Novi skandal oko Facebooka

poruka: 34
|
čitano: 5.580
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi skandal oko Facebooka".
17 godina
Re: Novi skandal oko Facebooka
ivan dragi kaže...

Mene zanima je li uopće moguće npr. kontrolirati na neki način te mega kompanije, npr zakonima, propisima, regulativama.. jer ispada da im je svima funkcija da pamte podatke o tebi, tvoje pretrage, navike blabla ... Mislim koliku cijenu moram platiti da bih koristio fb, google, ytube, mailove...

Mislim sve je to kao besplatno, a u biti ti svi prodaju mačka u vreći. Sjećam se doba icq-a kada sam bio samo broj {#}.

Nema dzabe ni u stare babe... {#} 

Srecom, za sve te tvoje navedene servise postoje alternative, nisu tolike razvikane, neke nisu besplatne, ali te u vecini slucajeva na kraju dodju jeftinije... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Vidim da ovo svi prihvaćaju više-manje mirno. Ja se moram složiti s Jukićem, meni je ovo šokantno!

Pa jest, sokantno je, ali koga boli kujac?

Probaj kod svojih frendova na Facebooku vidit koliko ih je svjesni toga, koliko im je to bitno etc. Dam se kladit da bar 90% mojih Facebook prijatelja nije svjesno toga ili ih ne dira. Veliki, ogromni dio korisnika Facebooka su "noobovi" i uopce ih ne zanimaju te svari. O Facebboku razmisljaju kao zamjeni za pozive i SMS (a i ja tako razmisljam), "razmjena" glazbe, vijesti, dogadjaja, etc. te kao igraonici.

Meni, kao i vecini mojih poznanika ce Facebook ostat gl. sredstvo komunikacije, bez obzira na ove stvari zato jer je besplatan...

http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi skandal oko Facebooka

A šta ceš kad je cijelo društvo ko stado ovaca. Danas sve ide preko facebooka. Uskoro neceš imat browser

nego facebook aplikaciju putem koje ceš surfat LOL. Tješi me jedino što državna administracija nije pocela radit preko facebooka.{#}

Inace koliko god se pricalo o facebooku i koliko god bio in, mislim da je samo pitanje kad ce opsesija popustit i kad

ce se pojaviti nešto više in. Ljudi su takvi, stalno bi neku promjenu. Evo npr.prije Facea tko bi ikad pomislio da bi

Taged, MySpace, Yahoo i slicni mogli biti na rubu propasti. Ili da bi bing mogao konkurirati Googleu koji svoju tradiciju gradi vec par

desetljeca. Ili tko bi uopce prije toga pomislio da Google nemože svojom uslugom ni približno konkurirati nekoj prije toga nepoznatoj

tvrtkici. Kome je prije par godina bilo za ocekivati da ce Apple postat vrijedniji brand a možda i firma od Googlea?

Tko bi sad pomislio da bi Apple za par godina mogao biti na rubu propasti?

Jednostavno živimo u ubrzanom i prilicno nepredvidivom vremenu, gdje doslovce jedna odluka o imenu usluge ili

transkaciji i kupovini može ugrođiti citave multinacionalne kompanije.

Facebook se možda trudi stvoriti sliku u javnosti da je gotovo svemoguc, sveprisutan i nužan.

Istina je da to nije tako i inace ne želim nikom loše ili kraj, ali jednostvano, za Facebook jedva cekam

da propadne i završi svoju "vladavinu".

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
alen-c kaže...

...Ili tko bi uopce prije toga pomislio da Google nemože svojom uslugom ni približno konkurirati nekoj prije toga nepoznatoj

tvrtkici. Kome je prije par godina bilo za ocekivati da ce Apple postat vrijedniji brand a možda i firma od Googlea?

Čitam tvoj post... i samo sam čekao kada češ reći da je Apple božanstven. Trollam namjerno jer si uspio u temi di je facebook u centru skandala proturiti svoje mišljenje da je apple vrijedniji brand od googlea. 

Tko bi sad pomislio da bi Apple za par godina mogao biti na rubu propasti?

Jedva čekam! {#} prvi ću im zapjevati na karminama {#}

E, nemoj se sada naljutiti i ovo shvatiti ozbiljno, ovo je sarkastična šala. Mislim da bi se i ti naljutio na mene da te nisam malo strolao. 

da ne bude OT.

Znači vraćamo se starim vrijednostima. Coca - Coli i McDonaldsu. Iako su sve to što jesu, barem me ne prate, i ako ne niš' bar su već 100 (50) godina IN. Bar mislim da me ne prate.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice