iPad 3 u studenom ili dogodine?

poruka: 33
|
čitano: 5.846
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 3 u studenom ili dogodine?".
17 godina
neaktivan
Re: iPad 3 u studenom ili dogodine?
fear_0123 kaže...

Što volim ovakve vijesti : )

I jedva cekam da vidim taj ReGina zaslon. Sigurno ce bit strava : )

ReTina, ReGina, VaTina, VaGina... tko zna sto nas ceka u studenom ili u 2012...

davor07
17 godina

Kuzim da ljudi kupuju nove kompove jer im treba jaca procesorska snaga, graficka, za igre, obradu videa ili izradu projekata u acadu. Koja je poanta kupovine novijeg jaceg tableta koji dalje instant otvara webstranice, mail, pdf, word dokumente?
Ono iPad 3 bude isto brzo radil ko 2 tak da ne vidim smisao kupovine novog. Jedini razlog zasto bi kupio novi je ako mi istekne ugovor pa novog mogu dobit badava ili jeftino a s njim dobijem novu bateriju koja se recimo istrosila na starom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 11:32 (NEW_MAN).
15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Subjektivan dojam još ti je lijepo boldano jer sam točno znao kako ljudi ne čitaju šta se piše. MENI je zaostao i MENI se neki drugi mobiteli više sviđaju u ovom trenutku. Ne namjeravam nikoga uvjeravat u to. Samo kazem svoje mišljenje. Nisam jedan od onih koji ce agresivno propagirat vlastiti dojam kao činjenicu. Pogotovo ne oko ovakvih stvari.

dobro,dobro,nemoj se ljutiti,shvatili smo..pomalo si pomodan...{#}..sve 5..{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice