Facebook vodeći

poruka: 21
|
čitano: 2.149
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook vodeći".
17 godina
protjeran
Facebook vodeći

Evo vam novi Bill Gates, krenite s klanjanjem.....

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook vodeći

Pa moram priznati da sam i ja na Facebook-u ali zadnjih mjeseci sve rjeđe - dojadilo mi to jer se pretrpalo stotinama malih beskorisnih aplikacija i nepotrebnih komplikacija Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Facebook vodeći

i ja sam sve rjeđe i rjeđe....

sva sreća pa slučajno koristim gmail, pa sam stavio sve mailove sa facebooka u neželjenu poštu, tako da mi sad barem ne zatrpavaju mailbox glupostima(inače probao sam isključiti tu opciju ali i daje šalju, al sam našao rješenje i za  to Osmijeh)

Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 15:12 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Facebook vodeći
Meni su to glupi sajtovi,ne samo da ubijaju nego ti oduzimaju vrijeme.To nije sajt za pravog muškarca,nego za nekog ili neku trač babu tamo se nema kaj pametno dešavat.Bolje razgovarajte na MSN-u.Baš i nevidim razlog zašto je tamo zabavno.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Facebook vodeći

Nikada nisam niti ću koristiti takve site-ove.   Slažem se sa tipom iznad, to je samo za nakve ženskice, koje nemaju pametnijeg posla.

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Baš me zanima ko je napisao tu vijest.
i`ll take a wild guess: da nije možda Dragan Petric?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Baš me zanima ko je napisao tu vijest.
i`ll take a wild guess: da nije možda Dragan Petric?

Po inicijalima u  potpisu  clanka prije  Dragan Vjetric ...
17 godina
neaktivan
Facebook vodeći

Mene samo zanima da li je netko izvršio analizu onih koji se prijavljuju na Facebook i Myspace...mislim ,ne statistiku posjeta i prijava nego profil ljudi koji su
na tim mrežama,a to je ono što mene zanima.Tek na temelju takvih analiza podataka nekekvo mišljenje koje bi bilo konstruktivno se može i donijeti.
Sve u svemu svi koji su na netu i tamo traže izgubljene srodne duše imaju manjak socijalnog druženja i na taj način svim silama žele to vratiti.
A druga grupa ljudi zarađuje na tome i koristi ih za vlastito oglašavanje.Nitko ne izlaže negativne strane MySpace-a i Facebooka,samo zaradu i brojke.
Svaka čast onome tko je to pokrenuo jer ipak se radi o zaradi i stavranju zarade.Eto,da ne bi bilo zablude i ja sam na net-u i volim surfati ali ne želim na Facebook i Myspace.

v_maxcpp

0 0 hvala 0
17 godina
unknown kaže...
Meni su to glupi sajtovi,ne samo da ubijaju nego ti oduzimaju vrijeme.To nije sajt za pravog muškarca,nego za nekog ili neku trač babu tamo se nema kaj pametno dešavat.
 Unknown je jedan pravi alfa mužjak haha :D
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Meni su to glupi sajtovi,ne samo da ubijaju nego ti oduzimaju vrijeme.To nije sajt za pravog muškarca,nego za nekog ili neku trač babu tamo se nema kaj pametno dešavat.Bolje razgovarajte na MSN-u.Baš i nevidim razlog zašto je tamo zabavno.
 Istina!! U potpunosti se slažem! Kao da sam ja pisao...
bobo desmra
17 godina
Facebook vodeći

Ja sam na fejsbuku samo zbog pokera :)

A i fejsbook nije loš za pronalazak starih frendova i kolega. Ja sam se preko fejsbuka čuo s frendom s kojim sam prije 4 godine bio u vojsci, čuo sam se s hrpom ljudi iz srednje i tak ... Nije to loša mreža ... Mislim da je to jedan od razloga zašto je toliko popularan.

King in the castle, king in the castle ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 21:14 (tjodalv).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook vodeći

Slažem se s ovim iznad, mogu se održati/obnoviti kontakti među starim kolegama, prijateljima, a isto tak je moguće sklopiti nova poznanstva, recimo u nekoj lokalnoj sredini vidiš neku osobu, ne znaš tko je to, nit te je briga, ne obraćaš pažnju... S druge strane moguće je da ta osoba ima profil na nekoj društvenoj mreži, situacija se okrene, imate razlog da odete zajedno na pijaču...                                         Istina je da je sad to pretrpano glupostima... alli tu je, meni recimo nije problem odvojiti 5-10 minuta da dodam neke nove ljude i malo pogledam njihove albume... itd. itd.

0 0 hvala 0
17 godina
Facebook vodeći

Za ljude s previše slobodnog vremena i s premalo prijatelja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ne koristim facebook a na myspace sam regovan samo zbog nekih slika,meni je glupo i ne vidim sta je tu toliko "wow" u takvim sajtovima....cista glupost....al izgleda da amerima nije glupost....
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Facebook vodeći

Aha, a ako da postoji razlika između baba koje kokodaću na FB ili MSN ili BUG forumu? ;) Yeah, right.

S druge strane možete si svi misliti o socijalnim mrežama što god želite, ali one trenutno donose najviše profita kao nekad blog site-ovi. A što se korisnika tiče... oni koje socijalna mreža koristi a ne da bude suprotno su si sami krivi. Use the technology.

Za sve one kojima smeta dobivanje hrpe mail konformacija... neka malo pripaze dok dodaju nove palikacije na FB, a ne da samo bezglavno klikaju na NEXT, NEXT. Blatiti nešto što iz neznanja je blamaža za blatitelja.

Have fun people! :-9

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2008 10:25 (Chaos).

0 0 hvala 0
17 godina

meni je to bezveze kaj se tiče starih frendova..

pa da sam htio s njima ostat u kontaktu, ostao bih.. ne treba mi facebook da se čujem s njima :S

17 godina
Facebook vodeći

Imam puno prijatelja u RL i nemam višak vremena (fax, druge aktivnosti i projekti), pa opet imam account na facebook-u. Zašto? Aplikacije i ostale "mogućnosti" su gubitak vremena, ali kontakti i fotoalbumi su korisna stvar. Želite ostati u kontaktu i biti informirani o svojim prijateljima, poznanicima, rodbini itd., a nemate baš vremena za pive/kave/sastanke (iako je većini Hrvata to na 1. mjestu prioriteta Cool), onda je FB dobra alternativa, iako ne toliko "prisna". Mailovi/IM-ovi/chat-ovi jesu popularni i korisni, ali nisu toliko univerzalni za tu svrhu.

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.' Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
v_maxcpp kaže...

mislim ,ne statistiku posjeta i prijava nego profil ljudi koji su na tim mrežama,a to je ono što mene zanima

Profil ljudi na FB-u? Pričaš gluposti sa izgubljenim srodnim dušama i manjkom socijalnog druženja. Činjenica je da su SVI tamo, 80-90% tvojih poznanika visi na FB-u... Svojih negativnih strana svakako ima, ali to opet nije do FB-a/myspacea već do ljudi koji ih koriste.
- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com
17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...
v_maxcpp kaže...

mislim ,ne statistiku posjeta i prijava nego profil ljudi koji su na tim mrežama,a to je ono što mene zanima

Profil ljudi na FB-u? Pričaš gluposti sa izgubljenim srodnim dušama i manjkom socijalnog druženja. Činjenica je da su SVI tamo, 80-90% tvojih poznanika visi na FB-u... Svojih negativnih strana svakako ima, ali to opet nije do FB-a/myspacea već do ljudi koji ih koriste.
 Stojim iza svog mišljenja jer me i dalje zanima profil ljudi na FB-u,a to nigdje ne nalazim,a moji prijatelji koji su oko mene sigurno nisu na FB-u!Za poznanike me ne interesira jer i
nisam upoznat s njihovim stilom i dubinom života.Znači zanima me da neka renomirana tvrtka koja se bavi društvenim odnosima provede istarživanje a ne samo brojke.A to
što nekog dira moje mišljenje ,očito da su na FB-u.Ponavljam da je to samo moje mišljenje i naravno ako se netko nađe u svemu tome duboko se ispričavam.
v_maxcpp
17 godina
v_maxcpp kaže...

Mene samo zanima da li je netko izvršio analizu onih koji se prijavljuju na Facebook i Myspace...mislim ,ne statistiku posjeta i prijava nego profil ljudi koji su
na tim mrežama,a to je ono što mene zanima.Tek na temelju takvih analiza podataka nekekvo mišljenje koje bi bilo konstruktivno se može i donijeti.
Sve u svemu svi koji su na netu i tamo traže izgubljene srodne duše imaju manjak socijalnog druženja i na taj način svim silama žele to vratiti.
A druga grupa ljudi zarađuje na tome i koristi ih za vlastito oglašavanje.Nitko ne izlaže negativne strane MySpace-a i Facebooka,samo zaradu i brojke.
Svaka čast onome tko je to pokrenuo jer ipak se radi o zaradi i stavranju zarade.Eto,da ne bi bilo zablude i ja sam na net-u i volim surfati ali ne želim na Facebook i Myspace.

Lol, baš si smiješan. Jesam na facebooku, kao i većina ekipe koju znam, a znam ih puno. I štrebera i sportaša i poslovnjaka i umjetnika itd... I većina te ekipe ima zdrav i dinamičan socijalan život, myself included. Myspace ne koristim jer je prešaren i prenatrpan, facebook mi je čist da vidim koji iventi dolaze, kad je kome rođendan, da vidim kaj ekipa radi s kojom nemam svakodnevni kontakt itd...
17 godina
neaktivan

Eto....još jednom svaka čast osnivačima FB-a,vidim dobili su zagrižene pristaše,neka samo naprijed,a sve više i više ,tko zna možda i jednom budem prijavljen na FaceBlam
jer ne možeš protiv većine ako je prema tome krenulo,jer možda više neću moći ni do svojih prijatelja ako se ne prijavim na FB.Možda neću niti do važnih podataka ako
nisam na FB-u.Ako dođe i do toga ne brinite prihvaćam ,jer sav napredak ako se tako pokaže ,ja objeručke prihvatim,samo za neke mi treba malo više vremena a do tada
opet se držim ona moja dva posta.

v_maxcpp
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice