Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook str zaključana tema

poruka: 332
|
čitano: 40.422
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook str".
11 godina
protjeran
Re: Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook
BlueMax kaže...

Sedam stranica + izbrisani komentari.

Ajmoooooo!

Inače smatram kako je redakcija prestroga u dijeljenju kartona jer ih nekad dijeli samo na osnovu različitog mišljenja no ja bi ih ovdje podijelio bar na svako drugi post.

Razloga koliko hoćeš. Seksizam, vrijeđanje, low IQ, nedostatak kućnog odgoja, promašena tema...

Gospodo, pomirite se s tim da je cura uspješna u globalnim okvirima i da svaki vaš upis u ovoj temi, bio on negativan ili pozitivan, samo tome pridonosi.

Sedam stranica, uglavnom idiotarija, ste napisali o temi koja vas tobože ne zanima. Ma bravo! Dok ona svakim slovom kojeg otipka zarađuje kune, eure i dollare vi zgubidanite i pravite joj reklamu.

A to čija je ona kćer je tako nebitno. Lokalno joj je to otegotna okolnost, jer kod nas ljudi nisu naučili gledati čovjeka kroz njegov rad nego odakle je i čiji je, a globalno vjerojatno nitko taj podatak ni ne zna, niti mu Dinovo ime išta znači.

A genetika je zajebana stvar. I njen otac se borio s teretom da je nečiji sin i više mu je to lošeg nego dobrog u životu donijelo, pa danas nitko za njega ne govori da je uspio zato jer je sin Borisa Dvornika. Izgradio je svoje ime i karijeru s onim što je imao u sebi.

Dakle, veliki glumac, veliki glazbenik i netko ko je na dobrom putu da postane veliki spisatelj su tri generacije Dvornikovih.

No očito je da je na ovim prostorima gen seljačina, no lifera, niš koristi i totalnih kretena puno dominantniji od umjetničkog pa umjesto da odaju počast nekome ko je uspio u životu, ili zaobiđu temu pošto ih "baš toliko ne zanima", seru i vrijeđaju na forumu.

Tješi spoznaja da svaki tuđi uspjeh njih boli.

Potpuno se slazem kolega, ovdje je u pitanju poznati hrvatski jal na sve uspjesne ljude koji su imali nesrecu da su se rodili u Hrvatskoj. Slican je primjer sa Rimacem (inovator i izumitelj iliti hrvatski Musk) uvijek je na meti pljuvanja zato jer je njegov stari mozda otudjio par sto miljuna kuna, Zdravko Mamic polu-do-savjetnik-predsjednik najuspjesnijeg hrvatskog kluba svih vremena uvijek je na meti pljuvatelja zbog svoj porijekla, Kerum uspijesni umjetnik i poduzetnik je zbog ricaste kose i loseg pedigrea uvijek bio sprdnja, ali njihov uspijeh je tim veci.

11 godina
protjeran
Sroljo the second kaže...

.

Kako ono ljudi vele "Moš' ti otić iz sela al' neće selo iz tebe"

A sto ako smo se rodili u gradu, gdje cemo onda ici.

17 godina
BlueMax kaže...

A to čija je ona kćer je tako nebitno. Lokalno joj je to otegotna okolnost, jer kod nas ljudi nisu naučili gledati čovjeka kroz njegov rad nego odakle je i čiji je, a globalno vjerojatno nitko taj podatak ni ne zna, niti mu Dinovo ime išta znači.

To je itekako bitno. I u nasim lokalnim i pogotovo svjetskim, zapadno-kapitalistickim okvirima. Zajebi ti mitove da svi imamo iste mogucnosti. Bas mi je u sjecanju ostalo od prije nekoliko godina dok je Ella bila jos skolarka, sad ne znam da li mozda cak osnovna ili nize srednja ali na portalu Jutarnjeg je vec onda pocelo. Objavljen je clanak o njenom instagram profilu tj. objavi (valjda se tako kaze) kako je napravila prvi piercing, ili tetovazu ili ofarbala kosu, detalja se sada ne mogu sjetiti. Prilicno sam siguran da su tisuce curica isto napravile ali im to nije objavljeno na vrlo citanom portalu. A Jutarnji to jest sta god i ti i ja mislili o njemu. Cime je to zasluzila ako ne samom cinjenicom da je dijete poznatih roditelja?

Ovakvi postovi ovdje su u stvari pokazatelj da vecina ipak razmislja i da im se ne moze tek tako prodati prica o nekom teskom radu i putu do uspjeha.

14 godina
Ella Dvornik objašnjava kako blogom i Facebook str

Baš me zanima trlja li redakcija sada ruke ili se lupa papučom u čelo

I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivek decembarski kaže...

Boli ih briga.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
11 godina
protjeran
ivek decembarski kaže...

Petric trlja, Oleg je ljut u svom kutu. 

16 godina
LUNAT1C kaže..

jednostavno je covjek priglup...

osim sto pokusava pogoditi vjeroispovjest, prvo smo svi muslimani, i uklopili bi se u isil, onda smo svi katolici koji sjecemo zenama ruke.. onda jos pokusava i zakljuciti da smo svi patetični samci u maminom podrumu kao što je vjerojatno slučaj kod dotičnog.. i onda kaže da nije trolanje..

Ma ne...vjeroispovjest je ne bitna, sukus je religija u svojoj lošoj primjeni, jer sve su imale ili još uvijek imaju istu zajedničku notu supresije prava žena.

Samci, oni sa neispunjenim maštarijama, oni u dosadnom braku, se inače ne libe hrabro moralizirati.

Tvoj najbolji argument koji sam pročitao je "širila noge".

Ima li još nešto da ti nije dovoljno jasno, ja ću rado pojasniti baš me ova tematika interesira.

kako mislis vjeroispovjest nije bitna, ja sam recimo ateist, i uspoređuješ me s katolicima i muslimanima zato što imam malo konzervativnija gledišta.. uz to, ranije sam predložio članak o ekwb koji u svojem pogonu ima oko 60% žena, i najuspješnija su firma koja se bave watercoolingom u europi, i jedna od najuspjesnijih u svijetu, na koju foru onda ja mogu ispasti seksist šovinist ili što već i vršim supresiju na žene? isto tako nigdje nisam niti rekao da sam u braku, što ako sam u vezi sa osobom koju volim i poštujem, i koja mi ostvaruje sve maštarije jer u suprotnom zašto bi bio sa njom!? jaki liberali čime nešto nije kako oni hoće i netko ima drukčije mišljenje je šovinist, feminist, katolik, ustaša, musliman, branitelj i smrdi.. ja sam rekao da meni ne smeta što je netko napravio interviju sa elom dvornik, meni smeta što bug postaje 24sata.. ona ima content kakav ima i kao takav mislim da nije primjeren pojavljivat se na ovakvoj vrsti foruma ili novostima, i tu je uslijedio argument da sam ljubomoran, ali ne, nisam, njen kontent je takav kakav je, ali ima 1000 boljih za izabrati, isto tako reći da se ona proslavila sama od sebe kako su moderatori krenuli u obranu je čisti apsurd, jer ako na fb piše postove čisto na hrvatskom i ima 250000 folowera, ima 900 lajkova na post o borbi protiv raka, a 3000 o tome što se sve može raditi s kondomom ko tu koga zavarava? isto tako nebi imao ništa protiv da su pričali o "potlačenosti" ovog dijela svijeta sa manjim money per klikom, o čemu bi ona trebala znati pošto je u londonu i tamo dobiva čini mi se 3 puta više..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
10 godina
neaktivan
ivek decembarski kaže...

Po kojoj osnovi bi se trebali lupat papucom po celu??? 

Battlenet - TheProdigy#2234
16 godina
odjavljen

Nek sam ja peder al meni je drago da je nekom, bilo kom, za kog me boli kuki, dobro... Ne volim kad je ljudima loše. Cura piše (ili što već) i za to dobiva pare - fajn baj mi. O njoj nebi jer je ne poznam. Možda je draga a možda i nije ali kako god da bilo - očito da joj ide to pisanje ili što već... i ide joj dobro. Meni je drago! I mislim da je ovom članku mjesto na ovom portalu jer je vezano je uz tematiku kojom se BOL bavi, svidjelo se to nama ili ne. Ni meni se ne sviđa ali ne moram članak (ni nisam) pročitati. Ne zanima me i idemo dalje. Tako i vi - bit će nam svima bolje. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
2 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
ivek decembarski kaže...

Mislim da su blago u šoku na moraliziranje koje je ova tema pokrenula, jer moraliziranje te vrste nije svojstveno korisnicima tehnologija.

Mislim da sam slično pametovanje čitao kad je onaj vlasnik Tesle bio tema nekog teksta - drvlje i kamenje, lopov, niš koristi.

Nisam čitao tekstove o Rimcu, ali jamačno je bilo isto - Ćaća mu lopov, lako je tako, tako mogu i ja...bla bla bla.

Ako nekome nije jasno što se dešava kada dobite pare, a nemate temelj u glavi na kojem bi mogli nastaviti graditi i dobivenome dati smisao, pogledajte si storiju bivše gospođe Rajić. 

To su velike razlike i razlog zašto moralizatori u ovoj temi nisu u pravu. 

14 godina
Zemljanin kaže...
ivek decembarski kaže...

Po kojoj osnovi bi se trebali lupat papucom po celu??? 

Spomenuo je netko prije par stranica, ne znam točno tko, al valjda se neće naljutiti što ću ponoviti njegov riječi.

Ovakvim potezima gubi se core ekipa koja je uz Bug dugi niz godina.

Već neko vrijeme vuku se potezi koji možda odgovaraju nekoj mlađahnijoj ekipi, al zanima me koliko je ta ekipa spremna stvarno platiti za nešto.

Iako sam i sam relativno mlad, načitao sam se podosta Buga u svojih 28 godina i smatram kako će ljudi koji cijene znanje i kvalitetan sadržaj

biti spremni izdvojiti novac za isti (npr preplata).

Ako bugovci od ovog klikbaita imaju dobru zaradu onda donekle i razumijem ovakve poteze.

No nikad neću razumjeti guranje kvanitete ispred kvalitete jer ne isplati se na duže staze.

I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.
9 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

kako mislis vjeroispovjest nije bitna, ja sam recimo ateist, 

Ti vjeruješ da nema Boga. Ti vjeruješ da misliš da znaš da nema Boga.

Predmet vjere je ne bitan, bitan je proces pa stoga i nisi puno drugačiji.

Zbog procesa koji vladaju tvojim misaonim organom mojim poredbama sam ti tek dao naslutiti kako ti zapravo izgledaš.

Ne bitno je da li ili nisi, katolik, homofob, šovinist, seksist ili kako ti misliš da se osjećaš. Bitno je kakvu sliku u stvarnosti stvara tvoj misaoni proces.

Poštujem tvoje mišljenje da Elli nije mjesto u Bug, poštujem da ti se Ella ne sviđa, no način na koji si to argumentirao je više nego loš jer se referiraš na ne bitne stavke. 

Ljudi se seksaju što je posve ok, i na jahtama isto :). Ljudi si biraju partnere što je posve ok. Veliš da imaš curu/ženu, jasno ti je da one koštaju, sve su žene donekle sponzoruše i nije to što je loše. Loše je kada jedno prirodno stanje stvari odjednom krenemo zamjerati i izvrtati.

Muški su koliko znamo od početka vremena donosili lovinu doma, žene su je čekale. Što je danas drugačije? Pa ako si je cura našla pametnog situiranog starijeg dečka zašto je to pobogu problem i kojim mentalnim akrobacijama je to apsolutni dokaz da je ona nesposobna?  Kakve to veze uopće ima sa video uratkom kojeg je objavio BUG. Doslovno nikakve.

Dopustite drugim ljudima da budu što jesu sve dok to nikoga ne ugrožava. Zašto bi se itko osjećao ugroženo sa Ellinim lascivnim fotkama i sadržajem na njenom blogu. Možda poput Petka koji se boji da buju mu deca to vidla ili da buju takva. Pa neka si odgoji decu. Ja nemam straha da će mi pored toga sadržaja deca izgubiti kompas. Ne budem krojio svijet da bude po mojoj mjeri da bi meni bilo dobro nego ću prilagoditi sebe. To spada u opću kulturu.

14 godina
LUNAT1C kaže...

kako mislis vjeroispovjest nije bitna, ja sam recimo ateist, 

Ti vjeruješ da nema Boga. Ti vjeruješ da misliš da znaš da nema Boga.

Predmet vjere je ne bitan, bitan je proces pa stoga i nisi puno drugačiji.

Zbog procesa koji vladaju tvojim misaonim organom mojim poredbama sam ti tek dao naslutiti kako ti zapravo izgledaš.

Ne bitno je da li ili nisi, katolik, homofob, šovinist, seksist ili kako ti misliš da se osjećaš. Bitno je kakvu sliku u stvarnosti stvara tvoj misaoni proces.

Poštujem tvoje mišljenje da Elli nije mjesto u Bug, poštujem da ti se Ella ne sviđa, no način na koji si to argumentirao je više nego loš jer se referiraš na ne bitne stavke. 

Ljudi se seksaju što je posve ok, i na jahtama isto :). Ljudi si biraju partnere što je posve ok. Veliš da imaš curu/ženu, jasno ti je da one koštaju, sve su žene donekle sponzoruše i nije to što je loše. Loše je kada jedno prirodno stanje stvari odjednom krenemo zamjerati i izvrtati.

Muški su koliko znamo od početka vremena donosili lovinu doma, žene su je čekale. Što je danas drugačije? Pa ako si je cura našla pametnog situiranog starijeg dečka zašto je to pobogu problem i kojim mentalnim akrobacijama je to apsolutni dokaz da je ona nesposobna?  Kakve to veze uopće ima sa video uratkom kojeg je objavio BUG. Doslovno nikakve.

Dopustite drugim ljudima da budu što jesu sve dok to nikoga ne ugrožava. Zašto bi se itko osjećao ugroženo sa Ellinim lascivnim fotkama i sadržajem na njenom blogu. Možda poput Petka koji se boji da buju mu deca to vidla ili da buju takva. Pa neka si odgoji decu. Ja nemam straha da će mi pored toga sadržaja deca izgubiti kompas. Ne budem krojio svijet da bude po mojoj mjeri da bi meni bilo dobro nego ću prilagoditi sebe. To spada u opću kulturu.

Više manje su svi prekardašili na ovoj temi, al bilo bi fer kartonirati ovo beskrajno trolanje.

Omogućili ste ovo niskim kriterijima pa sad lijepo sanirajte posljedice.

"Selo gori, a baba se češlja" stvarno može samo kratko biti zanimljiva

9 godina
neaktivan
ivek decembarski kaže...

Više manje su svi prekardašili na ovoj temi, al bilo bi fer kartonirati ovo beskrajno trolanje.

Kaj tak ti jako idem na jetra :).

Ja se slično osjećam kada vidim moraliziranje koje to nije, pa bi se onda trebali razumjeti.

Kaj ti veliš.

Evo neka meni zaljepe trajni ban, Sroljo dobije prek gubice, neka Sroljo vidi da netko sa 10 mjeseci nema pravo glasa, a ti za uzvrat prestani sa moraliziranjem i ja ću biti presretan. Učinio sam nešto dobro :)

Kaj veliš, jel' imamo deal ili si ti ipak malo više u pravu, a Ella je eto ku*va?

10 godina

a Ella je eto ku*va?

haha sta je ovo, od slaganja velike vecine forumasa i citatelja buga da joj jednostavno nije mjesto ovdje, do toga da je ku*va? 

zakon

9 godina
neaktivan

Sroljo, kak bi rekli ovi dotepenci u mome susjedstvu, ti si zagundžija, i vjeruj mi da svi to cijene, ali su ti tu ipak prefrigani ljudi, tak da su ti pokušaji jalovi.

Bolje počni ciljano napadat slabije jedinke, ovo ti je uzalud....

Kruha i igala...
9 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Sroljo, kak bi rekli ovi dotepenci u mome susjedstvu, ti si zagundžija, i vjeruj mi da svi to cijene, ali su ti tu ipak prefrigani ljudi, tak da su ti pokušaji jalovi.

Nisam čuo za izraz prije, pa sam morao googlati. Postoje različita tumačenja pa nisam siguran da posve razumijem, no ako je podrška - hvala, ako nije negodovanje, opet hvala, ako je podjebavanje  - eh  jbga.

Ja nisam na misiji, samo imam malo slobodnog vremena i nekako me pogađa ova loša vibra koja vlada ovom temom.

Opet moram se ograditi nemam nikakve veze sa BUGom, osim što sam ga čitao kad su tek počeli izlaziti. Jednostavno reagiram istom logikom koju koriste moralizatori samo drugačijeg predznaka.

Da bi pogledao temu sa Ellom, ne bi nikad, ne bi ja pogledao puno toga na BUGu, no teško mi ne reagirati na ove gluposti u temi kad ih već vidim.

Autor je pak u teškom neobranom grožđu. zabrani li komentare, ne valja, prepucava li se, ne valja, dokaže li budalama da su budale ne valja, pusti li budale da laju ne valja.  Pa eto mene, "uskačem poluuslugom starom BUGu" pokušavajući otovoriti oči ovima koji pravovjerno "mrze".

Ako me i banaju, meni to ionak ne igra nikakvu ulogu, pa mi je onaj Petko bil tak smešan sa onim  "popil buš crveni karton". Digel mu se živac na milijon, jedino kaj je on u zabludi pa misli da je to zbog mene. Problem je u njegovom čudnom shvaćanju moralnosti i mišljenja da ima nekakva prava na uređivačku politiku BUGa i na moralne ocjene ljudi oko sebe. Očit deficit opće kulture kako sam i napisao.

Pa suma sumarum, ako sam koga uvrijedio ja se iskreno ispričavam, namjera nije napasti nekoga osobno, nego možda odškrinuti vrata ideji da ljudi imaju pravo biti ono što jesu, te da se ne morate zbog tuđe slobode i različitosti osjećati ugorženo, te odmah napadati.

14 godina
ivek decembarski kaže...

Kaj tak ti jako idem na jetra :).

Ja se slično osjećam kada vidim moraliziranje koje to nije, pa bi se onda trebali razumjeti.

Kaj ti veliš.

Evo neka meni zaljepe trajni ban, Sroljo dobije prek gubice, neka Sroljo vidi da netko sa 10 mjeseci nema pravo glasa, a ti za uzvrat prestani sa moraliziranjem i ja ću biti presretan. Učinio sam nešto dobro :)

Kaj veliš, jel' imamo deal ili si ti ipak malo više u pravu, a Ella je eto ku*va?

Frende, nisam niti jednom napisao uvredljivu riječ za dotičnu gospođu zato nemoj puno kakati.

Nisam ovdje došao moralizirati kako ti tvrdiš, već jasno napisati kako mi se ne sviđa put kojim je Bug krenuo.

Već neko duže vrijeme traju neke stvari koje meni osobno ne odgovaraju, ali koje sam mogao riješiti okretanjem očiju,

no što je previše - previše je.

Prvi Bug sam dobio negdje 95. ili 96. kad sam imao 8, 9 godina pa se može reći da ga čitam već dugo.

Jasno mi je da ništa nije vječno, da Hladno pivo ne može biti onaj stari studentski bend, ali ovo je brate....tužno.

9 godina
neaktivan
ivek decembarski kaže... 

Frende, nisam niti jednom napisao uvredljivu riječ za dotičnu gospođu zato nemoj puno kakati.

Prvi Bug sam dobio negdje 95. ili 96. kad sam imao 8, 9 godina pa se može reći da ga čitam već dugo.

ha gle, kad si ti imao 8 godina ja sam imao svoje pare u džepu i sam kupovao BUG koji mi je već onda duugo bio mlak i "otišao" u smjeru koji baš i nije nešto.  Onda sam se pital, zake to tak, pa sam shvatio da nije problem u BUGu nego u meni i mojim očekivanjima. Bugf od onda nije propao iako sam ja mislio da su "koma". Pa eto.

Sorry, ako ti ne moraliziraš ima tko moralizira. Mene kritiziraš pa po jednostavnoj logici stajalište moralizatora ti je draže jer nisam primjetio da si se ogradio.

To ti je po onoj staroj: "skim si takav si"

Živio Bruce Lee, a ni školske lektire nisu za baciti. Puno ovdje dotaknutih sitnica se iz njih dalo naučiti.

10 godina
protjeran
fer-de-lance kaže...

Ja nisam na misiji, samo imam malo slobodnog vremena i nekako me pogađa ova loša vibra koja vlada ovom temom.

Opet moram se ograditi nemam nikakve veze sa BUGom, osim što sam ga čitao kad su tek počeli izlaziti. Jednostavno reagiram istom logikom koju koriste moralizatori samo drugačijeg predznaka.

Da bi pogledao temu sa Ellom, ne bi nikad, ne bi ja pogledao puno toga na BUGu, no teško mi ne reagirati na ove gluposti u temi kad ih već vidim.

Prvi put je bilo razumljivo, drugi put je sumljivo. Jesi ti to Petricu, dizes sam sebi broj komentara.

9 godina
neaktivan
Magnolia_fan kaže...

Prvi put je bilo razumljivo, drugi put je sumljivo. Jesi ti to Petricu, dizes sam sebi broj komentara.

Ljudi ne čitaju sve porke, nisu tak pedatni kao neki. Lijepo od tebe da sve čitaš.

Mislim da Petrić nema monopol na zrdravorazumsko razmišljanje, a ja samo želim biti siguran da se moje papazjanije ne dovode u vezu sa BUGom. To je moje, samo moje nije BUGovo.

Ajd sad jedan BAN pa da zatvorimo  misteriju, ili produbimo :)

16 godina

E moj Sroljo.. šteta da ti gramatika nije razini razmišljanja. Imaš više grešaka nego Ella u blog postovima .. Polako, neće tema pobjeć'.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
kapetan_ajkula kaže...

Kako ono ljudi vele "Moš' ti otić iz sela al' neće selo iz tebe"

A sto ako smo se rodili u gradu, gdje cemo onda ici.

Onda znači da niste shvatili storiju poruke .

10 godina
protjeran
Magnolia_fan kaže...

Ljudi ne čitaju sve porke, nisu tak pedatni kao neki. Lijepo od tebe da sve čitaš.

Mislim da Petrić nema monopol na zrdravorazumsko razmišljanje, a ja samo želim biti siguran da se moje papazjanije ne dovode u vezu sa BUGom. To je moje, samo moje nije BUGovo.

Dakle da rezimiramo ti definitvno nisi povezan sa Bugom, to je vazno da spomenes za one koji su preskocili prethonde komentare.

9 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

E moj Sroljo.. šteta da ti gramatika nije razini razmišljanja. Imaš više grešaka nego Ella u blog postovima .. Polako, neće tema pobjeć'.

Da primjetim i sam, ma radim još neke pored, onda kad vidim sranja u gramatici...malo mi je neugodno iako sam anonimus :)

12 godina
Magnolia_fan kaže...

još mu kao slučajno pogriješi prezime, dobar si dobar 

9 godina
neaktivan
Magnolia_fan kaže...

Dakle da rezimiramo ti definitvno nisi povezan sa Bugom, to je vazno da spomenes za one koji su preskocili prethonde komentare.

Da, jer tema je ionako jako razvodnjena, a frka me cijelo vrijeme da ne počmu klasične teorije urota, kao ova tvoja.

To mi se na mnogim forumima dešavalo da me doživljavaju kao prerušenog začetnika teme koju se kritizira. Zato sam izabrao slobodnij stil bez previše objašnjavanja. 

Ali sad je gotov, usro' si motku, jer dokazati da tome nije tako iz ove točke je vrlo teško  i ne pada mi napamet to činit. No tko god inzistira na tome biti će više nego jasno da baš i nema neko dobro mišljenje Prpiću.

17 godina
odjavljen

Jel ovaj Sroljo mozda povezan sa bugom, ne mogu nikako to dokuciti...

Freak Show Inc.

15 0 hvala 2
13 godina

Da se razumije, ovdje ne branim nikog. Kužim ja i ove što ju brane i ove što ju hejtaju, upravu su i jedni i drugi.

Koga briga kako je odšla do uspijeha: znanjem,roditeljima il je sjedila na kamen studencu pa širila noge i dala vode njemcu...

Cura je ''uspjela'',voli to i još mlati lovu na tome -Di češ bolje?! Da smo imali uvjete kao ona, i mi bismo napravili skoro pa slično.

Ima jedna strana narodna:  "When life gives you lemons, make lemonade".

Možda ona nije najbolji izbor za ovakvu emisiju,al nije da je emisija neki spektakl (osobno / od sezone i kusur svega mi je par EP bilo KO).

Činjenica je da smo mi Rvati jalni na sve i svakog,da nismo možda bi nam život bio bolji -Tko zna?

A to da je BugOnline pao po kvaliteti i sadržaju...STOJI.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Magnolia_fan kaže...

Da, jer tema je ionako jako razvodnjena, a frka me cijelo vrijeme da ne počmu klasične teorije urota, kao ova tvoja.

To mi se na mnogim forumima dešavalo da me doživljavaju kao prerušenog začetnika teme koju se kritizira. Zato sam izabrao slobodnij stil bez previše objašnjavanja. 

Ali sad je gotov, usro' si motku, jer dokazati da tome nije tako iz ove točke je vrlo teško  i ne pada mi napamet to činit. No tko god inzistira na tome biti će više nego jasno da baš i nema neko dobro mišljenje Prpiću.

Ne znam, uhvacen si i sad se koprcas, zabavno je citati. Neka drpetric demantira da nije ti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice