Kupi Bug i osvoji zvijer od 23.000 kn!

poruka: 131
|
čitano: 14.011
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kupi Bug i osvoji zvijer od 23.000 kn!".
17 godina
odjavljen
Re: Kupi Bug i osvoji zvijer od 23.000 kn!
unimatrix001 kaže...

Ok , nagrada je nagrada , kakva god je dobra je. Ali cemu jedna od 23k kad se moglo bar 5 po 4k...i jos koja utjesna . Ovako ce dobiti jedan i vrlo je vjerovatno da ce ga raskupusiti i prodati . 

U svakom slucaju , tko god dobije , sretnik je pa makar ga i utopio u pola cijene {#}

Good point!

Sve o sada osvojene konfe ovdje su odmah završile na PCE i njuškalu. Da su podjelili 10-ak grafi to nitko ne bi prodavao...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
unimatrix001 kaže...

Good point!

Sve o sada osvojene konfe ovdje su odmah završile na PCE i njuškalu. Da su podjelili 10-ak grafi to nitko ne bi prodavao...

Ne mora biti striktno neki predmet. Moze biti i vaucer na odredjenu vrijednost pa odi si izaberi sta ti zaista treba. Nije bitno je li Links ili bilo koji drugi. Svagdje se nadje nesto :)

It's all about the sound . (Quincy Jones)
13 godina
odjavljen

Dajte meni i ništa neću prodavati xD (jedino bih zamijenio kućište sa mojim je ne volim takva kućišta).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nigdje nevidim OS koji ce biti / ili ga nece biti ?

Uz toliko hardwera mogli su i nesto softwera pokloniti.

Da se nebi osoba koja dobije nagradu iznenadila kad ga upali a ono sve "mrak".

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 11:20 (SlavkecD3).
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
unimatrix001 kaže...

Ok , nagrada je nagrada , kakva god je dobra je. Ali cemu jedna od 23k kad se moglo bar 5 po 4k...i jos koja utjesna . Ovako ce dobiti jedan i vrlo je vjerovatno da ce ga raskupusiti i prodati . 

U svakom slucaju , tko god dobije , sretnik je pa makar ga i utopio u pola cijene {#}

budimo realni,bilo tko ko bi ovo dobio bi stavio u njuskalo i prodao, jer trenutno nikome ne treba ovakva masina..

i sam ja bi prodo, jer je doba recesije i  radije cu kupit konfu od 5k i s njome uzivat,a ovo ostalo za crne dane..medutim nisam ja toliko sretan {#}{#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
17 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Dajte meni i ništa neću prodavati xD (jedino bih zamijenio kućište sa mojim je ne volim takva kućišta).

Kupi Bug i mozda dobijes {#}

13 godina
odjavljen

Vjeruj mi, nebi svi prodali. Možda ti bi, ali ja znam puno ljudi (uključujući samog sebe) koji bi prodali RAMe i vodeno hlađenje pa kupili 32GB RAMa i full custom hlađenje na grafi i procu, a i na matičnoj.

@Unimatrix- kupio sam ga ćim je izašao xD

@Slavkec- Komp vrijedi 23.000kn i ti bi još i OS? Pogledaj si film The Counselor i izvuči pouku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 11:33 (Deawood).

1 0 hvala 0
16 godina

Trebali su kučište zaljepiti na svaki bug kao poklon, kao privjesak. Mislim da bi to bilo ok.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Vjeruj mi, nebi svi prodali. Možda ti bi, ali ja znam puno ljudi (uključujući samog sebe) koji bi prodali RAMe i vodeno hlađenje pa kupili 32GB RAMa i full custom hlađenje na grafi i procu, a i na matičnoj.

@Unimatrix- kupio sam ga ćim je izašao xD

@Slavkec- Komp vrijedi 23.000kn i ti bi još i OS? Pogledaj si film The Counselor i izvuči pouku.

E onda ti zelim puno srece {#}

14 godina
neaktivan

Mašina je zvijer, nebi je prodao nema tih para :) :)

jež ovo ono

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Asta kaže...
BlackMoon kaže...

Bezvezna konfa s puno nepotrebnih stvari, samo da se nabije cijena. Npr. čemu drugi SSD?

120gb OS, 256GB za igre ima smisla

256 GB za igre ima smisla???

Da, ima smisla. 10tak igara koje cesto igras drzis na SSD-u a za ostalo uvijek mozes dodati mehanicki hard. Vidim dosta rekipe kuka kako treba mehanicki HDD a na SSD-u drze samo sistem.

Onaj tko zeli brzo racunalo na jednom SSD-u drzi sistem, na drugom drzi najcesce koristene aplikacije, dokumente i igre a na mehanickom drzi glazbu, filmove i backup. Sto meni znaci ako mi se sistem podigne za 10 sekundi, AutoCad za 5 i onda otvaranje jednog filea traje 20? Ili ucitavanje nivoa u igri?

Kad bi dobio ovakvo racunalo sa jednim SSD-om i jednim mehanickim HDD-om odmah bi isao kupiti dodatni SSD dok bi u slucaju 120+256GB SSD-a bar jedno krace vrijeme bio miran.

15 godina
neaktivan

Ja se iskreno nadam da ću ja ovo dobiti jer onda neću morat biti ljubomoran ako netko drugi dobije {#}

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

Da, ima smisla. 10tak igara koje cesto igras drzis na SSD-u a za ostalo uvijek mozes dodati mehanicki hard. Vidim dosta rekipe kuka kako treba mehanicki HDD a na SSD-u drze samo sistem.

Onaj tko zeli brzo racunalo na jednom SSD-u drzi sistem, na drugom drzi najcesce koristene aplikacije, dokumente i igre a na mehanickom drzi glazbu, filmove i backup. Sto meni znaci ako mi se sistem podigne za 10 sekundi, AutoCad za 5 i onda otvaranje jednog filea traje 20? Ili ucitavanje nivoa u igri?

Kad bi dobio ovakvo racunalo sa jednim SSD-om i jednim mehanickim HDD-om odmah bi isao kupiti dodatni SSD dok bi u slucaju 120+256GB SSD-a bar jedno krace vrijeme bio miran.

10-ak igara koje često igraš? Kada??? Imaš ti posao jebote? Familiju? Uostalom, 10 igara da igraš često bez obzira na slobodno vrijeme je glupost...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
BlueMax kaže...

10-ak igara koje često igraš? Kada??? Imaš ti posao jebote? Familiju? Uostalom, 10 igara da igraš često bez obzira na slobodno vrijeme je glupost...

Imam i posao (privatni) i familiju i 10tak igara sam napisao zbog klinaca sa foruma koji tako funkcioniraju. Ja igram dvije a na SSD-u ih imam 5 instaliranih.

A sad promisli, ako si ti poslovan i familijaran covjek, kolika je tek glupost ono sto si ti napisao kako je 256GB malo za igre.

17 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

kolika je tek glupost ono sto si ti napisao kako je 256GB malo za igre.

To je PREVIŠE, a ne premalo!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
BlueMax kaže...

kolika je tek glupost ono sto si ti napisao kako je 256GB malo za igre.

To je PREVIŠE, a ne premalo!

A dobro, vecina ih kuka kako je malo. Od viska glava ne boli (osim loseg alkohola). Meni je tako i ova 7990 apsolutno nepotrebna, vise mi znaci SSD prostor i RAM kojeg ovdje ima stvarno mizerno u odnosu na ostatak. 

Da ne govorim kako bi za ovu lovu procesor bio puno bolji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 12:08 (BlueMax).
12 godina

nekupujem bug al mislim da cu ovaj kupiti...posto mi fale neki djelovi u kompu ovo bi super doslo kao npr grafa i dodatnih 8gb rama...svoje stvari bi prodao koje su losije jedino kuciste ostaje i onda custom vodeno ubacio od prodaje mojih djelova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bez obzira jel nagradna igra il ne za 23000 kn je 8GB RAM premalo... Za doslovce pola te cijene imam računalo (HPovo znači još nabijena cijena zbog brenda) koje od ovog ima nešto lošiju grafu i malo slabiji procesor te HDD (1.5TB) umjesto SSDa. Ali OK nagrada je nagrada definitivno!

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
logik kaže...

Bez obzira jel nagradna igra il ne za 23000 kn je 8GB RAM premalo... Za doslovce pola te cijene imam računalo (HPovo znači još nabijena cijena zbog brenda) koje od ovog ima nešto lošiju grafu i malo slabiji procesor te HDD (1.5TB) umjesto SSDa. Ali OK nagrada je nagrada definitivno!

A za trecinu cijene kupis kombiniranu perilicu i susilicu rublja. E moj logik, promasio si nick. Znaci isplatljivije je kupiti racunalo kojem je zbog branda nabivena cijena a cinjenica kako ovo ima bolje komponente je nebitna??

13 godina
odjavljen
BlueMax kaže...
Friday kaže...
BlueMax kaže...

256GB malo za igre.

pa i jest premalo:

Imam posao, ali nemam obitelj {#}, ali niti život

Ostalo mi je jos 163GB od 1TB na D:

14 godina
neaktivan

Igras sve ove Minecrafte i COD-ove?

2 0 hvala 0
16 godina

Naravno da ti treba terabajt kad moraš imati backup lokalnog torrenta kod sebe...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

Igras sve ove Minecrafte i COD-ove?

Ne igram Minecraft (sve sam skinuo da bih uploadao za nesposobne frendove), a COD Ghost sam skinuo čisto da ga isprobam, MW3 isto, a COD 4 sam prije igrao (dok nisam BF otkrio).

A Simsi (i glupe ekspanzije) sam skidao zbog jedne frendice.

@Bukva- 3TB inaće...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 12:46 (Deawood).
16 godina
Deawood kaže...

Ne igram Minecraft (sve sam skinuo da bih uploadao za nesposobne frendove), a COD Ghost sam skinuo čisto da ga isprobam, MW3 isto, a COD 4 sam prije igrao (dok nisam BF otkrio).

A Simsi (i glupe ekspanzije) sam skidao zbog jedne frendice.

@Bukva- 3TB inaće...

Kako god da okreneš, to je obijest, a ne potreba. FrontPage pogotovo bode u oči da je skidano samo zato da se skine.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Friday kaže...

NHF ali ne radi se o novom golfu čovječe. Uostalom, Links je nadaleko poznat po svojim groznim cijenama. I za kraj - nema tu poklona u pravoj smisli riječi. I jedni i drugi imaju itekako koristi od ove nagradne igre, pa ono...

Ne, nije poklon jer onaj tko ga osvoji mora platiti T-mob pretplatu na 50god uz tarifu od 500kn mjesečno. Isuse {#}

O čemu ti pričaš? Da je iz Bangladeša, besplatno je i tu staje svaka prepirka.

Šta bi ti da osvojiš novog Golfa u nagradnoj igri prigovarao kako nisi dobio s njime i alu felge od 17" nego čelične od 15".

Vama ljudima ništa nije dobro pa makar to bilo i računalo bez obzira na cijenu. Sad ne valja što ima 2 ssd-a, prije 2 god ssd uopće nije bio dobar i tako možemo stalno u krug.

Nemoj ni kupiti taj Bug ili ako ga imaš na pretplatu pokloni ga meni (može samo i nagradni kod) i svi će biti sretni, ja neću kukati što mu je kućište crne boje jer više volim roza.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
odjavljen
Bukva kaže...
Deawood kaže...

Kako god da okreneš, to je obijest, a ne potreba. FrontPage pogotovo bode u oči da je skidano samo zato da se skine.

FrontPage je za susjeda koji ide u 7 razred ... 

Ja jako puno skidam iz usluge pa stavim na stick, a znam si neke stvari jednostavno ostaviti posto imam puno mjesta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 12:55 (Deawood).
13 godina
protjeran
BlueMax kaže...
Da, ima smisla. 10tak igara koje cesto igras drzis na SSD-u a za ostalo uvijek mozes dodati mehanicki hard.

Ako desetak igara igraš "često" onda ih i brzo završiš odn. odigraš, i opet ti je SSD prazan. {#}

17 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...
Friday kaže...

NHF ali ne radi se o novom golfu čovječe. Uostalom, Links je nadaleko poznat po svojim groznim cijenama. I za kraj - nema tu poklona u pravoj smisli riječi. I jedni i drugi imaju itekako koristi od ove nagradne igre, pa ono...

Ne, nije poklon jer onaj tko ga osvoji mora platiti T-mob pretplatu na 50god uz tarifu od 500kn mjesečno. Isuse {#}

O čemu ti pričaš? Da je iz Bangladeša, besplatno je i tu staje svaka prepirka.

Šta bi ti da osvojiš novog Golfa u nagradnoj igri prigovarao kako nisi dobio s njime i alu felge od 17" nego čelične od 15".

Vama ljudima ništa nije dobro pa makar to bilo i računalo bez obzira na cijenu. Sad ne valja što ima 2 ssd-a, prije 2 god ssd uopće nije bio dobar i tako možemo stalno u krug.

Nemoj ni kupiti taj Bug ili ako ga imaš na pretplatu pokloni ga meni (može samo i nagradni kod) i svi će biti sretni, ja neću kukati što mu je kućište crne boje jer više volim roza.

Nisi shvatio poantu oko "poklona", a što se tiče SSD-a i paralele sa golfom - bio bih sretan da dobijem novog golfa ali kad bih s njim dobio 3 rezervna kotača 2 bih sigurno prodao...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan

ja sigurno ne prodajem nista ako dobijem ovu konfu. i meni se svidja odabir komponenti. hardova mehanickih imam par doma, nije da se ne moze dogovoriti sa linksom da ih odma' puknu unutra, pa imam vise nego sto mi je potrebno prostora za spremanje svakakvih sranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

posto vec imam hig end konfu dajem svoj kod pa mozda nekog i userci P4P1BB88P8 sretno ljudi {#}

Moj PC  
29 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice