Znači ipak se radi o iPadu mini. Ajmo vidjet cijene, to će u ovom slučaju bit najvažnije, čini mi se.
Sad sam pogledao cijeli keynote. Wow, Impresivno s velikim I! Tko bi očekivao u jednom danu i novi iPad mini, koji je moram priznat puno više od mog inicijalnog očekivanja, i novi/unaprijeđeni hardver u iPadu, i nove iMace, koji izgedaju jednostavno impresivno. E da, zaboravih na Mac Book Pro 13 s retina ekranom. Moram priznat da je ovom prezentacijom Tim Cook odagnao moju skepsu prema sebi.http://www.apple.com/apple-events/october-2012/
Piše mi: "Available shortly. Please check back soon."
A na iphoneu mi stream radi. Ima li tko isti problem?
Piše mi: "Available shortly. Please check back soon."
A na iphoneu mi stream radi. Ima li tko isti problem?
Aha, ja gledam na:
imaju i nekih glupih komentara, ali prezivi se :)
Sad zalim sta nisam kupio VGA kabel za moj iPhone:(, lijepo bih mogao gledati prijenos na televiziji:
Novi iMac.. 5 mm
Na rubovima. Ali da. BRUTALNO tanak.
Novi iMac.. 5 mm
Baš gledam, jbt bolesno Nakon iPhonea 5 i neke bespotrebne gluposti od par hiljada kuna tipa sat (ak ostane plaća viška) definitivno ću razmislit da si uzmem jedan iMac.
Ja vidim stream na Windowsima.
Novi iMac mi djeluje odlicno, posebice kombinacija ssd+hdd ilitiga fusion drive, kako li su ga vec nazvali.
"Napravljen od dva komada koji se spajaju posebnom tehnologijom varenja."
Znaci ako crkne nista od popravka? Godina dana jamstva?
Kad se svi vlasnici toliko hvale kvalitetom zasto je tu samo godina jamstva?
Zasto su onemogucili bilo kakvu promjenu dijelova?
"Napravljen od dva komada koji se spajaju posebnom tehnologijom varenja."
Znaci ako crkne nista od popravka? Godina dana jamstva?
Kad se svi vlasnici toliko hvale kvalitetom zasto je tu samo godina jamstva?
Zasto su onemogucili bilo kakvu promjenu dijelova?
Bit će 2 godine kad ih EU malo stisne, uostalom drugu godinu se može nadoplatit.
Popravak u službeni servis.
Početni iMac 27'' za 1700$ odličan Definitivno će biti precool uživo
Kako ce ga i u servisu rastaviti ako je zavaren. Pretpostavljam da je sve zalemljeno na plocu (kao na novom macbook-u). Dali to znaci da prakticki rezerni dijelovi ne postoje?
Popravak starom Apple metodom, staro u smeće, ako imaš garanciju novo za đaba, ako ne moš ga je*at.
iPad četvrte generacije.
Ipak ne iPad mini.
A6X!
Oho.. Malo veći upgrade iPada
iPad četvrte generacije.
Ipak ne iPad mini.
To nisam očekivao. Ipak znaju i dalje iznenaditi.
EDIT: I iPad mini. Fkt im ide
Nisu normalni koliko novih stvari i upgradea!!!
ČEKAJTE!
Što kaže Štimac na svom Fejs profilu za novi iPad??
Evo usporedbe sa "najnovijim android tabletom".
Prvi put da ovo live gledam, sad mi je i jasno zašto to svi kupuju, koliko sam puta čuo riječ amazing i kako ga hvali odmah mi dođe da uzmem 5 komada.
Evo usporedbe sa "najnovijim android tabletom".
Neusporedivo. Ali opet, briga me za tablete. Odoh off, razocarao me rMBP 13, no novi iMac mi djeluje odlicno :)
Jbt sad audio i video nisu sync.
iPad mini stvarno dobro izgleda, nexus killer definitivno!!!!
cijena???????????
Sa 160PPI ekranom sumnjam da ce biti killer, ali da ce se prodavati ,uff masno.
Sad cekamo odgovor Gugla i Samsunga za koj dan.
Show tjedan!
F*CK!!!
Sad najavili "iPad cetvrte generacije" a ja kupio 3-jku prije 1,5 mj... Arghhh!.. Koji bummer...
Naravno da neće bit Nexus killer, ali prodavat će se odlično i sigurno će im dobrano oduzed dio tržišta.