Dan prije predstavljanja zna se skoro sve o novom

poruka: 45
|
čitano: 5.108
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dan prije predstavljanja zna se skoro sve o novom ".
15 godina

Trebalo bi izvijestiti cijenjeno čitateljstvo BOL-a da hrvatske banke sutra otvaraju posebne nenamjenske kreditne linije za buduće vlasnike. Ako primijetite redomate s oznakom "X", to je to. Evo i na svakom autobusnom stajalištu novi oglasi za brzu posudbu novca po nevjerojatnim uvjetima, čak i ako niste kreditno sposobni.

Nemojmo časiti časka, nego smjelo i bez oklijevanja pripremimo 12.000 kn za novi "beztipni" mobitel s "beskrajnim" rubom koji će vas izdignuti iz mase ostalih bezveznih mobitelaša.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2017 19:17 (BarbaVeli).

21 1 hvala 1
8 godina
neaktivan

1000 dolara. nema fingerprint senzor, ima procesor sa 6 jezgri, 3gb rama. fuck logic

Netko radi što zna a netko zna šta radi.
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina

WOW  2 GB RAM-a  na najnovijem i najboljem uber-duper smartphonu  WOW

Di su ti brzi nenamjenski krediti?

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
2 6 hvala 0
16 godina

napokon OLED ekran, ali i paprena cijena. Mislim da ce biti oko 9-10k kuna 

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dan prije predstavljanja zna se skoro sve o no
Horned Reaer kaže...

napokon OLED ekran, ali i paprena cijena. Mislim da ce biti oko 9-10k kuna 

Da mi ga netko imućniji pokloni OK ali platiti 2 plaće da bi imao komad staklo-plastike namjenjene za telefoniranje, fotkanje, tipkanje porukica i povremeno surfanje?!?

Kaj je tu tako revolucionarno i super-duper da bi opravdalo toliku cijenu ( osim odgrižene jabučice na poleđini )???

9 godina
neaktivan

Čemu ove rasprave o broju jezgri i količini rama? Radi li fluidno i brzo, brže od bilo čega sličnog? Zar je bitno kako su to postigli?

Appleu se isplati ovakva igra jer oni mogu potrošiti milijun radnih sati inženjera na optimizaciji softvera znajući da će se ti troškovi razvući na par stotina milijuna uređaja gdje će u svakom uštediti po par dolara na dodani gigabajt. Google nema taj poticaj i zato proizvođači android uređaja moraju baciti dodatne jezgre i gigabajte na taj hrkljuš kako bi se uopće pokrenuo... Nema tu nikakve škrtosti ni varanja već samo čiste poslovne logike kod jednih, drugih i trećih. Rezultat je svake godine iznova vidljiv... To kaj se neznalice kure na broj jezgri, neka im bude...

Ja rekoh
Moj PC  
18 6 hvala 1
15 godina

Samom OS-u + basic app. su dovoljne 2GB RAM-a pa i manje ali nabaci na tu super-duper naj,naj smartphone na svijetu par zahtijevnijih aplikacija pa češ vidjeti jel 2GB RAM-a dosta ili nije a za tu cijenu (za koju će večina korisnika morati dizati kredite) će korisnici očekivati snagu desktop PC-a!

Shit...ja bi očekivao da mi i kavu svakog jutra skuha!!!

Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Novi premium mobitel zvat će se iPhone X. On će doći bez Touch ID senzora otiska prsta, koji će biti zamijenjen Face ID sustavom prepoznavanja lica."

Postoje situacije kad se mob otključava, a lice nije u vidokrugu kamere ili je jednostavno premračno. iPhone X će doći bez čitača otiska prsta samo ako je netko u Appleu jako udario glavom u štok, a nekako ne vjerujem u to. 

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Svake godine nešto novo no konstanta svake godine je da Hrvatska ne dobije iTunes. Iako smo jedina zemlja u EU koja nema pristup iTunsima, opet sve po starom. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Potreba pomoć: Ljudi, splasnulo mi oduševljenje za iPhone X ali mi treba jedan od iOS uređaja (imao 4S, SE) pa se pitam vrijedi li kupiti 6 Plus ili 6s Plus jo uvijek. Brzina kamera i sl. mi nije prioritet.. Kada sma se sa 4s navikao.. sve vam je jeasno..

Dakle pomoć.. vrijedi li kupiti 6 ili 6s još uvijek?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
a zašto ti misliš da u Hrvatskoj nema ljudi koji zarađuju 15-20 ili više tisuće kuna mjesečno
16 godina
ajfon123456 kaže...
a zašto ti misliš da u Hrvatskoj nema ljudi koji zarađuju 15-20 ili više tisuće kuna mjesečno

Tko ti? Citiraj na koga misliš, ovako kao da meni odgovaraš a ništa ne pišeš što sam tražio.

Btw: dobro došao na forum.

10 godina
Mycroft kaže...

"Novi premium mobitel zvat će se iPhone X. On će doći bez Touch ID senzora otiska prsta, koji će biti zamijenjen Face ID sustavom prepoznavanja lica."

Postoje situacije kad se mob otključava, a lice nije u vidokrugu kamere ili je jednostavno premračno. iPhone X će doći bez čitača otiska prsta samo ako je netko u Appleu jako udario glavom u štok, a nekako ne vjerujem u to. 

Postoji pomocni sistem kad si u mraku, uzima uzorak stolice i 100% je precizan.

8 godina
moja isprika, novi sam pa eto promaklo mi, nadam se da mi oprastate ;)
Hvala na dobrodošlici :)
9 godina
neaktivan
Mycroft kaže...

Vidjet ćemo sutra kako to funkcionira, ali glasine kažu da radi i pod prilično velikim kutovima, dok leži na stolu i slično. Za noć se brine IR laser. Uostalom, govorimo o appleu, oni su user-friendly kompanija tako da nema šanse da izbace nešto što radi samo ponekad. U taj dio uopće ne sumnjam, više me zanima triger, okidač, kako ću mobitelu dati do znanja da želim da se otključa obzirom da bi se inače otključao sam od sebe čim sam u bizini.

Ja rekoh
8 godina
evo da ti odgovorim, dali nesto vrijedi kupiti ili ne sve ovisi o tome dali ti to nešto doista treba ili ne, ali ako uzmemo u obzir da ti treba onda trebas vidjet dali to nešto možeš financiski podnjeti a da pri tome ne moras raditi rezove na nekim drugim mjestima. ako je na kraju odgovor da ne moraš, e onda je odgovor jasan ;)
8 godina
neaktivan
Feudalac kaže...

Čemu ove rasprave o broju jezgri i količini rama? Radi li fluidno i brzo, brže od bilo čega sličnog? Zar je bitno kako su to postigli?

Appleu se isplati ovakva igra jer oni mogu potrošiti milijun radnih sati inženjera na optimizaciji softvera znajući da će se ti troškovi razvući na par stotina milijuna uređaja gdje će u svakom uštediti po par dolara na dodani gigabajt. Google nema taj poticaj i zato proizvođači android uređaja moraju baciti dodatne jezgre i gigabajte na taj hrkljuš kako bi se uopće pokrenuo... Nema tu nikakve škrtosti ni varanja već samo čiste poslovne logike kod jednih, drugih i trećih. Rezultat je svake godine iznova vidljiv... To kaj se neznalice kure na broj jezgri, neka im bude...

Zato jer zalosni andoridasi i svi ovi hejteri koji imaju problema s iphone userima gledaju na RAM i CPU kao stavku kod kupovine mobitela... naprosto jer njima to JE stavka. Sto vise snage, to se andorid moze vise priblizit iOSu. Ali moras bit covjek da to sam sebi priznas, i onda imas ovakva sranja po forumima diljem svijeta :)

9 godina
odjavljen
Spem kaže...
Feudalac kaže...

Zato jer zalosni andoridasi i svi ovi hejteri koji imaju problema s iphone userima gledaju na RAM i CPU kao stavku kod kupovine mobitela... naprosto jer njima to JE stavka. Sto vise snage, to se andorid moze vise priblizit iOSu. Ali moras bit covjek da to sam sebi priznas, i onda imas ovakva sranja po forumima diljem svijeta :)

cekaj to su oni kojime je antutu rezulteta bio najveci argument u korist nekog telefona? Ko to oni bijase? Googleovci? Isti oni kojima je drugi  argument milioni sati na optimizacija softwarea a onda utrpaju silne jezgre i ram? Ako je toliko utroseno u optimizaciju sta ce onda toliki ram? Zar to ne radi na 512MB rama jer je utroseno milion sati na optimizaciju? De se odlucite... hmmmmmmmmmmmm

15 godina
Spem kaže...
Feudalac kaže...

Ajoooj, kad se ulazi u  raspravu o nečemu pod dubokom indoktrinacijom markentinškog odjela!

Je da, novi iPhone čak nema na svojoj matičnoj ploči SOC zasnovan na Si, ma jok, to je u biti Quantum computing baziran SOC!

Al' eto, džabe pričat jer eto, ipak je zgodnije kad pored izbačene sise u ogledalu isto tako stoji odgrižena jabuka, a ne tamo neki google, samsung, htc il' Bože me sačuvaj (pu, pu, pu i sol preko lijevog ramena) Xiaomi, jel tako?!

To isto kao i dio Apple-a koji se bavi desktop i nekada server računalima. Od silnog preseravanja, odustali su od Xservera i klasičnog Workstation stroja! Također, sada polako odustaju od Power linije računala (kao eto, imate novi ultra jaki iMac (Bog bi ga znao, valjda isto s Quantum computing CPU-om, kad je toliko jak). Naime, s ovom "kantom za smeće" su se toliko prosrali da su to i sami skužili, al' eto, opet odjel marketinga radi čuda, jel'.

Opet "C'est la vi" tako da samo derite, sve je to super, a opet ipak je to Vaša teško zarađena lova, a tko sam ja ili bilo tko da tu nešto ...!

I da, nisam mrziterlj Apple-a, ma jok!

Iako ako čovjek baš mora biti zaljubljen u neki uređaj onda to mogu razumjeti od onih koji imaju pacemaker, inzulinsku pumpu, mobilni dializator, ... jer im o tome ovisi život, al' za mobitel se tako vezati, e to ipak nije normalno, što god tko pričao!

14 godina
ajfon123456 kaže...
evo da ti odgovorim, dali nesto vrijedi kupiti ili ne sve ovisi o tome dali ti to nešto doista treba ili ne, ali ako uzmemo u obzir da ti treba onda trebas vidjet dali to nešto možeš financiski podnjeti a da pri tome ne moras raditi rezove na nekim drugim mjestima. ako je na kraju odgovor da ne moraš, e onda je odgovor jasan ;)

Hvala ko bratu rođenom. Proguglao sam cijeli internet i nigdje konkretnog odgovora, svi nešto filozofiraju i pametuju. Volim kad su ljudi tehnički potkovani, a ne libe se to znanje podijeliti s potrebitima.

9 godina
odjavljen

Nedaj boze da kaze kome to treba bas iphone od 999 ili 1199USD a ne moze ga zadovoljiti neki malo jeftiniji mob. Osim developera......I Starleta za naslikavanje po WCu.....

16 godina
Dok je ovaca bit ce i vune.... Imam Lumiu 435 sa 1GB RAM-a i radi k'o beba. Kostala je oko 500kn...

2 3 hvala 0
11 godina
Za 3-4 godine flagshipi ce kostati oko 2000 dolara. Opravdavat ce cijenu zbog 6 kamera, 20 procesorskih jezgri, 16 gb rama I super mocnog titanijuma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Nekome je to jedna petina plaće. Primi se knjige pa ce mozda i tebi bit.
15 godina

oni koji imaju 50k plaće nisu to postigli znanjem, nego kombinacijom izvrsnosti u rvackom nacionalnom sportu - rektalnoj speleologiji, te pravovemenom odabiru članske iskaznice...

svaka čast na onih par izuzetaka, ali oni su tu ukras, pače, statistička pogreška...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svake godine ista priča, ljudi pljuju po Appleu (nisam neki njihov fan, iako imam iPhone 7 uzeo ga novog po vrhunskoj cijeni) a svake godine je Appleov iPhone najbrži na testovima, najfluidnije radi i bude općenito najprodavaniji uređaj i ono najbitnije ljudi su svake godine zadovoljni s njim. Kako vi sami sebi ne dosadite pljuvat toliko? Što želite postić s tim? Odgovorit ljude od kupovine? Valjda ste svjesni da oni koji žele iPhone će ga i kupit, tko želi S8 će ga kupit. iPhone 7 je obični 6s sa bržim procesorom i vodootporan je i opet je najprodavaniji mobitel. Apple ima vjerne kupce i to do sad niti jedna kompanija nije postigla i s te strane im se divim. Ja sam cijelo vrijeme bio do sad na Samsungu i moram priznat da pažljivo biram koji mobitel ću nakon iOS-a jer S8 izgleda kao krepana mačka pored 7/7 Plus, i iskreno prije će to biti neki Huawei nego opet Samsung. Ne skačem svake godine na nove mobitele ali iskreno sljedeći ću uzet radi ekrana jer mi se sviđa nova fora sa infinity display-om. A ovo sa RAM memorijom i procesorima ne treba komentirat jer to ljudi na Androidu gledaju, tko uzima iPhone kladim se da 80% ljudi nema pojma ni koji procesor taj iPhone ima niti koliko radne memorije jer znaju da taj mobitel radi fluidno i to je jedan od uspjeha ove firme, što ljudi vjeruju njihovim uređajima. Kod Samsunga prvo pitaš da li fluidno radi prije kupovine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.9.2017 10:26 (PlayMaker10).

9 0 hvala 4
15 godina
jaajaa kaže...
Nekome je to jedna petina plaće. Primi se knjige pa ce mozda i tebi bit.

E kad pročitam ovakav komentar ...

Da, da ono živa istina!

Moš mislit! U kojem paralelnom svemiru ti obitavaš?! Reci mi, molim te, tko u jednoj hrvatskoj ima najviše novaca?! Sve sam intelektualac do intelektualca! Ono erudite, živuće enciklopedije, prvi među jednakima te uz to adekvatno nagrađeni prema sposobnostima i znanju! Eto, ti i takovi ponosno nose svoje "i uređaje"! Hajd' majke ti nemoj me....!

Inače, evo baš u hrvatskoj, ti kojima je 10000 kuna jedna petina plaće, ama ti su baš došli na tu poziciju znanjem, trudom i radom! Daj nemoj me, opet, repetitivno....!

Čovječe, jedan VRHUNSKI liječnik na KBC Zagreb Rebro nema 50000 kuna plaće! O čemu ti pričaš?!

A svašta!

I da!

"Ceterum censeo Carthaginem esse delendam."

Otprilike!

10 godina
ajfon123456 kaže...

We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.

S tvojom logikom se niti jedan gadjet ne bi prodao.

13 godina

S obzirom koliko će koštati novi ajFon...fala ljepo.Baš me zanima koliko Aplle-ovih mobitela ima u kolekciji ovaj zagriženi Jabučar.

Svaka akcija ima svoju reakciju.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.9.2017 10:40 (Igor150).
15 godina

Mene kod novog iPhonea najviše smeta njegova cijena, može on biti odličan pa možda i najbolji, nebitno, ali bezobrazluk preko svakog bezobrazluka je njegova cijena i imam osječaj da su ljudi za njih samo ovce koje treba "ošišati" kolko se god to može!

Moj PC  
3 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice