iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj

poruka: 233
|
čitano: 39.538
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj".
15 godina
neaktivan
Re: iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj
Psiho246 kaže...

Sta je nisko, daj nemoj nasmijavati.

Nisko je jedino sto uopce branis ovakvog covjek-tuljana.

Imamo HDZovog paladina u redovima!

Stajati u redu na -4 da bi prvi imali iPhone, a jos nose i HDZ salove.

Pa moras me zezati?

Ti ljudi pate od neke vrste psihoze ili nesto, ne ponasaju se racionalno sto pokazuju svojim djelima i svatko ovdje ima pravo komentirati to.

Ako se tebi ne svida ili si se na neki nacin nasao prozvanim - big deal.

Pusti suzu i za mene.

{#}

Ne baš suprotno , ovdje se ti predstavljaš ugroženim i svi koji prozivaju ove ljude, mene iskreno boli briga hoće li netko u pola jedan ili pet ujutro kupovat ovo ili ono i imat na sebi šal hdz-a, dukata, dinama ili pratizana.

16 godina
neaktivan

Decki izgledaju kao 2 tuljana, vjerojatno sinovi nekakvih kradezeovaca koje su tateki poslali po brendnju ajfon.

"Ajde sine, obuci jos ovaj sal, gradani ce misliti da ako HDZ opet pobijedi da ce sigurno svi imati za ajfone, hehehe..."

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
woodgamesfx kaže...
Tonči kaže...

Nema ti to veze s ukusom i nizinama, nego ti taj šal uistinu tako dođe. K'o lakmus papir.

To je generaliziranje i ne slažem se generalno s tom tezom.

Generaliziraš.

Psiho246 kaže...

Nisi uopce trebao editirat, ono sto si napisao stoji.

Jesam. Fuj mi je klasificiranje na osnovu tupog pogleda. 

I ne, da ne bude zabune, ne mislim da su u redu samo glasači HDZ-a.

17 godina

Čitam komentare i ne mogu vjerovati...

Kaj koga briga kako i za kaj netko troši svoje vrijeme i novce?

A da se nadovežem i na temu Andorid/iOS, korisnik sam androida nekih 3 tjedna i jadniji OS za mobitel nisam još isprobao. Do sada sam bio na Symbianu i bio sam prezadovoljan, od danas sma iOS korisnik i nadam se da ću biti zadovoljan, ako ne budem vračam se na dobri stari "dumbphone" ;o)

Failure is always an option...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ja bih stajao u redu samo da doniram krv, ali kupovati kineski drek? ne hvala

0 0 hvala 0
13 godina
Dwyane Wade kaže...

Odma žila na čelu... {#} E al fkt ne kužim zkj se netko uzrujava oko čekanja iPhonea? Neki forumaš je na prošloj stranici napisao da je čekao za Star Wars karte. Iskreno neam pojma šta je on čekao nit me briga. To je valjda njegova stvar... Kakvo je to retardirano razmišljanje, šta ikoga briga što ja radim i na što trošim svoj novac? Na kraju krajeva svaka budala ima svoje veselje to je valjda svima ovdje jasno...

SW, LOTR maraton, WoW svaki put (iako ga ne igram vec 3 godine aktivno), pa sto ne bi cekao i iPhone ili bilo sto drugo. Malo se podruzis sa ljudima, uvijek cekam s nekim frendom. A osim toga, za tih nekoliko sati ustedim 900 kn :D

13 godina
odjavljen
Ziga kaže...

Ok onda stoji u redu za donaciju umjesto spamanja u temi. Hvala

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ja bih stajao i na -5  da je ovo : http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=721&id=150262  bilo recimo 1/3 jeftinije u ponoćnoj prodaji :)

17 godina
woodgamesfx kaže...

Ne baš suprotno , ovdje se ti predstavljaš ugroženim i svi koji prozivaju ove ljude, mene iskreno boli briga hoće li netko u pola jedan ili pet ujutro kupovat ovo ili ono i imat na sebi šal hdz-a, dukata, dinama ili pratizana.

Zao mi je, ali nitko me nece uvjeriti da smo ja ili bilo tko drugi u ovoj temi jadniji od onih sa slika, jer jednostavno nema dovoljno dokaza za to.

Takoder, razbacujes se neki rijecima bez da imas pojma sto znace. Ugrozen sam? Cime? Wtf?

Covjek izgleda retardirano, nosi sal HDZ-a i smrzava se na -4 u ponoc kako bi kupio igracku. I to odrasli covjek, ne neko smrkljavo dijete.

Zao mi je, jednostavno vodis uzaludnu bitku iz nepoznatog razloga.

A ionako te molim da ne bacas kifle tako besramno, kao ti nikada nisi komentirao nekoga na internetu. Daj molim te....

- Psiho246
13 godina
odjavljen

Kaj imate za reci ovima koji čekaju u redu da kupe cigare, bolje igračku najbolje kvalitete nego otrov! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Zao mi je, ali nitko me nece uvjeriti da smo ja ili bilo tko drugi u ovoj temi jadniji od onih sa slika, jer jednostavno nema dovoljno dokaza za to.

Takoder, razbacujes se neki rijecima bez da imas pojma sto znace. Ugrozen sam? Cime? Wtf?

Covjek izgleda retardirano, nosi sal HDZ-a i smrzava se na -4 u ponoc kako bi kupio igracku. I to odrasli covjek, ne neko smrkljavo dijete.

A ionako te molim da ne bacas kifle tako besramno, kao ti nikada nisi komentirao nekoga na internetu. Daj molim te....

A zašto smatraš da su oni sa slike jadni !? i gdje si zaključio da si ti jadan, to ja nisam rekao, a ugroženost dokazujete režanjem na te ljude koji jedino što rade stoje ispred ulaza u trgovinu i eto nekim čudom netko od njih ima šal te i te boje s tom i tom porukom, a izgleda kako izgleda pa što ?

Pa baš i nisam na taj način nikoga komentirao pogotovo ne nekog "običnog" čovijeka i znao sam dobiti X TD-ova zbog kritiziranja članova koji su ismijavali druge ljude.

17 godina
Diplomat kaže...

Ok onda stoji u redu za donaciju umjesto spamanja u temi. Hvala

Kakav spam u temi?? Meni je Iphone kinesko smeće kao što sam naveo.
Do sada se spomenuo i Android i magla i kriza, HDZ, nezaposlenost, osobna upotreba imovine što također nema veze s Iphoneom.

Ako admin smatra da je moj post "spam" on će upozoriti na to i po potrebi nepodobni sadržaj obrisati

Neće meni neki "noob" od 4 tjedna na forumu pričati da spamam.

16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Covjek izgleda retardirano

Lako je druge osuđivat, aj ti stavi svoju sliku pa da mi tebe komentiramo

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
13 godina
odjavljen
Ziga kaže...
Diplomat kaže...

Kakav spam u temi?? Meni je Iphone kinesko smeće kao što sam naveo.

Koji si Iphone koristio i po ćemu si zaključio da je smeće?

13 godina
Ziga kaže...

Neće meni neki "noob" od 4 tjedna na forumu pričati da spamam.

Jadan si ko i ovi sto misle da su superiorni zato sto imaju iPhone. Uau, ti si tu 3 godine, a svi ostali su noobovi. Prejadno.

13 godina
Diplomat kaže...

Koji si Iphone koristio i po ćemu si zaključio da je smeće?

Ma daj ajde, vidio je od jednako isfrustriranih kao i on da je fora vikat da je iphone smece, kaj ti mislis da on svoja misljenja formira na temelju vlastitih iskustava?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 14:00 (F10EXX).
17 godina
woodgamesfx kaže...
Psiho246 kaže...

A zašto smatraš da su oni sa slike jadni !? i gdje si zaključio da si ti jadan, to ja nisam rekao, a ugroženost dokazujete režanjem na te ljude koji jedino što rade stoje ispred ulaza u trgovinu i eto nekim čudom netko od njih ima šal te i te boje s tom i tom porukom, a izgleda kako izgleda pa što ?

Pa baš i nisam na taj način nikoga komentirao pogotovo ne nekog "običnog" čovijeka i znao sam dobiti X TD-ova zbog kritiziranja članova koji su ismijavali druge ljude.

Zasto smatram?

Pa rekao sam to vec dva puta.

Odrasli covjek ceka u redu na -4 u ponoc kako bi prvi imao igracku.

Glasac je HDZ-a i to "ponosno" pokazuje.

Znamo sta je misljenje i ko ga ima, pa eto, moje je da je ova osoba covjek-tuljan zbog te dve stavke, a njegov fizicki izgled dode samo kao ironija i nikako ne bi ismijavao obicnog covjeka zbog toga ili bazirao svoje misljenje na temelju toga.

Ti ocito ne mislis kao i ja i takoder imas pravo na svoje misljenje.

Samo smatram da ja imam pravo na temelju onih stavki komentirati drugog covjeka, isto kao sto i ti sigurno komentiras nekog treceg covjeka na neki treci nacin u nekoj trecoj temi.

Jednostavno, covjek sa slike je prikaz stereotipnog korisnika iPhone-a i glasaca HDZ-a i to mi je smijesno, a i jadno u isto vrijeme.

NHF

Edit slika:

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 14:09 (Psiho246).
17 godina
F10EXX kaže..

Jadan si ko i ovi sto misle da su superiorni zato sto imaju iPhone. Uau, ti si tu 3 godine, a svi ostali su noobovi. Prejadno.

Idemo malo "spamati".... recimo da je BOL forum zapravo biljarski klub..ja sam aktivni član 3 godine, a ti si tek došao i sad ćeš

ti tu nešto meni ili drugima generalizirati da spamamo i da neznamo igrati ili nešto treće?

Mene ne interesira tko ima novca, niti dali netko ima Iphone ili nema. uglavnom član star 4 tjedna nema što govoriti o spamu

jer to nije njegov problem, niti nije njegov posao da određuje tko o čemu piše ovdje.

Sloboda govora postoji naravno ali u granicama pravila foruma.

Drago mi je što me tako dobro poznaješ da možeš reći da sam jadan, imat ću to na umu kad god pročitam tvoj post ovdje.

13 godina
odjavljen
Ziga kaže...

Drago mi je što me tako dobro poznaješ da možeš reći da sam jadan, imat ću to na umu kad god pročitam tvoj post ovdje.

Koji si Iphone koristio i zašto si zaključio da je smeće?

17 godina
Diplomat kaže...

Koji si Iphone koristio i zašto si zaključio da je smeće?

Smeće = nisam zadovoljan proizvodom kao takvim, u tu grupu spada i npr Smartbox, Quadro, Alpha Tools, Dukatovo mlijeko, Franckov čips, Amadeus traperice

ako je tebi smeće npr Opel, mene osobno ne interesira zašto, imaš svoje razloge zašto ti se taj brand ne sviđa

Koristio sam sve osim ovog zadnjeg modela ako te baš interesira.

Iphone je danas IMHO samo glupi brand upakiran u usranu monopolsku cijenu koju diktira tržište i zato smatram da je to preskupo smeće za ono što nudi

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 14:18 (Ziga).
16 godina
neaktivan

Što je trajni nalog?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
17 godina
cuspajz kaže...

Što je trajni nalog?

Ako primaš plaću na tekući račun u banci, automatski čim ti sjedne plaća skidaju ti navedeni iznos. Dakle ne morać ići u poštu, finu, banku da bi platio mjesečni račun.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 14:21 (Ziga).
13 godina
odjavljen

Aha znaći smeće je jer je skuplji nego ostali plastični mobiteli. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma vičite vi koliko hoćete, kinezi opet dobro zarađuju, a kao zaostali su a mi kao napredni jesmo moš mislit

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ahahaha koji jazavci sa slike,jos imaju i H&M vrecicu,vjerojatno su kupili i novu obleku uz mobitel.

Vjerojatno bih pogodio reportera ciglom da me netko pokusa slikat kako stojim u redu.Bez brige,nisam stajao u redu za iGracku {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Ma vičite vi koliko hoćete, kinezi opet dobro zarađuju, a kao zaostali su a mi kao napredni jesmo moš mislit

Kinez koji to proizvodi ne zarađuje ništa!

Hrvatski seljak koji prodaje pšenicu, kukurz ne zarađuje "ništa", zarađuje onaj seronja zadnji u nizu koji nabije maržu i prodaje gotov proizvod od toga..

16 godina
odjavljen
F10EXX kaže...
A osim toga, za tih nekoliko sati ustedim 900 kn :D

Tko je to uštedio 900kn? LOL Kupci verzije od 9000? :)  Ta psihologija popusta i ušteda je fascinantna.

Inače je iPhone zaista odličan uređaj i jednostavno radi, ima market, ima sadržaj, formu i kvalitetu. Ali čekati u redu se čini pretjerano.

16 godina
neaktivan

Nekim ljudima je jednostavnije bolje ustediti 900 nego 9000 kn,{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I kaj te briga ako netko čeka u redu. Ajde jedna mala anegdota od jučer: stojimo buraz i ja i pričamo neš kad vidim neki lik približi se onak skroz nama koji čekamo i kaže "daj ubite se kaj tu čekate za iphone kupite si normalni mobitel". A ja odmah pošizim kad me netko bezrazložno za*ebava. I fraer nas kao sve gleda i smije se. Samo se čuje moj komentar: "Seljačina sigurno ima android mater mu je*em". Svi koji stoje urlaju ja imam onaj nadrkani pogled i gledam kretena koji odlazi, i ja mislim da nećeš više ništa reć, a onda sam se i ja pukao smijati. Kad neki fraer koji je bio točno ispred se smije i okrene i kaže ja sam jedna od tih seljačina s androidom, ja još više urlam pa ga pitam pa šta radiš onda ovdje?? {#} Mrzim tu ekipu koja se uvijek tako pravi pametna, ja radim sa svojom lovom što ja hoću i što ja mislim da je u redu... A za to što itko drugi radi sa svojom me iskreno zaboli *****.

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 16:22 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dwayne vidim da si kupio ip4s, jel možeš reći iz  kako se ponaša 3g, dali jede bateriju, kakav je signal, vrijedi li uzimati ako imam slabu pokrivenost 3g-om?

I'm diggin' my way to somethin' better

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice