Apple Watch, očekivano, razgrabljen

poruka: 36
|
čitano: 6.276
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple Watch, očekivano, razgrabljen".
16 godina
odjavljen
Re: Apple Watch, očekivano, razgrabljen
hanteed kaže...

pa bolje je kupiti mid range huawei ili xiaomi nego to smece

Nije.

Najbolje je kupit za svoje novce ono sto sebi smatras potrebom/zabavom/zeljom/nevazno, pa bio to xiaomi, motorola ili apple. Svejedno je.

Ja recimo smatram da mi jedan smartwatch ne donosi apsolutni nista sto meni osobno treba, pa bio to apple, xiaomi, motorola, itd. Zato si ga necu ni uzeti. Opcenito smartwatcheve smatram u poptunosti smijurijom i nepotrebnim gimmickom. No to sam ja. A ti ako ga sebi recimo kupis, necu te nazivati ni ovcom, a ni ovnom. Kupio si ga sebi, za svoje novce. Uzivaj u istome (nevazno koji je brend u pitanju).

Smijesna su djecurlija na forumu koja se pali na ovakve stvari, posebno na apple. I onda krece show od topica jer djecurlija ne moze shvatiti da nismo svi isti.

13 godina
neaktivan
Apple Watch, očekivano, razgrabljen

Meni moto 360 izgleda bolje od ovog apple watcha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
grzzi kaže...
Yo Momma kaže...
grzzi kaže...

Ograničene kolicine, samo or desetaka kubnih kilometara satova :D

jos jedan hit proizvod, pozitivni reviewi, zadovoljni kupci (ovce za zavidne balkance) ... Nije da mi ima nekog smisla ali da imam par sto dolara viska mozda bih i kupio.

nije da ti ima smisla ali bi kupio = definicija ovce

I onda malo niže provalis da je potrositi par stotina puta toliko novaca na neki bijesni auto nesto sasvim opravdano i drugacije ... Ono bas ti treba to auto. 

"to auto"

Ne znam jesi li ima moždani prdac dok si ovo pisao ili gledaš u križ,

ali ja nisam rekao ništa čak ni slično ovome što si ti shvatio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2015 17:10 (Yo Momma).
10 godina
neaktivan
Hann kaže...
hanteed kaže...

pa bolje je kupiti mid range huawei ili xiaomi nego to smece

Nije.

Najbolje je kupit za svoje novce ono sto sebi smatras potrebom/zabavom/zeljom/nevazno, pa bio to xiaomi, motorola ili apple. Svejedno je.

Ja recimo smatram da mi jedan smartwatch ne donosi apsolutni nista sto meni osobno treba, pa bio to apple, xiaomi, motorola, itd. Zato si ga necu ni uzeti. Opcenito smartwatcheve smatram u poptunosti smijurijom i nepotrebnim gimmickom. No to sam ja. A ti ako ga sebi recimo kupis, necu te nazivati ni ovcom, a ni ovnom. Kupio si ga sebi, za svoje novce. Uzivaj u istome (nevazno koji je brend u pitanju).

Smijesna su djecurlija na forumu koja se pali na ovakve stvari, posebno na apple. I onda krece show od topica jer djecurlija ne moze shvatiti da nismo svi isti.

smartwatchevi su smijurija to jest,naravno svatko kupuje sta hoce ali nemogu shvatiti da netko sa normalnom platom da pare za applewatch

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina

Volim Appleove proizvode, pogotovo iPhone ali Apple Watch mi je bezveze. Osobno ne vidim potrebu ni za jednim "pametnim" satom pa tako ni za ovim. Obožavam ručne satove i volim ih kupovati i nositi. Ručni sat po mom ukusu mora biti lijep izgledom (barem meni mora biti lijep) i ići uz odjeću koju nosim. Da si mogu prištiti sat za 17 000$ uzeo bih ga ali to nebi bio Apple Watch niti jedan drugi pametni sat, nego ručni sat. Počastio sam se na prvoj plaći Armanijevim satom koji nebi dao ni za jednu izvedbu ovog Appleovog sata

17 godina
Armani je poznat po jako dobrim i kvalitetnim satovima...
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice