Harač domaćih mobilnih operatera

poruka: 41
|
čitano: 7.039
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Harač domaćih mobilnih operatera".
13 godina
Re: Harač domaćih mobilnih operatera
sirka666 kaže...
drveni krastavac kaže...

sad kukate....
jaki smo svi na internetu ali' kad treba otici na trg, ujediniti se protiv ovakve tiranije...

((nazovimo to pravim imenom iako živimo u 21 st. ovo je oblik tiranije a mi smo bedasti kmetovi, bez mogučnosti izbora))

onda nas dode 20ak' i ekipa nas masovno ignorira, nemojte niti pisati ovakve članke ako ne mislite povesti "revoluciju" samo me još' više uzruja.

Pa ureduje što kukamo, što bi drugo trebali radit?

Izać na ulice jer mi je nešto preskupo, što uopće ne moram koristit. Da, amo svi zajedno izać na ulice da nVidia snizi cijenu GTX690. Postoji izbor između nekoliko operatera, koji su eto svi tu negdje i skupi, ali postoji i onaj izbor, da se ne treba imati mobilni uređaj.

Kao da si bez auta? A znaš i sam da je to danas gotovo nemoguće.

Ne koristim roaming uopće, ali da su nam cijene općenito prevelike, jesu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 10:37 (mjaneci3).
17 godina
genije_čudo_prirode kaže...

Sve se vrti oko para! Loš si primjer odabrao jer je Renault u većinskom vlasništvu države pa je iz tog razloga to nacionalni interes. A i da nije, razlog bi bile domaće subvencije!

Bezveze bubaš nebulozne brojke (na webu T-coma ćeš vidjeti cijenu 57.000 € za 10 Gb/s). Ako su ti klijenti ovdje, ovdje ćeš imati i link, a ako su ti vani, imati ćeš ga vani. No u RH ovih 100 Gbits ti je kao da si svakom Hrvatu koji ima pristup netu dao konstantnih 200 kbits što je ogroman apsurd ako je tvoja poslovna ideja "lokalna tražilica" {#}

Virtual point of presence nije isto što i iznajmljena linija, a nisam ni ja baš matematički išao računati

par sati e da bi ti bio sretan...ako ti je tako lakše, ajd nazovi T-com i kaži im da ti doma treba 1gbit/s,

ako će ti tako srce biti na mjestu, pa kaži ovdje koliko traže

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
sirka666 kaže...
d

Izać na ulice jer mi je nešto preskupo, što uopće ne moram koristit. Da, amo svi zajedno izać na ulice da nVidia snizi cijenu GTX690. Postoji izbor između nekoliko operatera, koji su eto svi tu negdje i skupi, ali postoji i onaj izbor, da se ne treba imati mobilni uređaj.

Pa to i nije neki izbor, a i nije baš da je obična telefonija nešto povoljnija.

Neka oni za početak lijepo vrate svakom građaninu ono što je od drugog

svjetskog on i familija uložila u mrežu koju su oni dobili za siću, pa ćemo

mi financirati tim novcem alternativnog providera (ili pojest i popit, kako

ko preferira)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
neaktivan
Članak je prilično demagoški, pa ne čudi oduševljenje širokih narodnih masa. Kako bi to pomoglo turizmu? Nije li cijeli smisao turizma ponuditi gostu uslugu i dobro ju naplatiti? Pri čemu treba naći optimum cijene da gost ipak dođe, a ostavi što više. Cijena roaminga sigurno nije među glavnim faktorima kod odabira destinacije, jer oni kojima je to važno imaju načina da ju smanje (lokalni prepaid, free wifi po hotelima i kafićima). Za turizam je bitna kvalitetna ponuda, a ne cijene, jer će se uvijek naći onih koji su spremni platiti kvalitetu, a takvi su nam draži kao gosti, zar ne? Daleko veći problem je što na dijelu obale brzina interneta ne prelazi 60 kbs, pa stranci i da žele ne mogu puno potrošiti.
17 godina
sirka666 kaže...
drveni krastavac kaže...

sad kukate....
jaki smo svi na internetu ali' kad treba otici na trg, ujediniti se protiv ovakve tiranije...

((nazovimo to pravim imenom iako živimo u 21 st. ovo je oblik tiranije a mi smo bedasti kmetovi, bez mogučnosti izbora))

onda nas dode 20ak' i ekipa nas masovno ignorira, nemojte niti pisati ovakve članke ako ne mislite povesti "revoluciju" samo me još' više uzruja.

Evo reakcije jednog ljutog korisniga T-Mobilea u Manchesteru. {#}

KLIK na vijest.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 13:39 (boxer).
15 godina
boxer kaže...
Evo reakcije jednog ljutog korisniga T-Mobilea u Manchesteru.  {#}

I šta je dobio time? Natovario si je probleme na žalost. Zakoni štite ovako velike igrače tako da navuku ljude na potpišu kojekakve ugovore i onda ih natežu kako se sjete.

15 godina

ovi novomoderni se stalno na nešto žale u vezi sa elektronikom,kako se ja nikad ne želim na ništa

nije važno sudjelovati važno je pobijediti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
blackalbum kaže...

ovi novomoderni se stalno na nešto žale u vezi sa elektronikom,kako se ja nikad ne želim na ništa

Pa kad ti je ćaća faca u ADZ-u

17 godina
neaktivan

Tako i treba, ja bi im uzo 5000 eura za dva tjedna u data roamingu.

Koliki konj moraš biti da surfaš u roamingu.Poprilično veliki.Iole pametniji čovjek će prvo dati "otkjlučati" smartphone ako ga već je već kupio uz pretplatu, a potom u svakoj zemlji u kojoj misli provesti više vremena surfajući, malo se informirati i kupiti prepaid karticu, složiti tethering smartphona sa lapom i surfaš koliko te volja.Na domaćo mreži, sa domaćom sim karticom.

A ne kao neki informatički polupismeni debil surfati  u roamingu.

Npr, uzmeš Simpu i za cenara dnevno imaš 3G flat (bez usporavanja brzine) 24 sata.Znači da za dva tjedna potrošiš 140 kuna tj 20 eura, i još imaš flat.Možda ovakve ponude nema u svakoj zemlji, ali svaka je višestruko jeftinija od data roaminga.

Jest da je najlakše kupiti kod sebe doma mob na pretplatu, pa vani biti u roamingu, ali hebi ga to papreno košta.Ljudi moji komfor košta, a ako hoćeš zaštediti, ima opcija, samo treba uključiti mozak, a ako vam je i 0.70 centa po megabajtu jeftino, samo vi budite u data roamingu.Netko ipak treba platiti direktorske jurilice, vikendice, ljetovanja, dijamate i ine luksuzne stvari.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Svako od vas, da vodi mobilnog operatera ili svoju privatnu firmu bi pokusao izvuci maksimalne marze. Ja tu ne vidim nista cudno i problematicno sa njihove strane. Problem je sto HAKOM stavi velike mogucnosti za marze

0 0 hvala 0
17 godina
Baotica kaže...

Tako i treba, ja bi im uzo 5000 eura za dva tjedna u data roamingu.

Koliki konj moraš biti da surfaš u roamingu.Poprilično veliki.Iole pametniji čovjek će prvo dati "otkjlučati" smartphone ako ga već je već kupio uz pretplatu, a potom u svakoj zemlji u kojoj misli provesti više vremena surfajući, malo se informirati i kupiti prepaid karticu, složiti tethering smartphona sa lapom i surfaš koliko te volja.Na domaćo mreži, sa domaćom sim karticom.

A ne kao neki informatički polupismeni debil surfati  u roamingu.

Npr, uzmeš Simpu i za cenara dnevno imaš 3G flat (bez usporavanja brzine) 24 sata.Znači da za dva tjedna potrošiš 140 kuna tj 20 eura, i još imaš flat.Možda ovakve ponude nema u svakoj zemlji, ali svaka je višestruko jeftinija od data roaminga.

Jest da je najlakše kupiti kod sebe doma mob na pretplatu, pa vani biti u roamingu, ali hebi ga to papreno košta.Ljudi moji komfor košta, a ako hoćeš zaštediti, ima opcija, samo treba uključiti mozak, a ako vam je i 0.70 centa po megabajtu jeftino, samo vi budite u data roamingu.Netko ipak treba platiti direktorske jurilice, vikendice, ljetovanja, dijamate i ine luksuzne stvari.

Iole pametan čovjek ne gubi vrijeme rootanjem mobitela, ne go vodi svoj biznis, druži se sa prijateljima,

podiže  djecu, a od mobilnih operatera oček uje samo da ga ne zaj* b*vaju   

Ovo inače nije nikakav luksuz i komfor pošto  prelazak IP paketa preko državne granice košta

(tehnički gledano) 0 kuna i razgovor sa Ognjenom Zemljom bi trebao koštati jednako kao i razgovor

sa Pušća Bistrom (tehnički gledano)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 17:38 (segregator).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice