Appleove karte nisu problem

poruka: 42
|
čitano: 4.753
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleove karte nisu problem".
14 godina
protjeran
Re: Appleove karte nisu problem
nsoul kaže...

Nemam pojma? Onda reci dal radi 3d pogled kako treba?

jer na google mapama radi

Iznervirao? nisam, samo pričaš gluposti. na mapama se vidi da ne rade kako treba, a to da je htc najgori uređaj, ne stoji baš.

{#}

Ad astra peronospora
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Nije bitno da li se varaš ili ne, ali otkud tebi pravo na mišljenje o nečemu o čemu nemaš pojma? Sigurno imaš i mišljenje o Higsovom bozonu? Kako si se samo iznervirao kad sam ja rekao da je HTC najgori mobitel, a da ga nisam probao? Zar nije idiotski imati mišljenje o nečem o čemu nemaš pojma?

Nemam pojma? Onda reci dal radi 3d pogled kako treba?

jer na google mapama radi

Iznervirao? nisam, samo pričaš gluposti. na mapama se vidi da ne rade kako treba, a to da je htc najgori uređaj, ne stoji baš.

Ovo sto si zakacio je street view, a ne 3d view. Apple nikad nije imao street view (osim ako skines neku od aplikacija s tim), a nije imao niti 3d view. Sad barem ima 3d view,a ima i turn by turn navigaciju. Ja se slazem da Google ima bolje karte od Applea, pa u tome je vec 6-7 godina, a Apple je tek krenuo, ali ono sto je Google davao Appleovim korisnicima nije ni slicno onome sto je davao drugim korisnicima. Naravno da je Apple nakon vjerojatno godina i godina uvjeravanja Googlea odustao od toga i krenuo sam u to. I nije tocno da su Apple maps losije od Google maps na iOS-u, neke su stvari losije, ali neke i bolje (3d view, turn by turn navigacija). Ovo ti govori covjek koji se sluzi iPhoneom vec sestu godinu, a ne netko tko je procitao to na netu.
14 godina
protjeran
zoki.zlikowski kaže...

Ovo sto si zakacio je street view, a ne 3d view. Apple nikad nije imao street view (osim ako skines neku od aplikacija s tim), a nije imao niti 3d view. Sad barem ima 3d view,a ima i turn by turn navigaciju. Ja se slazem da Google ima bolje karte od Applea, pa u tome je vec 6-7 godina, a Apple je tek krenuo, ali ono sto je Google davao Appleovim korisnicima nije ni slicno onome sto je davao drugim korisnicima. Naravno da je Apple nakon vjerojatno godina i godina uvjeravanja Googlea odustao od toga i krenuo sam u to. I nije tocno da su Apple maps losije od Google maps na iOS-u, neke su stvari losije, ali neke i bolje (3d view, turn by turn navigacija). Ovo ti govori covjek koji se sluzi iPhoneom vec sestu godinu, a ne netko tko je procitao to na netu.

Nikad bi značilo da Apple ima maps već godinama. Koliko znam ovo je prva verzija, tako da ovo nikad ti nema veze s vezom.

Kao čovjek koji se služi iphone-om 6 godina, ti si odjednom stručnjak za digitalnu kartografiju i navigaciju?

Google maps su bolji. Činjenica. I nijedna turn by turn navigacija to ne može promjeniti. Probaj to prihvatiti i imat ćeš manje žgaravice, a možda se i magla malo rasčisti.

Ad astra peronospora
14 godina
neaktivan
nine kaže...
grzzi kaže...

Ipak, to je work in progress i svaki dan se poboljšava tako da je za očekivati da će za par godina dostići googleovu ponudu.

i svi se grohotno nasmijašmo {#}

a onda neće ... kad ti kažeš {#}

16 godina
neaktivan
zoki.zlikowski kaže...

3D je 3D sad dal bio ovakav ili ko appleov. Slažem se da je 3D kod appleovih mapa interesantna stvar, tak nekaj bi htio na androidu uz street view. i sve je to lijepo i krasno, ali taj 3D im ne radi, no ima jedna istina, a to je da su promijenili svijet kakav znamo, i to doslovno. Sredit će kad tad, to se podrazumijeva, i radit će, ali sad je katastrofa, i više od katastrofe. Ko to ne vidi ili je slijep ili neće vidjet.

Ali kad bude radilo kak treba onda bude to prava stvar.

Google je davao kome je kaj htio, daj mi reci kaj daje apple drugima? ništa, ak netko ponudi nekaj slično ubiju boga u njemu.

Turn by turn na androidu je prehebena stvar, i radi predobro. i točno. 

EDIT:

Evo kak bi trebao radit Googleov 3D 

hobi:moj-android.net
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 14:57 (nsoul).
17 godina
neaktivan
Bypass kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Nikad bi značilo da Apple ima maps već godinama. Koliko znam ovo je prva verzija, tako da ovo nikad ti nema veze s vezom.

Kao čovjek koji se služi iphone-om 6 godina, ti si odjednom stručnjak za digitalnu kartografiju i navigaciju?

Google maps su bolji. Činjenica. I nijedna turn by turn navigacija to ne može promjeniti. Probaj to prihvatiti i imat ćeš manje žgaravice, a možda se i magla malo rasčisti.

Jesu, google maps su puno bolji, ali na iosu su smece i posto to nije islo u pravcu u kojem je trebalo ic ovako cu bar za godinu dvije imat vrhunski map.app, ne zahvaljujuci googleu.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
neaktivan
bistri kaže...

Jesu, google maps su puno bolji, ali na iosu su smece i posto to nije islo u pravcu u kojem je trebalo ic ovako cu bar za godinu dvije imat vrhunski map.app, ne zahvaljujuci googleu.

Jel procitas ti nekad svoj post prije nego sto ga posaljes? Mape na iOSu su smece i to je razlog sto ces jednog dana imati vrhunski map.app? Znaci to sto Apple u OS ugradjuje zbugiranu, dezinformativnu, nedovrsenu i nekonkurentnu aplikaciju je tebi garancija neceg dobrog?

17 godina
nsoul kaže...

EDIT:

Radi ce vise manje isto kao i Appleov i kao Nokijin jer je to sve ista tehnologija. I zahvali se Apple-u na tome, jer da to Apple nije prvi uveo, ne bi to vidio kod Google-a jos 10 godina... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
bistri kaže...

Jel procitas ti nekad svoj post prije nego sto ga posaljes? Mape na iOSu su smece i to je razlog sto ces jednog dana imati vrhunski map.app? Znaci to sto Apple u OS ugradjuje zbugiranu, dezinformativnu, nedovrsenu i nekonkurentnu aplikaciju je tebi garancija neceg dobrog?

Procitam, koristio sam google maps na sgs3 i mogu rec da su puno bolje od iOS6 mapa, iOS5 google maps su bile smece, IOS6 maps su bolje od njih troduplo.

Imas cetri rijeci u zadnjoj recenici na koje se ne trudim odgovarat.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 20:33 (bistri).
17 godina
Appleove karte nisu problem

Za ove nase predjele izgleda da su najbolje Nokijine karte, Zagreb ima puno bolje satelitske snimke od Google-a i Apple-a, a imaju i oznacene stanice vlaka i tramvaja. Steta sto su na iOSu dostupne samo u browseru...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 20:38 (SupremeCommander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bypass kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Ajmo ispočetka. Appleovi uređaji imaju maps (Google maps) već godinama. Nisam stručnjak za digitalnu kartografiju, gledam mape koje su oko mene i koje meni trebaju i OK su. Da bi mogle biti bolje, mogle bi, ali da rade svoj posao rade. Ako ostanu na ovom gdje su sada, bit će užasno loše jer Google napreduje, ali ako krenu putem Googlea, pa počnu osvježavati karte redovno kao što ih Google osvježava bit će jednako dobre kao i Google maps.

16 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže.....

EDIT:

Radi ce vise manje isto kao i Appleov i kao Nokijin jer je to sve ista tehnologija. I zahvali se Apple-u na tome, jer da to Apple nije prvi uveo, ne bi to vidio kod Google-a jos 10 godina... {#}

Samo jedna stvar: daj se informiraj prije pisanja gluposti.

A i appleov radi jako dobro

hobi:moj-android.net
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 8:15 (nsoul).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice