Igrali smo se na Xperiji Play

poruka: 20
|
čitano: 5.620
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Igrali smo se na Xperiji Play".
14 godina
neaktivan

Mislim da ovo nece biti bas nesto posebno za igre.Po meni je ce ovo biti promasaj iphone bolji za takve stvari jer ovo nece imati igrice od psp-a, a ovo ima igre na razini nekog androida nista posebno

2 21 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Igrali smo se na Xperiji Play
cro_hamza kaže...

Mislim da ovo nece biti bas nesto posebno za igre.Po meni je ce ovo biti promasaj iphone bolji za takve stvari jer ovo nece imati igrice od psp-a, a ovo ima igre na razini nekog androida nista posebno

Na kojem ti to jeziku pišeš?

Ima jednu prednost nad iPhoneom, a to su hard tipke.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 10:45 (martin).
15 godina
protjeran
cro_hamza kaže...

jao glupog komentara. ovo izmedju ostalog omogucava igranje tako da ne moras pritiskati ekran. jel ti vidis razliku u tome?

15 godina
neaktivan

uuuuhhhhhhhhhhhh .............. :-/ ... rado rado rado rado rado bi ga kupil, ali ... ipak ću si uzeti Nintendo DS XL :-)

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Radije uzmem PSP2  ili 3DS {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Radije uzmem PSP2  ili 3DS {#}

ako je samo za igru, naravno. samo ovo je i mobitel, navigacija, kamera.....

15 godina
neaktivan

Da u pravu si, samo nesto me nije privuklo na prvi pogled, subjektivno misljenje, valjda jer inace ne volim te All in 1 uredaje

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isti vivaz pro,samo kaj su promjenili onaj dio gdje je inače bila qwerty tipkovnica u tipke od psp-a i ušminkali androida.U zadnje vrijeme su izdali već par revizija vivaza,jedina je razlia u OS-u

Cogito Ergo Sum
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cro_hamza kaže...

Mmmmmmmmmm,no.Smatram da je najveća prednost ovog telefona u odnosu na iPhone prave kontrole,sa pravim gumbima,konačno nešto ozbiljniji gamerski telefon,touch kontrole nisu loša stvar,ali su grozne za imalo ozbiljnije igranje nekih vrsta igara poput utrka.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
16 godina
protjeran
cro_hamza kaže...

hahaha

od kud ti ta sranja vadis... jesi ti vidio igrice koje se vrte na androidu ? 

nisi, zato suti, molim te suti i pokopaj se trulojabucaru jedan

hahahaa

16 godina
protjeran
Commodore kaže...
cro_hamza kaže...

jao glupog komentara. ovo izmedju ostalog omogucava igranje tako da ne moras pritiskati ekran. jel ti vidis razliku u tome?

ma ne vidi on ni pimpek svoj josuvijek :)

17 godina
cro_hamza kaže...

Ne može biti grozno kao tvoj pravopis!

17 godina
neaktivan
cro_hamza kaže...

Hacking is not a crime
15 godina
neaktivan

Svaka čast , ali ja bi rađe Nintendo 3DS :) 

I'm from Hollywood

1 0 hvala 0
16 godina

jel ja sad moran kupit ovo, a tek sam

hd2 rjesia... pa di to ide...{#}

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
glupav uredjaj samo zbog toga sto ga lg optimus 2x tuce u svemu a nije ni namenjen za igranje. jbt igracki fon a nema tegru 2 hahahhahahha
15 godina
neaktivan

Nadam se da će stavit dobru bateriju u ovo čudo jel moj psp drži samo oko 5 sati konstantnog igranja a pošto je ovo i mobitel baterija će trebat bit puno jaća od psp-ovi 1800 mah

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zgodna stvarcica, ne bi se bunio da je imam.... samo, vrlo je bitno kakva ce baterija biti ugradena,  SE me vec dugo nije iznenadio kao sa ovim uredajem, jos samo da cijena bude razumna

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Xperia fail{#}

ovo je osudjeno na propast...

Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ekipa iz id Software-a kaze "iOS Game Development Is Addictive, But Android Isn’t Worth It", dali to vrijedi i za Xperia Play?

I'll see you on the dark side of the moon
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice