iPod Shuffle 4 GB

poruka: 14
|
čitano: 3.320
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPod Shuffle 4 GB".
16 godina
neaktivan
iPod Shuffle 4 GB

Čini mi se da bi u Appleu prije počinili masovni hara-kiri, nego Shuffle-u dodali display.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPod Shuffle 4 GB

Glupo mi je što su kontrole na slušalicama

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPod Shuffle 4 GB
BORN kaže...

Glupo mi je što su kontrole na slušalicama

potpis
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
iPod Shuffle 4 GB

"Ugrađena baterija može izdržati 10 sati neprekidnog rada"

A moj sony nwz-s638F sa 8 giga može izdržati do 40 sati (tvornički podatak, ali

nije daleko od istine...). Još ima i display :D

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPod Shuffle 4 GB

uspoređuješ kruške i jabuke, ovo je minijaturni clip on mp3 player

usporedi svoj mp3 sa touchom ili classicom koji imaju daleko veće kapacitete ili daleko veće ekrane od tvoga i tvornički deklarirano 36h puštanja glazbe na jednom punjenju.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

uspoređuješ kruške i jabuke, ovo je minijaturni clip on mp3 player

usporedi svoj mp3 sa touchom ili classicom koji imaju daleko veće kapacitete ili daleko veće ekrane od tvoga i tvornički deklarirano 36h puštanja glazbe na jednom punjenju.

Ali pogledaj malo cijene
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina
neaktivan
nakedfunk kaže...

Čini mi se da bi u Appleu prije počinili masovni hara-kiri, nego Shuffle-u dodali display.

Ako stave display onda je to iPod nano, a to već postoji.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
iPod Shuffle 4 GB

Nikad nisam volio iPodove i njihov koncept. iTunes je samo dobar plod te zlobne zamisli zvane iPod. Shuffle nikad nije imao smisla. Jeftin apple proizvod. Ma daj....očaj.

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljepo, svida mi se ova kontrola glasom, ali nebih kupio nikada mp3 bez ekrana, to je ko zena bez sisa...Smijeh

17 godina
neaktivan
iPod Shuffle 4 GB

skupo. i katastrofalne ipod slušalice. volim apple, ali ipodi su im takav porez na budale da je to upravo smiješno.

ps. tko ide ovo kupovat neka razmisli o ovome: za 1000 kn, dakle za dva ova šafla može dobit iphone 2g 8gb- dakle mobitel i mp3/mp4 sa touchscreenom koji čak i izgleda ljepše od ovog ljepuškastog + duplo više memorije. meni i ne bi bila neka dilema.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 21:51 (bubbach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPod Shuffle 4 GB

@bubach, iPhone ne može nikad zamjeniti iPodove.

Imam iPhone ali u teretani mi je neupotrebljiv, kada trčim na traci ili vježbam na mašini prevelik mi je da mi neometano može služiti i kao player. Viđam bisere i sa stripom oko ruke dok vježbaju u gym ali meni je to nakaradno. A i ne dođe 1000 kn već najmanje 3000 (Trst ili t-com pretplata kao meni).

To jednostavno nije to. A slušalice mi se ne sviđaju na ovom shuffleu jer su gotovo iste kao za iPhone, odnosno kabel se mota po faci kod okretanja glave (inače standardna stvar kod svih ostalih slušalica).

Općenito čitava paleta iPodova je kreirana za najzahtjevnije usere, većini će i Zune biti odlična zamjena.

Prave iPod slušalice + iPod nano 4g su najbolja proljetno ljetna kombinacija za sports&workouts koju ne bi mijenjao ni za šta. A genius nenadmašiv feature.

Do Not Feed The Trolls!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 3:21 (Inari).

0 0 hvala 0
17 godina
iPod Shuffle 4 GB

Ma baš je fora - nema šta.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Inari kaže...

@bubach, iPhone ne može nikad zamjeniti iPodove.

Imam iPhone ali u teretani mi je neupotrebljiv, kada trčim na traci ili vježbam na mašini prevelik mi je da mi neometano može služiti i kao player. Viđam bisere i sa stripom oko ruke dok vježbaju u gym ali meni je to nakaradno. A i ne dođe 1000 kn već najmanje 3000 (Trst ili t-com pretplata kao meni).

To jednostavno nije to. A slušalice mi se ne sviđaju na ovom shuffleu jer su gotovo iste kao za iPhone, odnosno kabel se mota po faci kod okretanja glave (inače standardna stvar kod svih ostalih slušalica).

Općenito čitava paleta iPodova je kreirana za najzahtjevnije usere, većini će i Zune biti odlična zamjena.

Prave iPod slušalice + iPod nano 4g su najbolja proljetno ljetna kombinacija za sports&workouts koju ne bi mijenjao ni za šta. A genius nenadmašiv feature.

istina, ako si u teretani onda je bolje nešto s manje ekrana i više većih tipki, tu se slažemo. ma ok je ipod, vrlo je dobar.. ali po mom mišljenju preskup za ono što se dobiva dok mi je kod iphonea omjer cijene i kvalitete realniji. i da, meni su appleove slušalice čista katastrofa- ne znam zbog čega ne mogu staviti nešto gumirano i tanko- tako da može uči u uho kako bog zapovijeda, a ne ovako da se utakne u školjku pa žulja na sve strane. sony mi je nemjerljivo draži na tržištu mp3a još od doba discmana.
There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
16 godina
neaktivan
iPod Shuffle 4 GB

Zna li netko kolika je cijena iPod Shuffle-a (3 gen) u RH i gdje se moze kupiti u ZG

Na sluzbenim stranicama pise 80 zelembaca, sto bi bilo oko 450-480kn

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice