Lumia 820 u ponudi HT-a

poruka: 104
|
čitano: 16.502
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lumia 820 u ponudi HT-a".
13 godina
neaktivan
Re: Lumia 820 u ponudi HT-a
BMK kaže...

Da ne razumijem.

Nitko ne napada vas, napadam MS sto su napravili OS koji je, sa mojeg stajalista smece, covjek koji se rodio u zatvoru u Sibiru i nije vidio nista bi dizajnirao bolji UI.

Oprosti al ove dvobojne gluposti ne funkcioniraju, pa daj ne mogu ni pozadinu imat kad koristim mob, koj vrag?

I zapravo ne napadam nego iznosim svoje misljenje i ne morate ga prihvatit, tko vas sili na to?

OS je super fluidan i sve, ali nema nikakve opcije, aplikacije su nikakve, aplikacije za OS su lose, facebook naprimjer, ako tu osnovnu aplikaciju ukakaju toliko onda mi je sve jasno.

Igre nema niti jedne, naprosto niceg nema, super je to fora live tiles, ali mi mjenja slike konatakata i pazi sad, mjenja mi sat, :O.

Minute i sate mjenja, nemoguce, to prije nisam nigdje vidio.

OS je nedovrsen i fali jos dosta toga, za godinu dvije ce garant biti odlican ali za sada, meni osobno nikako ne odgovara i skroz mi je repulzivan.

A imao sam prije i Lumiu7 i tako to, i opet, bio sam jako razocaran i sad sam ocekivao pomak i boom, koliko je bilo pompe oko toga, a dobili smo manje live tilese i screen rotaciju.

WOW!

Napadas MS zbog losih aplikacija. Ma bravo...

16 godina
odjavljen
BMK kaže...

Apliacije se ruse, sve je nepregledno, neiskoristivo, naprosto, naspram iOSa i Androida ne znam tko bi kupio to, po mom misljenju, poludovrseno smece od OS-a.

Doslovno mi je pozlio koliko je los OS, dobio sam i gripu od njega jbt. Aplikacija prakticki nema nikakvih, pa nece skinut, pa hoce, pa su smece, itd.

A najjace mi je "spustim" notif. bar i pokaze mi signal i bateriju bez postotka LOL.

Nevalja i .

nije to baš tako... tj nije uopče ali niš od ovog što si napisao. za brightness se slažem, ali ja sam bio uvjeren da to ljudi tako često ne mijenjaju, barem ne svako malo. automatic niš, a?

ni jedan app mi se do sada nije srušio tako da mi je ovo jako teško za vjerovat a na wp sam več skoro 1.5 godinu. nepregledno, neiskoristivo? kako to misliš? čim otključaš ekran sve vidiš, sve je dostupno jednim tapom... 

što se tiče appova, tu se mnogi žale pa je i istina, to što se tiče brojeva. ali da ih nema ili da su sve smeče, pa da se ne skidaju i da se ruše, valjda ti je jasno da ti moram napisat da pretjeruješ. 

OS je ok, osobno mi je puno bolji od stutterdroida i bezličnog iOS-a. ima mana ali koji nema

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 2 hvala 0
17 godina
Lumia 820 u ponudi HT-a

Kao vlasnik Lumie, mogu reci da su i Microsoft i Nokia zasrali stvar. Microsoft zbog samog WP-a (nakon toliko godina fale osnovni feature-i, kasnjenje nadogradnji za starije mobitele etc etc), a Nokia jer je, iako privilegirana od strane Microsofta, uspjela zakasniti i aljkavo odraditi prezentaciju i distribuciju starih i novih Lumia.

Ne predvidjam WP svijetlu buducnost. Kao ni Nokiji. Barem ne ako nastave ovako.

Moj iduci telefon... vjerovatno nece biti WP.

Rvat katolik!

7 4 hvala 1
16 godina
odjavljen

definitivno se slažem sa tobom ali jedna stvar mene je8e... mislim i MS i nokija su na tržištu več dosta dugo, i iako meni neki potezi nisu jasni, nekako mislim da oni možda i znaju što rade i zašto to rade... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
skank666 kaže...

definitivno se slažem sa tobom ali jedna stvar mene je8e... mislim i MS i nokija su na tržištu več dosta dugo, i iako meni neki potezi nisu jasni, nekako mislim da oni možda i znaju što rade i zašto to rade... 

Da. To se ocituje prodajnim rezultatima i markeshare-u.

Rvat katolik!
14 godina
neaktivan
Lumia 820 u ponudi HT-a

pa ovo niko nece kupit po ovoj cijeni,ja dao za HTC 8s  299 KN  a bio je i za 200 u tarifi 222 ,50 posto popusta,dobro to je klasa nize od nokie 820 al opet pre pre skupo je to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Ne zanima nas što misliš.

Ja pricam u svoje ime , ti ne, da li ti je netko od forumasa dao dozvolu da govoris u njihovo ime?

Ako ti smeta komentar, makni se iz teme, ovo je otvoreni forum i svatko moze, unutar nekih pravila, reci svoje misljenje.

Osobno mi se ne svida WP8 i to je to, ne najvise sto je los ili nesto, nego sto imam ogroman osjecaj nedovrsenosti i to sto ne mogu nista promjenit sto se toga tice, sto inace na androidu mogu, pa makar widgtete i tooglese. Fali mi kontrola u svakom trenutku i to je to.

Ja se nadam da ce ga malo ispeglat i dodat kakvih funkcija, notif. centar bi bio odlican, tj. notif. bar, i jos neke stvari, neda mi se sada nabrajati ali, mjesta za napredak ima itekako.

Ja cu ostat na stutterdroidu i kaj sad. Iako ne znam kad mi je zadnji put neki Android based mob laggao ili nesto al dobro.

Opet s druge strane, na WP8 nema sto laggat, tako da nije ni to neki argument.

16 godina
odjavljen
BMK kaže...

Ja se nadam da ce ga malo ispeglat i dodat kakvih funkcija, notif. centar bi bio odlican, tj. notif. bar, i jos neke stvari, neda mi se sada nabrajati ali, mjesta za napredak ima itekako.

Ja cu ostat na stutterdroidu i kaj sad. Iako ne znam kad mi je zadnji put neki Android based mob laggao ili nesto al dobro.

stvar je u tome što je cijeli wp start screen jedan veliki notification centar... to bi tako trebao gledat a to bi i bila neka ideja, filozofija korištenja wp-a. ali da fali out of box rješenje za toggles i postotak za bateriju - definitvno se slažem...

čuj, čovjek bi rekao da u imeniku kad scrollaš nebi trebalo laggat ali eto, android na sgs3 misli drugačije pa ti vidi...

17 godina
Lumia 820 u ponudi HT-a

Imenik i zvanje u WP su uzasno rijeseni.

Rvat katolik!

1 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

kako misliš? mene najviše iritira call lista

17 godina
Lumia 820 u ponudi HT-a

Ja bih da je imenik kao na androidu... da kad pocmem tipkat brojeve, da mi trazi po imeniku, a ne ovako...

Rvat katolik!

1 1 hvala 0
14 godina
@BMK nemogu sad citirat jer sam na mobitelu post ali pisat ću ovako. Ja sam iznio svoje mišljenje svidjelo se ono tebi ili ne, a siguran sam da ima forumasa koji isto misle. Nisi neki IT guru da ljude odgovaraš od kupnje wp uređaja svojim mišljenjem, koje nije posve točno... I prije nego sto nešto kažeš provjeri je li ono točno. NHF
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
protjeran
skank666 kaže...

u tome je bas poanta da nemaju pojma sta rade - toliko su para i resursa ulupali a rezultat je u blagu ruku receno katastrofa (nekih 2% svjetskog trzista), pobogu konkurentiji i te sa svijetlijom buducnoscu od WP je cak i onaj ubogi BlackBerry kojeg "smo" samo na ovim stranicama jednu 165 puta otpisali...

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
16 godina
odjavljen

nekako sumnjam u to.

15 godina
protjeran
skank666 kaže...

stvar je u tome što je cijeli wp start screen jedan veliki notification centar... to bi tako trebao gledat a to bi i bila neka ideja, filozofija korištenja wp-a. ali da fali out of box rješenje za toggles i postotak za bateriju - definitvno se slažem...

čuj, čovjek bi rekao da u imeniku kad scrollaš nebi trebalo laggat ali eto, android na sgs3 misli drugačije pa ti vidi...

To je nazalost do samsungovog softwarea a ne androida. Bude li samsung jedan dan prisiljen koristit svoj OS, nece se dobro provest... 

15 godina
skank666 kaže...
BMK kaže...

barba tebi je imenik samo tekstualna pretraga kao i na ios

dok je na androidu pretraga imenika sa svim onim slikicama od kontakta koje su sad u zadnjoj verziji puno vece i kvalitetnije rezolucije

i ako ih imas puno ko i ja

naravno da kad pokrenes imenik da malo treba dok se to sve ne refresh-a

15 godina
skank666 kaže...
tnakir kaže...

kako misliš? mene najviše iritira call lista

call lista je totalni garbage na wp

svaki poziv od iste osobe on posebno ispisuje

umjesto da ih sortira pod jedno ime i u zagrade da stavi broj poziva

jako nepregledno

i naravno nema smart dial

15 godina
protjeran
pasko kaže...

barba tebi je imenik samo tekstualna pretraga kao i na ios

dok je na androidu pretraga imenika sa svim onim slikicama od kontakta koje su sad u zadnjoj verziji puno vece i kvalitetnije rezolucije

i ako ih imas puno ko i ja

naravno da kad pokrenes imenik da malo treba dok se to sve ne refresh-a

Stavi neki drugi dialer pa ces vidjet da ne treba i da je uzrok los samsungov software.

16 godina
odjavljen

mmmm, ne. slike su i call lista je užas nad užasima

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 17:35 (skank666).
16 godina
Lumia 820 u ponudi HT-a

Bmk se buni da mu je komplicirano podešavanje brightnessa? wtf, pa odkad koristim WP nisam pomislio da to podešavanje jer sve radi savršeno na auta zahvaljujuci highcontrastu i dizajnu wp za razliku od androida gdje svako malo kopaš po tim postavkama.

Moj PC  
6 2 hvala 1
14 godina
protjeran
Lumia 820 u ponudi HT-a

Ma ljudi su picajzle i glupani šta drugo reć. Očekuju da kada če kupiti wp7 ili 8 da če bit identičan Androidu i da če sve izgledat isto i biti na istom mjestu. I kad se to ne dogodi udri po glupostima tipa imenik nije isti ili brigtness je tešlo narihtat (LOL). Ljepo ljudi vele start screen je notif center, fali battery use detaljan... Appova ima dosta makar mi fali službeni samsungov za upravljanje smart-tvom i tak to... Sudeči po svemu pročitanom nitko drugi se ni netreba trudit razvijat OS kad su tu Android i iOS na koji su ljudi naviknuti.

8 2 hvala 0
17 godina
chemmy kaže...

Ma ljudi su picajzle i glupani šta drugo reć. Očekuju da kada če kupiti wp7 ili 8 da če bit identičan Androidu i da če sve izgledat isto i biti na istom mjestu. I kad se to ne dogodi udri po glupostima tipa imenik nije isti ili brigtness je tešlo narihtat (LOL). Ljepo ljudi vele start screen je notif center, fali battery use detaljan... Appova ima dosta makar mi fali službeni samsungov za upravljanje smart-tvom i tak to... Sudeči po svemu pročitanom nitko drugi se ni netreba trudit razvijat OS kad su tu Android i iOS na koji su ljudi naviknuti.

Nitko ne ocekuje niti zeli da bude isti. Stvar je u tome sto je na WP dialer/imenik losiji nego je na Androidu/iOS-u.

Dakle, nije lose sto je drukciji, lose je sto je losiji.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 11:22 (tnakir).
15 godina
protjeran
Trebaju se trudit razvijat ga, al dok ga ne razviju nitko pametan nece prec na njega dok postoje puno ozbiljnije i razvijenije alternative..
16 godina
odjavljen
ansha kaže...
Trebaju se trudit razvijat ga, al dok ga ne razviju nitko pametan nece prec na njega dok postoje puno ozbiljnije i razvijenije alternative..

LOL! 

edit: molim te objasni. wp8 je potpuno funkcionalan telefon, nije da nema mana ali ovo što si ti napisao ispada ko da je ne znam ni ja što..

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 11:36 (skank666).
16 godina
skank666 kaže...
ansha kaže...

LOL! 

Znači skank i ja smo glupi... {#}

15 godina
amater_2 kaže...{#}
skank666 kaže...
ansha kaže...

LOL! 

{#}{#}

16 godina
skank666 kaže...
ansha kaže...

LOL! 

edit: molim te objasni. wp8 je potpuno funkcionalan telefon, nije da nema mana ali ovo što si ti napisao ispada ko da je ne znam ni ja što..

Koji OS nema mana?

Na ios-u smeta jer je dosdan isto izgleda već godinama.

Android nekome šteka, nekome se ne sviđaju widgeti....

Koji je savršen OS za vas?

14 godina
protjeran
Lumia 820 u ponudi HT-a

Meni je imenik masu bolji. Smart dialer mi ne fali toliko ali kužim ako nekome fali a call list se slažem dobro bi mu došla koja opcija.

0 0 hvala 0
15 godina
Lumia 820 u ponudi HT-a

{#}{#} najbolji OS

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 11:46 (pasko).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
pasko kaže...
amater_2 kaže...{#}
skank666 kaže...
ansha kaže...

LOL! 

{#}{#}

Paško smiri se, ti si mi uvalio 8x i sad sam glup... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 11:46 (amater_2).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice