Bing ispred Yahooa

poruka: 39
|
čitano: 7.289
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bing ispred Yahooa".
16 godina
neaktivan
Bing ispred Yahooa

Sad treba google pobolšati, uljepšati, Jer microsoftova tražilica zasad je samo šminka.

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bing ispred Yahooa

Mislim da graf sve govori, ali ja ću nadodati.

Takav je trend sa svim što je pojavi. Korištenost skoči na kratko dok svi isprobaju, vide da nema ništa novo i vrate se na staro. Nešto jako slično je bilo sa Chromeom. Vidi se da su se stvari već 2 dana nakon tog šiljka vratile ne staro.

90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?

1 0 hvala 0
17 godina
Bing ispred Yahooa

Baš kao što reče Kuv. Mada, ja sam probao, video da dobijam dobre rezultate i predloge i ostavio Bing kao default.  Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bing ispred Yahooa

Meni je bing već homepage! Zaista je dobra tražilica! Google je u opasnosti!Cool

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bing ispred Yahooa

Moram da dodam još jednu stvar.

Bugovci, ako ste već želeli takav naslov, trebalo je da objavite vest pre 2 dana. Razumem trud da se napravi atraktivan naslov, ali treba li on i da kaže o čemu se radi u tekstu ili samo da privuče pažnju? Jer ako je bitno i ovo prvo, onda je on loš pošto će osoba koja ga pročita biti u startu navedena na pogrešan zaključak, a ako je jedino važno  privući pažnju, onda možete svaki članak nasloviti sa "Gola Angelina" i ljudi će klikati na linkove. Pri tom, osim što je naslov senzacionalistički i navodi na pogrešan zaključak, autor vesti je propustio da i u samom tekstu vesti makar jednom rečju spominje ono što se vidi sa priloženog grafa, a to je da je Bing drugo mesto držao čitav jedan dan, da ga je odmah narednog izgubio i da mu je udeo već pao na ono što je MS držao Live Searchom pre Binga, već kaže da: "... ostaje za vidjeti hoće li Microsoft uspjeti održati svoj udio.".

EDIT: Kad malo razmislim, pošto u tekstu i ne piše ništa o tome da je Bing svoje nakratko osvojeno drugo mesto, s obzirom na to koliko ga je držao, uveliko izgubio, naslov ispada u redu u odnosu na sadržaj. Jedino što je taj sadržaj poput prekjučerašnje vremenske prognoze.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 17:48 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bing ispred Yahooa

Bing je na dobrom putu ali još na tražilici treba dosta raditi da bi se kompletno prebacio na njega. Ono na što su me Wolfram i Bing nagnali je to da koristim svih pet sustava pretrage i mogu reći da sada najviše koristim bing ali se omakne da i pretražim na google-u zbog prije navedenog razloga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bing ispred Yahooa

bing itekako ima potencijala....

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bing ispred Yahooa

meni je bing odlican, također ga imam za defaultnu trazilicu

16 godina
Bing ispred Yahooa

Potvrđujem naslov ove teme, bolji mi je od yahoo, a što se tiče prednosti nad google -om mislim da nije još zaslužio da ga postavim na homepage :)

A.D.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bing ispred Yahooa

Ja probao u par navrata i u svim pokusajima nije dao rezultate u prve tri stranice pa odustao jer Google dao sto sam trazio medju prve tri stavke.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kolko je uložen u razvoj Binga, ako će u promociji biti uložen tolik novac?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Moram da dodam još jednu stvar.

Bugovci, ako ste već želeli takav naslov, trebalo je da objavite vest pre 2 dana. Razumem trud da se napravi atraktivan naslov, ali treba li on i da kaže o čemu se radi u tekstu ili samo da privuče pažnju? Jer ako je bitno i ovo prvo, onda je on loš pošto će osoba koja ga pročita biti u startu navedena na pogrešan zaključak, a ako je jedino važno  privući pažnju, onda možete svaki članak nasloviti sa "Gola Angelina" i ljudi će klikati na linkove. Pri tom, osim što je naslov senzacionalistički i navodi na pogrešan zaključak, autor vesti je propustio da i u samom tekstu vesti makar jednom rečju spominje ono što se vidi sa priloženog grafa, a to je da je Bing drugo mesto držao čitav jedan dan, da ga je odmah narednog izgubio i da mu je udeo već pao na ono što je MS držao Live Searchom pre Binga, već kaže da: "... ostaje za vidjeti hoće li Microsoft uspjeti održati svoj udio.".

EDIT: Kad malo razmislim, pošto u tekstu i ne piše ništa o tome da je Bing svoje nakratko osvojeno drugo mesto, s obzirom na to koliko ga je držao, uveliko izgubio, naslov ispada u redu u odnosu na sadržaj. Jedino što je taj sadržaj poput prekjučerašnje vremenske prognoze.

Ovaj text/naslov je jos dobar, neki prijasnji su bili daleko gori..
Bing, ocekivano, uzet ce i on svoj komad trzista...
Zlo i Naopako
16 godina
neaktivan
bestia kaže...
 Stavit će ga microsoft kao homepage na IE koji će dolaziti uz Windows 7 i tako će postati homepage onim koji nisu bas pametni i neče znati za google. To je bas nepošteno prema Googleu.
17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
bestia kaže...
 Stavit će ga microsoft kao homepage na IE koji će dolaziti uz Windows 7 i tako će postati homepage onim koji nisu bas pametni i neče znati za google. To je bas nepošteno prema Googleu.
 I najvjerojatnije ce ih opet tuzit EU zbog manipulacije :)
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 22:39 (calypso).
16 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
bestia kaže...
 A najbolje da za homepage stave google ili yahoo a?? Jos neka ms stavi chrome umjesto ie-a i svi zadovoljni a?'  Ti ocito nisi svjestan koliko google zarađuje i mislis da je on jadna mala firma...
Bing mi je i bolji od googlea, i neznam zasto ga neki mrze (vjerojatno jer je ms-ov)
16 godina
neaktivan
Bing ispred Yahooa

Probao sam i sviđa mi se. Ima jednostavnost Googlea ali djeluje osvježeno, puno modernije i ljepše. Važno mi je što ima ponuđeno pretraživanje stranica na hrvatskom jeziku kao i Google. Google homepage mi je previše bijel, nije baš ugodan za oči pogotovo po noći.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Probao sam i sviđa mi se. Ima jednostavnost Googlea ali djeluje osvježeno, puno modernije i ljepše. Važno mi je što ima ponuđeno pretraživanje stranica na hrvatskom jeziku kao i Google. Google homepage mi je previše bijel, nije baš ugodan za oči pogotovo po noći.

Pa imaš iGoogle..tamo si staviš koji ti skin odgovara i staviš si neke widgete :D
Music is my life :)
17 godina
neaktivan
Bing ispred Yahooa

Ne znam meni bas odgovara Googlova bijela boja jer ne zelim da pretrazivac bude "nacrckan" nego jednostavan(po izgledu).

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bing ispred Yahooa

Ovakav je meni prije bio homepage..iGoogle, ali i ja sam stavio Bing sada :D

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
  Ti ocito nisi svjestan koliko google zarađuje i mislis da je on jadna mala firma...
Bing mi je i bolji od googlea, i neznam zasto ga neki mrze (vjerojatno jer je ms-ov)
 Ajd gledajmo ovako, svijestan sam. No nikako nebi želio da to bude microsoft, neka bude AOL, neka bude yahoo, neka bude altavista ali nikako microsoft. Gledajmo to ovako, loše je za za linux, unixe još malo pa će vam microsoft stisnuti jajce. Kad bude poništio svu konkurenciju onda će se prestati truditi i sve će poskupjet.
Svi vi gledate microsoft kao neko nevinašče
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 23:15 (linuxuser).
16 godina
neaktivan
Bing ispred Yahooa

Bing je simpatican,ali jos poglup malo :)

Yahoo..tamo ne trazim nista,kao u diznilend da uletim,sve prije upadne u oci pa onda ugledam trazilicu. :)

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Bing ispred Yahooa

Bing je samo radi W7, bubnut će ga kao default u IE8 i to je to ;) Kako zaraditi više love.

Google nema svoj OS (ajde ima android sad) pa je to malo teže progurati.

Osobnog sam mišljenja da IE treba biti integriran u Win, ali da bude apsolutno izostavljen tj. da bude opcija da li ga želiš ili ne i eventualno ponuditi alternativni browser.

Ne pada mi na pamet postaviti Bing kao default, em je odvratan logo, em je užasna stranica, em su mi rezultati preloši. M$ treba još puno žganaca popapati....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
calypso kaže...

Ne znam meni bas odgovara Googlova bijela boja jer ne zelim da pretrazivac bude "nacrckan" nego jednostavan(po izgledu).

Bing = But It's Not Google
Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan
Bing ispred Yahooa

Probao, zivi uzas. Rezultati debilni, isti kakvi su bili na Live, potpuno nekorisni. Ne da nije pronasao, ali je prava stranica na 6-7 mjestu dok je kod Googla na prvom mjestu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Geek kaže...

