Mreža iz balona?

poruka: 8
|
čitano: 1.586
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mreža iz balona?".
17 godina
neaktivan
Mreža iz balona?

A kako će regulirati pozicioniranje balona na jednom mjestu, bez obzira na smjer i jačinu vjetrova?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mreža iz balona?

Uz pomoč filmskih trikova ;P

Ko zna možda ih vežu špagom ;P tak da se avioni zapletu.

17 godina
neaktivan
Mreža iz balona?

hajmo malo futurologije

u stratosferi konstantno puse vjetar veeeelike brzine, u jednom smijeru da li bi pravilno pustena skupina balona mogla formirati prsten oko planete i sliziti za komunikaciju, mislim da bi to nije izvedeno radi aerospace industrije popravite me ako se varam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mreža iz balona?

pitanje je kolko visoko ce bit postavljeni ti baloni  

boom headshot

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mreža iz balona?
Barbarosa kaže...

hajmo malo futurologije

u stratosferi konstantno puse vjetar veeeelike brzine, u jednom smijeru da li bi pravilno pustena skupina balona mogla formirati prsten oko planete i sliziti za komunikaciju, mislim da bi to nije izvedeno radi aerospace industrije popravite me ako se varam.

Ovi baloni se smjestaju na visinu od 30 do 40 km, gdje je zrak vrlo rijedak i na toj poziciji ostaju danima. Sjećam se prije desetak godina koliko su rusi imali muke da obore jedan veliki meteo balon koji je danima lebdio na 30tak km iznad moskve i prijetio zračnom prometu.
17 godina
protjeran
Mreža iz balona?

Ovo bi mogla biti prekratnica u internet te bezicnoj komunikaciji ukljucujuci i mobilnu.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mreža iz balona?

to bi bilo dobro jer bi onda oni koji nemaju dobar signal barem malo ga pojačat

peace

core 2 quad 2.66Ghz
asus 8800GTX
lampa zarulja 60W

0 0 hvala 0