lako njima štrajkati kad im Todorić nije robovlasnik.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti nisi normalan. Kakav robovlasnik?! To što ima ljudi koji su voljni raditi za 2,500 Kn mjesečno nije problem Todorića nego je problem ljudi koji nemaju dovoljno edukacije koja bi im omogućila bolje plaćene poslove (ali vjerujem da je tebi osobno slobodno tržište čista anatema i da jedva čekaš da sjedneš u stolicu nekog državnog ureda). Što se tiče Njemačkih radnika, biti će im bajno ako recimo Amazon otvori fulfillment centre u susjednoj Češkoj i Poljskoj.
Da, Hrvatska je puna natjecaja za radna mjesta, jedini za koje nema posla su nize obrazovani gradjani.
Pozajem nekoliko ljudi sa dipolomama koji rade u kaficima kao konobari za crkavicu, kao baustelci i slicno jer se ne mogu zaposliti u struci.
Ti nisi normalan. Kakav robovlasnik?! To što ima ljudi koji su voljni raditi za 2,500 Kn mjesečno nije problem Todorića nego je problem ljudi koji nemaju dovoljno edukacije koja bi im omogućila bolje plaćene poslove (ali vjerujem da je tebi osobno slobodno tržište čista anatema i da jedva čekaš da sjedneš u stolicu nekog državnog ureda). Što se tiče Njemačkih radnika, biti će im bajno ako recimo Amazon otvori fulfillment centre u susjednoj Češkoj i Poljskoj.
Da svi imamo fakultete zavrsene opet bi netko morao radit u trgovini za 2500kn.
Koju edukaciju imade Todorić? Kako je došao do svoga bogatstva? Predano i pošteno radio na slobodnom tržištu?
Ljudi nisu bogati, jer su lijeni?
Da li i ti zastupaš teze one bogato rastavljene Borne Rajić, koje veli da je naša sudba u našim rukama, te da je sve to u glavi, te vjeruješ u moć volje?
Odgovor na sve naše problem je Chanel 05?
Koju edukaciju imade Todorić? Kako je došao do svoga bogatstva? Predano i pošteno radio na slobodnom tržištu?
Ljudi nisu bogati, jer su lijeni?
Da li i ti zastupaš teze one bogato rastavljene Borne Rajić, koje veli da je naša sudba u našim rukama, te da je sve to u glavi, te vjeruješ u moć volje?
Odgovor na sve naše problem je Chanel 05?
Todorićev tajo je bio visoko rangirani komunistički uhljeb, za Rajića nemam pojma kako je smuljao ali je očito da je netko oprao lovu preko njegovog imena. U hrvatskoj ne postoji (taj famozni neoliberalni) kapitalizam, u hrvatskoj postoji samo uhljebljeni kriminal. Što se mene tiče, vi slobodno možete tražiti da se vrati Jugoslovenski državni kapitalizam i popratno "bratstvo i jedinstvo" gdje jedan brat radi, a ostalo devetoro planduje i mrcvari tog jednog radišnog brata.
Što se mene tiče, vi slobodno možete tražiti da se vrati Jugoslovenski državni kapitalizam i popratno "bratstvo i jedinstvo" gdje jedan brat radi, a ostalo devetoro planduje i mrcvari tog jednog radišnog brata.
Da, a sada nije tako: samo 17% zaposlenih stvara višak vrijednosti. Što je još smješnije, prosječna plaća u javnom sektoru je veća od prosječna plaće u privatnom sektoru.
Da ne spominjem kako privatni sektor financira studente, nezaposlene, umirovljene itd itd...
@Mayo
Isto je vrlo i sada.
Ne, ne želim povrat drugova niti žalim za onom tamnicom naroda.
Jako mi smeta naš sustav kakav vlada u Hrvatskoj, ali ne i hrvatska država i Domovina.
Ali, isto tako neću opravdavati naše grijehe, nego samo želim pravdu. Kao i ti.
Nije toliko problem u dugopristićima, šljakerima treće smjene, nego u narodu.
Kod nas se na vlast ne dolazi vojnom huntom, nego izborima. Ako narod želi to, neka mu bude.
Navodno je samo Bog iznad naroda.
Da svi imamo fakultete zavrsene opet bi netko morao radit u trgovini za 2500kn.
Ne bi. Što manje ljudi ima za neko radno mjesto, to je plaća za to radno mjesto veća.
@Mayo
Isto je vrlo i sada.
Ne, ne želim povrat drugova niti žalim za onom tamnicom naroda.
Jako mi smeta naš sustav kakav vlada u Hrvatskoj, ali ne i hrvatska država i Domovina.
Ali, isto tako neću opravdavati naše grijehe, nego samo želim pravdu. Kao i ti.
Nije toliko problem u dugopristićima, šljakerima treće smjene, nego u narodu.
Kod nas se na vlast ne dolazi vojnom huntom, nego izborima. Ako narod želi to, neka mu bude.
Navodno je samo Bog iznad naroda.
Gledao sam reportažu o Rumunjskoj, oni imaju identične probleme ali su u odnosu na nas miljama daleko (ispred nas su u mnogim stvarima). Trebaju nam promjene, ali to neće doći preko noći, niti će nam netko donjeti zemlju "meda i mlijeka." I Švica, i Nizozemska su bile sirotinjski ča-ča-ča, danas sva sirotinja svijeta želi doći kod njih i uzeti dio kolača (i tu moramo biti pametni da, ako postanemo bogata zemlja, ne postanemo stranci u vlastitoj zemlji nego da zabranimo dijeljenje Hrvatskog državljanstva šakom i kapom, primjerice u UAE ne možeš dobiti državljanstvo makar se postavio na trepavice).
hahahahahahahahahahahahaha..... koji si ti lik? Aha, ispao si iz Domoljubne koalicije!!!!!
Gledao sam reportažu o Rumunjskoj, oni imaju identične probleme ali su u odnosu na nas miljama daleko (ispred nas su u mnogim stvarima).
Čudi me da još nitko nije otkrio tu obećanu zemlju Rumunjsku. Inače bi svi tamo navalili.