Korištenje Flasha u padu

poruka: 16
|
čitano: 2.889
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Korištenje Flasha u padu".
16 godina
protjeran
Korištenje Flasha u padu

a di su tu precizne brojke? postoci nes znace sam debilima

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Korištenje Flasha u padu
Ja baš ne vjerujem...

Kad vidim kolike su reklame za nescaffe vamo ono...

A statistika je najveća laž od svega...

I ja isto želim precizne brojke... znači koji je reprezentativni uzorak, kako se biralo i kojom je metodom rađeno...

Bez toga ti postotci ne vrijede ništa...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan
Korištenje Flasha u padu
Mene to ne cudi. Flash sve vise smeta ljude. Jednostavno je prezahtjevan. Dok normalno surfam netom na bilo kojem računalu procesor se minimalno opterećuje (tipa 1-2%), čim je neka stranica u flashu ili video, to opterecenje se najmanje podupla ako ne i vise i automatski se jače čuje hlađenje. I tako je na bilo kojem laptopu, i na Lenovu i HPu i Appleu. U svakom slučaju Adobe se jos nije po pravom primio posla s flashom odkad ga je kupio.
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 14:24 (alen-c).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Korištenje Flasha u padu

Flash sucks

http://www.soundstream.com/

4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Flash sucks

Zbog ovakvih odgovora postoje forumi!

Jednostavna izjavna rečenica popracena vecom listom argumenata.

Svaka cast soundstream, prosvijetlio si me! Hvala ti.

15 godina
alen-c kaže...
Mene to ne cudi. Flash sve vise smeta ljude. Jednostavno je prezahtjevan. Dok normalno surfam netom na bilo kojem računalu procesor se minimalno opterećuje (tipa 1-2%), čim je neka stranica u flashu ili video, to opterecenje se najmanje podupla ako ne i vise i automatski se jače čuje hlađenje. I tako je na bilo kojem laptopu, i na Lenovu i HPu i Appleu. U svakom slučaju Adobe se jos nije po pravom primio posla s flashom odkad ga je kupio.

to ti je apple rekao i odjednom svima smeta,meni ne a imam laptop

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina

Ni meni ne smeta, zato što mi je, kao i svakom promoćurnijem, flash isključen i uključim ga samo kada mi je potreban.

Tako izbjegavam gomilu reklama, a ako flash ode to će biti pinku teže.

Sam po sebi, Flash je shit.

Da nije postojao način da ga isključim ne bih ni surfao po velikom broju stranica, možda ni uopće.

Moja sućut svima koji su navikli na reklamni light-show sve vrijeme surfanja, njihovo je kraljevstvo nebesko.

17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

Nije samo Apple: say goodbye to flash.

'I love the smell of daisies in the morning!'
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

MA nije to Apple trebao reci, on je samo javno ukazao na taj problem i jedini se konkretnije

usudio usprotiviti Adobeu i Flashu, dok ostali samo šute i boje se tako nešto napraviti

jer bi zbog toga mogli izgubiti dio tržišta a i to im je jedna od glavnih tocaka

po kojoj se mogu praviti facama da su bolji od iPada i iPhonea jer imaju cudotvorni Flash,

"koji ce vase iskustvo surfanja na uređaju dignuti na neviđenu razinu" -moš si mislit LOL

Jednostavno stranice mi zbog par kicastih efekata ne trebaju zauzimat par redova veci postotak

opterecenja procesora, ali ako je tebi to ok, bravo za tebe. Meni nije.

Koristim ga za stranice koje su nažalost u njemu rađene, ali pozdravljam odluku svake stranice

da ga manje koriste...

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
15 godina
neaktivan
Korištenje Flasha u padu

Opterećuje procesor i do 100% ali samo ako se krivo koristi, što je nevjerojatno često.

Punu detalja ili još češće strahovite brzine objekata ili prijelaza, ubijaju svaki procesor, time znatno ruše udobnost rada na računalu a da ne kažem na tabletu ili telefonu.

Ipak flash uvijek malo opterećuje kao i svaka recimo gif animacija, koja naravno nema potencijal flasha ali može biti zgodno iskorištena.

Animacije i efekti su neki dostignuti standard i nikada neće potpuno nestati, čime će se raditi vidjeti ćemo. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
alen-c kaže...
blackalbum kaže...

MA nije to Apple trebao reci, on je samo javno ukazao na taj problem i jedini se konkretnije

usudio usprotiviti Adobeu i Flashu, dok ostali samo šute i boje se tako nešto napraviti

jer bi zbog toga mogli izgubiti dio tržišta a i to im je jedna od glavnih tocaka

po kojoj se mogu praviti facama da su bolji od iPada i iPhonea jer imaju cudotvorni Flash,

"koji ce vase iskustvo surfanja na uređaju dignuti na neviđenu razinu" -moš si mislit LOL

Jednostavno stranice mi zbog par kicastih efekata ne trebaju zauzimat par redova veci postotak

opterecenja procesora, ali ako je tebi to ok, bravo za tebe. Meni nije.

Koristim ga za stranice koje su nažalost u njemu rađene, ali pozdravljam odluku svake stranice

da ga manje koriste...

najbolje da ti i svi ostali takvi ucitavate stranice kao tekst i lijepo vam nece nist procesor zauzimat i nece moc brze od tog jednostavno...

17 godina
neaktivan
Gaus kaže...
blackalbum kaže...

Dajte ljudi malo razmišljate prije nego što stavljate ovakve postove.

Ovakve su priče na razini prepucavanja naše vlade i oporbe. Samo se priča, ništa ne radi. Kakve veze ima Firefox 4 s utjecajem na popularizaciju HTML-a 5?

1. Prosječni useri pojma nemaju što je HTML5.

2. HTML5 već radi u browserima.

3. HTML5 ima još par godina da postavi se kao standard, a tek onda treba lupati svoje temelje.

4. Kako će sada u HTML-u 5 izgledati uberkul animacija umjesto postojećeg Flasha? Nikako, napravit će se HTML4/5 + jQuery animacija koja će biti nestabilna u crossbrowsingu. Na stranu to što se miješaju pojmovi Web 2.0 i HTML5.

5. Koji će web dizajner reći - idem zamijeniti Flash kao dizajnersko-developerski alat sa čistim kodom - jupiiiiii.

6. Koji će šef reći svom dizajneru - momak, daj gasi taj Flash Pro u kojem možeš na brzinu složiti banner i uloži par dana da bi sklepao lošu imitaciju.

To što ljudi rade gadne i neprofesionalne bannere nema apsolutno veze s platformom. Uz to, Apple je vratio Flash aplikacije i AIR aplikacije na AppStore. Meni se osobno sviđa što bilo kakav konkurentski proizvod traži od Adobea da poboljša svoju platformu, ali treba znati razlikovati konkretne argumente od  babskih priča. Probajte dodati bilo koji jači plugin u Firefox i recite mi kako se ponaša. Po tome bih trebao napisati i FireBug sucks, ali hrpa developera bi dala lijevu ruku radi tog plugina.

http://www.zgflex.org / http://www.ivanilijasic.com
17 godina
neaktivan
CartmanLee kaže...
Gaus kaže...

Dajte ljudi malo razmišljate prije nego što stavljate ovakve postove.

Ovakve su priče na razini prepucavanja naše vlade i oporbe. Samo se priča, ništa ne radi. Kakve veze ima Firefox 4 s utjecajem na popularizaciju HTML-a 5?

Nije mi bila namjera skrenuti pažnju na tekst radi priče o HTML-u 5, nego istaknuti da postoje i drugi koji imaju reći nešto protiv Flasha.

'I love the smell of daisies in the morning!'
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

najbolje da ti i svi ostali takvi ucitavate stranice kao tekst i lijepo vam nece nist procesor zauzimat i nece moc brze od tog jednostavno...

Tako kao ti je razmišljao i GM. Napravimo najvece i najjace. Za potrošnju baš nas briga.

Nece neko voziti kociju, nego mrcinu od auta koji puno troši.

I što se desilo? Došli su neki ekonomicniji a nudili gotovo iste performanse, uz još atraktivniju

cijenu. Dalje i sam znaš pricu i kakvu frku i dalje ima GM..

Dakle nisam ja za kociju (ili samo tekst ovdje) kako ti razmišljaš i kako su ovi u GM-u mislili.

Ja sam ze one ekonomicnije i jeftinije a uz gotovo isti ucinak. To bi po prilici bio HTML5 koji

ne prikazuje samo tekst, makar nije ni on još uvijek savršen.

Da jest nebi više ni bilo flasha {#}

15 godina
Korištenje Flasha u padu

Ma sve bi to bilo ok nek trosi i 5-10% procesorske snage...

Al zakrpe ovakve onakve...pa svako malo nađu bug s kojim ti svatko može upast u PC !!!  {#}

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
alen-c kaže...
grimyHR kaže...

Tako kao ti je razmišljao i GM. Napravimo najvece i najjace. Za potrošnju baš nas briga.

Nece neko voziti kociju, nego mrcinu od auta koji puno troši.

I što se desilo? Došli su neki ekonomicniji a nudili gotovo iste performanse, uz još atraktivniju

cijenu. Dalje i sam znaš pricu i kakvu frku i dalje ima GM..

Dakle nisam ja za kociju (ili samo tekst ovdje) kako ti razmišljaš i kako su ovi u GM-u mislili.

Ja sam ze one ekonomicnije i jeftinije a uz gotovo isti ucinak. To bi po prilici bio HTML5 koji

ne prikazuje samo tekst, makar nije ni on još uvijek savršen.

Da jest nebi više ni bilo flasha {#}

taj tvoj html5 sadrzaj u slucaju da je bogat grafikom i animacijama je gore opterecenje za procesor nego flash svugdje gdje sam ga isprobao, tak da pokusaj ponovo, imas flash i silverlight, html5 je smece za kompleksnu grafiku(tj. prvenstvono js) i to je cinjenica

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice