Mali oglasi dobili mogućnost komentiranja

poruka: 95
|
čitano: 20.248
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mali oglasi dobili mogućnost komentiranja".
14 godina
neaktivan

WTF? Tek sada vidim da ste izbrisali oglasnik sa foruma. Prva sakrijete prikaz TU/TD-a, a sad' jos i izbrisete oglasnik. Ma ode ovaj forum u kuVac. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 13:16 (Karlovac_047).

1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mali oglasi dobili mogućnost komentiranja
Danny_HR kaže...
explorer 4 kaže...

Hmm, blio bi lijepo kad bi netko od moderatora objasnio kako Pc ekspert ima tržnicu kakva je bila na Bugu već dosta duže, i ništa nisu još maknuli niti su pričali o kakvom kršenju zakona s njim.

Zašto bi se netko iz Buga trebao brinuti o tome što radi PC Ekspert?

Zato jer smo mi imali takvo rješenje oglasnika koje je dobro funkcioniralo.

Zašto ne gledati konkurenciju ?

Naravno, nisam dobio čist odgovor, samo zaobilaženje.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
odjavljen
explorer 4 kaže...
Danny_HR kaže...
explorer 4 kaže...

Hmm, blio bi lijepo kad bi netko od moderatora objasnio kako Pc ekspert ima tržnicu kakva je bila na Bugu već dosta duže, i ništa nisu još maknuli niti su pričali o kakvom kršenju zakona s njim.

Dobro funkcioniralo ne znači da je i zakonski bilo prihvatljivo. No, isto tako ne znači da je to loše rješenje.

:)
17 godina
moderator
explorer 4 kaže...
Danny_HR kaže...
explorer 4 kaže...

Još jednom dajemo link na članak zakona po kojem smo dužni prikupiti podatke (uključujući i OIB) o davatelju oglasa. 

Debelo smo provjerili kod pravnika što sve potpada pod taj zakon i prema tome uveli registraciju.

Zašto netko drugi nije uveo registraciju zaista ne mogu znati. 

Ovo nije nikakvo zaobilaženje, nego službeni odgovor. 

Aron Paulić

direktor

Bug d.o.o.

14 godina

Onda bi barem trebalo uvesti ( naravno, ako je to moguće ), da se postavljeni oglasi u Malim oglasima automatski preslikavaju ovdje na forumsku tržnicu. I onda ako netko želi to i to, javit će se lijepo čovjeku tu na profil. Na ovaj način smo sretni i mi, i vi, i zakon.

Vi ćete imat OIB i podatke od osobe koja je postavila Mali oglas, a mi ćemo i dalje imati forumsku tržnicu.

Po meni je ovo najbolja solucija, ako je ikako moguća.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

3 1 hvala 0
16 godina

Ili kada se već gleda PCE, onda imati temu Zli i nepošreni prodavači / kupci i temu Dobri i pošteni prodavači / kupci...

Nisam ništa ovdje prodavao upravo iz razloga što su komentari na oglase bili... Veoma iznenađujući i zanimljivi.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan

dobro kaj se desi ako upišem ime i prezime susjeda(ili nekog od poznanika) i njegov OIB,sve to sa namjerom da želim nekog zavaljat ??

jel vam palo to na pamet?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

dobro kaj se desi ako upišem ime i prezime susjeda(ili nekog od poznanika) i njegov OIB,sve to sa namjerom da želim nekog zavaljat ??

Za to je odgovorna policija koja vrlo lako dođe do tebe budući da je zabilježena IP adresa.

Ne razumijem zašto se ovdje proziva Bug, obzirom da je odluka donesena upravo zbog zakona, a ne da vam se napakosti.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
protjeran
  1. bug magazin odavno ne kupujem, jer je postao jako loš
  2. vijesti na stranici kasne, nisu ni zanimljive a i nema ih puno
  3. sad nema ni oglasnika na forumu

mogao bi se sasvim ostavit bug.hr-a, nema više nekog razloga tu biti

''how yes no''
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Za to je odgovorna policija koja vrlo lako dođe do tebe budući da je zabilježena IP adresa.

Ne razumijem zašto se ovdje proziva Bug, obzirom da je odluka donesena upravo zbog zakona, a ne da vam se napakosti.

ne prozivam,pitam ,da se nebi našao u takvoj situaciji,još pogotovo ako je cijena tog proizvoda ispod 1000 kn ,neznam kak bi policija onda "pomogla"?

eto tipa neznam zvučna kartica od 200-300 kn?

dali u tom slučaju policija uopće piše zapisnik?

zakon je zakon,s tim se slažem kao i sa cijelom idejom da se navodi oib i i me i prezime itd.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan

još jedna stvar.

http://www.bug.hr/

ovo je vaša početna stranica kao što i sami znate,

ja kad ulazim na forum imam direktan link za forum,i nikad nejdem preko početne stranice,

ali sada sam išo gledat di su mali oglasi,

jel mi vjerujete da sam 5 minuta tražio ko budala di su.

ovo je prijedlog.

stavite ga velikim slovima na POČETNU stranicu pored GAME MASTERSA ,a ne u podgrupu,pošto se to jako dosta gleda i prati.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
14 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

meni se ovo sviđa ali i ja sam se ko majmun izsexao dok sam našao di su oglasi... nego, postavio sam oglas, kako da sad dođem do njega? ima negdje neki link?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
skank666 kaže...

meni se ovo sviđa ali i ja sam se ko majmun izsexao dok sam našao di su oglasi... nego, postavio sam oglas, kako da sad dođem do njega? ima negdje neki link?

nema,pojavi se u oglasniku u već predviđenoj kategoriji nakon blagoslova bugovaca,dakle admini ili tko već odobrava oglas

15 godina
skank666 kaže...

Moras cekat da ga procitaju i odobre

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

http://www.bug.hr/malioglasi/kateg/igre/igre.aspx?tip=ponuda

Evo ti ga, drugi na listi.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
protjeran

Kako znati da je neki oglas prodan??? Da li postoji mogucnost da se navedeni oglas obrise ili zakljuca ili sto se vec moze s njim kada je taj predmet koji se prodavao prodan ili rijesen??? Hoce biti nesto slicno kao na bol trznici ili ce to sve i dalje biti na vrat na nos??? I hocu li ja moci imati svoj link od svog oglasa da znam gdje je tocno moj oglas jer ovdje na malim oglasima nemam svoj link i kad je oglas star par dana i skupi se jos oglasa ja moram izlistat 3-4 stranice trazeci ko idiot svoj oglas??? {#}

TL-za zahvalu klikni hvala
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Koja naravno uvijek super sve probleme riješi, kao što ljudi varaju i preko njuškala i onda ti kažu mi tu ne možemo ništa, dati ćemo Vam njegove podatke pa se gonite privatnom tužbom. 

I eto, to je veliko riješenje.  

Đuro#2155,
15 godina

Nije mi jasno zasto hejtate ovoliko? Forumski oglasnim zamijenjen je odlićnim zasebnim oglasnikom u sklopu stranice, dosta je siguran,jednostavan i dobro napravljen. A cini mi se i da ne kreše rezoluciju slika uploadanih. I like it :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Kako da stranci postave oglas kada se nemogu regati bez OIB-a??

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
15 godina

Super vam je ovaj oglasnik, malo gledam... Dobili smo drugo njuškalo..

Winter is coming...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Evo po novom imaš i trajne linkove na pojedinačne oglase, pa će si ekipa moći bookmarkati one koji ih zanimaju za kasnije, a ti ćeš ga lakše pratiti da ga kasnije obrišeš ako više neće biti potreban.

http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-far-cry-3-xbox360-stanje-dvd-1010/8488.aspx

15 godina
neaktivan

Dali je moguce naknadno dodati sliku na oglas ili urediti oglas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a izgleda da ne, ja sam jučer napravio 3 oglasa, i na svakom sam stavio slike, i sad vidim kad su kao prošli, da na jednom samo ima slika, na ostalima nema. 

I očitno ne mogu urediti i staviti slike. Ili je ta opcija dobro skirvena negdje :D 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

UX fail... 

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
x18x05x kaže...

Hoće li neki admin ili moderator odg??

15 godina
x18x05x kaže...
x18x05x kaže...

Nikako, staviš OIB.

Swedish latin super funk.
15 godina
sirka666 kaže...
x18x05x kaže...
x18x05x kaže...

Nikako, staviš OIB.

Ćitaj i ne piši gluposti.

17 godina
x18x05x kaže...
   Ćitaj i ne piši gluposti.

Hm, ako nemaš OIB, bojim se da ne možeš postaviti oglas na području RH na kojem važe zakoni RH.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan

pa nikako, kako su oni napravili, ne možeš bez oiba napraviti oglas. To je problem

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako ce netko znati da li si unio ispravan OIB ? (kada velika vecina ljudi uopce nemaju pojma gdje im je OIB i jesu li ga ikada dobili)

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice