Krumpir salata za 34 tisuće dolara

poruka: 19
|
čitano: 2.957
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Krumpir salata za 34 tisuće dolara".
15 godina

Pojedinci s novcima koji ne znaju što bi s njime pa se "igraju".

Po meni vrlo neodgovorno trošenje vlastita novca, ali kako sam i sam puno puta bacio novce u vjetar (#%&$ burze {#}), mogu ih razumjeti da im je sada žao što radije nisu dali nekoj ubogoj i potrebitoj osobi.

12 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Krumpir salata za 34 tisuće dolara
BarbaVeli kaže...

Pojedinci s novcima koji ne znaju što bi s njime pa se "igraju".

Po meni vrlo neodgovorno trošenje vlastita novca, ali kako sam i sam puno puta bacio novce u vjetar (#%&$ burze {#}), mogu ih razumjeti da im je sada žao što radije nisu dali nekoj ubogoj i potrebitoj osobi.

Sumnjam da im je žao.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
17 godina

Ja sam vise puta raspickao vise novca za gluplju stvar tako da... :)

Rvat katolik!

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma jel to Jadranka Kosor već krenula u kampanju?

{#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
20 0 hvala 1
17 godina

Svi smo mi barem jednom potrošili novce na totalno nepotrebu stvar ili idiotariju. Šteta što ljudi ipak nemaju osjećaj za pomaganje drugima, tj. imaju, ali mediji jako malo ili ništa pišu o tome.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
problem je sta se vise nitko ne cudi na ovakve stvari
17 godina
apoteka kaže...

Pa to je zayebancija. Meni je cudnija ekipa koja harmonikasu tutne 100-500€ nego ovi ljudi koji doniraju par dolara iz zayebancije.

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
apoteka kaže...

Pa to je zayebancija. Meni je cudnija ekipa koja harmonikasu tutne 100-500€ nego ovi ljudi koji doniraju par dolara iz zayebancije.

Ti porediš sviranje harmonike sa ovim...nauči svirati pa se javi i ja cu ti tutnuti 100 eura...sviranje harmonike je vrsta umjetnosti a ovo je vrhunac ljudske gluposti i dokolice...

11 godina
protjeran
Meni je isto gluplje dat 100 eura harmonikasu nego 10 za ovo, a posto znam nesto odsvirati na harmonici predlazem da se nadjemo da mi tutnes (100 eura), pjesmu izaberi al daj mi dan fore da se upraksam.
16 godina

Obožavam krompir salatu ali stvari zbilja znaju otić u k..rajnost. Internet - zdrav razum 3:0 

S druge strane treba iskoristit pošast na vidiku pa predlažem organizaciju kampanje za topljenje čvaraka.. Ima neko ?  

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.
Moj PC  
18 0 hvala 5
16 godina

cifra otišla preko 35 tisuća i ide dalje{#}

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

cifra otišla preko 35 tisuća i ide dalje{#}

Otići će to do 100 tisuća sigurno. Još lik ide na Good Morning America. Mene samo zanima kako misli dostaviti porcije salate ljudima.

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
15 godina

Nek organiziraju neko okupljanje ili nek se cijela ekipa od toga odluči napraviti humanitarnu akciju il neš....nahranite homeless with krompir salade.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ima li taj lik ikakvu obavavezu prema donatorima i dali je to sad njegova lova ?

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

hebote u samo par sati 5000$ hop!

Pa taj će za 24 dana preći 200K$

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran

ima manje bugova nego battlefield 4,  a još kad izadju dlc'ovi, sol, papar, bit će mrak :)

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina

eh, ja bi mu sad preporučio međimursko bućino ulje, pa da vidiš salate

obzirom na kvalitetu tog sastojka u odnosu na ostale i intenzitet okusa koji se dobije, računam da mi mora prepustiti par 75 posto zarade

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
picajzla0707 kaže...

eh, ja bi mu sad preporučio međimursko bućino ulje, pa da vidiš salate

obzirom na kvalitetu tog sastojka u odnosu na ostale i intenzitet okusa koji se dobije, računam da mi mora prepustiti par 75 posto zarade

Postaj mu u komentarima {#}

Mene iskreno zanima kako ce to sve zavrsiti.

Najvise zbog toga sto lik planira organizirati okupljanje u nekom prostoru, vjerojatno hala.

Ali poanta je sto ce biti s pravnim/sigurnosnim regulativama. Jer ne moze svatko pripravljati hranu za drugu osobu bez dozvole.

Sanitarna ce samo cekati datum i vrijeme odrzavanja {#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
protjeran
The Black Iso kaže...

ima li taj lik ikakvu obavavezu prema donatorima i dali je to sad njegova lova ?

pravno nema nikakvu obavezu prema donatorima,moze uzeti novac i uraditi sto god hoce sa njim

(kickstarter je u stvari servis za uzimanje novca bez ikakve pravne odgovornosti prema donatorima , vecinom za sam projekt se iskoristi 10% novca  a ostatak u djepove poduzetnika)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 17:23 (Van_Blaster).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice