Mislim da ovo nece biti bas nesto posebno za igre.Po meni je ce ovo biti promasaj iphone bolji za takve stvari jer ovo nece imati igrice od psp-a, a ovo ima igre na razini nekog androida nista posebno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ovo nece biti bas nesto posebno za igre.Po meni je ce ovo biti promasaj iphone bolji za takve stvari jer ovo nece imati igrice od psp-a, a ovo ima igre na razini nekog androida nista posebno
Na kojem ti to jeziku pišeš?
Ima jednu prednost nad iPhoneom, a to su hard tipke.
jao glupog komentara. ovo izmedju ostalog omogucava igranje tako da ne moras pritiskati ekran. jel ti vidis razliku u tome?
uuuuhhhhhhhhhhhh .............. :-/ ... rado rado rado rado rado bi ga kupil, ali ... ipak ću si uzeti Nintendo DS XL :-)
Radije uzmem PSP2 ili 3DS
Radije uzmem PSP2 ili 3DS
ako je samo za igru, naravno. samo ovo je i mobitel, navigacija, kamera.....
Da u pravu si, samo nesto me nije privuklo na prvi pogled, subjektivno misljenje, valjda jer inace ne volim te All in 1 uredaje
Isti vivaz pro,samo kaj su promjenili onaj dio gdje je inače bila qwerty tipkovnica u tipke od psp-a i ušminkali androida.U zadnje vrijeme su izdali već par revizija vivaza,jedina je razlia u OS-u
Mmmmmmmmmm,no.Smatram da je najveća prednost ovog telefona u odnosu na iPhone prave kontrole,sa pravim gumbima,konačno nešto ozbiljniji gamerski telefon,touch kontrole nisu loša stvar,ali su grozne za imalo ozbiljnije igranje nekih vrsta igara poput utrka.
hahaha
od kud ti ta sranja vadis... jesi ti vidio igrice koje se vrte na androidu ?
nisi, zato suti, molim te suti i pokopaj se trulojabucaru jedan
hahahaa
jao glupog komentara. ovo izmedju ostalog omogucava igranje tako da ne moras pritiskati ekran. jel ti vidis razliku u tome?
ma ne vidi on ni pimpek svoj josuvijek :)
Ne može biti grozno kao tvoj pravopis!
Svaka čast , ali ja bi rađe Nintendo 3DS :)
jel ja sad moran kupit ovo, a tek sam
hd2 rjesia... pa di to ide...
Nadam se da će stavit dobru bateriju u ovo čudo jel moj psp drži samo oko 5 sati konstantnog igranja a pošto je ovo i mobitel baterija će trebat bit puno jaća od psp-ovi 1800 mah
zgodna stvarcica, ne bi se bunio da je imam.... samo, vrlo je bitno kakva ce baterija biti ugradena, SE me vec dugo nije iznenadio kao sa ovim uredajem, jos samo da cijena bude razumna
Xperia fail
ovo je osudjeno na propast...
Ekipa iz id Software-a kaze "iOS Game Development Is Addictive, But Android Isn’t Worth It", dali to vrijedi i za Xperia Play?