Krenulo piratstvo na PlayStationu 3

poruka: 70
|
čitano: 15.227
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Krenulo piratstvo na PlayStationu 3".
17 godina
neaktivan
RE: Krenulo piratstvo na PlayStationu 3
Paolo2612 kaže...
infinityzg kaže...

Sony vec duze vrijeme ne gubi na prodaji konzole.. postala je profitabilna.

"In January 2009 Sony announced that their gaming division was profitable in Q3 2008." 

1. Sony-ev gaming division se ne sastoji samo od PS3 i njegovih igri
  2. Jedan kvartal u plusu ne znači da će i svi slijedeći biti "pozitivni"
  3. Jedan kvartal u plusu ne briše gubitke i dugove svih prethodnih kvartala
  4. Sony može i danas gubiti na prodaji konzole, ali imati dobit zbog prodaje igri

Evo tu imas malo vise o tome: http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3#Sales_and_production_costs

16 godina

Bilo je pitanje vremena kad će se to dogodit....

Softwer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Trebali bi se ti u Sony-u veselit. Prodaja konzola će im porast u nebo, pa nije PS2 bezveze bio najpopularniji i prodavaniji.

Sony nece bit previse sretan jer izdavacke tvrtke igara nisu sretne sto ce im biti dostupne igre na PS3 putem piratskog nacina :)

koga briga uzivaj  skidaj! :D

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
Paolo2612 kaže...
infinityzg kaže...

Sony vec duze vrijeme ne gubi na prodaji konzole.. postala je profitabilna.

"In January 2009 Sony announced that their gaming division was profitable in Q3 2008." 

1. Sony-ev gaming division se ne sastoji samo od PS3 i njegovih igri
  2. Jedan kvartal u plusu ne znači da će i svi slijedeći biti "pozitivni"
  3. Jedan kvartal u plusu ne briše gubitke i dugove svih prethodnih kvartala
  4. Sony može i danas gubiti na prodaji konzole, ali imati dobit zbog prodaje igri

Evo tu imas malo vise o tome: http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3#Sales_and_production_costs

Zanimljivo štivo

In January 2008, Kaz Hirai, CEO of Sony Computer Entertainment, suggested that the console may   start making a profit by early 2009, stating that, "the next fiscal year starts in April and if we can try to achieve that in the next fiscal year that would be a great thing" and that "[profitability] is not a definite commitment, but that is what I would like to try to shoot for" znači možda će biti profitabilan.[247] However, market analysts Nikko Citigroup have predicted that the PlayStation 3 could be profitable by August 2008. Opet nagađanja In a July 2008 interview, Hirai stated that his objective is for the PlayStation 3 to sell 150 million units by its ninth year, surpassing the PlayStation 2's sales of 140 million in its nine years on the market. Opet prediviđanje In January 2009 Sony announced that their gaming division was profitable in Q3 2008.[250] Gaming divizija profitabilna, što ne znači da je PS3 profitabilan

Since the system's launch, production costs have been reduced significantly as a result of phasing out the Emotion Engine chip and falling hardware costs.Ne navodi se koliko su srezani troškovi The cost of manufacturing Cell microprocessors has fallen dramatically as a result of moving to the 65 nm production process,[252][253] and Blu-ray Disc diodes have become cheaper to manufacture.Opet e navodi se koliko su srezani troškovi As of January 2008, each unit cost around $400 to manufacture; by August 2009, Sony had reduced costs by a total of 70%, meaning it only costs Sony around $240 per unit. I nakon par mjeseci je predstavljen slim gdje su dodatni novci utučeni u njegov razvoj

PS3 donosi zaradu od 2009 godine. No to ne znači da je otplatio dugove za prethodne 3 godine što se prodavao s gubitcima (i to ogromnim). I ne računam igre i različite dodatke. PS3 kao uređaj nije još profitabilan jer nije isplatio sve novce koji su uloženi u njega, njegov razvoj i njegovu prodaju.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina

vecina ljudi nece modificirat ps3 niti koristiti pirate naravno pricam na svjetskoj razini mi balkanci bi modali i papuce {#}

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina

Napokon je došao i taj dan kada je Sonyjeva zaštita postala prošlost.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Toniči opet piše jedan "genijalan" članak kojemu je jedini cilj besramna promocija "bombastičnim" naslovom.

"hakeri grupe fail0verflow uspjeli su sigurnost PlayStationa 3 otvoriti kao limenu konzervu"

Istina je da su oni učinili mnogo, ali s ovim baš i nisu mnogo postigli. Pokrenuli su AsbestOS na konzoli na račun GameOS-a (nema igranja ps3 igara)

Uostalom, pokrenuta je zasad samo Castlevania i to velikim mukama (već je to, začudo, navedeno).

Proči će još koji dan dok Backup Manageri i ostalo nebude normalno radilo na ps3-u.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

a bile su neke spike sa linuxima na forumu  a koga oni to lažu

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
thank you god

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Svaka vam čast kako ste rasturili ps3,jer ljudi nemaju za orginale!Sad če valjda spustit cijene,Osobno ga nema imam 2,nemam čip pa nemogu igrat kopije ,dali postoji kakav program da se ne otvara i ,dali je moguče igrat  igre sa 3-ke?hvala unaprijed ...!sassa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel to moguče na ps2,bez čipa?hvala ko zna!Ii usput nisam baš genij kao vi ostali jer se baš nisam zanimao za tehnologiju,sada po malo,tip me nagovorio na linux-e,i mogu reči da sam zadovoljan,samo neznam kakvih igrica imaju linuxi ?Nemojte mi se smijat ako sam nešto krivo napiso.bok svima

17 godina
protjeran

Sad će im se masovno povećat prodaja konzola...

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Joooohooohhhooooohohohohoohohoooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhohohohoohohooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I jedno pitanje koje je manje bitno,kako to radi????

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Vidim da je počelo pravo zlatno doba za ps3. {#}

Sad jedva čekam custom homebrew stvarčice kao šta je nekad bilo svega i svačega za stari xbox.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako je zbilja istina da gube na prodaji PS3a, a da im profit donose igre, onda mi ih je nekako zao :S....Iako sam jedva cekao da mozda ugrabim PS3, ali mislim da ne (bar ne skoro)....Mozda im tako i treba, mozda su doista sami krivi? Ili ne?

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anteanti69 kaže...

Svaka vam čast kako ste rasturili ps3,jer ljudi nemaju za orginale!Sad če valjda spustit cijene,Osobno ga nema imam 2,nemam čip pa nemogu igrat kopije ,dali postoji kakav program da se ne otvara i ,dali je moguče igrat   igre sa 3-ke?hvala unaprijed ...!sassa

ne dvojka je puno preslaba da bi pokrenula igre za trojku, da dvojka može nebi trebalo trojke

bug caruje, um klade valja
16 godina

Nije piratstvo najvece zlo koje ce ovaj hack donijeti nego more ljudskog smeca kojem ce probijanje zastite omoguciti da ispuze na povrsinu:

http://www.fudzilla.com/games/item/21572-hackers-make-ps3-codmw2-a-mess

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Nije piratstvo najvece zlo koje ce ovaj hack donijeti nego more ljudskog smeca kojem ce probijanje zastite omoguciti da ispuze na povrsinu:

Jel moze do toga doci i sa drugim PS3 igrama?

aka ReaverTVZ
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Mauro kaže...

Jel moze do toga doci i sa drugim PS3 igrama?

Da - ako se oslanjaju isključivo na sony-evu zaštitu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

Sinoc sam napravio update sa 3.41 na 3.55, patchao prvo sa Geohotovim pa onda kasnije stavio custom firmware i sad igram backupove bez potrebe za dongleom i slicnim :) Jedino kaj blu ray ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E sad je PS3 napokon isplativa kupnja :)

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
infinityzg kaže...

Sinoc sam napravio update sa 3.41 na 3.55, patchao prvo sa Geohotovim pa onda kasnije stavio custom firmware i sad igram backupove bez potrebe za dongleom i slicnim :) Jedino kaj blu ray ne radi.

vidim ja da je doslo vrijeme da i tata proba - naravno cisto u znanstvene/istrazivacke svrhe{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
infinityzg kaže...

vidim ja da je doslo vrijeme da i tata proba - naravno cisto u znanstvene/istrazivacke svrhe{#}

Naravno i ja samo u znanstenve i istrazivacke svrhe :) Samo budi oprezan da ti ne brika ;)

15 godina
protjeran
infinityzg kaže...
dado8 kaže...
infinityzg kaže...

Naravno i ja samo u znanstenve i istrazivacke svrhe :) Samo budi oprezan da ti ne brika ;)

imam vec nekog iskustva s psp-om - vidit cemo veceras, ako uhvatim vremena

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
16 godina
neaktivan

Hm, čini mi se da će sada probat neš smilslit u stilu da se igre ne oslanjaju na PS3, nago da imaju neku svoju zaštitu, ali shabali su ga gadno.

Sada neznam šta da radim, xbox 360 ili ps3, pošto oba mogu linux :)

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

naravno da i ja skidam 150gb nečega,naravno,čisto u znanstvene svrhe  {#}

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
EVO kaže...

Hm, čini mi se da će sada probat neš smilslit u stilu da se igre ne oslanjaju na PS3, nago da imaju neku svoju zaštitu, ali shabali su ga gadno.

Sada neznam šta da radim, xbox 360 ili ps3, pošto oba mogu linux :)

ma ps3 naravno,jer ima vise exkluziva.sve sto se pojavi na boxu vecinom dode i na PC

15 godina
protjeran

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan

VistaGa xD

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

moze  mi neko dati link gdje mogu naci sve upute i filove koji su mi potrebni za ovo....
Znam da postoji vise nacina i vise nazvanih programa koji ovo mogu uradit....
I dali ovo mogu uradit s obicnim USB stickom ?
I za igre trebam HDD i dali cu moci se na internet spajat ? ...
ak nemoze ok je i dali s 3.55 mogu to radis da spustim na stariju verziju ?

pozz

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice