Nikad slabija zarada u HTC-u

poruka: 11
|
čitano: 2.278
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nikad slabija zarada u HTC-u".
16 godina

A bar su u plusu...

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina

Bit ce veca kada One postane dostupniji..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nikad slabija zarada u HTC-u
Kad One dojde vec bude kasno jer budu svi pokupovali Samsunge ili Sonyje.

Otisla baba s kolacima.
16 godina

Prošle godine uz izbacivanje HTC Windows Phone 8X pisalo je: "Jedno od rješenja situacije u kojoj se našao, HTC vidi u strateškom partnerstvu s Microsoftom u izradi novih Windows Phone 8 smartphone uređaja." :))))))

14 godina
neaktivan
android = samsung
wp = nokia
marketing = prodaja

one je odlican mob, ali uz navalu slicnih uredaja ne vidim da ce on sam izvuci htc
17 godina

Zao mi je HTC-a.

Super su im mobiteli.

Ako vec ne bolji od Samsunga, onda barem sasvim ravnopravni.

A vidi Samsung kako leti. Bas mi je zao.

17 godina

Marketing HTC-a je totalni promašaj, a veliki problem im radi i dostupnost uređaja, a bome i prevelika količina istih modela.

Prošle godine su OK krenuli u taj "One" sistem što podržavam umjesto da imaju 15 vrsta istih telefona izbacili su 3-4 komada različitih klasa na tržište. No problem je meni bio naći te telefone jer ono što sam htio nisam mogao dobit kod operatera. Također Samsung modele imaju svi operateri i to sve klase, tako da... Iako to je slučaj kod nas, no pretpostavljam da je ista situacija i s ostalim zemljama van EU i SAD-a, i zato je Samsung debelo prevladao. Također za OneX, OneS i OneV ja konkretno nisam vidio nijednu reklamu kako na TVu, tako ni u novinama, radiju itd. Dok je Samsung izlazio i iz paštete {#}

Sad je situacija malo drugačija jer HTC sponzorira ligu prvaka i dosta reklama im se vrti. No ova nestašica telefona trenutna im baš i ne ide u prilog, jer dok se sjete izbacit One Samsung će več distribuirat S4...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 10:54 (lllnuclearlll).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Covjece, evo dobrog biznisa. Otvoris obrt za proizvodnju dijelova za smartfone i okrenes milijune. {#}

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zamislite vi te jadnike. Imaju prihod od samo 2.8 milijuna dolara. Strašno. Oće li imati što za jesti sutra?

0 7 hvala 0
17 godina
paradajz kaže...

Zamislite vi te jadnike. Imaju prihod od samo 2.8 milijuna dolara. Strašno. Oće li imati što za jesti sutra?

A kad razmisliš malo, profit od 2.8mil dolara za kompaniju kao što je HTC je stvarno mali.

Ne radi se o prihodu nego o profitu. Dakle prihod-rashod=profit, a 2.8mil dolara kvartalno mislim da nije dovoljno da HTC opstane na tržištu jer širenje proizvodnih kapaciteta i stvaranje novih kvalitetnih proizvoda nije nimalo jeftino.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 12:44 (lllnuclearlll).
14 godina

Reklama je sve. S4 djeluje po specifikacijama i manjku novih ideja inferiornije Oneu. Baš me zanima kak će im ić u sljedećim kvartalima. Sa WP8 uređajima su napravili super biznis, Nokia je zakazala sa dostupnošću, HTC se koncentrirao na srednji dio tržišta i kolko vidim naprodavali su ih se, bar kod nas.

Moj PC  
1 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice