Čulo se meketanje ovčica dok nisam ni otvorio temu...
Po mojim mjerilima iPhone vrijedi kao neki Android srednje klase. Dizajn i materijali mu podizu cijenu a iOS i imidz spustaju. Ocito moje misljenje vecina ne dijeli pa se prodaje ko blesav. Takodjer mi vise vrijedi Honda Accord nego Audi A4 ili Passat. Opet, to sam ja a vecina razmislja i kupuje drukcije. Mozda zato sto ja volim sam izgraditi stav o necemu na osnovu ukusa, iskustva koristenja i potreba a ne pomodarstva i narodne mudrosti.
Nazalost, moja stara Nokia 6110 ne zadovoljava neke potrebe a najradije bi je nosio upravo zbog likova koji misle da je to odraz materijalnog stanja. Ko zna, mozda bi se smilovali pa mi pice platili.
Btw, prije par dana na veceri uopce me nije iznenadilo kad se Alex Birkenstock javio na nekakav mali Samsung kakav moj sedmogodisnji sin ne bi htio jer nista ne valja.
Fakat si znalac kad tvrdiš da iOS spušta cijenu iPhoneu, ali očito je da ti je logika jača stana, kao i vozačke sposobnosti. Tvoja izjava da je Honda bolja od Audi A4 govori mi da si očito vozač samo u igricama i da autoe procjenjuješ prema uglancanoj unutrašnjosti i slikama. Napravi 200 tisuća sa Hondom u 5 godina pa da te vidim kako ćeš je opet hvaliti.
Još jedna stvar koju nikako ne kužim je da ne znam nikoga tko koristi iPhone razmišlja o tome kao nekom "odrazu materijalnog stanja" dok ste vi Andoroidaši opsjednuti s time. S druge strane, Android flagshipovi su za mene pojam preseravanja sa nabijanjem specifikacija, čime pokušavaju nadoknaditi nedostatak funkcionalnosti i integracije sa ekosustavom
...., Android flagshipovi su za mene pojam preseravanja sa nabijanjem specifikacija, čime pokušavaju nadoknaditi nedostatak funkcionalnosti i integracije sa ekosustavom
Boldano je lol (neću ni pokušavati reć išta, jer si i ti "fakat znalac") za sebe a bome i ovo što se tiče integracije je smijurija...
Kupim nov android telefon i na njemu me dočeka sve sa starog - od kontakata i poruka do postavki aplikacija. Dobar dio googleovih aplikacija (meni najbitnije - kalendar, mail, kontakti i bilješke) su savršeno sinkronizirane i na PCju. Što je najbolje, ima hrpetina APIja pa se može integrirati sa bilo čime (tu iOS sjedi i plače) - jedna moja poslovna app je 70% Google usluga + nešto lokalne obrade. Savršeno.
Ne muči me ni najmanje (kao ni valjda 80% android korisnika) što ne mogu nastaviti tipkanje poruka na PCju.
Osim toga, MS je napravio odličan posao sa Officeom 365 na androidu. OneNote je sad valjda najkorisniji dio Officea.

Čulo se meketanje ovčica dok nisam ni otvorio temu...
Ima ih nešto manje u zadnje vrijeme. Ili su tiši...
Fakat si znalac kad tvrdiš da iOS spušta cijenu iPhoneu, ali očito je da ti je logika jača stana, kao i vozačke sposobnosti. Tvoja izjava da je Honda bolja od Audi A4 govori mi da si očito vozač samo u igricama i da autoe procjenjuješ prema uglancanoj unutrašnjosti i slikama. Napravi 200 tisuća sa Hondom u 5 godina pa da te vidim kako ćeš je opet hvaliti.
Još jedna stvar koju nikako ne kužim je da ne znam nikoga tko koristi iPhone razmišlja o tome kao nekom "odrazu materijalnog stanja" dok ste vi Andoroidaši opsjednuti s time. S druge strane, Android flagshipovi su za mene pojam preseravanja sa nabijanjem specifikacija, čime pokušavaju nadoknaditi nedostatak funkcionalnosti i integracije sa ekosustavom
Imao sam iPhone 1, 3, 3GS s tim da sam u obitelji (supruga) imao i sve ostale verzije i to u vise primjeraka jer joj ne traju bas predugo. ako ti ne mozse shvatiti sta znaci "meni iOS spusta cijenu" onda je to tvoj problem. Manjak mogucnosti i ovisnost o iTunesu, napredak Androida i cobani s istim mobitelom natjerali su me u drugi tabor.
Sto se tice voznje vjerujem da u rikverc imam vise kilometara od tebe. Vozim (legalno) od svoje 18te a to je bilo prije 22 godine. Kroz to vrijeme mi je kroz ruke proslo svega i svacega a u zadnjih 15 godina to su iskljucivo novi auti koje mijenjam nakon 3-5 godina. Kum ima Accord sa 400 000 a ja sam "koliko je A4 dobar" naucio na najskuplji nacin (1.9TDI- 2007).
I procitaj malo kroz ovu temu. Vjerujem da ces na prvoj stranici upoznati (posto do sad nisi) lika koji na svaki negativan komentar o iPhoneu prosipa gluposti u stilu "to govoris jer si ga ne mozes priustiti".
Imao sam iPhone 1, 3, 3GS s tim da sam u obitelji (supruga) imao i sve ostale verzije i to u vise primjeraka jer joj ne traju bas predugo. ako ti ne mozse shvatiti sta znaci "meni iOS spusta cijenu" onda je to tvoj problem. Manjak mogucnosti i ovisnost o iTunesu, napredak Androida i cobani s istim mobitelom natjerali su me u drugi tabor.
Da, ima određen broj ljudi koji nemogu pojmiti da postoje ljudi koji imaju/imali iphone a nisu (postali) sljedbenici kulta i bez kompleksa probaju potom nešto drugo, koje im se, božesačuvaj čak više svidi zbog specifičnih potreba/mogućnosti prilagodbe/hardverskog izbora/ukusa i preferencija. I pritom, pazi čuda, sve skupa nema veze sa materijalnim stanjem.
I meni se iTunes nikako ne dopada, i odmah sam ajfon jailbrejkao i nikad se vioše nisam vratio na njihove postavke. Za drugi smartfon (moram tegliti dva) je sad dobar, pa ne popravljam dok radi.
Nazalost, moja stara Nokia 6110 ne zadovoljava neke potrebe a najradije bi je nosio upravo zbog likova koji misle da je to odraz materijalnog stanja. Ko zna, mozda bi se smilovali pa mi pice platili.
Ne bi. Stede za novi iPhone. :D
Sto se tice voznje vjerujem da u rikverc imam vise kilometara od tebe. Vozim (legalno) od svoje 18te a to je bilo prije 22 godine. Kroz to vrijeme mi je kroz ruke proslo svega i svacega a u zadnjih 15 godina to su iskljucivo novi auti koje mijenjam nakon 3-5 godina. Kum ima Accord sa 400 000 a ja sam "koliko je A4 dobar" naucio na najskuplji nacin (1.9TDI- 2007).
I procitaj malo kroz ovu temu. Vjerujem da ces na prvoj stranici upoznati (posto do sad nisi) lika koji na svaki negativan komentar o iPhoneu prosipa gluposti u stilu "to govoris jer si ga ne mozes priustiti".
Ajd priznaj i pola ti oprostimo,šta te natjeralo da kupiš prvi iPhone koji eto nije imao niti obične MMS opcije.Nema kaj prvi iPhone je bio pravi pogodak, ko da su ga dizajnirali pijani i nadrogirani dabrovi fučkaj ga.Ne kužim kaj se vrtilo po ludim glavama u Apple, kad su izbacili prvi iPhone pa eto ga opsala nema MMS.Ostale mane su isto bile vrlo teško shvatljive. Pošto ljudi obično zaboravljaju prošlost, eto SE T630 ima MMS, a on je izašao samo četri godine prije prvog iPhone.
http://www.imore.com/1st-generation-iphone-owners-mms
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t630-559.php
Ovaj video nije baš vezan za Apple Mobitelčeke, ali je uvijek odlična mjera za Apple proizvode to sigurno.Inače takva sprdačina bila bi idealna za ovaj prvi nesretni iPhone, kojeg su eto dizajnirali pijani i nadrogirani dabrovi.
Ova prica da Apple ubire 92% zarade je click bait bs clanak tipican za danasnja vremena kad je bitnije navuci masu umjesto je informirati.
Inace prica da su im telefoni overpiced stoji ali overpriced je i burek pa se nitko ne place. Trebas biti glup da kupis iPhone isto kak sam i ja glupan kupil Samsunga, ali ljudi kupuju ono kaj im se dopada. Kupit nesto vasim novcem je vase pravo i na kraju dana smo svi ovce. Svako kmeci u okvirima koji mu njegove financije omogucavaju. Kad imas vise onda jos vise trosis i sve kaj je skupo, skuplje, najskuplje, obicno bude jako jako skupo naplaceno u odnosu na cijenu izrade. Npr. skupocijeni sat kosta mozda 10k eura da se izradi a prodaju ga po 100k, ko je tu lud? Super skupi auti sigurno ne kostaju milju kuna u izradi (ok trosarine i porezi su pola cijene lol).
Evo kao vlasnik Iphonea mogu reći da puno košta za ono što nudi.
To govori više o tebi nego išta o iPhoneu!
Aj malo objasni, da čujem koju budalaštinu za danas, nisam se još nasmijao...
Je l' to znači da si budala kad te budalaštine zanimaju?
Imam fetiš na konzumerizirane plitke budale kao što si ti...
Aj malo objasni, da čujem koju budalaštinu za danas, nisam se još nasmijao...
Je l' to znači da si budala kad te budalaštine zanimaju?
Imam fetiš na konzumerizirane plitke budale kao što si ti...
Upecal si se! Nit znaš di, ni kako, baš ko ribica s pol grama mozga ;-)
hitno tražim barem 5 kupaca iPhonea za treniranje mojeg border collieja u gradskim uvjetima. plaća prema ispaši. šišanje i predenje prema dogovoru.
Ajmo ozbiljno, što nije tačno u mojoj tvrdnji?
Imam Iphone i relativno sam zadovoljan sa telefonom, ali ne vrijedi te pare i nije ništa bolji od Androida. Nemoj te mi glupog snobovskog elitizma.
Ajfon sam dobio na poklon, valjda nisam bio drag toj osobi pa me htjela kazniti da se mučim sa tom skalamerijom.
Imam Iphone i relativno sam zadovoljan sa telefonom, ali ne vrijedi te pare i nije ništa bolji od Androida. Nemoj te mi glupog snobovskog elitizma.
Ajfon sam dobio na poklon, valjda nisam bio drag toj osobi pa me htjela kazniti da se mučim sa tom skalamerijom.
To što bez ijednog konkretnog primjera tvrdiš kako je nešto preskupo za ono što nudi je u najmanju ruku neozbiljno. Znači ta izjava govori više o tebi, nego o iPhoneu ili bilo čemu drugome da je na mjestu iPhonea.
P.S. Ja nikad nisam bio relativno zadovoljan ni s jednom skalamerijom.
Voljeli ga ili mrzili, valjao ili nevaljao, potpuno je nebitno. Stvar se prodaje i to ne za male novce.
To što bez ijednog konkretnog primjera tvrdiš kako je nešto preskupo za ono što nudi je u najmanju ruku neozbiljno. Znači ta izjava govori više o tebi, nego o iPhoneu ili bilo čemu drugome da je na mjestu iPhonea.
P.S. Ja nikad nisam bio relativno zadovoljan ni s jednom skalamerijom.
Pa čovjek ti je lijepo rekao da ima iPhone, da je on sa njim relativno zadovoljan, ali da njemu ne vrijedi toliko koliko košta (a dobio ga je na poklon, što razjašnjava činjenicu da koristi mobitel koji je njemu preskup za ono što mu nudi).
Još nitko nije napravio mobitel koji svima podjednako odgovara (a nadam se da ni neće), a financijski rezultati u članku samo govore da Apple ima sasvim dovoljno veliko tržište, tj, da ima dovoljno kupaca kojima iPhone nije preskup i nudi upravo ono što im treba.
Pa čovjek ti je lijepo rekao da ima iPhone, da je on sa njim relativno zadovoljan, ali da njemu ne vrijedi toliko koliko košta (a dobio ga je na poklon, što razjašnjava činjenicu da koristi mobitel koji je njemu preskup za ono što mu nudi).
Još nitko nije napravio mobitel koji svima podjednako odgovara (a nadam se da ni neće), a financijski rezultati u članku samo govore da Apple ima sasvim dovoljno veliko tržište, tj, da ima dovoljno kupaca kojima iPhone nije preskup i nudi upravo ono što im treba.
Da lijepo je rekao nakon 3 pokušaja.
Referiro sam se na 1. komentar u kojem nit je reko da je relativno zadovoljan, niti da ga je dobio na poklon, osim da previše košta za ono što nudi. Da bi zatim prije nego je i dobio komentar proglasio komentar budalaštinom c/p "Aj malo objasni, da čujem koju budalaštinu za danas, nisam se još nasmijao...", itd, itd.
Da lijepo je rekao nakon 3 pokušaja.
Referiro sam se na 1. komentar u kojem nit je reko da je relativno zadovoljan, niti da ga je dobio na poklon, osim da previše košta za ono što nudi. Da bi zatim prije nego je i dobio komentar proglasio komentar budalaštinom c/p "Aj malo objasni, da čujem koju budalaštinu za danas, nisam se još nasmijao...", itd, itd.
Ajmo ovako, vidim da se raspravljam sa okorjelim fanbojem.
Moj stav je da se kod kupovine Iphona prije svega plaća brand/ime, za manje para se može kupiti drugi smartphone koji je istih ili većinom boljih tehničkih karakteristika. Eventualno se može govoriti o dizajnu, no i o tome se može diskutovati jer to je subjektivna stvar. Nadalje, supruga mi ima Huawei (android) koji može sve isto što i ovaj moj Iphone pa čak i bolje, brži je telefon, baterija duže traje itd. a dosta jeftiniji telefon. Njezin telefon sam odmah po kupovini i otvaranju upalio i počeo sasvim normalno koristiti za pozive, poruke itd, nije bilo niti jedne sitinice koja mi je onemogućavala normalno korištenje telefona. Sa druge strane me je ovaj moj Iphone 5 ugnjavio da sam ga umalo bacio u ladicu, ne dozvoljava mi pristup meniju niti bilo kojim opcijama (pozivi i poruke) dok ga nisam prvo prispojio na wifi i odradio registraciju na i cloud. Na njemu je tvornički bio instaliran iOS 8.3 koji nije dopuštao da se sa telefonom bilo što radi dok ne napravim icloud račun. Ne znam kako je sa prethodnim verzijama iOS-a jer nisam imao prethodnih iskustava sa Iphone telefonima. Nadalje, sa prethodnog telefona nisam mogao prebaciti kontakte na Iphone putem bluetootha, nego sam morao istraživati kako i šta uraditi, pa sam morao eksportati kontakte na kompjuter, pa onda icloud nije htio prepoznati verziju formata kontakata, pa sam sve to morao importati preko google računa koji je eksportao kontakte u apple format, koje sam morao opet importati na icloud, pa se sa Iphonem spojiti na icloud i povući kontakte. Nadalje, Iphone mi ne želi prepoznati bilo koji drugi bluetooth mobitel, barem ovaj moj Iphone 5, niti Huawei, niti Nokiju, Samsung, Sony, ništa nije uspjelo, također mi ne želi prepoznati niti bluetooth dongle na PC-u. Meni je to kao običnom vulgaris korisniku bezveze.
Ukratko, svakome ću preporučiti da za manje para kupi neki drugi bolji telefon, a da Iphone zaobiđe.
Možda sam nešto i propustio, dopuštam da sam još neupućen u neke stvari, ali evo izvoli pa konkretno objasni zašto je precijenjeni Iphone bolji od drugog smartphona?
Ovdje na forumu mogu samo pročitati "zato što je to Iphone" - ako je tako kompleksi su hebena stvar.
Te fore sa fanboyima su fascinantne. Sjećam se kad sam prije 10ak godina kupio prvi Mac dobio sam upozorenja da će me sad zvati fanboyem i da bolje ništa ne komentiram :-) I bi tako, ali da, smetaju me neke stvari kad se ljude skoro pa osuđuje jer koriste neki proizvod/brand što god. Da, smetaju me krivi stavovi koji se šire kao kuga, a utemeljeni su na zlobi, površnosti i lošim iskustvom zbog nedostatka znanja o korištenju.
boxer kaže...
”Moj stav je da se kod kupovine Iphona prije svega plaća brand/ime, za manje para se može kupiti drugi smartphone koji je istih ili većinom boljih tehničkih karakteristika.”
Tvoj stav je ok, ali drugi dio rečenice ti ne stoji, jer iPhone nikad nije pucao od brojki. iPhone nije xy jezgri, xy GB RAM-a i sl. iPhone je cijelo korisničko iskustvo, sve radi glatko, zastarijeva tek nakon 4-5 godina (u smislu da je već manje upotrebljiv, jer ne podržava zadnje verzije iOS-a i aplikacija).
boxer kaže...
”Nadalje, supruga mi ima Huawei (android) koji može sve isto što i ovaj moj Iphone pa čak i bolje, brži je telefon, baterija duže traje itd. a dosta jeftiniji telefon.”
Ne znam o kojem Huaweiju je riječ, pa ne mogu niti potvrditi niti opovrgnuti ovu tvrdnju, osim što znam da imaš iPhone star 3 godine.
Ali ne znam što bi od mog trenutnog iPhone moglo biti brže (iPhone 6), ne zato što je iPhone najbrži (daleko od toga), već je sve toliko brzo da jednostavno bilo kakvo dodatno ubrzanje ne mogu primijetiti. Tap i momentalno je otvorena aplikacija, ne znam što tu sad može biti brže. Valjda da se otvori pa da onda tapnem ;-)
Moj model iPhonea ima ova iskustva s baterijom. Prosječno trajanje baterije je oko dan i pol (36 sati), a od toga u punom korištenju od 8 do 12 sati ovisno što radim i na koju se mrežu spajam (3G, 4G, Wi-Fi) dok je ostatak od cca. 24 sata u standbyu, odnosno s pozadinskim osvježavanjem aplikacija i sl. Trajanje baterije je vrlo zeznuta stvar za usporedbu, jer ovisi koje se aplikacije koriste u kojim uvjetima i u kolikoj mjeri, ali svakako da postoje Smartphoneovi koji imaju dulje trajanje baterije od iPhonea.
boxer kaže...
”Njezin telefon sam odmah po kupovini i otvaranju upalio i počeo sasvim normalno koristiti za pozive, poruke itd, nije bilo niti jedne sitinice koja mi je onemogućavala normalno korištenje telefona. Sa druge strane me je ovaj moj Iphone 5 ugnjavio da sam ga umalo bacio u ladicu, ne dozvoljava mi pristup meniju niti bilo kojim opcijama (pozivi i poruke) dok ga nisam prvo prispojio na wifi i odradio registraciju na i cloud. Na njemu je tvornički bio instaliran iOS 8.3 koji nije dopuštao da se sa telefonom bilo što radi dok ne napravim icloud račun. Ne znam kako je sa prethodnim verzijama iOS-a jer nisam imao prethodnih iskustava sa Iphone telefonima.”
Hm, pa barem je Apple od uvijek poznat da izvadiš uređaj, spojiš ga na struju i on radi. Bez dodatnih instalacija drivera i sl.
Ne znam zašto si naletio na navedene probleme koji su te toliko izludili, ali jednostavno upališ iPhone, spojiš se na WiFi, kreiraš svoj AppleID ako ga nemaš, iCloud možeš i ne moraš aktivirati, označiš hoćeš li ili nećeš aktivirati ”Find My Phone” i Lokacijski servisi gotovo, to je sve. Po mom iskustvu 5 minuta vremena. Koliko sam koristio Android isto se moram spojiti na internet i kreirati Google account ako ga nemam.
boxer kaže...
”Nadalje, sa prethodnog telefona nisam mogao prebaciti kontakte na Iphone putem bluetootha, nego sam morao istraživati kako i šta uraditi, pa sam morao eksportati kontakte na kompjuter, pa onda icloud nije htio prepoznati verziju formata kontakata, pa sam sve to morao importati preko google računa koji je eksportao kontakte u apple format, koje sam morao opet importati na icloud, pa se sa Iphonem spojiti na icloud i povući kontakte.”
Stvar navike, ali da mnogima je to ogroman minus kod iPhonea, bluetooth jednostavno ne radi za prebacivanje/dijeljenje datoteka, već isključivo za spajanje BT periferije i BT servisa. Vjerujem da ti je to užas i tlaka ako si prijašnji mobitel naručio koristiti tako. iPhone od početka (od kad postoje 3td party aplikacije za njega) gura dijeljenje datoteka kroz aplikacije i online servise. S jedne strane tlaka za nekoga tko nije naučio na to, osobno nemam problema s tim, ali s druge strane cijena sigurnijeg OS-a.
Ne znam koji si ranije mobitel imao, ali evo mogu prepričati kako sam to napravio jednom poznaniku sa stare Nokije N95.
Preko Nokia PC suita sam importao kontakte u Windows Address Book, a onda sam te kontakte sinko kroz iTunes s iPhoneom, točno oko 15 min posla i oko 500 kontakata, ali to je bio stari mob. koji nije koristio neki od servisa koji danas koristi svaki Smartphone, Gmail-Android, Outlook-WP, iCloud-iOS i s kojim bi to bilo odrađeno još lakše i bez upotrebe kompjutera.
boxer kaže...
”Nadalje, Iphone mi ne želi prepoznati bilo koji drugi bluetooth mobitel, barem ovaj moj Iphone 5, niti Huawei, niti Nokiju, Samsung, Sony, ništa nije uspjelo, također mi ne želi prepoznati niti bluetooth dongle na PC-u. Meni je to kao običnom vulgaris korisniku bezveze.”
Vjerujem, kao što sam ranije napisao da ti je to užas ako si naviknuo na BT kao servis za prijenos datoteka. Osobno s tim nemam problema, ali da mi je to prijeka potreba svakako bi zaobišao iPhone.
boxer kaže...
”Ukratko, svakome ću preporučiti da za manje para kupi neki drugi bolji telefon, a da Iphone zaobiđe.”
Tvoj stav i izbor, potpuno legitimno.
boxer kaže...
”Možda sam nešto i propustio, dopuštam da sam još neupućen u neke stvari, ali evo izvoli pa konkretno objasni zašto je precijenjeni Iphone bolji od drugog smartphona?”
Ovo je klasična zamka da ispadnem fanboy :-), jer nit sam prodajni predstavnik Applea, nit imam kakve koristi od njihove prodaje. Jednostavno ne volim kad se na osnovu neistine, neznanja ili neupućenosti formira nekakvo krivo mišljenje.
Nikada nisam i nikada neću tvrditi da je iPhone bolji od bilo kojeg drugog Smartphonea uzevši stvari općenito, ali za mene je najbolji, jer zadovoljava apsolutno sve moje potrebe, a za sada nisam našao model Smartphonea koji bi zadovoljio te iste potrebe bez gubitka komfora ili produktivnost, ali svakako ću biti protiv stavljanja ljudi u ograde, jer koriste određeni proizvod.
Da bi objasnio zašto je baš meni najbolji, trebao bi puno više vremena i prostora zbog raznih primjera, ali ono što najviše ljudi gleda ima, a to su: pouzdanost, produktivnost, sigurnost.
boxer kaže...
”Ovdje na forumu mogu samo pročitati "zato što je to Iphone" - ako je tako kompleksi su hebena stvar.”
Slažem se.
Te fore sa fanboyima su fascinantne. Sjećam se kad sam prije 10ak godina kupio prvi Mac
Znači ti si taj koji samo gomila jabuke kod kuće?
Te fore sa fanboyima su fascinantne. Sjećam se kad sam prije 10ak godina kupio prvi Mac
A jabuka bude svake godine oko 100 kg, a što se Maca tiče "nagomilao" sam ih točno 1, jer sam nakon 6 godina kupio novi, a stari prodao ;-)
Jel to reklama za bonbon? Ja sam mala princeza?
Za apple se ne cudim, vec i vrapci na grani pijevaju o njihovim prodajama i zaradama... No ono sto meni nije nikako jasno, a vjerovatno nije ni najboljim psihijatrima, kako iz godine u godinu, iz teme u teme, ljudi još uvijek gube svoje stidne dlacice na temu o appleu?... Do sada bi se i dinosauri prilagodili na te teme, i vjerovatno ih kompletno ignorirali, ali ovi ljudi, ne... Oni i dalje po temama objašnjavaju, vrjedaju, proricu propast, i sto sve ne... Samo da bi na neki nacin napumpali e-pen*s i objasnili kontra strani, zasto su oni u pravu?, zasto je apple zlocest?, zasto su drugi dobri(yeah right)?, zasto je bas njihova cigla bolja od appleove cigle?, zasto je njihov flagship manje preplacen(ponovno, yeah right) u odonsu na appleov?, i na kraju krajeva, zasto su oni pametni,a kontra strana samo hrpa ovaca?... Al ozbiljno ljudi, ohladite od tih apple sra**a... Niti ce te svojim bedastocama nekog natjerat da ne kupi njihove proizvode, niti ce te svojim uvredama nekog uvrijediti(halo to je internet), niti drugu stranu zaboli briga za vaše misljenje....
Jel to reklama za bonbon? Ja sam mala princeza?
Lako ostvarivo, jer to nije SoT, vec bas uporaba mobitela sa svim background procesima koji ponekad rade i u standbyu.
Za apple se ne cudim, vec i vrapci na grani pijevaju o njihovim prodajama i zaradama... No ono sto meni nije nikako jasno, a vjerovatno nije ni najboljim psihijatrima, kako iz godine u godinu, iz teme u teme, ljudi još uvijek gube svoje stidne dlacice na temu o appleu?... Do sada bi se i dinosauri prilagodili na te teme, i vjerovatno ih kompletno ignorirali, ali ovi ljudi, ne... Oni i dalje po temama objašnjavaju, vrjedaju, proricu propast, i sto sve ne... Samo da bi na neki nacin napumpali e-pen*s i objasnili kontra strani, zasto su oni u pravu?, zasto je apple zlocest?, zasto su drugi dobri(yeah right)?, zasto je bas njihova cigla bolja od appleove cigle?, zasto je njihov flagship manje preplacen(ponovno, yeah right) u odonsu na appleov?, i na kraju krajeva, zasto su oni pametni,a kontra strana samo hrpa ovaca?... Al ozbiljno ljudi, ohladite od tih apple sra**a... Niti ce te svojim bedastocama nekog natjerat da ne kupi njihove proizvode, niti ce te svojim uvredama nekog uvrijediti(halo to je internet), niti drugu stranu zaboli briga za vaše misljenje....
trolovi "žive" za ove teme. i ako malo bolje pogledaš uvijek ćeš vidjet ista imena... to su nekima gušti, pirjat tlak jabučarima... :D
trolovi "žive" za ove teme. i ako malo bolje pogledaš uvijek ćeš vidjet ista imena... to su nekima gušti, pirjat tlak jabučarima... :D
Mda, ali ajmo bit iskreni, isti je omjer trolanja i na "suprotnoj" strani, npr.. I kao da pokretač tih tema, Bug redakcija, sve ovo ne prati i nezna.
A jabuka bude svake godine oko 100 kg, a što se Maca tiče "nagomilao" sam ih točno 1, jer sam nakon 6 godina kupio novi, a stari prodao ;-)
Meni jabuke nikako da rode. jedna ide samo u šiblje i bolje bi služila kao živa ograda nego jabuka, druga je relativno mlada
pa isto ništa, a treća je izrasla ko jablan i te tri četri jabuke razbaca svaki jači vjetar prije nego dozriju :(
Za sve nevjerne Tome, uključujući i vas dragi kolega, makar, kod mene se radi i "Većem" iPhone 6 modelu, jedan SS samo za sve vas!!!!
ne piši samo tako. stavi koliko si koju applikaciju koristio. surfanje i fejs bi ti pojelo i najveću bateriju za par sati. nije ni epl imun na potrošnju.
ja ako svoju 2330mah bateriju ne koristim, znači idla. koristi mi oko 1 - 1,5 % po satu. znači ugrubo između 3 i 4 dana stanbya. al kad nešto radim fejs, surf, videi ... pojede mi cijelu bateriju kroz par sati.
evo od epla 6c... http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/apple-iphone-6-plus/review/iphone-6-plus-battery.jpg
oni to stvarno dobro odrade.