Llano brži od Sandy Bridgea?

poruka: 59
|
čitano: 6.369
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Llano brži od Sandy Bridgea?".
15 godina
neaktivan

rekao sam samo da se ne nabrijavajte na buldozer da se ne razocarate, kao sto se vecina iz HD6xxx thread-a, koji je sad - mrtav XD,nabrijavala da ce AMD neviđeno potuci nvidiju.sacekajte. da ne bude offtopic, ovi rezultati kao i svi drugi se malo "fejkaju", malo obrade, sve je to marketing. 

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
protjeran

Ma svađajte se kolko oćete ali ako AMD napravi dobar posel sa novim procesorima još jednom ćemo vidjeti borbu u rangu Pentium vs Athlon

A to paše i Intelovcima i AMDovcima

Šaka jezgri za šaku kunića

You, me, or nobody is gonna hit as hard as life!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I kao što po običaju biva, jedni opredjeljeni za carstvo Intela, drugi za kraljevstvo AMD-a, i eto rata na vrata. {#}

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sta je i normalno...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Llano brži od Sandy Bridgea?
xyan kaže...

rekao sam samo da se ne nabrijavajte na buldozer da se ne razocarate, kao sto se vecina iz HD6xxx thread-a, koji je sad - mrtav XD,nabrijavala da ce AMD neviđeno potuci nvidiju.sacekajte. da ne bude offtopic, ovi rezultati kao i svi drugi se malo "fejkaju", malo obrade, sve je to marketing. 

A koga briga sto ti govoris kad si vec na pocetku teme izvalio "ko ce kupiti procesor sa integriranom grafikom?" a svi nadolazeci Intelovi procesori imaju integriranu grafiku? Vec si tim pitanjem pokazao  da se s tobom ne moze ozbiljno razgovarat.

15 godina
neaktivan
Commodore kaže...
xyan kaže...

A koga briga sto ti govoris kad si vec na pocetku teme izvalio "ko ce kupiti procesor sa integriranom grafikom?" a svi nadolazeci Intelovi procesori imaju integriranu grafiku? Vec si tim pitanjem pokazao  da se s tobom ne moze ozbiljno razgovarat.

omg, pQ bigtime. facepalmaj se. tko ce, normalan, kupiti procesor s integriranom grafikom za svakodnevni rad? osim, ureda, i primjene u laptopima nizeg razreda, te HTPC rjesenja? ajde, reci sta bi ti uzeo, i5 2300 ili i5 760 za istu cijenu? daj oladi malo

15 godina
protjeran
xyan kaže...
Commodore kaže...
xyan kaže...

A koga briga sto ti govoris kad si vec na pocetku teme izvalio "ko ce kupiti procesor sa integriranom grafikom?" a svi nadolazeci Intelovi procesori imaju integriranu grafiku? Vec si tim pitanjem pokazao   da se s tobom ne moze ozbiljno razgovarat.

omg, pQ bigtime. facepalmaj se. tko ce, normalan, kupiti procesor s integriranom grafikom za svakodnevni rad? osim, ureda, i primjene u laptopima nizeg razreda, te HTPC rjesenja? ajde, reci sta bi ti uzeo, i5 2300 ili i5 760 za istu cijenu? daj oladi malo

Iznenadio bi se koja brojka vec sad u ukupnom trzisnom udjelu otpada na ove kategorije koje si ti nabrojao - vjeruj mi uskora ce ukupno bar 50% procesora dolazit kao APU tj. bez integrirane grafike

na konfe tipa i5 760+ gtx570 (te jace) ne otpada ni 2% trzista - pa ti vidi, dal je onaj filmic gore bitan ili ne...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...
xyan kaže...
Commodore kaže...
xyan kaže...

A koga briga sto ti govoris kad si vec na pocetku teme izvalio "ko ce kupiti procesor sa integriranom grafikom?" a svi nadolazeci Intelovi procesori imaju integriranu grafiku? Vec si tim pitanjem pokazao   da se s tobom ne moze ozbiljno razgovarat.

Iznenadio bi se koja brojka vec sad u ukupnom trzisnom udjelu otpada na ove kategorije koje si ti nabrojao - vjeruj mi uskora ce ukupno bar 50% procesora dolazit kao APU tj. bez integrirane grafike

na konfe tipa i5 760+ gtx570 (te jace) ne otpada ni 2% trzista - pa ti vidi, dal je onaj filmic gore bitan ili ne...

pa znam, zato sam ih i nabrojao i svjestan sam toga (nisam seljak XD ). al ako pogledas postove od pocetka, vidi se da se ekipa nije nabrijala na to, vec na offtopic stvari.

17 godina

ja imam kompjuter sa integriranom grafikom (AMD 785 chipset) i super sam zadovoljan s njim ... sve sto sam mislio instalirati djeci sam instalirao i to je igrivo. npr Magic Ball, Ice Age, raznorazne farme i sl., a i ja koji put zaigram neke starije naslove na low ili medium postavkama  (C&C3 Tiberium Wars, Generals Zero Hour, Company of Heroes)... i svi sretni :)

tako da ovaj potez AMDa mogu samo pozdraviti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 8:16 (BoTiA).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da, samo sta je tvoja graficka, integrirana na klasican nacin - mobo, ovo su gpu-ovi, koji su dio procesora

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
xyan kaže...

da, samo sta je tvoja graficka, integrirana na klasican nacin - mobo, ovo su gpu-ovi, koji su dio procesora

da i ? ako mi je dovoljno da igram company of heroes (a sigurno je ) neka taj gpu bude integriran u napajanje ako bas hoce meni svejedno samo da igra radi

http://www.nyaa.eu/?page=separate&user=102042 // http://protocol4.animehr.com
15 godina
neaktivan

wtf, svi ste se okomili na mene, a mogu vam samo dati facepalme {#} ili se lijepo ponasajte ili {#}

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

wtf, svi ste se okomili na mene, a mogu vam samo dati facepalme {#} ili se lijepo ponasajte ili {#}

Eeee mir, inace ce i modovi biti prisiljeni okomiti se na tebe.

Sto se mene tice AMD rocks...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
protjeran
xyan kaže...

ja neznam cemu se ti cudis ? sta fali integriranoj grafici ? zasto nebi bila za svakodnevni rad ?

nije svima prioritet igrat crysis na very high..meni se igre niti neda vise igrat..odigram tu i tam taj company of heroes i to je to
i sad sta ce mi neka posebna graficka za to

bezveze mi struju trosi,a ovo je ko stvoreno za to

http://www.nyaa.eu/?page=separate&user=102042 // http://protocol4.animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 8:51 (hrvatskafarkasevec).
17 godina

slazem se .... tko zeli kompjuter za igranje taj ce i kupiti odvojenu graficku, a za sve ostale (koji surfaju, rade uredske poslove ili gledaju filmove) mislim da je integrirana sasvim dovoljna

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 8:56 (BoTiA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kome smeta grafička jezgra u cpu-u nek si prepolovi proc sa fleksericom

Ako ta jezgra pripomogne u radu gpu-a i ako malo podigne performance u igri super niko sretniji od gamera

mislim da ona nije namjenjena da se čisto na nju oslanjamo u igrama, isto ko i integrirane na matićnu s kojom nemreš ni flash igrice igrat

You, me, or nobody is gonna hit as hard as life!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xyan kaže...
Commodore kaže...
xyan kaže...

Jel ti mozes shvatiti da svi nadolazeci procesori imaju grafiku u sebi i da ces je kupiti htio nehtio? Normalno da bi kupio i5 2300 jer je bolji i noviji procesor (pogotovo s tim da i5 750 vec imam).

16 godina
odjavljen

Ako uspiju postići da standardne x86 instrukcije koriste gpu akceleraciju kada je to moguće u svrhu postizanja većih performansi bez potrebe za korištenjem posebnih skupova instrukcija napravili su ogroman posao. S druge strane nekako je logično očekivati da će ista grafička jezgra imati bolje performanse ugrađena u procesor nego u chipset tako da je i to pozitivno. Ako još postignu hybrid crossfire s karticama različitih generacija, čisto da možeš imati procesor s jezgrom iz serije 6xxx i grafičku iz serije 7xxx koja će trošit struju i grijati se samo kada igraš igru, meni super.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
15 godina
xZero kaže...

I kao što po običaju biva, jedni opredjeljeni za carstvo Intela, drugi za kraljevstvo AMD-a, i eto rata na vrata. {#}

inace nisam fan AMD-a (malo mi je drazi), ali volio bih da AMD dostigne ili pretekne intel samo da se ovi druge vise ne k**** s tim intelom tu po forumu. Brane ga kao da intel njima placa 2000kn da koriste proc...

Koliko para toliko muzike, to smo/ste vec odavno zakljucili...

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 10:37 (Idealist).
15 godina
protjeran

Prije svega,sam naslov je nelogičan...Sandy Bridge je kompletno nova arhitektura i u UKUPNIM performansama dere za 50% više svoje prethodnike.Liano je samo IMPLEMENTACIJA onoga što su mu prilijepili.s druge strane,dosad se AMD znao razbacivati svojim Intel "killerima",pa je uvijek opet ostao u blagoj prašini iza Intela.No to nije bitno.Bitno je da kad se procesori testiraju u svakodnevnoj uporabi,a ne nekim sitetičkim testovima,pa još matične firme{#}...tek ćemo onda za sigurno znati pobjednika...AMD je još u labu,a Sandy na ulici...

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Idealist kaže...
xZero kaže...

inace nisam fan AMD-a (malo mi je drazi), ali volio bih da AMD dostigne ili pretekne intel samo da se ovi druge vise ne k**** s tim intelom tu po forumu. Brane ga kao da intel njima placa 2000kn da koriste proc...

Nitko se ne kur*i samo poznata je činjenica da AMD tek konkurira Intelu na low i middle range procesorima...kur*i se ti AMD-om..tko ti brani...

17 godina

Pa cijela vizija amd-a oko APU leži u tome da igraći za male novce mogu kupiti solidni gaming pc na kojem će se moći vrtiti sve dans modrne igrice.

15 godina
protjeran
MrBlc kaže...

Ako uspiju postići da standardne x86 instrukcije koriste gpu akceleraciju kada je to moguće u svrhu postizanja većih performansi bez potrebe za korištenjem posebnih skupova instrukcija napravili su ogroman posao. S druge strane nekako je logično očekivati da će ista grafička jezgra imati bolje performanse ugrađena u procesor nego u chipset tako da je i to pozitivno. Ako još postignu hybrid crossfire s karticama različitih generacija, čisto da možeš imati procesor s jezgrom iz serije 6xxx i grafičku iz serije 7xxx koja će trošit struju i grijati se samo kada igraš igru, meni super.

To je slicno onome sto ja zelim samo niko da to odradi kako treba a trebalo bi biti jednostavno. Zelim Kuciste koje na sebi ima par klasicnih prekidaca. HDD1, HDD2, HDD3, GPU, FAN 1,2,3.... Tako da u toku rada ili dok je comp ugasen mogu u 2 sekunde popaliti i pogasiti ono sto mi treba i ne treba. Ne zelim dodatni software ili reset i ulazak u BIOS za svaku promjenu. 

15 godina
protjeran
linuxjuzer kaže...

Prije svega,sam naslov je nelogičan...Sandy Bridge je kompletno nova arhitektura i u UKUPNIM performansama dere za 50% više svoje prethodnike.Liano je samo IMPLEMENTACIJA onoga što su mu prilijepili.s druge strane,dosad se AMD znao razbacivati svojim Intel "killerima",pa je uvijek opet ostao u blagoj prašini iza Intela.No to nije bitno.Bitno je da kad se procesori testiraju u svakodnevnoj uporabi,a ne nekim sitetičkim testovima,pa još matične firme{#}...tek ćemo onda za sigurno znati pobjednika...AMD je još u labu,a Sandy na ulici...

Sandy je malo na ulici pa malo doma :)

Ja jos uvijek imam jedan comp s procesorom koji je, prije 5 godina pomeo Intela tako da ovo kako je uvijek u blagoj prasini iza Intela ne stoji (iako su mi 3, uracunavajuci Mac-a i 4 zadnje kupovine s Intelovim procesorom). Ovo o Intel killeru ne stoji jer Intel u zadnje vrijeme radi, i to dobro, AMD killere. Svaku seriju izbaci jedan procesor s kojim amd-u pomucuje racun. ovaj put su malo pozurili s novitetima i ostaje za vidjeti da li ce i5 2500K i i7 2600K  biti bolji od konkurencije u cjenovnom rangu. Volio bi da ne budu jer to znaci da cu za isto ili manje para moci kupiti AMD-ov procesor bolji od Intelovog. u krajnjoj liniji bitno mi je sto vise performansi za sto manje novca, a koji logo je na procesoru mi je apsolutno svejedno, ionako je u kucistu. stjecem dojam kako bi neki ljudi tu bili razocarani da AMD nadjaca Intela i to mi je malo nejasno. Ako tako bude Intel ce biti primoran brze izbaciti novu seriju a ovoj smanjiti cijenu i to je za kupca (bez obzira sta kupuje) odlicno.

15 godina
linuxjuzer kaže...
Idealist kaže...
xZero kaže...

Nitko se ne kur*i samo poznata je činjenica da AMD tek konkurira Intelu na low i middle range procesorima...kur*i se ti AMD-om..tko ti brani...

istina boli, a?

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
17 godina
neaktivan

Danas se GPU koristi i za druge stvari, a ne samo grafiku. Najveća mana takvih rješenja je vrijeme pristupa video memoriji koja bi se integracijom GPU-a u CPU eliminirala.

0 0 hvala 0
16 godina
Commodore kaže...

To je slicno onome sto ja zelim samo niko da to odradi kako treba a trebalo bi biti jednostavno. Zelim Kuciste koje na sebi ima par klasicnih prekidaca. HDD1, HDD2, HDD3, GPU, FAN 1,2,3.... Tako da u toku rada ili dok je comp ugasen mogu u 2 sekunde popaliti i pogasiti ono sto mi treba i ne treba. Ne zelim dodatni software ili reset i ulazak u BIOS za svaku promjenu. 

- za HDDove i coolere nije problem, hot-swap i najobičniji modul. Ostaje samo pitanje cijene ili stvarne potrebe.

Na temu, AMD je uvijek bio jeftinija alternativa intelu. Zašto to gledati kao zaraćene strane, logičnije kao korisnik gledati mogućnost izbora ili niže cijene.

Integrirana grafa je potencialno interesantna, po najavama... ali najave znaju biti svakakve. Ispunjenje najavljenog je nešto drugo. Vidjet ćemo.

(and flame goes on...)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 22:06 (ihush).
17 godina

Ono zbog čega bi svatko normalan trebao navijat da AMD stigne Intela smo mi sami jer bi od njihovog "ratovanja" profitirali kupci jer bi cijene pale.

Poslije jebanja nema kajanja.
17 godina

meni se čini, da AMD cilja na drugu generaciju tableta....

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice