Neka proizvode Mac Pro ako Apple odustane...
http://www.appleinsider.com/articles/11/10/31/despite_new_cpu_options_apple_reportedly_questioning_future_of_mac_pro.html
Neka proizvode Mac Pro ako Apple odustane...
http://www.appleinsider.com/articles/11/10/31/despite_new_cpu_options_apple_reportedly_questioning_future_of_mac_pro.html
Za sta bi ti da ti sluze laptopici, za 3D modeliranje u AutoCAD-u, Maya-i, Cinema-i, 3DS Max-u i cemu sve ne?
Znamo za sto sluze laptopi, za otici na Internet i vidjeti tko je reditelj filma ili skoknuti na Face.
Istina, ali ceš ipak možeš i ponešto više posla s njima radit.
Ovo prvo što si nabrojao možda koristi sve skupa 10% ljudi. Naravno nemojte me držati za brojku, ali otprilike
..hajde da Vam ga netko pokloni(!)...šutili bi ko zaliveni :p
Hej, poklonjenom konju se ne gleda u zube
Znamo za sto sluze laptopi, za otici na Internet i vidjeti tko je reditelj filma ili skoknuti na Face.
Nismo baš svi trinaestogodišnjaci kojima računalo općenito služi za tri stvari: igre, filmove/serije/dr*icu i fejs...
Život (posao) bi mi bio nezamisliv bez barem jednog laptopa (trenutno furam tri, jedan ultrabook, za on-the-fly stvari kad nešto treba obaviti sada a struje nigdje, jedan desktop replacement, za stvari koje teže padaju po sistem a ne mogu čekati dok ne dođem u ured/kući i jedan klasični 15.6' notebook, za na wc i multi-purpose stvari kad se trujem nikotinom, jer mi žena ne da da pušim u 'radnoj' sobi).
S tim da od ta tri, dva mogu pogurat i Autodeskove alate. Jedan čak i fluidno.
Tako da, ne lupaj...
duplo jeftiniji od pravog aira i nekih 5 puta losiji po karakteristikama :)
genijalno!
ak je duplo jeftinije onda nevalja, al ak košta 470dolara kak je navedeno, onda je to preje*eno, rukneš xcode i učiš ios programiranje.
?
otkad se to moze Xcode instalirat na windowsima/linuxima :)
to sto izgleda kao Mac Air, ne znaci da je, procitaj malo bolje vijest
ovo je obican NETbook u kucistu nalik Airu
?
otkad se to moze Xcode instalirat na windowsima/linuxima :)
Preko wmware instaliraš osx i onda skineš xcode
Ipak na ovom računalu to nebi radilo jer je preslabo, ali moguće je.