Čini mi se da bi u Appleu prije počinili masovni hara-kiri, nego Shuffle-u dodali display.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Glupo mi je što su kontrole na slušalicama
Glupo mi je što su kontrole na slušalicama
"Ugrađena baterija može izdržati 10 sati neprekidnog rada"
A moj sony nwz-s638F sa 8 giga može izdržati do 40 sati (tvornički podatak, ali
nije daleko od istine...). Još ima i display :D
uspoređuješ kruške i jabuke, ovo je minijaturni clip on mp3 player
usporedi svoj mp3 sa touchom ili classicom koji imaju daleko veće kapacitete ili daleko veće ekrane od tvoga i tvornički deklarirano 36h puštanja glazbe na jednom punjenju.
uspoređuješ kruške i jabuke, ovo je minijaturni clip on mp3 player
usporedi svoj mp3 sa touchom ili classicom koji imaju daleko veće kapacitete ili daleko veće ekrane od tvoga i tvornički deklarirano 36h puštanja glazbe na jednom punjenju.
Čini mi se da bi u Appleu prije počinili masovni hara-kiri, nego Shuffle-u dodali display.
Nikad nisam volio iPodove i njihov koncept. iTunes je samo dobar plod te zlobne zamisli zvane iPod. Shuffle nikad nije imao smisla. Jeftin apple proizvod. Ma daj....očaj.
Ljepo, svida mi se ova kontrola glasom, ali nebih kupio nikada mp3 bez ekrana, to je ko zena bez sisa...
skupo. i katastrofalne ipod slušalice. volim apple, ali ipodi su im takav porez na budale da je to upravo smiješno.
ps. tko ide ovo kupovat neka razmisli o ovome: za 1000 kn, dakle za dva ova šafla može dobit iphone 2g 8gb- dakle mobitel i mp3/mp4 sa touchscreenom koji čak i izgleda ljepše od ovog ljepuškastog + duplo više memorije. meni i ne bi bila neka dilema.
@bubach, iPhone ne može nikad zamjeniti iPodove.
Imam iPhone ali u teretani mi je neupotrebljiv, kada trčim na traci ili vježbam na mašini prevelik mi je da mi neometano može služiti i kao player. Viđam bisere i sa stripom oko ruke dok vježbaju u gym ali meni je to nakaradno. A i ne dođe 1000 kn već najmanje 3000 (Trst ili t-com pretplata kao meni).
To jednostavno nije to. A slušalice mi se ne sviđaju na ovom shuffleu jer su gotovo iste kao za iPhone, odnosno kabel se mota po faci kod okretanja glave (inače standardna stvar kod svih ostalih slušalica).
Općenito čitava paleta iPodova je kreirana za najzahtjevnije usere, većini će i Zune biti odlična zamjena.
Prave iPod slušalice + iPod nano 4g su najbolja proljetno ljetna kombinacija za sports&workouts koju ne bi mijenjao ni za šta. A genius nenadmašiv feature.
Ma baš je fora - nema šta.
@bubach, iPhone ne može nikad zamjeniti iPodove.
Imam iPhone ali u teretani mi je neupotrebljiv, kada trčim na traci ili vježbam na mašini prevelik mi je da mi neometano može služiti i kao player. Viđam bisere i sa stripom oko ruke dok vježbaju u gym ali meni je to nakaradno. A i ne dođe 1000 kn već najmanje 3000 (Trst ili t-com pretplata kao meni).
To jednostavno nije to. A slušalice mi se ne sviđaju na ovom shuffleu jer su gotovo iste kao za iPhone, odnosno kabel se mota po faci kod okretanja glave (inače standardna stvar kod svih ostalih slušalica).
Općenito čitava paleta iPodova je kreirana za najzahtjevnije usere, većini će i Zune biti odlična zamjena.
Prave iPod slušalice + iPod nano 4g su najbolja proljetno ljetna kombinacija za sports&workouts koju ne bi mijenjao ni za šta. A genius nenadmašiv feature.
Zna li netko kolika je cijena iPod Shuffle-a (3 gen) u RH i gdje se moze kupiti u ZG
Na sluzbenim stranicama pise 80 zelembaca, sto bi bilo oko 450-480kn