U razvoj 20, a u reklamu 200, to je majkrosoftov recept :D
DragonShit kaže...

... Google homepage mi je previše bijel, nije baš ugodan za oči pogotovo po noći.

Jel ti koristiš google da pomoću njega tražiš ili da pariš oči?
virtualAThome kaže...

Probao, zivi uzas. Rezultati debilni, isti kakvi su bili na Live, potpuno nekorisni. Ne da nije pronasao, ali je prava stranica na 6-7 mjestu dok je kod Googla na prvom mjestu.

Potpuno se slažem. Iako je očito da su se dobro potrudili iskopirat google (nema više 17 reklama kao na live searchu), još uvijek su izgleda među rezultate umiješane reklamirane stranice, i inače pojam koji obično tražiš završi na 6.-7. mjestu umjesto 1.-2. kao na google-u.
Rijetko koji potpis je zanimljiv.
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
calypso kaže...

Bing = But It's Not Google
 Ma u redu ne smeta to meni toliko, ionako koristim Google.
17 godina
Bing ispred Yahooa

Stavio sam ga na početnu, ali za sada mi se ćini da je google malo brži.

programcici.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bing ispred Yahooa

Bing je smijurija prema Yahoo, kamoli prema googleu.

Yahoo i google mi skoro uvijek prikažu ono što tražim, ponekad mi yahoo nešto pronađe prije nego google. A ovaj bing mi na prva mjesta uvijek stavlja ono što nema veze sa mojim upitom, blisko je, ali to nije to.

Bing nije ništa drugo nego Windows Live Search, isto smeće a drugo pakovanje, koje mi uz yahoo i google niti nije potrebno.

Tko se uopće ikada služio Windows Live Searchom dok ga nisu preimenovali i započeli sa kampanjom?

bing je pamtljivije, nego Windows Live Search i to je jedan od razloga promjene imena.

Geek kaže...

Sigurno ne toliko, koliko u propagandu i to jednu od lošijih.
linuxuser kaže...
 Već su ga tako postavili.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 0:12 (the_tux).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dženan kaže...
DragonShit kaže...

... Google homepage mi je previše bijel, nije baš ugodan za oči pogotovo po noći.

Jel ti koristiš google da pomoću njega tražiš ili da pariš oči?
Estetika mi nije od presudne važnosti ali volim da lijepo izgleda. Mislim da Microsoft ima više smisla za estetiku (Aero - Windows 7, Ribbon - Office 2007...). Google kao da je zapeo u doba Win98 što se tiče izgleda stranice. Mogli su urednije poredati elemente stranice, bez obzira što je jednostavna sve mi nekako izgleda razbacano. Kvaliteta mu je vrhunska ali bi mu dobro došlo neko osvježenje, pogotovo sada kada se pojavljuju nove inovativne tražilice kao još uvijek aktualna Wolfram|Alpha. Ono što me vuče kod Googlea je jako moćna kompleksna pretraga tipa inurl:microsoft filetype:iso ili npr. ?intitle:index.of? mp3 beyonce
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Bing je smijurija prema Yahoo, kamoli prema googleu.

Yahoo i google mi skoro uvijek prikažu ono što tražim, ponekad mi yahoo nešto pronađe prije nego google. A ovaj bing mi na prva mjesta uvijek stavlja ono što nema veze sa mojim upitom, blisko je, ali to nije to.

Bing nije ništa drugo nego Windows Live Search, isto smeće a drugo pakovanje, koje mi uz yahoo i google niti nije potrebno.

Tko se uopće ikada služio Windows Live Searchom dok ga nisu preimenovali i započeli sa kampanjom?

bing je pamtljivije, nego Windows Live Search i to je jedan od razloga promjene imena.

Geek kaže...

Sigurno ne toliko, koliko u propagandu i to jednu od lošijih.
linuxuser kaže...
 Već su ga tako postavili.
 oh ne! Ne bismo zeljeli takav neposten potez Microsofta, jer znamo koja je defaultna trazilica na Firefoxu, i njezino stavljanje kao homepage uopce nije neposteno. Ah ti monopolisti.
Straaasno, skroz se vrtimo u krug. Najbolje bi bilo da Microsoft pocne tude proizvode raspacavat, jer ipak, nije fer sto je Microsoft tak poznat, jel, njima je sve palo s neba. Oh cekaj, mozda i nije? Nek stavljaju sta god zele u svoj OS. Nitko vas ne tjera da ga koristite. Tocka.
http://irale.deviantart.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice