platiti igru jest), izdavači moraju smišljati kreativne načine povećanja cijene igara.

I zato imamo DLC-e i mikrotranskacije.

Da piratstvo ne šteti nikome, može izjaviti samo netko tko je neinformiran, gleda isključivo svoj vlastiti interes i nije ga briga za ništa drugo, jer to nema veze s istinom.

Ja naravno nisam svetac po ovom pitanju, ali barem se ne hvalim s nečim čega se pametan čovjek srami.

Pozz.

PSN - DeniZg80
16 godina
"Piratima" je krekanje nove igre hobi,predpostavljam da to rade jer to vole i dobri su u tome.Sumnjam da če samo tako odustat.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jasno, zato ja i ne kupujem te i takve igre. A time se i bavi ova tema te smo o tome govorili dok ti nisi počeo sa svojim nepotrebnim opaskama.
Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
10 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Igre su i prije 20-30 godina koštale po 60$, koliko koštaju i danas. Tada je 60$ bilo puno veća lova nego danas, a same igre su imale neusporedivo manju produkcijsku vrijednost.

Povrh toga, nije bilo Steam, PSN i Xbox Live rasprodaja.

Kako bi povećanje cijene igara izazvalo val negodovanja kod glasne manjine (gdje nekima licemjerno nije problem dati 500$ za grafičku karticu svakih godinu do dvije, ali platiti igru jest), izdavači moraju smišljati kreativne načine povećanja cijene igara.

I zato imamo DLC-e i mikrotranskacije.

Da piratstvo ne šteti nikome, može izjaviti samo netko tko je neinformiran, gleda isključivo svoj vlastiti interes i nije ga briga za ništa drugo, jer to nema veze s istinom.

Ja naravno nisam svetac po ovom pitanju, ali barem se ne hvalim s nečim čega se pametan čovjek srami.

Pozz.

Sve si ovo ljepo napisao ali si zaboravio navesti novopečenu pohlepu izdavaca koji se ne srame izdati poluproizvode.

Battlelog: Glavas_ZG
12 godina
Frk kaže...

Kupi igru daj lovu, igraj igru opet daj lovu. Nebi se cudio da te jos novaca traze ako hoces gledat animacije u igri. Ta me situacija podsjeca na one igre iz lunaparka (Street Fighter), gdje za svaki zivot... INSERT COIN.

ti su još i dobri, očito nisi čuo za star citizen 

nema igre, daj lovu, još uvijek nema igre, daj lovu, kupi nacrtani brod bez igre, daj lovu, opet nema igre, daj lovu, evo prazna mapa, daj lovu, ima fps modul-nema fps modul, daj lovu, obećanja, daj lovu, opet obećanja, daj lovu, uvodi se simulacija kakanja i pišanja u bestežinskom stanju s tutorialom, daj lovu.... 

17 godina
picajzla0707 kaže...
Frk kaže...

Kupi igru daj lovu, igraj igru opet daj lovu. Nebi se cudio da te jos novaca traze ako hoces gledat animacije u igri. Ta me situacija podsjeca na one igre iz lunaparka (Street Fighter), gdje za svaki zivot... INSERT COIN.

ti su još i dobri, očito nisi čuo za star citizen 

nema igre, daj lovu, još uvijek nema igre, daj lovu, kupi nacrtani brod bez igre, daj lovu, opet nema igre, daj lovu, evo prazna mapa, daj lovu, ima fps modul-nema fps modul, daj lovu, obećanja, daj lovu, opet obećanja, daj lovu, uvodi se simulacija kakanja i pišanja u bestežinskom stanju s tutorialom, daj lovu.... 

Bitće da su se povodili za "poslovnim" modelom naših lokalnih umjetnika. Ono što ja znam, to je (nekima) omiljena zanimacija za dobijanje pare od HAVC-a za nešto što svake godine iznova obećaju 
da će napraviti. Ako dobiju opet lovu. 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
protjeran

Naišao na nekom game portalu u komentarima, pa reko da citiram ovdje:

"još jedno sranje koje će koristiti denuvo. Iz principa ne kupujem ni jednu igru sa denuvo zaštitom."

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

"još jedno sranje koje će koristiti denuvo. Iz principa ne kupujem ni jednu igru sa denuvo zaštitom."

Super je princip.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
13 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...
Stjepanj kaže...

Super je princip.

balkanska posla!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina

Balkanac ima svoje principe.

Ne treba se kupovati ogrijev - gledaj te šume u vlasništvu RH.

Ne treba se odvesti automobil na servis... našao se na smetlištu dio za Golf 2 i moj susjed je automehaničar... kad se vrati kući danas...

"Mogu nešto kupiti, a mogu i maznuti. Nitko neće vidjeti. Jesam li moralan? Nisam, niti moralan, niti budala..." iliti Zdrpi i briši.

Nisu naši političari ti koji su truli... Truli su ljudi u svim aspektima društva pa tako i u politici.

Što se piraterije tiče truli su i izdavači i krajnji korisnici. Jedni hoće više nego što su dali van, a drugi žele ne dati išta.

Prilika od nas svih čini male lopove, a veliki lopovi si stvaraju prilike.

mag.iur.

6 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

3DM will soon announce that we have a solution to the latest Denuvo encryption used on games including ‘FIFA 16’, ‘Just Cause 3’, and ‘Tomb Raider: The Rise’,

We [made this announcement] because a lot of players believe we have abandoned cracking due to technical problems, but we will prove it is not the case,

We have not yet been stumped [by protection measures].

http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/3dm_cracking_group_suggests_that_they_have_cracked_denuvo/1

We Will,We Will Crack You!!!Denuvo!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
SoynTech kaže...

3DM will soon announce that we have a solution to the latest Denuvo encryption used on games including ‘FIFA 16’, ‘Just Cause 3’, and ‘Tomb Raider: The Rise’,

We [made this announcement] because a lot of players believe we have abandoned cracking due to technical problems, but we will prove it is not the case,

We have not yet been stumped [by protection measures].

http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/3dm_cracking_group_suggests_that_they_have_cracked_denuvo/1

A jesu ih navukli. Kao kad ja djeci kažem ajd da ne možete pospremiti sobu

There is no job like cron job!
16 godina

Bas se pitam jesu li zbilja kreknuki odnosno probili ili opet neki loader/workaround?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Probijen je rise of the tomb raider, sad dal je to njihovo djelo

0 0 hvala 0
16 godina
Glavas_ZG kaže...

Probijen je rise of the tomb raider, sad dal je to njihovo djelo

Izvor?

Ne vidim bas da je probijen.... CPY, 3DM ili netko sa CS.RIN.RU foruma ce ga eventualno probiti.

EDIT: Mislio sam da mislis da su ga izbacili. Da, prema njihovim rijecima (3DM) probili su ali jos nije "procurio" crack (a niti nece jer su slozni odnosno u svojoj grupi ocito nemaju leakera)..... tako da, vidimo se za 1 god

BTW EA nije ostvario nista bolje prodajne rezultate sa FIFOM, nije bas da im je Denuvo zastita pomogla.... FIFA 14, 15 i 16 su imale dobre zastite (pogotovo 15 u ono vrijeme jer im je trebalo oko godinu dana da izbace crack). Osim toga, smijesno mi je sto su neke najpoznatije odnosno jedne od najigranijih MP igara zasticene Denuvo zastitom lol..... pa 90% ljudi kupuje FIFU i BF igre (konkretno BF Hardline koji takoder ima Denuvo zastitu) zbog online moda. Doslovno su uzaludno bacili novce za Denuvo zasttu (navodno je licenca/implementacija skupa).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 0:34 (lovac82).
16 godina
neaktivan

Heh, treba dati malo prostora "starim" crack timovima da se vrate na staru slavu... 

Inače kad se prepucava oko pirat vs original ... Ja u zadnje 2 godine sam skinuo svega 4 pirata (CoD AW, FC4, CoD MW3 i South Park Stick of Truth), dok je sve ostalo što imam na Steamu, GOG i originu plaćeno (OK, nešto je besplatno bilo ali to je nebitno)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Rise of the Tomb Raider Crack Only V1-SC

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...

Rise of the Tomb Raider Crack Only V1-SC

Ne znam koje ti viruse skidaš, ali još nitko nije crackao Rise of the Tomb Raider kako treba tj. nije probijena Denuvo zaštita samo su našli načine kako ju uspješno zaobiči i tako nam omogučiti igranje 

We Will,We Will Crack You!!!Denuvo!!!
10 godina
odjavljen

Nisam je ja skunio, nemam vremema u zadnje vrijeme.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Opet se svodi na jednu stvar briga njih za nas u ostatku svijeta tj europi. Izdavači imaju dovoljno ovaca za šišanje u americi. Jedini način da se nešto napravi je da američko tržište bojkotira igre. Zakon ponude i potražnje. Zašto je gorivo na benzinskim i dalje skupo a nafa je najjeftinija u povijesti pa zato što  ljudi i dalje kupuju gorivo. Da je litra benzina 15 kuna ljudi bi opet kupovali.

Samo da nadodam. Zivim u kanadi (Alberta) gdje je benzin 55 centi, Kanadskih centi (1$CAD = 4,9kn). Zamislite samo da je u Hr benzin 55 lipa, mislim da bi i pozare gasili benzinom .

16 godina
neaktivan
headshot kaže...
zeroname kaže...

Opet se svodi na jednu stvar briga njih za nas u ostatku svijeta tj europi. Izdavači imaju dovoljno ovaca za šišanje u americi. Jedini način da se nešto napravi je da američko tržište bojkotira igre. Zakon ponude i potražnje. Zašto je gorivo na benzinskim i dalje skupo a nafa je najjeftinija u povijesti pa zato što  ljudi i dalje kupuju gorivo. Da je litra benzina 15 kuna ljudi bi opet kupovali.

Samo da nadodam. Zivim u kanadi (Alberta) gdje je benzin 55 centi, Kanadskih centi (1$CAD = 4,9kn). Zamislite samo da je u Hr benzin 55 lipa, mislim da bi i pozare gasili benzinom .

Uspoređuješ HR i Kanadu. Ovdje je benzin 8 kuna. Čak i uz sve namete koje imamo ne bi smio biti toliko skup. Benzinske zarađuju na građanima minimalno 3kn po litri.

11 godina

Da nema pirata ja bi bio gamerski,filmski i glazbeno neuk.

A obrazovanje mora biti svima besplatno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 13:58 (Spacecraft).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Sharing s caring.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...
headshot kaže...
zeroname kaže...

Uspoređuješ HR i Kanadu. Ovdje je benzin 8 kuna. Čak i uz sve namete koje imamo ne bi smio biti toliko skup. Benzinske zarađuju na građanima minimalno 3kn po litri.

Znam, nisam mislio napraviti ozbiljnu usporedbu. I ovdje je porez 5% i ova provincija zivi od nafte, tako da je gorivo jeftinije od vode trenutno (doslovno). Za HR standard je to smijesno visoka cijena zato kazem "Zamislite samo da je u Hr benzin 55 lipa", ovdje ljudi ne znaju koliko im auto trosi niti igdje pise kada ga kupujes vec pise koliki je kapacitet spremnika za gorivo 

17 godina
odjavljen
headshot kaže...
zeroname kaže...
headshot kaže...
zeroname kaže...

Znam, nisam mislio napraviti ozbiljnu usporedbu. I ovdje je porez 5% i ova provincija zivi od nafte, tako da je gorivo jeftinije od vode trenutno (doslovno). Za HR standard je to smijesno visoka cijena zato kazem "Zamislite samo da je u Hr benzin 55 lipa", ovdje ljudi ne znaju koliko im auto trosi niti igdje pise kada ga kupujes vec pise koliki je kapacitet spremnika za gorivo 

Ali zato jako dobro znate što je grtalica 

16 godina
neaktivan

Amerikanci nikada neće bojkotirati ništa, osim u slučaju neke teže ekonomske ili ekološke katastrofe (ono, kad govna dođu do grla) jer su prvenstveno debela konzumeristička nacija, naviknuta da pase travu i jede govna.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
12 godina
XXX kaže..

...ili one beštije što ih ljetos lovci ostaviše, majku im

17 godina
neaktivan
XXX kaže...
headshot kaže...
zeroname kaže...
headshot kaže...
zeroname kaže...

...Zašto je gorivo na benzinskim i dalje skupo a nafa je najjeftinija u povijesti pa zato što  ljudi i dalje kupuju gorivo. Da je litra benzina 15 kuna ljudi bi opet kupovali.

Hahahh, ali ove godine je ekstremno, snjega skoro pa ni nema sada a inace bude 0.5m-1m. Temperature su ekstremno visoke, cudno jako. Inace bude -10, -20... bude i do -40 nekada . Ali evo danas je recimo -1C sto je vruce za ove prostore .

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice