Logitech G110 za igrače

poruka: 44
|
čitano: 10.926
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Logitech G110 za igrače".
16 godina
neaktivan
RE: Logitech G110 za igrače
Danny_HR kaže...

Prekrasna je. Mislim da ću g15 zamijeniti ovom čim izađe.

pa šta tebi je kolega? G15 je klasa iznad, šta ćeš sa konja na magarca preći?

16 godina
neaktivan
Logitech G110 za igrače

VirtUoso

zato jer su im svi proizvodi jako skupi (znaci malo siromasniji ljudi si nemogu priustit nista od razera) a dok je tu logitech koji ima 1.proizvode u svim rangovima cjene i 2.bolje stvari od razera

sad kao primjer razer mamba je uber skupa a nista posebno dok imas g9x i jos puno drugih miseva koji su bolji i jeftiniji

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 22:53 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
xnight_hunterx kaže...

VirtUoso

zato jer su im svi proizvodi jako skupi (znaci malo siromasniji ljudi si nemogu priustit nista od razera) a dok je tu logitech koji ima 1.proizvode u svim rangovima cjene i 2.bolje stvari od razera

sad kao primjer razer mamba je uber skupa a nista posebno dok imas g9x i jos puno drugih miseva koji su bolji i jeftiniji

Kako glupi odgovor...

Zato sta si siromasni nemogu priustit, znaci da je lose?

Ma bravo.

Na koji nacin su bolje?

Meni su i Logitech i Razer dragi ali ovo sta neki pisu su ciste gluposti bez argumenata.

Odi radit i zaradi si za nest Razerovo ffs a ne zato sto nemas novaca pljuvat po tome.

Sta je sad za mene Bugatti Veyron smece jer si ga nemogu priustiti? Svasta...

Razer Mamba je preskupa i nije best buy ali je jedan od najboljih miseva a sigurno najbolji bezicni mis na trzistu.

Razeru je dizajn besprijekoran a i performanse i funkcionalnost su vrh vrhova.

Druga stvar je sto oni pokrivaju samo high end segment trzista a ne kao Logitech koji ima sve pokriveno.

Zapravo glupo je uopce govoriti sta je bolje i ja se ni u ludilu nebi usudio reci da je jedan od tih proizvodaca bolji jer su oba odlicni!

Ali govoriti da je nesto lose jer si nemozes priustiti...kakvog to smisla ima???

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Logitech G110 za igrače

nisam reko da su glupi jer si siromasni nemogu priustit nego jer pokrivaju samo taj high end dok logitech ima bolje stvari od njih za iste novce + svi razer miševi su istog oblikai jako ih malo ima

ako tko ovdje ima glupe argumente to si onda ti fegertčino

EDIT:i ako te bas zanima mogu si priustit dok sam kupovao miš sam mogao uzet neki razerov bez problema umjesto g9x nisam zato jer nisam glup

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 14:14 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

nisam reko da su glupi jer si siromasni nemogu priustit nego jer pokrivaju samo taj high end dok logitech ima bolje stvari od njih za iste novce + svi razer miševi su istog oblikai jako ih malo ima

ako tko ovdje ima glupe argumente to si onda ti fegertčino

EDIT:i ako te bas zanima mogu si priustit dok sam kupovao miš sam mogao uzet neki razerov bez problema umjesto g9x nisam zato jer nisam glup

Kao prvo, nisu svi Razerovi istog oblika, odakle ti to? Sad, ti si vidio 2 Razer miša u križ i sad ti svi imaju isti oblik..

Kao drugo, šta si ga išao vrijeđati? Umjesto da vrijeđaš i sereš kvake, mogao si argumentirati na njegov odgovor, a ne ga ići vrijeđati..

Kao treće, pa šta ako ima relativno malo Razer miševa? Baš zato i volim Razer, jer znam kad mi kaže netko neki Razer model znam točno kako izgleda, koji oblik ima itd.

Kao četvrto, ako si mogao uzeti "neki razerov" miš, što nisi uzeo Mambu?

16 godina
neaktivan
Logitech G110 za igrače

nisam uzeo mambu zato jer nema smisla uzimat skuplji miš samo zato jer je bežični jer stvarno ne vidim cemu takva cjena

mozda nisu svi razeri 100% isti ali otprilike su svi isti

i što se tiče vrjeđanja on je prvi počeo sr*t na moje argumente s kojima sam samo iznosio svoje mišljenje

i to da ima malo razera i da se mozes nastrebat kako koji izgleda nedaje bas neku prednost razeru

EDIT:i bilo bi ljepo da odhebete s razerom iz ove teme jer je ovo logitech tema!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 15:00 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Logitech G110 za igrače

Knight hunter.

Da nisi rekao da je Razer sranje (citiran si na prosloj strani i poboldan zato molim te, nemoj lagat da nisi to rekao) mozda bi i odhebali.

Okej.

Ajmo sad pogledati tvoje "argumente".

Zasad imamo:

- Razer je sranje zato sta si ga neki nemogu priustiti.

- Oni koji kupuju rezor proizvode su glupi.

- Razeru je svaki mis isti. ( O.O )

- Ja sam fegertčina. (wtf)

Super argumenti stari! Sigurno si u nekom internacionalnom debatnom klubu.

- Psiho246
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Logitech G110 za igrače

Pričajte vi što hočete, nije Razer loš ali je nekvalitetan.

Logitech ga šiša po kvaliteti poprilično, nitko me nemože suprotno uvjeriti.

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
BORG kaže...

Pričajte vi što hočete, nije Razer loš ali je nekvalitetan.

Logitech ga šiša po kvaliteti poprilično, nitko me nemože suprotno uvjeriti.

Heh, nebi se ni usudio.

Logitech je kvalitetan, nema sta.

Svaka im cast na kvaliteti ali i korisnickoj podrsci.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

nisam uzeo mambu zato jer nema smisla uzimat skuplji miš samo zato jer je bežični jer stvarno ne vidim cemu takva cjena

mozda nisu svi razeri 100% isti ali otprilike su svi isti

i što se tiče vrjeđanja on je prvi počeo sr*t na moje argumente s kojima sam samo iznosio svoje mišljenje

i to da ima malo razera i da se mozes nastrebat kako koji izgleda nedaje bas neku prednost razeru

EDIT:i bilo bi ljepo da odhebete s razerom iz ove teme jer je ovo logitech tema!

Dobro, ovo je Logitech tema, ja se povlačim, ali ti si opet ljakSe...

17 godina
Logitech G110 za igrače

Naišao sam na ovej review, mislim da je prilično sveobuhvatan.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Logitech G110 za igrače

dajte prestanite pljuvati po tuđim odabirima, ako netko da 100 eura za miš/tipkovnicu/podlogu za miš/ i onda mu kažeš da to nevalja naravno da ćete se zakrviti, poštuj tuđi odabir i budi otvoren na mogućnost da postoji nešto drugačije i skuplje što nemaš pred sobom, a spike "nikada ne bi dao 1000 kn za razorov miš" su gluposti, dao bi ih odma da imaš vreću para...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G110 za igrače

ne nebi kupio mambu zato jer je bežićni miš i ostao bi na g9x ili g500 mozda bi cak uzeo i rocat kone

EDIT:aha znaci sad mi vi dajete td zato jer nebi kupio razer ? mozete se ljepo je*at!

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 19:44 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
Logitech G110 za igrače

Prestanite spamat Razer vs Logitech, svi znamo(mada neki nepriznaju) da su  oboje marke dosta dobre i kvalitetne.
Svi znamo da je Razor najbolji općenito gledajući u cool izgledu miševa/tipkovnica..., ali zato Logitech ima "npr." dosta jeftinijih(neznaci da su ruzni, svi su dobri) miseva koji su (neki su puno) malo kvalitetniji i sl.
Obje marke imaju prednosti i mane.
Ja mogu sve sada uzeti Lycosu ali mi se izgledom nesviđa(nema dodatnih tipki) jedino dobro mi je performanse i odlicne tipke, ali sve skuplje tipkovnice imaju to(mada u manjim mjerama) i mislim da ce meni G110 savrseno odgovarat(ista velicina tipki, samo malo veca visina, a hod kako kazu nije dubok samo su visoke tipke) nakon moje 7-10 -godišnje tipkovnice, mada je stara meni je puno bolja od  bratove Logitech Deluxe Keyboard.

Without signature
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice