Da ne razumijem.
Nitko ne napada vas, napadam MS sto su napravili OS koji je, sa mojeg stajalista smece, covjek koji se rodio u zatvoru u Sibiru i nije vidio nista bi dizajnirao bolji UI.
Oprosti al ove dvobojne gluposti ne funkcioniraju, pa daj ne mogu ni pozadinu imat kad koristim mob, koj vrag?
I zapravo ne napadam nego iznosim svoje misljenje i ne morate ga prihvatit, tko vas sili na to?
OS je super fluidan i sve, ali nema nikakve opcije, aplikacije su nikakve, aplikacije za OS su lose, facebook naprimjer, ako tu osnovnu aplikaciju ukakaju toliko onda mi je sve jasno.
Igre nema niti jedne, naprosto niceg nema, super je to fora live tiles, ali mi mjenja slike konatakata i pazi sad, mjenja mi sat, :O.
Minute i sate mjenja, nemoguce, to prije nisam nigdje vidio.
OS je nedovrsen i fali jos dosta toga, za godinu dvije ce garant biti odlican ali za sada, meni osobno nikako ne odgovara i skroz mi je repulzivan.
A imao sam prije i Lumiu7 i tako to, i opet, bio sam jako razocaran i sad sam ocekivao pomak i boom, koliko je bilo pompe oko toga, a dobili smo manje live tilese i screen rotaciju.
WOW!
Napadas MS zbog losih aplikacija. Ma bravo...