Microsoft o Task Manageru

poruka: 55
|
čitano: 12.365
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft o Task Manageru".
16 godina
Re: Microsoft o Task Manageru
deus-ex resolution kaže...

e ljudi jel mi možete dat link di mogu skinut zadnju verziju bete win 8...hvala

Ovo još nije Beta ,samo da znaš ... KLIK

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 18:28 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
g12356 kaže...

Inače,kada već o 8-ici govorimo,imati će dosta velike hardverske zahtjeve:

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8#Hardware_requirements

A to se razlikuje od HW zahtjeva 7-ice kako? I kakve to veze ima sa TM-om?

Treba jači procesor i višestruko više ram-a.Nema nikakve veze sa TM-om ali mi je tojedina tema bila ovako na brzinu dohvatljiva iz tema gdje sudjelujem...

A o usporedbi sa Linux zahtjevima da i ne govorim.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina

Kakav jači procesor ,kolko to više rama od Sedmice?

Kakav sad Linux i njegovi zahtjevi?? O čemu ti uopće??

17 godina
g12356 kaže...

Treba jači procesor i višestruko više ram-a.Nema nikakve veze sa TM-om

Bogme je :)

Minimum hardware requirements for Windows Developer Preview Architecture

32-bit     64-bit
Processor    1 GHz x86 processor     1 GHz x86-64 processor
Memory (RAM)    1 GB     2 GB

Minimum hardware requirements for Windows 7[118] Architecture

32-bit     64-bit
Processor     1 GHz IA-32 processor     1 GHz x86-64 processor
Memory (RAM)    1 GB     2 GB

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
15 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
g12356 kaže...

Treba jači procesor i višestruko više ram-a.Nema nikakve veze sa TM-om

Bogme je :)

Minimum hardware requirements for Windows Developer Preview Architecture

32-bit       64-bit
Processor       1 GHz x86 processor       1 GHz x86-64 processor
Memory (RAM)       1 GB       2 GB

Minimum hardware requirements for Windows 7[118] Architecture

32-bit       64-bit
Processor       1 GHz IA-32 processor       1 GHz x86-64 processor
Memory (RAM)       1 GB       2 GB

Nije li to bilo 0.7ghz i 512mb RAM-a?Ili je to bilo za Vistu?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

A možda su u šumi. :\

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

e ljudi jel mi možete dat link di mogu skinut zadnju verziju bete win 8...hvala

Ovo još nije Beta ,samo da znaš ... KLIK

ček još nema bete ili šta

ja sam sad na win7 64 bit, i trebao bi ga sad srušit nakon duuuuuuugog vremena jer je več počeo da buude spor i tako to, pa bi sad htjeo umjesto 7 stavit 8, dali je moguče imat kao glavni os, jedini, i kako s driverima, isto stavim od win 7 ili......

15 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
g12356 kaže...

A možda su u šumi. :\

Provjerio sam,radi se o visti,a vista je bila još gladnija resursa.

16 godina

ja sam sad na win7 64 bit, i trebao bi ga sad srušit nakon duuuuuuugog vremena jer je več počeo da buude spor i tako to, pa bi sad htjeo umjesto 7 stavit 8, dali je moguče imat kao glavni os, jedini, i kako s driverima, isto stavim od win 7 ili......

Ne ,nema još Bete ,ovo je Alpha ,Developer Preview kao što ti ime kaže. Da se razumijemo - sistem je dobar ,brz i stabilan ,svi driveri rade ,ALI - ima Time bomb - znači prestat će radit 2. 03. 2012. i ima još puno posla na njemu!

Možeš ga staviti u dual boot i probat ,ali nije preporučljivo da bude jedini (i glavni) OS!

13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Ne ,nema još Bete ,ovo je Alpha ,Developer Preview kao što ti ime kaže. Da se razumijemo - sistem je dobar ,brz i stabilan ,svi driveri rade ,ALI - ima Time bomb - znači prestat će radit 2. 03. 2012. i ima još puno posla na njemu!

Možeš ga staviti u dual boot i probat ,ali nije preporučljivo da bude jedini (i glavni) OS!

a zašto nije preporučljivo da stavim kao glavni os, misliš zbog vremena.....pa nema veze onda ču se prebacit na win 7 opet ili ako tada dođe puna verzija onda ču ga stavit.....

možete li mi reć šta če se dogodit kad istekne rok, jel budem mogao stavit nanovo win kad istekne rok......nebi baš želio 2 win-a na kompu.....nemojte me pitat zašto!

15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

a zašto nije preporučljivo da stavim kao glavni os, misliš zbog vremena.....pa nema veze onda ču se prebacit na win 7 opet ili ako tada dođe puna verzija onda ču ga stavit.....

možete li mi reć šta če se dogodit kad istekne rok, jel budem mogao stavit nanovo win kad istekne rok......nebi baš želio 2 win-a na kompu.....nemojte me pitat zašto!

To da je puno bugova i da je nedovršen proizvod.

16 godina
g12356 kaže...

To da je pun bugova - ne znam baš ,jesi probal? I tu ne mislim samo na Metro UI i Start Screen ,koji se lako isključe ,pa imaš itekak stabilnu kopiju Sedmice?!

16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
g12356 kaže...

To da je pun bugova - ne znam baš ,jesi probal? I tu ne mislim samo na Metro UI i Start Screen ,koji se lako isključe ,pa imaš itekak stabilnu kopiju Sedmice?!

Pa za igrati igrice svakako dovoljno {#}

Mogu misliti koliko je ovo alpha, kladim se da ce između win 7 i 8 biti razlike kao i medu

vista i 7... nikakve relevatne, tako da zapravo gledate maltene gotov proizvod ..

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
13 godina
neaktivan

hočete li mi reći dali mogu da stavim tu osmicu kao glavni os pa onda srušim win par dana prije nego što istekne....??? molim vas recite da znam jer moram što prije srušit win jer je u banani.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da ,možeš!

13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Da ,možeš!

i mogu igrat sve igrice na tome i sve programe koje postoje mogu ih instalirati i drajvere instaliram od win 7..

16 godina

Probaj ,previše pitaš! Ako ti se ne sviđa ,uvijek možeš nanovo instalirati Windows 7! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 16:19 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

Znači...

Vista je Vista.

7-ica je uljepšana Vista.

8-ica je uljepšanija Vista

9-ka će biti najuljepšanija Vista

10-tka će propasti jer će korisnici napokon skužiti da je najgrđi Linux ljepši od najljepše Viste.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

"Ljepota" je najbitniji atribut OSa?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

"Ljepota" je najbitniji atribut OSa?

Gle,ljudi o 7-ici govore kao o uljepšanoj visti,sada sam čuo da je 8-ica uljepšana sedmica,pa sam samo skovao foru na to.

17 godina

Nije ti baš neka fora.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovak imam mali problem;i; instalirao sam si win 8 betu, i kad sam je instaliravao yanio sam se i samo sam i[ao next i onda sam pre[ao da odaberem koji ho;u da mi bude tipkovnica jeyik pa sam se sav yblesirao neynam kako to promjeniti...hvala.

kao [to i sami vidite kako pi[em jer mi je na en, a ney raspored na eng, pa bi htjeo prebacit na hr, mo\ete li mi re;i kako to promjenit....

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 22:48 (deus-ex resolution).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovak imam mali problem;i; instalirao sam si win 8 betu, i kad sam je instaliravao yanio sam se i samo sam i[ao next i onda sam pre[ao da odaberem koji ho;u da mi bude tipkovnica jeyik pa sam se sav yblesirao neynam kako to promjeniti...hvala.

kao [to i sami vidite kako pi[em jer mi je na en, a ney raspored na eng, pa bi htjeo prebacit na hr, mo\ete li mi re;i kako to promjenit....

oprostite,ali našao sam sad je dobro-čćžš

15 godina
neaktivan

U svom prvom komentaru vezanog uz bilo koju Win8 temu ću samo reći da je očito da ispravljaju neke sitnice ali molim bilo koga da mi objasni cemu daj sugavi metro uopce u pc os-u.

Ta cijela "ideja jednostavnosti" mi više ide na onu stvar, nebi da su ljudi retardirani da su im potrebne gigantske ikone sa slikama i velikim natpisima kako bi znali uć u internet ili dokumente...

Pretpostavljam da ste vi ovo odavno raspravili već kada je izasla pre-beta (ili kako vec) ali nikako mi neide u glavu ..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
g12356 kaže...

Inače,kada već o 8-ici govorimo,imati će dosta velike hardverske zahtjeve:

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8#Hardware_requirements

A to se razlikuje od HW zahtjeva 7-ice kako? I kakve to veze ima sa TM-om?

Koliko ja znam 7-ica moze raditi i na 512MB RAMa, isprobano na trenutnom laptopu xD kad sam jos imao 2x512MB RAM, sad imam max koliko podrzava (2GB) i nisam bas primjetio neki napredak :/

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice