daj prestanite pricati gluposti, pustite Apple i Appleovce na miru, firma je kvalitetna i radi dobre stvari,
ima visoku cijenu i ne moze si svatko priustiti,
al sto je istina oni uvode revoluciju kad god nesto naprave....
Bljuv...
Pardon, povratio sam. Imam problema sa zelucem zadnjih par dana.
Bljuv... evo opet. Pardon.
Naravno da ti smetam kad ti ne idem niz dlaku.
Jedinu raspravu koju si ti imao samnom bila je na temu "Android poželjniji od iOS-a" gdje sam pokazao na aplikaciju za praćenje treninga za koju su drugi forumaši tvrdili da postoji samo na iPhonu.
I onda si se ti pojavio sa spikom "to nije isto, iPhone to radi bolje......... neznam kako........... ali radi bolje jer ja tako kazem"
Nisi u stanju pogledati linkove koji ti se prezentiraju, nego poput malog djeteta želiš da drugi igraju oko tebe.
profa, odrasti
Posto ovdje ima velikih Appleovaca..onda jedno pitanje, treba mi iPhone4 bumper.... Originalni od Applea..GDJE IMA ZA KUPITI?(ne derm se :D)....negdje u Hrvatskoj?
Činjenica je da se fanboy-i ponašaju kao hrpa zombija isprana mozga,spremni na konfrontaciju sa svim i svačim na svijetu i paralelnim opcijama.Činjenica je da su spremni i bankrotirati,jesti idućih godinu dana samo kruh i paštetu da bi si priuštili zadnji "revolucionarni" komad Apple hardware-a,trebao im on ili ne.Činjenica je da su im argumenti na nivou uvrijeđene male djece,kojoj je netko popljuvao omiljenog super-heroja.Činjenica je da im je svaka druga moguća opcija neprihvatljiva,iako ona bila isto kvalitetna i još ekonomski povoljnija.Činjenica je da ovo sve kažem u gomili fanboy-a,ljutito bi skinuli svoje slušalice MP3 player-a i do krvi me išibali.Ako sve ovo ne govori o osobinama ekstremno zavedenih Sljedbenika neke religije,ne znam što govori..
U svojem proglasu uz manje prepravke zamijeni apple hardware sa linux softwareom, pogledaj se u ogledalo i vidi fanboja.
a gdje ja to tako bolesno napadam druge kad kritikuju Linux,ili pljujem druge software-ske opcije???..daj molim te poklopi se pošto ti je logika nula...
Posto ovdje ima velikih Appleovaca..onda jedno pitanje, treba mi iPhone4 bumper.... Originalni od Applea..GDJE IMA ZA KUPITI?(ne derm se :D)....negdje u Hrvatskoj?
Imas ga za kupiti u t-mobileu kolko mi je poznato
a vidit cu...ako netko slucajno naleti negdje molio bi da me obavijesti...