Linux za snajpere

poruka: 36
|
čitano: 6.997
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Linux za snajpere".
17 godina
neaktivan
Linux za snajpere

Za 360 no-scope dušu dalo{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Linux za snajpere

aimbot  {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 19:08 (Bilal).

46 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Linux za snajpere

nema share botun?!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
32 0 hvala 1
15 godina
Re: Linux za snajpere
El sljedeće na redu snajper na "tač" ili strojnica s ovom tehnologijom kako se nebi bez veze ispaljivalo metke nego samo na odabrane mete?

Zgodna situacija bi bila kada bi se ovim snajperom prikačio na protivnikov wifi :D
Tko se zadnji smije, nije skužio!
17 godina
neaktivan
Linux za snajpere

Samo .338 (8.58x70 kod nas)? Ovo jedino za lov, drugu svrhu baš i ne vidim. Jedino ako izdaju .4xx ili .50 pa da se i vojska dokopa toga.

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Linux za snajpere

"Da bi stvari bile zanimljivije, sustav ima i WIFI vezu (moguće je umrežavanje sa serverima i drugim sustavima) te aplikaciju za iOS uređaje na kojima se može vidjeti sve što vidi i sam strijelac, a sve je moguće i snimati na samom PGF oružju za kasniju reprodukciju."

Super, sad samo cekam na jubitou snimke headshotova wanna be snajperista.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!

10 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...

Samo .338 (8.58x70 kod nas)? Ovo jedino za lov, drugu svrhu baš i ne vidim. Jedino ako izdaju .4xx ili .50 pa da se i vojska dokopa toga.

gle ako je dostupno civilima vjeruj mi da onda to vojska ima odavna.... još i bolje

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

još i bolje

....s windowsima xD

Zamisli imaš lika na nišanu, taman se spremaš stisnuti okidač kad ono paf: BSOD

12 godina
neaktivan
Linux za snajpere

Što ako se baterija isprazni {#}

2 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Linux za snajpere

Zamislite to upareno sa ovim https://www.youtube.com/watch?v=nTs7VRFV36c {#}

Trust me, I'm a Jedi!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Linux za snajpere

Jel softver za to otvorenog koda?

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 0 hvala 0
17 godina

Već vidim Linux vs. Windows ratovi, i to mix realnog svijeta i virtualnog - softvera...

Pa se onda umješa koji virus, trojan... i eto nam zanimacije...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 20:18 (makopos).
16 godina
Linux za snajpere

Sad teroristi mogu odmah na fejs objavljivat killove

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

9 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Linux za snajpere

Ma sve je to pussy smoke.Od ovog nema bjezanja.

The world is just illusion

0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Linux za snajpere

Vrhunsko oružje kao izvrstan spoj tehnologije i oružja, koje sada u svačijim rukama može postati ubojito i smrtnosno za ono tko se nađe iza druge strane nišana. Jedan divan primjer kako tehnologija pomaže ljudima koji nisu vrhunski strijelici i istrenirani snajperisti da postanu ubojiti strojevi sa određene udaljenosti. Oružje, bilo kakvo, inače dolazi i postoji zato da bi mogli premostiti fizičke ograničenosti i datosti među nama ljudima(nismo svi u istoj kondi, visine, dobi, snazi...), ali uz tehnologiju svi možemo postati pravi ratnici, koji će oružje koristi za prave svrhe, kontra bad guysa.

Ovo će brojnim Amerikancima koji cijene svoju slobodu poslužiti da sa dostojne udaljenosti mogu eliminirati uljeze koji nepozvano upadaju na nečije imanje ili ranč, a prilikom ulaska jasno piše da će se nepozvani ustrijeliti, a preživjeli da će opet biti nastreljeni. Tako da čim neki good guy uoči više bad guysa na svom teritoriju, može lako skinuti više njih, a da ostane nezamijećen dobro skriven, prije nego li ovi bed gajsi uopće postanu svijesni što ih je snašlo.

Veliki palac gore za ovakvo nešto da je uopće smišljeno.{#}

Never Unarmed.

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 21:04 (Cold Steel).
Moj PC  
2 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
Linux za snajpere

"video govori par tisuća riječi"

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Linux za snajpere

Sad će PC Hitna služba početi respektirati Linux.{#}

Stručnjak za odmaganje...

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Linux za snajpere

Pa ti zajebavaj linux geeka...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Linux za snajpere

Postoje mnoge daleko smrtonosnije tehnologije. Ali problem je što je ova dostupna i totalnim idiotima s viškom para. Mislim da ću odsad živjeti u bunkeru, a kad izlazim van bit ću ekstra ljubazan prema svima. Osobito prema kretenima opičenima za oružjem koji imaju pristup internetu i hrpu love.

Ovaj profil je pod zaštitom Chucka Norrisa.

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Linux za snajpere
Hoce sada biti ekstra macho i cool medju kolegama, kada ce skinuti bespomocnu zivotinju s jos nevjerojatnijih udaljenosti? Ne samo uz pomoc puske, nego i kompjutera. A penis raste i raste...

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Touche kaže...
Hoce sada biti ekstra macho i cool medju kolegama, kada ce skinuti bespomocnu zivotinju s jos nevjerojatnijih udaljenosti? Ne samo uz pomoc puske, nego i kompjutera. A penis raste i raste...

Lako za zivotinju, problem je ako ti s 1000 m doleti metak u celenku, a nitko ne zna koji k se dogodio, ni tko je pucao ni otkud. Pa ti seci ulicom.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
17 godina
1domagoj1 kaže...
Touche kaže...

Lako za zivotinju, problem je ako ti s 1000 m doleti metak u celenku, a nitko ne zna koji k se dogodio, ni tko je pucao ni otkud. Pa ti seci ulicom.

Bez brige momci.. Malo ste popusili njihov marketing. 

Po recenziji to ti dize first shot success za 20%. Nije bas da svaka budala moze to kupiti, sjesti na zgradu i skinut te medju oci kao u video igrici.

I sa 100m pogoditi u metu (povrsinu, ne gdje si tocno htio) je problem kada su uvjeti savrseni (streljana) a da ne pricam vani gdje ima hrpa parametra koji se mogu ocitati no i dalje je to poprilicno tesko. Snajperisti na obuci ispale i po 10.000 metaka pa na terenu fulaju bez imalo problema.

Ove price da te netko skine sa 1.000 metara sa nekog krova iz prvog hitca su filmski scenariji. Takvih ljudi u svijetu ima mozda par tisuca i vrhunski su utrenirani.

Snajperisti obicno ispale testni metak da podese optiku jer stvarno moras biti brutalno utreniran da u glavi napamet, iz iskustva, znas korigirat optiku prije prvog hitca. Ova tehnologija ti malo pomogne kod lovackih uvjeta gdje ti meta stoji i gadas je u relativno veliku povrsinu. 

Iz filmica svaki pogodak je bio u tijelo zivotinje sa 100tinjak metara :) I nije prikazano gdje su gadjali a gdje su pogodili. Ako su takvi frajeri, zasto nisu pogodili u glavu? ;) Jer kod smrtonosne eliminacije covjeka imas 3 tocke gdje ti je odstupanje 2-3cm. A samo minimalni trzaj kod pucanja i najobicniji pad metka nakon 50m je dovoljno da metak izadje iz te margine.

Ne kaze se bezveze da snajperist okida izmedju dva otkucaja srca jer mu je onda ruka najmirnija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 7:01 (dado).
17 godina
neaktivan
Linux za snajpere

Linux dominira!

bor4c - human geek, level 32, technosexual, neutral good
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Linux za snajpere

Čudim se kako još uvijek nema šriča o skynetu i terminatorima...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
dado kaže...
1domagoj1 kaže...
Touche kaže...

Bez brige momci.. Malo ste popusili njihov marketing. 

Po recenziji to ti dize first shot success za 20%. Nije bas da svaka budala moze to kupiti, sjesti na zgradu i skinut te medju oci kao u video igrici.

I sa 100m pogoditi u metu (povrsinu, ne gdje si tocno htio) je problem kada su uvjeti savrseni (streljana) a da ne pricam vani gdje ima hrpa parametra koji se mogu ocitati no i dalje je to poprilicno tesko. Snajperisti na obuci ispale i po 10.000 metaka pa na terenu fulaju bez imalo problema.

Ove price da te netko skine sa 1.000 metara sa nekog krova iz prvog hitca su filmski scenariji. Takvih ljudi u svijetu ima mozda par tisuca i vrhunski su utrenirani.

Snajperisti obicno ispale testni metak da podese optiku jer stvarno moras biti brutalno utreniran da u glavi napamet, iz iskustva, znas korigirat optiku prije prvog hitca. Ova tehnologija ti malo pomogne kod lovackih uvjeta gdje ti meta stoji i gadas je u relativno veliku povrsinu. 

Iz filmica svaki pogodak je bio u tijelo zivotinje sa 100tinjak metara :) I nije prikazano gdje su gadjali a gdje su pogodili. Ako su takvi frajeri, zasto nisu pogodili u glavu? ;) Jer kod smrtonosne eliminacije covjeka imas 3 tocke gdje ti je odstupanje 2-3cm. A samo minimalni trzaj kod pucanja i najobicniji pad metka nakon 50m je dovoljno da metak izadje iz te margine.

Ne kaze se bezveze da snajperist okida izmedju dva otkucaja srca jer mu je onda ruka najmirnija.

Snajperisti obicno ispale testni metak{#}

... okida izmedju dva otkucaja srca ...{#}{#}

kod smrtonosne eliminacije covjeka imas 3 tocke gdje ti je odstupanje 2-3cm. {#}

Ti si neki strašni fucker?

16 godina
neaktivan
Linux za snajpere

a ovako bi to izgledalo s os windows:

- windows has found a new device and is installing drivers for it...

- windows cannot found drivers for your device. do you want to search internet for drivers' (yes/this time only/always/I have a disk)

- please insert manufacturer's disk

(čekanje; meta je već u osmom selu; snajperist umeće disk u ... nešto priključeno na pušku)

- you must restart your computer for changes to take effect.

(restart; meta se već oženila, dobila dvoje djece, unuke, ostarila)

- your optical device stopped responding.

itd. itd. {#}

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Yuda kaže...

Snajperisti obicno ispale testni metak{#}

... okida izmedju dva otkucaja srca ...{#}{#}

kod smrtonosne eliminacije covjeka imas 3 tocke gdje ti je odstupanje 2-3cm. {#}

Ti si neki strašni fucker?

testirano na BF3{#}

...ali stvarno, testni hitac?! dakle, imam metu ali da budem siguran da ču je pogodit ispalit ću jedan testni hitac... i onda ću podesit parametre na optici i tek onda gađat svoju metu a to što se ona alarmirala i pobjegla u pi*** materinu - nema veze! odsutpanje 2-3 cm? glave, prsa, pa čak i srce su poprilično veći od 2 ili 3 cm, osim ako ne loviš puževe. nisam vojnik ali dado care nadrobio si ga samo tako...

17 godina
neaktivan
dado kaže...
Snajperisti obicno ispale testni metak

Ako su takvi frajeri, zasto nisu pogodili u glavu? ;) Jer kod smrtonosne eliminacije covjeka imas 3 tocke gdje ti je odstupanje 2-3cm. A samo minimalni trzaj kod pucanja i najobicniji pad metka nakon 50m je dovoljno da metak izadje iz te margine.

Dragi kolega dado:

Pišem ti ovo kao lovac, ali prije svega kao netko tko je prošao obuku u MORH da rukuje "snajperima" i tko je svojih 6 mjeseci obuke odgulio sa CZ kar 8.58x70, M76 a imao sam prilike gađati i sa M91, Dragunov i svepopularnom Mandom (.50 iliti 12.7x99). Gađao sam u svim vremenskim uvjetima od proljetnog piknika na livadici do zimske idile u nekoj vuko*ebini kod Delnica na -20. I da ne spominjem razne udaljenosti na kojima se gađa, od 100m do 900m jer sve preko toga je gotovo nemoguće pogoditi sa standardnim vojnim puškama u RH (ne ubrajam razne puške .50 cal koje su nedavno nabavljene i proizvedene). Također mi je i tata bio jako dobro istreniran što se tiče gađanja preko 600m (MUP i MORH) pa govorim i ono što je on meni govorio.

Snajperisti NIKAD ne ispaljuju testni metak. Dapače, prije će pustit' metu da se pomakne i stane negdje dalje nego da otkriju svoj položaj. To zna biti dugotrajan i *ebeno dosadan proces. Isto vrijedi i za lovce. Pitaj bilo kojeg lovca kojeg poznaješ.

Koliko sam ja vidio oni su u videu gađali neku divokozu i jelena, da si pogledao po internetu vidio bi da se gotovo niti jedna životinja NE gađa u glavu nego u srce, plaćku ili leđnu moždinu (kod vrata ili na vratu) - hint: trofej.

Ovo sa otkucajem srca ne znam šta bi ti reko i ne znam di si to čuo, ali si jako krivo čuo.

Također ono što si rekao za 20% šanse, to je jako puno ako ćeš gledat da je postotak pogodtka otprilike između 30% i 60% (za lov govorim, za "manhunt" nemam takve podatke)

Eto, no hard feelings, ali nekad valja malo proguglat prije postanja

17 godina
dark_wizz kaže...
dado kaže...

...

Dragi kolega dado:

Pišem ti ovo kao lovac, ali prije svega kao netko tko je prošao obuku u MORH da rukuje "snajperima" i tko je svojih 6 mjeseci obuke odgulio sa CZ kar 8.58x70, M76 a imao sam prilike gađati i sa M91, Dragunov i svepopularnom Mandom (.50 iliti 12.7x99). Gađao sam u svim vremenskim uvjetima od proljetnog piknika na livadici do zimske idile u nekoj vuko*ebini kod Delnica na -20. I da ne spominjem razne udaljenosti na kojima se gađa, od 100m do 900m jer sve preko toga je gotovo nemoguće pogoditi sa standardnim vojnim puškama u RH (ne ubrajam razne puške .50 cal koje su nedavno nabavljene i proizvedene). Također mi je i tata bio jako dobro istreniran što se tiče gađanja preko 600m (MUP i MORH) pa govorim i ono što je on meni govorio.

Meh, ti si prosao obuku u MORH-u, ali on je gadjao teroriste u COD-u i MOH-u dok si ti jos bio u pelenama i to na udaljenostima 2+ km. U COD-u kad snajperišeš, cujes pojacane otkucaje srca i pucas izmedju njih. Ja neznam kako se to u MORH-u ne cuje. Takodjer, ako hoces napravit headshot, ako maknes misa 2cm vjerovatno si falio cijelu metu, a i ako pogodis u prsa, neces ga ubit sa jednim metkom (osim ako nije .50 cal) vec ce mu ostat 20% healtha.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 15:43 (tnakir).
17 godina
dark_wizz kaže...
dado kaže...
Snajperisti obicno ispale testni metak

Ako su takvi frajeri, zasto nisu pogodili u glavu? ;) Jer kod smrtonosne eliminacije covjeka imas 3 tocke gdje ti je odstupanje 2-3cm. A samo minimalni trzaj kod pucanja i najobicniji pad metka nakon 50m je dovoljno da metak izadje iz te margine.

Dragi kolega dado:

Snajperisti NIKAD ne ispaljuju testni metak. Dapače, prije će pustit' metu da se pomakne i stane negdje dalje nego da otkriju svoj položaj. To zna biti dugotrajan i *ebeno dosadan proces. Isto vrijedi i za lovce. Pitaj bilo kojeg lovca kojeg poznaješ.

Koliko sam ja vidio oni su u videu gađali neku divokozu i jelena, da si pogledao po internetu vidio bi da se gotovo niti jedna životinja NE gađa u glavu nego u srce, plaćku ili leđnu moždinu (kod vrata ili na vratu) - hint: trofej.

Ovo sa otkucajem srca ne znam šta bi ti reko i ne znam di si to čuo, ali si jako krivo čuo.

Također ono što si rekao za 20% šanse, to je jako puno ako ćeš gledat da je postotak pogodtka otprilike između 30% i 60% (za lov govorim, za "manhunt" nemam takve podatke)

Eto, no hard feelings, ali nekad valja malo proguglat prije postanja

Ma sve ok, nema ljutnje. Poanta mog posta je samo malo pribliziti problematiku da ljudi ne misle kako klinac moze to kupiti i pocet skidati ljude sa 25. kata Cibone. Moze pokusati samo nije to "setnja parkom" i vise ce osakatit ljude nego ubit.

Nisam pricao za metu nego za pucanje na poligonu sa vecim udaljenostima gdje se ispali testni metak, i procjeni gdje je trebao pogoditi a gdje je pogodio i po tome se korigira optika. Mozda to nije pravilo, ti ces bolje znati no cesto sam vidjao tu praksu na poligonima. Ne znam koliko su ljudi upoznati ali imam dojam da je optika bogom dana i da samo krizic mora doci na metu i to je to.

Naravno da na metu ne ispucavas testni metak, pada cijeli smisao snajpera jer ce meta ofc pobjec. Osim kada promasis pa onda korigiras tako da pucas sa odstupanjem bez korekcije optike.

20% relativno a ne aposlutno ;) (bar po njihovom grafu). Sto znaci apsolutno na tvoje brojeve je to onda 36%-72% (a ne 50-80%)

Otkucaj srca se ionako ne cuje, to je samo popularisticko (knjige, filmovi) predocavanje koliko je potrebno imati mirnu ruku i da najsitniji trzaj znaci puno na tim udaljenostima. Ja samo zaustavim disanje.

COD nisam igrao (nisam bas neki gamer) ali sam dosta pucao sa optikom (na staticnu mrtvu metu, da me ne napadnete odma haha). Vojnu obuku za snajperista nisam prosao zato nisam niti ulazio u vojne price

EDIT;

Znam gdje i zasto se gadja zivotinja (i nisam time ponosan) nego ideja da je pogode u glavu je da demonstriraju to cudo od tehnike koje reklamiraju. Zato je i bio smile na kraju. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 17:27 (dado).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice