Da, to je jadan stroj za gaming jer se o GAMINGU i priča!!! Šta ti tu nije jasno? I što je još bitnije, u takav iMac se ne može ugraditi jača grafika pa po tome iMac nikad neće biti gaming stroj. Barem u ovoj trenutnoj izvedbi. Ja nisam spominjao da je on loš za grafičare i slične - sa time se u potpunosti slažem. Molim te, nađi mi di sam rekao da iMac ne valja za obradu slika (osim problema sa prašinom, jel).
A kao drugo, prije nego što uloviš da ne budem prost šta i pretpostavljati, mogao si pitati. Ovaj laptop o kojem pričam NIJE za igranje (tvoja prva pretpostavka) jer ima integriranu intelovu grafiku koja ni CoD4 ne može pokrenuti kako treba. Ako te baš interesira, 90% vremena je upaljen Visual Studio i XP u virtualki sa VS2008 i SQL serverom. Dakle, na tom laptopu se radi.
Gaming i Apple su dva razlicita pojma,prema tome nema smisla uopce raspravljati o tome. Uopce nisam izjavio da si ti rekao da je los za graficare.Kad netko uzima Apple laptop ili racunalo zna se zasto ga uzima,a to nije sigurno da bi na njemu pokretao nekakve igre. Ako se hoces igrati,sklopi si neku brlju od racunala za 2000 kuna,instaliraj windowse pa se igraj do besvjesti.Barem je to danas najlakse napraviti jer svaki info casopis na kiosku ima barem 3 tutorijala da i klinjo od 10 godina moze sastaviti racunalo i pokretati omiljenu igricu. Ono sto je najgore je sto se takvi zovu informaticarima. Cim zna sklepati komponente,instalirati piratske windowse,programe i krekirati igru,povezati se u lan dodijeli si titulu informaticar.Ne odnosi se na tebe nego samo pricam opcenito da se ne bi uvrijedio.