Dostupan Windows Phone 8.1

poruka: 45
|
čitano: 12.830
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Windows Phone 8.1".
11 godina
neaktivan

Momci, jel netko mi može objasniti kako skinuti WP 8.1 bez da registriram dev acc, naravno ako je moguće... jer piše da moram biti dev!
Hvala! 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Već 2 puta mi je skinulo i instaliralo update, relativno brzo, restartao se mob i sve (Lumia 520, Vip), ali nikakve promjene nema. Pisalo je nešto za WP 8.1 kao da je super bla bla i da li želim prezeti, klikuno sam preuzmi, al kažem, ništa se ne mijenja. Jel se netko susreo s tim?

EDIT: evo uspjelo je nakon trećeg puta, ma da je trajalo dosta dugo. vjerojatno je bilo više update-a za skinut, a ne samo jedan, pa je 3 puta updatealo.

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 13:52 (patoHD).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz..dal se gubi garancija ako se instalira wp 8.1? Tj dal se uopće na taj način mob može zbrikat ko npr kod raznih custom romova na androidu? Moj je slobodan uređaj (nije kupljen u nekom centru)..

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Dostupan Windows Phone 8.1
DexusOne kaže...

Pozz..dal se gubi garancija ako se instalira wp 8.1? Tj dal se uopće na taj način mob može zbrikat ko npr kod raznih custom romova na androidu? Moj je slobodan uređaj (nije kupljen u nekom centru)..

ne znamo... u EULA-i piše da bi moglo poništiti garanciju ali zadnja je od prodavača. što se tiće brikanja, nisam još proćitao da se to nekom desilo ali... uvijek postoji prvi put iako mislim da je rizik od toga minimalan (osim da ti se npr isprazni baterija u pol procesa)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan

Hm.. Zvao sam Mobis i vele da se jamstvo gubi ako se stavi 8.1 koji nije služben, a vraća se dok "postane" služben..  Također u servisu vele da se  može dogodit da mob nemogu čak ni oni popravit ak se "nešto" desi, tj ak se zbrika.. I sad ti riskiraj..hm hm hm.. A nemogu dočekat taj 8.1!!! A rootao sam Androide i ništ se nije desilo di su ko zna od kud ti custom romovi.. Ovo je ipak "službenije" .. :) . El ima ko kakve frendove u Microsoftu ili Nokiji da zna kad će službena verzija za korisnike? :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danas mi dođe poruka da je stigao 8.1 i ja stisnem odustani jer sam bio na 3g-u, dođem sad kući spojim se na wifi, odem na provjeri ažuriranja i ništa !?!?!? imam htc 8x i na vip-u sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Saphire kaže...

Danas mi dođe poruka da je stigao 8.1 i ja stisnem odustani jer sam bio na 3g-u, dođem sad kući spojim se na wifi, odem na provjeri ažuriranja i ništa !?!?!? imam htc 8x i na vip-u sam

Jesi siguran da je to bio 8.1??

Ne preview?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
17 godina

Vjerojatno već ima 8.1, prekjučer je izašla nadogradnja za 8.1 preview.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
16 godina
neaktivan

Na 8.0 sam, moguće da sam zabrijao nešto, ali eto dao bih ruku u vatru

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ja sam na lumiji 520 tmobile ali 8.1 updatea nigdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

LINK

Neće još official neko vrijeme kolko sam dešifrirao sliku na linku.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

znači u 7. da očekujemo

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Danas stigao update i stvarno je dobar, jedino me razočaralo što nema cortane u hr barem an engleskom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

kako maknuti one reklame koje se vrte na vrhu ekrana kada pokrenem npr. Gmail aplikaciju?

0 0 hvala 0
16 godina
NoOne1 kaže...

Pozdrav,

kako maknuti one reklame koje se vrte na vrhu ekrana kada pokrenem npr. Gmail aplikaciju?

Plati aplikaciju, pretpostavljam.

Btw zasto koristis gmail aplikaciju? Ja koristim vec valjda bar 2 godine ono što mi mobitel u postavkama nudi, tamo imam 3 gmail acc-a postavljena i sve odlično funkcionira.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice