Huawei Ascend G300 u bonbonu

poruka: 49
|
čitano: 11.309
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Huawei Ascend G300 u bonbonu".
16 godina
neaktivan
Re: Huawei Ascend G300 u bonbonu
nisu svi 1GHz procesori isti. U ascendu je MSM7227A koji nema mogucnost snimanja 720p HD videa. dok u sonyu je mislil 8xxx koji ima tu mogucnost.
17 godina

Možeš pokrenuti Quadrant Standard i reći koji rezultat si dobio?

Recimo prema jednom videu on ima lošije rezultate od nekih s Walkmana.

Moj walkman: CPU:1720 2D:971 3D: 1553

što je pak bolje od 

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 20:03 (Ag008).
16 godina
neaktivan
meni se krece na quadrantu ukupni rezultat izmedu 1800 I 2046 ovisi kako kad. kad mi je ukupno bilo 2046:
CPU: 1708 2D:495 i 3D: 1647

od antutua benchmark oko 3000 ukupni score
17 godina

Da, a moj Walkman ima i veći rezultat u antutuu od Ascenda.

Čini se da mobitel prema tome nije nešto. Ono što šteka na walkmanu još više će štekati na ovom Ascendu...

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
neaktivan

Zavrtio sam sve poznatije benchmarke i evo rezultata:

Quadrant standard: 2046

Antutu (bez SD card I/O benchmarka): 2982

Antutu (sa SD card I/O benchmarka): 3141

BenchmarkPi: 1047 ms

PassMark: 975 (CPU:1190, Disk:1097, MEM:1358, 2D:1140, 3D:483)

Linpack: 24.52 MFLOPS

Vellamo (HTML5): 687

Vellamo (Metal): 294

NenaMark 2: 19.6fps

SunSpider (http://goo.gl/flonM):  3242 ms

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cini mi se da ima problema s wifi signalom ako ga se primi s bocnih strana pri vrhu iznad ekrana. jacina signala tad padne za dvije crtice
15 godina
neaktivan

Zna možda tko dali če svi modeli dobiti update na ICS jer trenutno je moguce ICS staviti samo na neke modele, bilo bi bzvz da neki modeli dobe update a neki ne!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

E jbg nezna se, i na fejsu kolko vidim se nešto izmotavaju, al kad sam upozorio ekipu na to na prvoj stranici pokupio sam 5 minusa i prozvan sam trolčinom...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupljen G300, mobitel za tu lovu i više nego odličan....sve pohvale, osim malo škripanja...al drugo sve super a i ta škripanja su zanemariva....do 1300 preporučam ga definitivno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dobil sam odgovor da svi koji imaju problema sa skripanjem poklopca moci ce doc do ssrvisa i zamjenit ga za novi poklopac jer je navodno serijska greska neka il nes
16 godina
neaktivan

ICS za G300 bi trebal bit dostupan u drugoj polovici 11. mjeseca, takav sam dobio odgovor od Huaweia

0 0 hvala 0
17 godina
IvanN kaže...

ICS za G300 bi trebal bit dostupan u drugoj polovici 11. mjeseca, takav sam dobio odgovor od Huaweia

Hm, a što je onda ovo?

16 godina
neaktivan

To jest ICS ali nije za uređaje koji su dostupni u HR, tj. sa trenutne verzije koja je na uređajima u HR se nemože nadograditi na taj ICS. 

0 0 hvala 1
17 godina
IvanN kaže...

To jest ICS ali nije za uređaje koji su dostupni u HR, tj. sa trenutne verzije koja je na uređajima u HR se nemože nadograditi na taj ICS.

Jesi probao koji custom ROM?

Zadovoljan si s mobitelom?

16 godina
neaktivan

Jesam na kratko Infusion s modaco-a, ali i ovaj ICS od Huawei-a (potrebno root-at).

Zadovoljan sam sa svime osim sa kućištem, sutra idem do Agramservisa vidit jel imaju kakvo rjesenje za to. Dobio sam odgovor na mail da su naručili nove poklopce baterije te da svi koji imaju problema sa stršanjem i škripanjem da će ga moći zamjeniti za novi koji bi trebal taj problem rješit.

Mobitel je fluidan, ekran odlican, baterija je super (svako bi trebala izdržat jedan dan, a onim šredljivijim dan i pol do dva), jednostavnije igrice rade bez problema (Angry Birds, Rail Rush ...), kamera vrlo dobra (meni odlična).

Primjeri fotki i video:

https://docs.google.com/folder/d/0B8LbYcsjw9d1OXdWclhYS0lMaHc/edit

17 godina
IvanN kaže...

Jesam na kratko Infusion s modaco-a, ali i ovaj ICS od Huawei-a (potrebno root-at).

Zadovoljan sam sa svime osim sa kućištem, sutra idem do Agramservisa vidit jel imaju kakvo rjesenje za to. Dobio sam odgovor na mail da su naručili nove poklopce baterije te da svi koji imaju problema sa stršanjem i škripanjem da će ga moći zamjeniti za novi koji bi trebal taj problem rješit.

Mobitel je fluidan, ekran odlican, baterija je super (svako bi trebala izdržat jedan dan, a onim šredljivijim dan i pol do dva), jednostavnije igrice rade bez problema (Angry Birds, Rail Rush ...), kamera vrlo dobra (meni odlična).

Primjeri fotki i video:

https://docs.google.com/folder/d/0B8LbYcsjw9d1OXdWclhYS0lMaHc/edit

I meni se čini da fotke nisu loše ;-)

Pa zar toliko škripi? Ili tebi i strši?

16 godina
neaktivan

i strši i škripi, danas idem vidit do Agramservisa kaj bude s tim 

0 0 hvala 0
17 godina
IvanN kaže...

i strši i škripi, danas idem vidit do Agramservisa kaj bude s tim 

Javi kako je prošlo.

16 godina
neaktivan

Stigao update na ICS, verzija B935. 

Menu - Settings - About Phone - Upgrade Frimware 

A kaj se tiće skripanja, uservisu mi zamjenili poklopac baterije i sad manje skripi, ali su me zvali prosli tjedan da ponovo dofuram mobitel jer je dosla prednja maska koja također škripi, tak da moram ponovo do njih

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice