Hm...netko iz bug-a ima fetis na gigine kartice standardno i cak pomalo vec "dosadne i nemastovite" izvedbe od doticnog proizvodaca s vijecitom plavom bojom pcb-a...
sad ce more td...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najblje da pcb bace u pinki... Pa da Stjepan bude zadovoljan...
Najblje da pcb bace u pinki... Pa da Stjepan bude zadovoljan...
jbga nismo svi isti...ja sam svoje misljenje rekao!
Koja je svrha kartice sa manje memorije. Staviti više i bržu memoriju nije problem u današnje vrijeme kad je ultra jeftina.
Koja je svrha kartice sa manje memorije. Staviti više i bržu memoriju nije problem u današnje vrijeme kad je ultra jeftina.
svrha je da bude sto jeftinija, i ova kartica nema koristi od vise memorije osim da bude skuplja! i u zadnjih +6mjeseci memorija uopce nije jeftina tj niti u kojem obliku...
svrha je da bude sto jeftinija, i ova kartica nema koristi od vise memorije osim da bude skuplja! i u zadnjih +6mjeseci memorija uopce nije jeftina tj niti u kojem obliku...
dosadan si već s tim pljuvanjem slabijih karti s viškom memorije, kao i u slučaju one 270x sa 4 gige rama, a kad ih netko krene spajati u sli/cross govorit ćeš da to nema smisla jer imaš snagu a nema rama, a dvije 270x prehebu znatno jače i skuplje karte i u takvom slučaju itekako imaju koristi od viška memorije...

sretna nova i tebi, samo kažem da ako razlika u cijeni nije velika višak memorije itekako ima prednosti jer ima dosta ljudi koji sa sli/cross funkcijom, sa slabijom i jeftinijom karticom, pogotovo nakon godinu dvije kad cijene padnu, mogu dobiti značajni upgrejd u perfomansama bez velikog ulaganja

pošto sam picajzla ipak ja, da dometnem - nedostatak takvih grafi bi bio u slučaju da veća količina rama blokira ili koči gpu, napreže ostale komponente ili da se bilo u kojem slučaju negativno utječe na karticu u odnosu na verziju s manje memorije, ovako, višak memorije je jedino prednost, a nikako nedostatak
jel nju moze pokrenut napajanje http://www.coolermaster.com/powersupply/elite-power/elite-power-460w/ ???
moze
hvala :D