Možeš pokrenuti Quadrant Standard i reći koji rezultat si dobio?
Recimo prema jednom videu on ima lošije rezultate od nekih s Walkmana.
Moj walkman: CPU:1720 2D:971 3D: 1553
što je pak bolje od
CPU: 1708 2D:495 i 3D: 1647
od antutua benchmark oko 3000 ukupni score
Da, a moj Walkman ima i veći rezultat u antutuu od Ascenda.
Čini se da mobitel prema tome nije nešto. Ono što šteka na walkmanu još više će štekati na ovom Ascendu...
Zavrtio sam sve poznatije benchmarke i evo rezultata:
Quadrant standard: 2046
Antutu (bez SD card I/O benchmarka): 2982
Antutu (sa SD card I/O benchmarka): 3141
BenchmarkPi: 1047 ms
PassMark: 975 (CPU:1190, Disk:1097, MEM:1358, 2D:1140, 3D:483)
Linpack: 24.52 MFLOPS
Vellamo (HTML5): 687
Vellamo (Metal): 294
NenaMark 2: 19.6fps
SunSpider (http://goo.gl/flonM): 3242 ms
Zna možda tko dali če svi modeli dobiti update na ICS jer trenutno je moguce ICS staviti samo na neke modele, bilo bi bzvz da neki modeli dobe update a neki ne!
E jbg nezna se, i na fejsu kolko vidim se nešto izmotavaju, al kad sam upozorio ekipu na to na prvoj stranici pokupio sam 5 minusa i prozvan sam trolčinom...
Kupljen G300, mobitel za tu lovu i više nego odličan....sve pohvale, osim malo škripanja...al drugo sve super a i ta škripanja su zanemariva....do 1300 preporučam ga definitivno!
ICS za G300 bi trebal bit dostupan u drugoj polovici 11. mjeseca, takav sam dobio odgovor od Huaweia
To jest ICS ali nije za uređaje koji su dostupni u HR, tj. sa trenutne verzije koja je na uređajima u HR se nemože nadograditi na taj ICS.
To jest ICS ali nije za uređaje koji su dostupni u HR, tj. sa trenutne verzije koja je na uređajima u HR se nemože nadograditi na taj ICS.
Jesi probao koji custom ROM?
Zadovoljan si s mobitelom?
Jesam na kratko Infusion s modaco-a, ali i ovaj ICS od Huawei-a (potrebno root-at).
Zadovoljan sam sa svime osim sa kućištem, sutra idem do Agramservisa vidit jel imaju kakvo rjesenje za to. Dobio sam odgovor na mail da su naručili nove poklopce baterije te da svi koji imaju problema sa stršanjem i škripanjem da će ga moći zamjeniti za novi koji bi trebal taj problem rješit.
Mobitel je fluidan, ekran odlican, baterija je super (svako bi trebala izdržat jedan dan, a onim šredljivijim dan i pol do dva), jednostavnije igrice rade bez problema (Angry Birds, Rail Rush ...), kamera vrlo dobra (meni odlična).
Primjeri fotki i video:
https://docs.google.com/folder/d/0B8LbYcsjw9d1OXdWclhYS0lMaHc/edit
Jesam na kratko Infusion s modaco-a, ali i ovaj ICS od Huawei-a (potrebno root-at).
Zadovoljan sam sa svime osim sa kućištem, sutra idem do Agramservisa vidit jel imaju kakvo rjesenje za to. Dobio sam odgovor na mail da su naručili nove poklopce baterije te da svi koji imaju problema sa stršanjem i škripanjem da će ga moći zamjeniti za novi koji bi trebal taj problem rješit.
Mobitel je fluidan, ekran odlican, baterija je super (svako bi trebala izdržat jedan dan, a onim šredljivijim dan i pol do dva), jednostavnije igrice rade bez problema (Angry Birds, Rail Rush ...), kamera vrlo dobra (meni odlična).
Primjeri fotki i video:
https://docs.google.com/folder/d/0B8LbYcsjw9d1OXdWclhYS0lMaHc/edit
I meni se čini da fotke nisu loše ;-)
Pa zar toliko škripi? Ili tebi i strši?
i strši i škripi, danas idem vidit do Agramservisa kaj bude s tim
i strši i škripi, danas idem vidit do Agramservisa kaj bude s tim
Javi kako je prošlo.
Stigao update na ICS, verzija B935.
Menu - Settings - About Phone - Upgrade Frimware
A kaj se tiće skripanja, uservisu mi zamjenili poklopac baterije i sad manje skripi, ali su me zvali prosli tjedan da ponovo dofuram mobitel jer je dosla prednja maska koja također škripi, tak da moram ponovo do njih