ExoPC s Windowsima 7

poruka: 13
|
čitano: 4.047
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ExoPC s Windowsima 7".
17 godina
odjavljen
ExoPC s Windowsima 7

"sa do pristojnim SSD-om"???

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ExoPC s Windowsima 7

Napokon stiže iskoristivi tablet PC! Smijeh

(Flash, Silverlight, USB utor, multitasking, Win7...)

Na godinu će se tržište prepuniti masom konkurentnih strojeva pa će i cijene krenuti na niže.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
ExoPC s Windowsima 7

a nasmijat cu se opet na ovo :)

HP slate je bio nešto slično ovome i na kraju su skužili da to ipak nije dovoljno za windows 7

a ovi ocito ne znaju uciti na tudim greskama...

svasta

www.stripovi.tk

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ExoPC s Windowsima 7

Masa je nešto veća od one u iPada - 850 grama.

ne kužim više tu opsjednutost s tim poluproizvodom iPad-om. Pa zar se danas sve mora uspoređivat s iPad-om, samo čekam da pročitam vijest: "vešmašina s ekranom manjim od iPad-ovog..."

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
11 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ExoPC s Windowsima 7

Nek oni sa mo prodajeju takve tablete. Budu se oni žalili kad im baterija bude trajala par sati, ovo 5 sati sigurno traje ako je u mirovanju :D :D 

Glavno da imamo izbor, ja ču kupiti onaj sa Arm procesorom i sa Linuxom i koristiti ga bar pola dana ili više :)

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
neaktivan
ExoPC s Windowsima 7

Tablet bi trebao moci raditi bar 10 sati u komadu inace nema smisla, 70% vremena ce ti biti ustekan na punjac. Onda mozes slobodno uzeti laptop ako ces tako. Mislim da ce svi shvatiti polako ali sigurno da nema nista od toga...osim ako ne naprave neke super duper baterije koje traju, ali stvarno traju da mozes raditi (umjereno) cijeli dan bez da te izda baterija. Mislim da ne trazim previse, ili ipak da?

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

"sa do pristojnim SSD-om"???

....Navikao sam se ja odavno na dijalekticke krivulje BuGovaca!!!:(

dasHHa
15 godina
neaktivan

ipad je prvi i već se prodaje pa se koristi kao referentni proizviod

ovo gore je odgovor na pitanje zašto se stalno uspoređuje sa ipadom

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 16:32 (Geophysics).
17 godina
neaktivan

http://www.ifixit.com/Teardown/iPad-Wi-Fi-Teardown/2183/3

"Confirming our suspicions from yesterday, the battery integrates two separate 3.75V lithium polymer cells wired in parallel for such ample battery life."

Najveci deo iPad-a zauzima upravo baterija, a logic board je bas mala. Interesantno bi bilo videti koliko mesta zauzima logic board kod tablet-a bairanih na Atomu. Da li bi tu bilo mesta za ovoliku bateriju? Vecina laptopova kad bi imala ovoliku bateriju radila bi bar duplo duze (umesto 1,5 do 2,5 h jedno 3 - 5 h) a  ipak u laptopu imate: veci ekran, pravi procesor, HDD, DVD-RW, sve u svemu gomilu potrosaca.

Cekmo da vidimo da se pojavi neki Atom tablet pa cemo videti da li ce biti bolji ili ne...

---------- markantz
17 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Tablet bi trebao moci raditi bar 10 sati u komadu inace nema smisla, 70% vremena ce ti biti ustekan na punjac. Onda mozes slobodno uzeti laptop ako ces tako.

To je istina. Sada bi trebali zapeti na razvoju naprednijih baterija i punjenja uređaja na daljinu jer autonomija je jako jako bitan faktor pri kupnji ovakvih gadgeta (to im je na kraju i smisao).

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
ExoPC s Windowsima 7

eeee kad dođe bežično punjenje baterija to će onda biti revolucija

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bubi kaže...

. Mislim da ne trazim previse, ili ipak da?

mislim da ne tražiš.

vec bi ovakvi uređaji trebali imati naprednije baterije i bežično punjenje ali očito nikome osim nama potrošačima nije još u interesu

ja sam siguran da sada več večina tvrtki ima naprednije tehnologije ali iz nekog razloga nas vuku za nos sa zastarjelim baterijama

17 godina
neaktivan
Džimba kaže...
Bubi kaže...

. Mislim da ne trazim previse, ili ipak da?

mislim da ne tražiš.

vec bi ovakvi uređaji trebali imati naprednije baterije i bežično punjenje ali očito nikome osim nama potrošačima nije još u interesu

ja sam siguran da sada več večina tvrtki ima naprednije tehnologije ali iz nekog razloga nas vuku za nos sa zastarjelim baterijama

Ovo je nazalost istina.

Zaista smatram da vecina naprednih tehnoloskih dostignuca cuci u ladicama onih koji ih otkrivaju i postoji samo jedan razlog zbog cega ne uzivamo u svim tim dobrotama koje ponekad citamo pa i imamo prilike tu i tamo vidjeti. a lezi u cinjenici da trenutnu razinu tehnologije treba dobrano iskomercijalizirat, naplatit, prodat, izmust koliko se dade ( naravno preko ledja krajnjih korisnika, like duhh ) pa tek onda kazat: "Eto nove i vrle tehnologije koja ce nam pomoc u svakodnevnom zivotu".

Jednostavno mi se bljuje od kapitalistickog sustava kako takvog, jer vjerujem da u mnogo segemnata naše zbilje koči napredak ili pak ga dobrano usporava, a sve zbog pohlepe i niceg vise.

Eto zbog cega nemamo baterije koje drze po par dana bez punjenja.

Imamo Hrvatsku...u Banani...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice