Odlična prodaja Sedmice

poruka: 61
|
čitano: 16.413
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odlična prodaja Sedmice".
17 godina
RE: Odlična prodaja Sedmice
zabranjeniples kaže...

Iskreno ja sam prezadovoljan sedmicom i nije ni čudno da ide ko blesava. Moj glavni razlog prelaska s xp-a na nju je taj što imam 4gb rama i naravno iša sam na 64-bitnu sedmicu. I zaista nikakvih problema nemam ni s programima ni slično. A sad ko kupuje originale, a ko ima pirata to je neka druga pričaOsmijeh

Ovdje se ne radi da si ti prezadovoljan sedmicom nego se radi o njenoj prodaji i to itekako ima veze tko ima pirata a tko ima original. Ovdje govorimo o PRODAJU sedmice. A baš me zanima kako će ljudi reagirat kad SP3 za sedmicu bude novi OS koji će ponovno morati platiti 200-250 $. I tako svakih par godina ukrug. Pa zar je cijeli svijet stvarno tolika ovca kojeg će MS svako malo musti ...

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
17 godina
neaktivan

Kao prvo ne ignoriram stvarnost,bas naprotiv,govorim ono sto sto i vecina korisnika ovoga foruma,a to je da treba drzati korak s nadolazecim tehnologijama,a ne ostati previse privrzen starima,jer kad za koju godinu i to malo starudije ode u povijest,trebace vremena a i zivaca,privikavati se na nove stvari.

Kao drugo neljutim se na tvoj post,pa ovo je forum pobogu......Cool

16 godina
neaktivan
Odlična prodaja Sedmice

Neznam kako je svima win 7 super jučer sam ga išao instalirat na stari komp i evo tu su neke stvari koje mi se nikako ne sviđaju:

1.Driveri teško ih je nači i kad i nađem nerade ( zvučna kartica , wireless, lan ) s grafikom je sve uredu ali na asusovim stranicam nema ni W od windowsa 7 ima samo za vistu a to nije isto!

2. opet driveri windows 7 stavi neke svoje drivere koji ničemu ne služe npr grafička kartica ako se to uopče može nazvati driverima!

3. Iritantna pitanja windowsa dali sam siguran kod otvaranja file-ova  jednostavno sam poludo za svaki klik mišem traži me za dopuštenje!

4.Neki programi ne rade i moram po internetu tražiti druge verzije koje podržavaju win 7 (deamon tools, alcohol, everest win rar ).

5. Sve izgleda kao da sam na likovnoj izložbi na ne u windowsima; prije čemo ja i moja grafička crknut nego windowsi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 15:21 (zeroname).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
eevek kaže...

Naravno... i čemu kupiti novi auto, recimo Golf VI kada i Golf I radi na istu šemu i vozi.

Daj, molim te Belji se

Ak te brine samo Firefox u životu onda svakako predlažem ostanak na XP-u :)

Zašto kupovati Golf kad postoji Mercedes.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
zeroname kaže...

Neznam kako je svima win 7 super jučer sam ga išao instalirat na stari komp i evo tu su neke stvari koje mi se nikako ne sviđaju:

1.Driveri teško ih je nači i kad i nađem nerade ( zvučna kartica , wireless, lan ) s grafikom je sve uredu ali na asusovim stranicam nema ni W od windowsa 7 ima samo za vistu a to nije isto!

2. opet driveri windows 7 stavi neke svoje drivere koji ničemu ne služe npr grafička kartica ako se to uopče može nazvati driverima!

3. Iritantna pitanja windowsa dali sam siguran kod otvaranja file-ova  jednostavno sam poludo za svaki klik mišem traži me za dopuštenje!

4.Neki programi ne rade i moram po internetu tražiti druge verzije koje podržavaju win 7 (deamon tools, alcohol, everest win rar ).

5. Sve izgleda kao da sam na likovnoj izložbi na ne u windowsima; prije čemo ja i moja grafička crknut nego windowsi!

1) Dosad sam koristio Win 7 na 4 razlicita racunala i nasao je svaki put sve vazne drivere (osim citaca kartica)

2) Za drivere su odgovori proizvodaci hardvera a ne Microsoft tako da se   na njih trebas ljutiti

3) Iritantna pitanja se daju iskljuciti, idi na Start -> polje Search -> upisi   Change User Account Control Settings -> postavi zeljenu razinu zastite

4) Podesi si izgled windoza pa neces biti ko na izlozbi

5) Bez uvrede ali poradi malo na č i ć

Pozdrav

15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

1. VISTINI DRIVERI RADE NA SEDMICI ŠTO JE VEĆ 100000000 PUTA REČENO U BUG-U.

2. To za grafičku su ti generički driveri koji su tu tek toliko da DX9 grafičke pokrenu Aero.

3. To ti je UAC kojeg isključiš, a ista stvar je i na Visti.

4. Ne obaziri se na poruku da Daemon tools nije podržan jer RADI, da si POKUŠAO instalirati ga znao bi... isto je i za WinRAR, na Everest ti je i najbolje instalirati kompaatibilnu verziju.

5. Grafička ti neće crknut.

Al' si neinformiran...

17 godina
neaktivan
Odlična prodaja Sedmice

Ja sam na sedmici x64 vec neko vrijeme i što se mene tiče XP je otišao u zasluženu penziju.

:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bothari kaže...

1) Dosad sam koristio Win 7 na 4 razlicita racunala i nasao je svaki put sve vazne drivere (osim citaca kartica)

2) Za drivere su odgovori proizvodaci hardvera a ne Microsoft tako da se   na njih trebas ljutiti

3) Iritantna pitanja se daju iskljuciti, idi na Start -> polje Search -> upisi   Change User Account Control Settings -> postavi zeljenu razinu zastite

Pozdrav

Hvala za ovo vec sam se mislio vratit na xp zbog toga!

4.Jel se može podesit izgled da nije tako "kičast" i promjenit onj krug za učitavanje u pješčani sat!

16 godina
Odlična prodaja Sedmice

Fascinira me ova država. U glavnom gradu ne možeš kupit retail verziju, a onda mi propovjedaju o piratluku.

Evo, ja ŽELIM original win7 i to baš retail verziju, bez obzira na bezobraznu cijenu. Hoće li mi Microsoft omogućiti kupovinu?

Obavio bih ja to vani, ali koliko se sjećam licenca gubi smisao čim "prijeđe granicu" Šutim

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eevek kaže...

Fascinira me ova država. U glavnom gradu ne možeš kupit retail verziju, a onda mi propovjedaju o piratluku.

Evo, ja ŽELIM original win7 i to baš retail verziju, bez obzira na bezobraznu cijenu. Hoće li mi Microsoft omogućiti kupovinu?

Obavio bih ja to vani, ali koliko se sjećam licenca gubi smisao čim "prijeđe granicu" Šutim

Ne znam koja te "Retail" verzija zanima, ali ja sam kupio "HOME PREMIUM"- RETAIL koja sadrži dva (2) DVD-a, 32 i 64bit u "SVIJET MEDIJA" sa sjedištem u (Zagreb-Sesvete), telefonski naručio, drugi dan isporučili u "Sonny centru" u  Avenue Mall-u u Novom Zagrebu (njihov dučan) jer mi je tamo odgovaralo i dali na 12 rata MasterCard od Zabe, naravno po cijeni koja je istaknuta bez ikakvih dodatnih nameta i kamata. Dakle od njih sve po dogovoru korektno i ja kao kupac zadovoljan. U nastavku link za isti:

http://www.svijet-medija.hr/Article.aspx?gid=91&gsid=154

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 14:30 (logan).
16 godina

Probat ću onda kod njih. Trebam Professional verziju

15 godina
neaktivan
Bothari kaže...

Meni se cini da su svi zaboravili halabuku kad je izasao Win XP - koje govno od OS (trosi duplo vise memorije od 98), na njemu ne rade igre, obavezno imati dual boot sa 98, itd, itd...

Zvuci li vam poznato?

covece kakav komp imam i da mi neradi glatko ma daj jednostavno mi se nesvidja 7-ica,zbog laga

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
16 godina
logan kaže...
eevek kaže...

Ne znam koja te "Retail" verzija zanima, ali ja sam kupio "HOME PREMIUM"- RETAIL koja sadrži dva (2) DVD-a, 32 i 64bit u "SVIJET MEDIJA" sa sjedištem u (Zagreb-Sesvete), telefonski naručio, drugi dan isporučili u "Sonny centru" u  Avenue Mall-u u Novom Zagrebu (njihov dučan) jer mi je tamo odgovaralo i dali na 12 rata MasterCard od Zabe, naravno po cijeni koja je istaknuta bez ikakvih dodatnih nameta i kamata. Dakle od njih sve po dogovoru korektno i ja kao kupac zadovoljan. U nastavku link za isti:

-to su sve OEM verzije...

..

Specifikacije

Usporedi proizvod

Recenzije

Pitanja i odgovori

Opis:Windows 7 Professional 64-bit Cro 1pkOstalo:DSP, DVD medijPakiranje:OEM licenca prodaja isključivo uz hardver

..

-tako da prmjedba (eevek-ova) i dalje ostaje.

edit: pojašnjenje, pošto je OEM licenca vezana uz kupljeno računalo, zabranjeno je prodavati ovako i kranje besmisleno, jer s pravne strane vrijedi kao piratica (koja se može legalizirati za sličan iznos..)

Također, uz sam naslov teme, bilo bi poželjno da komentatori imaju kupljenu, legalnu verziju. Tad bi se 'isplativost' napredka i novih tehnologija moglo realno ocjenjivati. Trenutno svi kućni 'power-useri' must-have utlimate-64 sedmicu... (sarkazam)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 0:22 (ihush).
17 godina
neaktivan
ihush kaže...
logan kaže...
eevek kaže...

-to su sve OEM verzije...

..

Specifikacije

Usporedi proizvod

Recenzije

Pitanja i odgovori

Opis:Windows 7 Professional 64-bit Cro 1pkOstalo:DSP, DVD medijPakiranje:OEM licenca prodaja isključivo uz hardver

..

-tako da prmjedba (eevek-ova) i dalje ostaje.

edit: pojašnjenje, pošto je OEM licenca vezana uz kupljeno računalo, zabranjeno je prodavati ovako i kranje besmisleno, jer s pravne strane vrijedi kao piratica (koja se može legalizirati za sličan iznos..)

Također, uz sam naslov teme, bilo bi poželjno da komentatori imaju kupljenu, legalnu verziju. Tad bi se 'isplativost' napredka i novih tehnologija moglo realno ocjenjivati. Trenutno svi kućni 'power-useri' must-have utlimate-64 sedmicu... (sarkazam)

Varaš se i od mene praviš lažova i drugima širiš dezinformacije, ako sam ja kupio Retail, dakle u većoj plastičnoj kutiji sa dva DVD-a onda što je to, a isto tako prodaju i Professional i Ultimate Retail,, naravno po narudžbi...stavi cvikse i malo bolje prouči njihov web cjenik za softwer (link koji sam dao...softwer se nudi na tri stranice) !! 

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 13:08 (logan).
17 godina
neaktivan

Još da napomenem za one koji ne vide što je OEM, a što Retail...u nastavku su Retail pakiranja sa svojim šiframa i cijenom

Win 7 Home Premium.....GFC-00025........1569,00 Kn

Win 7 Professional.........FQC-00133........2349,00 Kn

Win 7 Ultimate...............GLC-00181........2430,00 Kn........i naravno sva pakiranja sadrže 32 i 64bit medije (dvd)

"ihush" , pa valjda nisi toliko slijep pa da ne vidiš razliku u cijeni, već se i po samoj cijeni može lako zaključiti što je OEM, a što Retail....i ubuduće prvo dobro pogledaj jer ovo je samo kvotanje grupe, a radi tvojeg krivog uvjerenja !!!!

16 godina
Odlična prodaja Sedmice

@logan, imaš pravo. (brzopletost...)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
Bothari kaže...

Pozdrav

za ovo boldano mogu samo nadodat da to vrijedi za sve OS-ove a ne samo za ms windows. i onda dodje pocetni korisnik nekog drugog OS-a i bude razocaran sto mu ne radi wi-fi kartica, a proizvodjac ne zeli reci ni naziv chipa a kamoli da napravi driver

steta sto bug anketa o prelasku na win 7 nije ukljucila i pitanje za ove koji su presli, a ima ih 50%, da li su kupili ili su piratizirali win 7. 

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
17 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
Ko od vas ima oriđiđi Windowse da ih je kupil u dučanu?
Znači ko je uzel pare otišel u dučan i rekel dajte mi jedne Windowse, otišel na kasu i iskesil 1k+ kn?

99% korisnika Windowsa su ljudi kojima je plafon Office i kao takav je XP bomba, a Win su dobili sa kompom.

Uglavnom puno larme a za ništ ili kak sam napisal u prvom postu carevo novo ruho.

Daj ne blamiraj se bez veze. Očigledno je da nemaš blagog pojma o čemu pišeš, a pogotovo da raspolažeš nekim argumentima za svoje nebuloze. XP i sedmica nemaju što raditi zajedno u istoj rečenici, a kamoli da ih se može uspoređivati. Riječ je o dvije generacije u razvoju OS-a. A ti i dalje vrti firefox ako ti je to najvažnije kod OS-a. Tad ti zapravo ne treba niti xp. Snimi si windowse 95.

EDIT: I da. I ja imam SVOJU LEGALNU kopiju sedmice (professional).

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 11:49 (Tracer).
16 godina
protjeran
zeroname kaže...

Driveri za zvucnu, da istina i mene su kocili, jer je zvucna nesto starija, wilnes, lan iako mi je komp dosta stariji, svi su uspijeli instalirat.

Programi koji ne rade, uvije postoji kompatibilnost da se podesi, desni klik-Propertis kompatibilnost- odaveri u kom hoces osu da ti pokrene.

Graficki driver, to nije kriv Windows 7 shto Asus kaska, za ATI i Nvidijom, Za ATI je vec odavno izbacio Crystalis 9 ili 10 slagat cu ti za win7, Everest radi perfektno kod mene, sve cu da postam slike svega sta radi.
A to oko dopustenja citao sam na forumu ovdje da su neki i to rijesili.

[

ATI Crystalis, EVEREST, Winrar ATI Crystalis, EVEREST, Winrar
http://www.balkanonline.eu/chat.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 12:17 (311008).
17 godina
Tracer kaže...
NEW_MAN kaže...
Ko od vas ima oriđiđi Windowse da ih je kupil u dučanu?
Znači ko je uzel pare otišel u dučan i rekel dajte mi jedne Windowse, otišel na kasu i iskesil 1k+ kn?

99% korisnika Windowsa su ljudi kojima je plafon Office i kao takav je XP bomba, a Win su dobili sa kompom.

Uglavnom puno larme a za ništ ili kak sam napisal u prvom postu carevo novo ruho.

Daj ne blamiraj se bez veze. Očigledno je da nemaš blagog pojma o čemu pišeš, a pogotovo da raspolažeš nekim argumentima za svoje nebuloze. XP i sedmica nemaju što raditi zajedno u istoj rečenici, a kamoli da ih se može uspoređivati. Riječ je o dvije generacije u razvoju OS-a. A ti i dalje vrti firefox ako ti je to najvažnije kod OS-a. Tad ti zapravo ne treba niti xp. Snimi si windowse 95.

EDIT: I da. I ja imam SVOJU LEGALNU kopiju sedmice (professional).

Kad ti tak puno znaš daj mi molim te par informacija tj. par argumenata.

Napisat da neko nema blage veze bez da se argumentira je krajnje stupidno isto ko konstanto spominjanje firefoxa koji je uzet samo kao primjer.

Napravi par testova renderiranja pod xp vistom i 7, isto tak odradi par poslova u photoshopu, prebaci par filmova u divx i pokreni par igara ako imaš koju i rezultati su podjednaki.

Razlike su minorne i sigurno nisu vrijedne novaca koje si platil sad ak mislis da ti se isplatilo good for you.

17 godina
Najveća greška Microsofta je to kaj se nemre s XP na 7. Milijuni poslovnih računala se vrte na XP i radit sve iz nule da bi se imalo 7 ne pada na pamet niti jednom adminu koji ima gram mozga u glavi.
7 se bude prodaval ko preinstaliran OS i kao takvog bi ga kupil pogotovo kad se prestanu radit driveri za XP ali tak dugo dok imam komp koji imam na njega ne bude 7 ni prismrdil, eventualno kroz godinu dana kad izbace koji SP ili dva.
15 godina
protjeran
Odlična prodaja Sedmice

pa normalno da se prodaju... najbolji winsi do sada

šta če drugo ljudi kupovati xp ili vistu ? i vista je odličan windows kad se makne malo bugova i pogasi servisa, pa čak i bolja od semice dođe ( mada ždere malo više ) ali to če sigorno sedmica pregaziti sljedečom zakrpom...

no ljudi ne kupuju vistu jer je na lošem glasu ( a takvom su je proglasili oni koji neznaju radit s winsima ) pa šta če onda kupovat nego sedmicu?

ma ubiti bolja je vista, sedmica još ima rupa, evo moje viste, preko 100 instaliranih aplikacija sa full efektima i dockovima uzima 1 gb rama, manje nego nečija sedmica bez efekata :

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 14:09 (mindstorm).

1 0 hvala 1
17 godina
mindstorm kaže...

pa normalno da se prodaju... najbolji winsi do sada

šta če drugo ljudi kupovati xp ili vistu ? i vista je odličan windows kad se makne malo bugova i pogasi servisa, pa čak i bolja od semice dođe ( mada ždere malo više ) ali to če sigorno sedmica pregaziti sljedečom zakrpom...

no ljudi ne kupuju vistu jer je na lošem glasu ( a takvom su je proglasili oni koji neznaju radit s winsima ) pa šta če onda kupovat nego sedmicu?

Po cemu je to Vista bolja od Windows 7 ( pokrpana i popravljena  tj ispravljena Vista i njezine gluposti tj greske)  kakve to onda logike ima ak se zbroji i podjeli ovo u zagradi i ko bi jos danas pametan onda kupil Vistu.Smijeh Vidi dole na fotki kolko memorije recimo trosi 7 32 bit a nisam zapravo nista pogasil osim oni klasicnih stvar. Znaci imam 2GB memorije a slobodno je 1392 MB pa sam zbroji kolko to onda trosi kaj se tice potrosnje memorije.Cool

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 14:24 (rambox).
15 godina
protjeran
Odlična prodaja Sedmice

sedmica je još glupa, bit če nakon zakrpa bolja od viste... sad još nije, ne gleda se sve u memoriji... za igre je bolja sedmica, za audio, video obrade, grafičke obrade, za čitanje USB-a, i sve takve stvari je vista za sad bolja..

kako če neka sedmica koja da kažem "jedva da shavača" da imaš zvučnu, nešta preko nje snimit... to je samo jedan primjer od njih dosta

uostalom isprobaj, online cod sa mikrofonom na sedmici, tu če biti bugova... kopiraj ikone s desktopa u jedan folder, za koji dan u tom folderu pola njih če izgubiti ikonu bit če bijela, taskbar bugovi, stavi teme, nakon pokretanja nekih dr efekta ( neznam sad kojih ) teme če se poremetit, explorer isto zna malo čudno reagirat... cubase instaliraj, neče ti raditi H2O usb, pola alata za audio obradu če ti diseblat recording audio, ... i ima tu još milion stvari koje če se zakrpama popravit, u kolektivu za sad nije ali bit če bolja od viste

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 15:01 (mindstorm).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Odlična prodaja Sedmice

Meni je isto trošila vista kolko i sad sedmica (700mb), s tim da 7 ima 20 procesa manje -.- a opet nisam doživjel to čudesno ubrzanje prelaskom na 7 (čak mi se i sporije boota) -.-

I da ima bugova, al to će se sve rješit sa SP1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odlična prodaja Sedmice

Ovdje opet jurišaju razni iTalibani i Linux freakovi sa svojim idejama!!

Pitanje za sve kritičare :Otkud vam Sedmica (ako ju uopće imate na PC-u)?? Otkud vam XP ,jeste li ga kupili?? Čisto sumnjam!!

Dečki dragi ,probajte prvo radit u Sedmici ,pa onda kritizirajte ,a kritike iz treće ruke ostavite sa strane. Dobro je neko prije spomenuo ,nek se ovdje jave oni koji su kupili ili dobili legalnu verziju Sedmice ,a ne skinuli s torrenta i instalirali razne ''tweakane'' verzije u kojima pola stvari ne radi kak treba ili ne radi uopće i onda se*u da je smeće i da ne valja!!

Ja imam tri PC-a i na svima je legalna ,kupljena Sedmica i osim jednog problema sa TV karticom i driverima za nju ,nisam imal nikakvih problema ,crasheva niti ičeg sličnog u godinu dana otkad ju koristim.

I još jedna stvar - kupovina : svaki dan vidim ovdje na forumu nove teme s pitanjima o novom hardveru. Ako si neko može priuštiti novu grafičku karticu od ,recimo ,2000 kn ,onda može dati i 1500 kn za legalni OS.

eevek kaže...

Retail licenca je važeća za cijeli svijet. Ti možeš kupiti kutiju s OS-om i u Kini i uredno aktivirati taj OS u Hrvatskoj.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 17:51 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kizo2703 kaže...

Ovdje opet jurišaju razni iTalibani i Linux freakovi sa svojim idejama!!

Pitanje za sve kritičare :Otkud vam Sedmica (ako ju uopće imate na PC-u)?? Otkud vam XP ,jeste li ga kupili?? Čisto sumnjam!!

Dečki dragi ,probajte prvo radit u Sedmici ,pa onda kritizirajte ,a kritike iz treće ruke ostavite sa strane. Dobro je neko prije spomenuo ,nek se ovdje jave oni koji su kupili ili dobili legalnu verziju Sedmice ,a ne skinuli s torrenta i instalirali razne ''tweakane'' verzije u kojima pola stvari ne radi kak treba ili ne radi uopće i onda se*u da je smeće i da ne valja!!

šta pričaš nebuloze... koja je razlika između skinute i kupljene sedmice.. ništa nije tweakirano, to ima xp-a sa teakowima, možda viste mada sumnjam ali sedmice sigorno ne...

a šta ti radiš na tih tri računala ? očito igraš igre jer da nešto radiš primjetio bi dosta bugova

16 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

šta pričaš nebuloze... koja je razlika između skinute i kupljene sedmice.. ništa nije tweakirano, to ima xp-a sa teakowima, možda viste mada sumnjam ali sedmice sigorno ne...

a šta ti radiš na tih tri računala ? očito igraš igre jer da nešto radiš primjetio bi dosta bugova

Razlika je ta ,da je 90% raznih verzija skinutih s torrenta ''tweakano'' od raznih ''majstora'' koji su ih aktivirali sa ranim moddanim fileovima iz RC-a ,isključivali servise ,prerađivali u vLite-u ,u puno slučajeva ubacivali i razno smeće ,trojance itd.

Najbanalniji primjer za to ti je kad čovjek pita zašto mu na desktopu nakon instalacije piše ''Windows 7 build 7600 Evaluation copy''?!

Da ,imam u kući tri PC-a : svoj glavni ,koji mi služi i za posao (arhitektura) i za zabavu i igre (iako više baš i nemam vremena za igranje).

Imam HTPC u dnevnom boravku i poslovni laptop od firme na kojem je u dual bootu XP i Sedmica Professional. I sve radi bez ikakvih problema ,bez bugova ,memory leakova ,BSOD-a itd.

Primarni program za rad mi je AutoCAD Architecture ,koristim Photoshop i SoundForge za snimanje muzike sa LP ploča i iako su svi ti programi inače gladni resursa na Sedmici mogu raditi svi odjedamput ,a da se to uopće ne osjeti!!

Bugovi?? Daj molim te ,a kakvi to bugovi?!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 20:45 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Odlična prodaja Sedmice

malo off toppic:

ja imam taj problem sa ikonama na desktopu i taskbaru.

zna li netko kako to ispraviti ili da se nadam da ce svaki sljedeci update to ispraviti? win su original(dobiveno od faxa) i redovno skida update-e.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 19:22 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Odlična prodaja Sedmice

tebi je onda microsoft posebno prodao neku nabrijaniju verziju kad nema bugova

imaš veze ? sredi i meni jednu

to šta piše evoluation copy nije do piratske verzije nego do buga windowsa isto ko što i nekima na orginal windosima piše service pack 2

...  evo post prije moga, orginal win

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 19:25 (mindstorm).

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice