potpisujem
ma ja mislim da oni nas sve skupa zahebavaju i sada nam se smiju dok mi raspravljamo što je pjesnik htio reći
Kada nemaju sta pametno napisati onda ide Frequently Asked Questions ili ČPP.
Ma nek bude što bude, možda su oni interno nekakvu okladu bacili da naprave nekakvu psinu ili nešto na nama Još su jučer bili sumnjivi kada je BUG online i forum bio pao
Vjerovatno pokrecu erotski casopis u kojem ce se slikati samo clanovi Bug redakcije i vanjski urednici. Bit ce vjerovatno raznoraznih tema od seksa sa hardwerom do sado-mazo udaranjem vrucih grafickih kartica po dupetu.
Vjerovatno pokrecu erotski casopis u kojem ce se slikati samo clanovi Bug redakcije i vanjski urednici. Bit ce vjerovatno raznoraznih tema od seksa sa hardwerom do sado-mazo udaranjem vrucih grafickih kartica po dupetu.
e ovo ide u arhivu
e ovo ide u arhivu
U OVOJ TEMA SVAKI NOVI POST JE SMIJEŠNIJI OD POSLJEDNJEG.
UPS CAPSLOCK
Zadni broj BUG-a inace i najocekivaniji ikada izasao je 1.10.2010. godine.
Bio je pun tuge, sa crnom naslovnicom, cak bez BUG natpisa na vrhu.
Tu su ispisane pjesme o korisnicima BOL-a, o onim epskim, te interview-i sa istima.
Od Mentalista do Weky-a. Svi su imali cas da njihove rijeci budu zapisane u najtuznijem casopisu ikada. I kazu: "Zbogom".
Tu nije bilo hardware-a i software-a. Samo tuzna lica redakcije.
Samo nagadjam...
Zadni broj BUG-a inace i najocekivaniji ikada izasao je 1.10.2010. godine.
Bio je pun tuge, sa crnom naslovnicom, cak bez BUG natpisa na vrhu.
Tu su ispisane pjesme o korisnicima BOL-a, o onim epskim, te interview-i sa istima.
Od Mentalista do Weky-a. Svi su imali cas da njihove rijeci budu zapisane u najtuznijem casopisu ikada. I kazu: "Zbogom".
Samo nagadjam...
NEEEEE
sada si nas ukleo! .______________.
NEEEEE
sada si nas ukleo! .______________.
kucaj u drvo sada, možda pomogne ako ne okreni se 3 puta za 360° i tri puta pljuni preko ramena
O jebate pa zar baš mora sadržaj biti sa članovima redakcije... mislim, isprika redakciji, nije da nemaju eroCkih kvaliteta, ali ipak honorarci bi podigli kvalitetu (studentice ftw).
nevjerojatno je koliko gluposti može netko napisat na temelju nekog članka u kojem se napiše riječ f**k off
i zašto bi bug propao? u svakom broju daju nagrade...imaju oni dobre prihode...
BUG je već prije par mjeseci dobio od mene FUCK OFF sa svojim infantilnim temama...
Ovaj članak je totalni Hype magnet...
Prilično uspješan da budem iskren.
Ha i efekt je totalno postignut vidim hehe
Ova tema je zanimljivija i smkješnija od teme humor.
Furaju se na GOG.
Ili spremaju neko iznenađenje forumašima ili je ovo mozda naziv neke nove nagradne igre ili mjenjaju stil stranice i foruma ili svi forumasi dobivaju besplatno putovnje na Karibe ili NE.
bit ce zgodno... ali nije potrebno
FAQ OFF = frequently asked questions off.
Lako moguće da će ukinuti pitanja čitatelja u samom časopisu.
Samo se nadam da nije riječ o nekoj novoj kolumni nekog R. I.
Ili da ne bude neki "priručnik za korisnika"...
Možda održe neki sajam ili turnir nekakav. To bi bilo fora. :D
Mislim da sad BUG-ovci ovo čitaju i smiju se nama u nagađanjima....
možda nas ekipa iz BUG-a stera sve u krasni k****

Očekujem ga.
Not giving a FAQ is AWESOME!

Možda da se javi Miro ili Drago pa kaže koji se qurac događa?
BUG uvodi novi prvi april. Samo što će se njihov zvati prvi listopad. I bit će sav u BUG stilu.
Imam neki jak predosječaj da ćemo to nešto što najavljuju itekako pamtiti, samo ne znam po čemu.
Kako god, may the BUG be with you. xD
vjerovatno im je dosta komentara na temi o iphoneu ...
Budem, vi isto.