iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj

poruka: 233
|
čitano: 39.576
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj".
17 godina

Prijenos broja, pokupit ću ga tek u srijedu...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj
Ziga kaže...
Oldy kaže...

Ma vičite vi koliko hoćete, kinezi opet dobro zarađuju, a kao zaostali su a mi kao napredni jesmo moš mislit

Kinez koji to proizvodi ne zarađuje ništa!

Hrvatski seljak koji prodaje pšenicu, kukurz ne zarađuje "ništa", zarađuje onaj seronja zadnji u nizu koji nabije maržu i prodaje gotov proizvod od toga..

O itekako zaradjuju. Dok nisu proizvodili za zapad, cucali su u poljima rize, a svakih 3 godine pola obitelji pomrlo bi im od gladi ili bolesti. Sad mogu zaraditi vise nego ikad, ovi uz obalu koji rade po industrijskim centrima imaju place od nekoliko stotina dolara.

13 godina
Tonči kaže...

Tko je to uštedio 900kn? LOL Kupci verzije od 9000? :)  Ta psihologija popusta i ušteda je fascinantna.

Inače je iPhone zaista odličan uređaj i jednostavno radi, ima market, ima sadržaj, formu i kvalitetu. Ali čekati u redu se čini pretjerano.

Prijenos broja iz Vipa, tarifa od 500 kn za 250 kn (poslje cu ju smanjiti na 350 odosno 175), 4S 32 GB uz 900 kn popusta za 98 kn.

15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Prijenos broja, pokupit ću ga tek u srijedu...

cek jesi ceko u ovom ponocnom redu ili nekom drugom? nekontam sta si ceko ak ces ga tek u srijedu pokupit.... (popust?) 

17 godina

Pa bio sam jučer navečer fino ti sve spakiraju u vrećicu označe, potpišeš svoje imaš popust ali platiš i odabereš tarifu tek u srijedu jer to možeš tek kad preneseš broj - tad ti daju mobitel i ove sve gluposti koje s njim dobiješ.

He who is brave is free.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

Dwayne vidim da si kupio ip4s, jel možeš reći iz  kako se ponaša 3g, dali jede bateriju, kakav je signal, vrijedi li uzimati ako imam slabu pokrivenost 3g-om?

Ma normalan je, mozda 10% bolji od iP4. Meni izdrzi od jutra do veceri, ali ja ga fakat gazim cijeli dan. Kad je vikend i kad ne telefoniram onda mi izdrzi od subote ujutro do nedjelje navecer.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 17:34 (zoki.zlikowski).
17 godina
neaktivan

Vidim da nitko nije komentiro cijene iPhonea 4 koje se nisu promjenile te su primjerice 4 i 4s 16 gb gotovo iste.

Nije mi jasno da nisu spustili cijenu iP4 koji je dobio nasljednika.

Šta mislite oće li mu pasti cijena u neko skorije virijeme jer sam planiro kupit 4 a sad vidim da su cijene ostale iste.{#}

0 0 hvala 0
13 godina
vlatko kaže...

Vidim da nitko nije komentiro cijene iPhonea 4 koje se nisu promjenile te su primjerice 4 i 4s 16 gb gotovo iste.

Šta mislite oće li mu pasti cijena u neko skorije virijeme jer sam planiro kupit 4 a sad vidim da su cijene ostale iste.{#}

Pa zato sto 4 16 GB vise ne postoji. Doci ce 4 8 GB. Mislim da ga u vipu vec ima.

16 godina
neaktivan

Ako sad odem u t-mobile, hoću dobit popust?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

I kaj te briga ako netko čeka u redu. Ajde jedna mala anegdota od jučer: stojimo buraz i ja i pričamo neš kad vidim neki lik približi se onak skroz nama koji čekamo i kaže "daj ubite se kaj tu čekate za iphone kupite si normalni mobitel". A ja odmah pošizim kad me netko bezrazložno za*ebava. I fraer nas kao sve gleda i smije se. Samo se čuje moj komentar: "Seljačina sigurno ima android mater mu je*em". Svi koji stoje urlaju ja imam onaj nadrkani pogled i gledam kretena koji odlazi, i ja mislim da nećeš više ništa reć, a onda sam se i ja pukao smijati. Kad neki fraer koji je bio točno ispred se smije i okrene i kaže ja sam jedna od tih seljačina s androidom, ja još više urlam pa ga pitam pa šta radiš onda ovdje?? {#} Mrzim tu ekipu koja se uvijek tako pravi pametna, ja radim sa svojom lovom što ja hoću i što ja mislim da je u redu... A za to što itko drugi radi sa svojom me iskreno zaboli *****.

Pretpostavljam da neko sa foruma, poceli iz ormara izlazit :)

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
vlatko kaže...

Pa zato sto 4 16 GB vise ne postoji. Doci ce 4 8 GB. Mislim da ga u vipu vec ima.

Ima ga da u vipu ali su mu cijene skoro ko 4s 16 gb,manje jesu ali ne puno pogotovo u jačim tarifama.

Npr. bez limita 100 4 8gb košta 2000 kn 4s 16 gb 2900.{#}

16 godina
neaktivan
zoki.zlikowski kaže...

Ma normalan je, mozda 10% bolji od iP4. Meni izdrzi od jutra do veceri, ali ja ga fakat gazim cijeli dan. Kad je vikend i kad ne telefoniram onda mi izdrzi od subote ujutro do nedjelje navecer.

Come on! Svaka čast iPhoneu, ali budimo realni - nema smartphonea kojemu baterija toliko drži. Čak i da ga ne "gaziš", već da igraš manje zahtjevnu igru ili surfaš - nema šanse da drži od jutra do večeri.

Ovo mogu potvrditi svi sa smartphoneom.

17 godina
Random. kaže...

Come on! Svaka čast iPhoneu, ali budimo realni - nema smartphonea kojemu baterija toliko drži. Čak i da ga ne "gaziš", već da igraš manje zahtjevnu igru ili surfaš - nema šanse da drži od jutra do večeri.

Pravo gaženje isprazni bateriju za par sati.

14 godina
neaktivan

cijene su identične za oba uređaja iPhone 4s (16gb) i iPhone 4 (16gb) u tarifama bez limita 200 i 400.

I otkud vam to da se ne prodaju iphone 4 16gb?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 17:47 (mudantos).
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ako sad odem u t-mobile, hoću dobit popust?

mislim da je to vrijedilo sam za one sto su smrzavali (inace ne bi nitko ni iso cekat), sad bi ti na toplo i jos stedio

13 godina
vlatko kaže...
F10EXX kaže...

Ima ga da u vipu ali su mu cijene skoro ko 4s 16 gb,manje jesu ali ne puno pogotovo u jačim tarifama.

A jebiga, i u amer'ki je razlika 100 dolara. Jedino ovo u 200 tarifi je premala razlika, inace je sve ok, u ovoj 100 tarifi je 900 kn sasvim pristojna razlika.

14 godina
neaktivan
Random. kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Moja četvorka stara godinu dana uredno izdrži 2 i pol dana  kad pazim na wifi i 3g,  te kad izgasim  podatkovnu mrežu po noći. 

13 godina
mudantos kaže...

cijene su identične za oba uređaja iPhone 4s (16gb) i iPhone 4 (16gb) u tarifama bez limita 200 i 400.

I otkud vam to da se ne prodaju iphone 4 16gb?

Pa zato sto je to stari lineup. Vise se ne proizvodi. Al u T-mobileu ce ti jos pokusat prodat C2D macbook air i pro, pa onda nist ne cudi sto ovi isto zele ne izgubit na zalihama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 17:51 (F10EXX).
16 godina
neaktivan
Paaadobranac kaže...
Random. kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Moja četvorka stara godinu dana uredno izdrži 2 i pol dana   kad pazim na wifi i 3g,   te kad izgasim   podatkovnu mrežu po noći.

OK, super. To je jedino moguće kada stvarno paziš da se ne zadržiš duže vremena na njemu.

Napuni ga do kraja. Uključi bilo kakvu igru. Igraj dok se ne isprazni. Ne brini se, nećeš morati igrati čitav dan. Nekoliko sati - maksimalno.

13 godina
Random. kaže...

OK, super. To je jedino moguće kada stvarno paziš da se ne zadržiš duže vremena na njemu.

Napuni ga do kraja. Uključi bilo kakvu igru. Igraj dok se ne isprazni. Ne brini se, nećeš morati igrati čitav dan. Nekoliko sati - maksimalno.

Ak surfam na bilo kojem smartphoneu koji sam probao, cca 4-5 sati izdrzi.

17 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
vlatko kaže...
F10EXX kaže...

A jebiga, i u amer'ki je razlika 100 dolara. Jedino ovo u 200 tarifi je premala razlika, inace je sve ok, u ovoj 100 tarifi je 900 kn sasvim pristojna razlika.

Dobro ova razlika u najjačoj tarifi u vipu je još i ok ali ostale jače tarife baš i nemaju razlike.

Sad još jedino treba vidjet kolika će bit razlika u cijeni kod t-mobilea kad uvedu iP4 8 gb,nadam se

da će bit osjetno jeftinija jer inače nema smisla kupovat 4 ako je razlika mala.

13 godina
vlatko kaže...

Dobro ova razlika u najjačoj tarifi u vipu je još i ok ali ostale jače tarife baš i nemaju razlike.

Sad još jedino treba vidjet kolika će bit razlika u cijeni kod t-mobilea kad uvedu iP4 8 gb,nadam se

da će bit osjetno jeftinija jer inače nema smisla kupovat 4 ako je razlika mala.

Pa naravno da nema. Nit je imalo smisla kupovat 3GS uz 4, pa je svejedno to drugi najprodavaniji smartphone. A razlika je isto bila 100 dolara. Dakle, ako ce se drzat cijena, pogledaj koliko sad kosta 3GS u t-mobileu, toliko bi trebao doci i 4 8 GB.

17 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
vlatko kaže...

Pa naravno da nema. Nit je imalo smisla kupovat 3GS uz 4, pa je svejedno to drugi najprodavaniji smartphone. A razlika je isto bila 100 dolara. Dakle, ako ce se drzat cijena, pogledaj koliko sad kosta 3GS u t-mobileu, toliko bi trebao doci i 4 8 GB.

Baš to,tome sam se nadao kad izađe 4s da će 4 bit malo skuplji od 3gs,npr u tarifi(extra total s) koju sam mislio uzet 3gs je 900 kn,

iP4 2800 a 4s 100 kn skuplji,realno bi bilo da je 4 ispod 2000 onda bi ga možda i uzeo.

17 godina

iPhone 4 ti je u tarifi Bez limita 200 - 1500kn a 4S 16GB - 1700kn. Još sam na njega dobio 500kn popusta znači 1200kn. Sad razmisli jel se isplati, ja sam prvo htio uzet 4 al kad sam ovo vidio vidio reko za*ebi samo najbolje za taticu. {#} A i 500kn je fina lova, nisam se baš nešto smrzao al bez problema bi ostao i 4 sata dole za tih 500kn. Jbt moram 4dana radit za tu lovu...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina

Al kazem ti da su te cijene cetvorke cijene za ove modele koje im je Apple prodavao po skupim cijenama, kao sad 4S, i zato im ne zele spustit cijenu. Cijene cetvorke 8GB trebale bi biti koliko i 3GSa sad. (osim ako 3GS vec nije spusten na novu cijenu, a cini mi se nekako da je, jer se sjecam da je bio prije oko 1500 kn za total S)

17 godina
neaktivan
F10EXX kaže...

Al kazem ti da su te cijene cetvorke cijene za ove modele koje im je Apple prodavao po skupim cijenama, kao sad 4S, i zato im ne zele spustit cijenu. Cijene cetvorke 8GB trebale bi biti koliko i 3GSa sad. (osim ako 3GS vec nije spusten na novu cijenu, a cini mi se nekako da je, jer se sjecam da je bio prije oko 1500 kn za total S)

Nadam se da će 4 bit ko 3gs samo je pitanje kad će ga t-mobile uvest u prodaju,vjerojatno kad prodaju zalihe ostalih 4-ki.{#}

15 godina
protjeran
F10EXX kaže...
Random. kaže...

Ak surfam na bilo kojem smartphoneu koji sam probao, cca 4-5 sati izdrzi.

Meni na 4vorci ovako izdrzi:

igranje 4-6 sati

internet wi-fi 8-9 sati

internet 3g 5-6 sati

najduze ukupno cca. 4 dana (98h standby i oko 6h usage)

u prosjeku ga punim svaki drugi dan..

14 godina
neaktivan
Random. kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Ja ne igram 3D igre, ako igram onda igram neku kartašku igru. Telefoniram oko 1 sat na dan, lokacijski servis mi je stalno uključen (imam par remindera koji se aktiviraju kad dođem na neko mjesto), mailovi su na push (100-tinjak mailova na dan) i često surfam (i 3G i Wi-Fi). Upaljeno mi je desetak aplikacija s pushom (među ostalima i Facebook). Vjerojatno ga igre više dave, ali ovo što sam napisao izdrži od jutra do večeri (sad mi je na 40%).

17 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
Tonči kaže...

Tko je to uštedio 900kn? LOL Kupci verzije od 9000? :)  Ta psihologija popusta i ušteda je fascinantna.

Inače je iPhone zaista odličan uređaj i jednostavno radi, ima market, ima sadržaj, formu i kvalitetu. Ali čekati u redu se čini pretjerano.

Prijenos broja iz Vipa, tarifa od 500 kn za 250 kn (poslje cu ju smanjiti na 350 odosno 175), 4S 32 GB uz 900 kn popusta za 98 kn.

pa je** mu pas mater, a ja jucer nazovem lijepo u t-com i pitam jel mogu napraviti prijenos broja u ponocnoj prodaji i rekli su mi da ne mogu.... kako su me zaj*****, sad cu ici traziti taj popust, zivo mi se je**.

17 godina
Random. kaže...
ali budimo realni - nema smartphonea kojemu baterija toliko drži. Čak i da ga ne "gaziš", već da igraš manje zahtjevnu igru ili surfaš - nema šanse da drži od jutra do večeri.

Kod mene LG Optimus One, Android 2.3.3

samo pozivi, nešto poruka, 2G promet, uz gašenje preko noći (23:30 - 6:30) = baterija traje cca 5 dana

sve kao i gore samo uz 3G promet = baterija traje cca 3 dana

ako je preko noći mob upaljen, baterija gubi oko 7-8% u tom standby periodu

pozivi, poruke, wlan/3g konstantno =  1 dan

gps = 6h

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice