Najprodavaniji - HP ili Lenovo?

poruka: 12
|
čitano: 4.675
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najprodavaniji - HP ili Lenovo?".
17 godina

IBM je 2005 prodao svoj neprofitabilni PC sektor tada nepoznatom Lenovu, i bingo, evo ih za 7 godina na No 1. Čestitke Lenovu.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fuj, kina osvaja i u ovom području. Traba bojkotirati te kineske tvrtke, jer ce se dogoditi stvar kao i sa nokiom{#}, doci ce pred rub bankrota{#}

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koristim TkinkPadove vec 14,jedino oni pruzaju konzistentnu kvalitetu koju uvijek mogu ocekivati.Kada je lenovo preuzeo od IBMa odjel proizvodi su i dalje zadrzali kvalitetu.Tako da ne kupujem i  tesko mi je koristiti laptop koji nema red dot{#}

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koristim već godinama Thinkpad T seriju, u firmi sam sa HP-a prebacio kompletno sva računala na Lenovo i tokom zadnjih 5 godina se pokazao izvanrednim a support je definitivno najbolji u Hrvatskoj. Od cca. 30 komada u 5 godina 2 su se pokvarila (na jednom Thinkpadu ekran, na drugom ploča), a popravak je riješen u 24h, na način da sam nazvao broj 0800 0IBM (0800 0426), opisao kvar, pročitao serijski broj (ne trebaju nikakvi računi, ispunjene garancije...) i drugi dan odnio računalo u IBM servis gdje su već čekali svi djelovi koji bi mogli biti pokvareni po mom opisu, otišao popit kavu i vratio se po popravljeno računalo.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Wow, zgleda da su ta lenovo računala stvarno dobra. Ja bi si za koju godinu mogao kupiti novi lap kad zavrsim s faksom. Ciljam na lenovo, nekakav thinkpad. Da li imaju kakvu "Edu" seriju proizvoda?

{| qu!ck_s!1\/3r |}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Najprodavaniji - HP ili Lenovo?
Clone kaže...

Wow, zgleda da su ta lenovo računala stvarno dobra.

{#}

14 godina

Lenovo-da su kvalitetni što uključuje materijale-kućište,tipkovnicu...ne bih baš rekao,al da nude najbolji omjer cijene i performansi e to bi rekao.Za recesijsko vrijeme dobrodošlo,a vidim da s vremenom se i oni okreću kvaliteti sa zadržavanjem iste cijene  {#} ,iako bi uvijek uzeo HP pred Lenovom.Tradicija je tradicija.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zizo kaže...

Lenovo-da su kvalitetni što uključuje materijale-kućište,tipkovnicu...ne bih baš rekao,al da nude najbolji omjer cijene i performansi e to bi rekao.Za recesijsko vrijeme dobrodošlo,a vidim da s vremenom se i oni okreću kvaliteti sa zadržavanjem iste cijene {#} ,iako bi uvijek uzeo HP pred Lenovom.Tradicija je tradicija.

Pa ako itko ima tradiciju ima ju Lenovo, preuzevši sve od IBM-a. {#}

HP tu ipak nije ni do koljena.

15 godina
neaktivan

Lenovo laptopi, posebice Thinkpad serija imaju odlicne tipkovnice. Mozda cak i najbolje.. 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
17 godina
Agent Rico kaže...

Lenovo laptopi, posebice Thinkpad serija imaju odlicne tipkovnice. Mozda cak i najbolje.. 

Zato je brdo ljudi u panici kako će izgledati novi modeli...

15 godina
neaktivan

support?!

meni lenovo vise neide, taman da mi ga badava daju

IBM je kao OEM bio i vise nego odlican, ali lenovo = legovno

na frendovom laptopu je van garancije (nakon godinu i 2 mjeseca) krepal cip koji pokazuje, tj ne pokazuje stanje baterije.

Bateriju za svoj   sam cekal 4 mjeseca, da sam pjesice otisal do Kine i nazad prije bi dosla.

Sajt im je uzas, support nikakav.

Official web site djelomicno ne radi u operi i nekad nece u firefoxu.

Ako je to odlika dobrog OEM-a svaka cast.

HP kojem krepavaju punjaci na svakom koraku je vrh vrhova naspram njih.

17 godina
carcina55 kaže...

support?!

meni lenovo vise neide, taman da mi ga badava daju

IBM je kao OEM bio i vise nego odlican, ali lenovo = legovno

na frendovom laptopu je van garancije (nakon godinu i 2 mjeseca) krepal cip koji pokazuje, tj ne pokazuje stanje baterije.

Bateriju za svoj   sam cekal 4 mjeseca, da sam pjesice otisal do Kine i nazad prije bi dosla.

Sajt im je uzas, support nikakav.

Official web site djelomicno ne radi u operi i nekad nece u firefoxu.

Ako je to odlika dobrog OEM-a svaka cast.

HP kojem krepavaju punjaci na svakom koraku je vrh vrhova naspram njih.

A gdje si to bio na servisu?

Rezervni dijelovi su 95% u Zagrebu, ostalo u Amsterdamu. Sve mora biti tu jako brzo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice