Anonymous napada Facebook 5. studenog?

poruka: 212
|
čitano: 34.268
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Anonymous napada Facebook 5. studenog?".
14 godina
neaktivan
Re: Anonymous napada Facebook 5. studenog?
borna666 kaže...
geek_boy1 kaže...

Za današnji dan so hekerji napovedovali napad na spletno omrežje Facebook, ki pa se očitno ne bo zgodil. "Kakšen bi bil smisel uničiti stran, prek katere objavljamo svoja sporočila?" sprašuje skupina Anonymous. Hekerska skupina Anonymous je za današnji dan napovedovala napad na spletno omrežje Facebook, ki pa se očitno ne bo zgodil. Člani skupine naj bi namreč sporočili, da je za tako imenovano operacijo Facebook stal le en član, ki pa ni imel podpore drugih. Kot pravijo, nima smisla uničiti strani, prek katere objavljajo svoja sporočila, piše računalniški portal Web-Center. Anonymous je na zavrnitev trditev o napadu čakal kar tri mesece. Na Facebooku, ki ima samo v Sloveniji 650.000 uporabnikov, so se zdaj že organizirale strani, kot je Anonymous Op FB Fake, Anonymous pa je že začel z brisanjem videoposnetkov iz YouTuba in strani na Facebooku na temo OpFacebook. clanak sa jedne slovenske stranice partis.si

LEARN FUCKING CROTIAN{#}

Mislim da svi mi moramo naučiti taj novi jezik pod nazivom "Crotian"...

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
borna666 kaže...
geek_boy1 kaže...

Za današnji dan so hekerji napovedovali napad na spletno omrežje Facebook, ki pa se očitno ne bo zgodil. "Kakšen bi bil smisel uničiti stran, prek katere objavljamo svoja sporočila?" sprašuje skupina Anonymous. Hekerska skupina Anonymous je za današnji dan napovedovala napad na spletno omrežje Facebook, ki pa se očitno ne bo zgodil. Člani skupine naj bi namreč sporočili, da je za tako imenovano operacijo Facebook stal le en član, ki pa ni imel podpore drugih. Kot pravijo, nima smisla uničiti strani, prek katere objavljajo svoja sporočila, piše računalniški portal Web-Center. Anonymous je na zavrnitev trditev o napadu čakal kar tri mesece. Na Facebooku, ki ima samo v Sloveniji 650.000 uporabnikov, so se zdaj že organizirale strani, kot je Anonymous Op FB Fake, Anonymous pa je že začel z brisanjem videoposnetkov iz YouTuba in strani na Facebooku na temo OpFacebook. clanak sa jedne slovenske stranice partis.si

LEARN FUCKING CROTIAN{#}

Jas sem ga seveda zelo lepo razmel nafči se Slovenščine požvižni ga.{#}{#}

ili vi naucite hrvatski..ipak je ovo bug.HR a ne bug.slo..lol

ja bi najradje da fb-a uopce nema..

16 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
proćerani kaže...

Iskrenu na fejsu ima manje glupih ljudi nego u ovoj temi, kad mi netko napiše da želi da se fejs sruši da bi život bio ko prije, ispadne gluplji od LoOoDaCcHe koja se slika pijana u wc-u. Kakav je to život bio prije fejsa? Trošili su se novci da slanje poruka da se dogovorimo za van, igralište itd. Zadaću ti je netko morao diktirat preko telefona, sad uslika posta(iphone i androidu je to gotovo manje od 30 sec), vidim šta mi prijatelji rade, šta slušaju, koja su im uvjerenja(mogu lakše birat ljude s kojima ću se družit). Mislim stvarno pričate o tom fejsu koda je on rat, pa želite da taj rat završi da bi bilo isto ko prije, je*ote.

Ne bih reko dobro ti si naveo dobru stranu, ali ja ću onda navest lošu.

1. Postali smo ovisnici o Facebooku

2. Manje se izlazi zbog Facebooka

3. Učenicima pada prosjek jer stalno se deru FejS!!!! i vise na njemu po cijele dane

4. Ljudi rade samoubojstva zbog Facebooka po nekim pričama

5. Ljudi se rastaju jer nastane svađa draga/dragi šta stalno visiš na Fejsu i BAM rastava

6. I najgore ljudi samo misle o facebooku i kada će na njega i manje rade, markira se u školi zbog toga.

Tako da sam procjeni.

1. Govori u svoje ime

2. Opet, govori  usvoje ime.

3. Pada im jer su takvi, da negube vrijeme na fejs negdje bi drugo.

4. Ako vjeruješ tim pričama ja neznam zašto ovo pišem.

5. Pročitaj prethodno...

6. Ljudi uglavnom imaju mobitele i idu preko njih na fejs, zašto bi itko picao i išao na fejs.

Bez uvrede, ali ovo je jedan od većih skupova gluposti na koje sam naletio već dugo vremena.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
Bolje da su na fejzbuku nego da se drogiraju :D
http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nijedno ni drugo nije dobro ...

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Ne bih reko dobro ti si naveo dobru stranu, ali ja ću onda navest lošu.

1. Postali smo ovisnici o Facebooku

2. Manje se izlazi zbog Facebooka

3. Učenicima pada prosjek jer stalno se deru FejS!!!! i vise na njemu po cijele dane

4. Ljudi rade samoubojstva zbog Facebooka po nekim pričama

5. Ljudi se rastaju jer nastane svađa draga/dragi šta stalno visiš na Fejsu i BAM rastava

6. I najgore ljudi samo misle o facebooku i kada će na njega i manje rade, markira se u školi zbog toga.

Tako da sam procjeni.

Ne svida mi se facebook. Nemam profil (logicno). Ali pobogu, zvucis kao da netko tjera puskom ljude da ga koriste pa nam treba nekakva skupina budala da nas oslobodi facebooka. Imas li slobodnu volju? Ti biras zelis li facebook u svom zivotu ili ne. Ne moras cekati na nekakve levate da te oslobode od doticnog. Sâm se oslobodi ako se vec osjecas kao da trebas biti osloboden.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
13 godina
neaktivan

Koliko sam ja vidio FB nije srušen.

Trebali bi ga srušiti i to ŠTO prije prije 2 dana na stanici slušam klince 2-3 razred osnovne škole svađaju se ko je kome lajko sliku i ostale gluposti...

Umjesto da se igraju i zezaju oni se svađaju radi FB.{#}

Arian RIčko
13 godina
protjeran
77ari kaže...

Koliko sam ja vidio FB nije srušen.

Trebali bi ga srušiti i to ŠTO prije prije 2 dana na stanici slušam klince 2-3 razred osnovne škole svađaju se ko je kome lajko sliku i ostale gluposti...

Umjesto da se igraju i zezaju oni se svađaju radi FB.{#}

FB:

_ONA: Imam 10 godina i slomljeno mi je srce :(

_ON:  Šta ti je plišani medvjedić spavao sa drugom?? xD

_____made by Facebrook_____

PC je kanta, a windowsi smeće u njoj!!
15 godina
neaktivan

Hakirali su Židove tj vladin website

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Facebok bi trebali zabraniti za mlađe od 14-15 god...

Ti klinci čitaju statuse od starijih i žele se ponašati kao stariji jer se osječaju odraslije.

Isto kako sam ja kao mali vodu pio i glumio da je rakija ili kava i pušio štapiće...

Ti klinci prijaču o vezama a ja sa svojih 8-9 god nisam ni imo fb nisam nit znao što je veza..

Arian RIčko
13 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

Hakirali su Židove tj vladin website

Zašto ne hakiraju svijetsku banku i novac sakriju kod mene?...nebi imao ništa protiv.{#}{#}

Arian RIčko
14 godina
neaktivan

Ne da mi se sada pisati puno no ugl.

Facebook je ok stvarcica,no pogresan je nacin na koji se koristi,sto bih se ja trebao vidati s ljudima koje vidam u skoli svaki dan,mozda ponovno aktiviram svoj profil da se nadem sa svojima iz mjesta gdje sam prije zivio,ali ne vidim smisao u koristenju FBa na taj nacin (prvi spomenut)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imaš pravo...

Ja na facebook dođem na kratko da se dpo snekim i tako al da budem online od jutra do sutra nema šanse...

Arian RIčko
15 godina
neaktivan

WIN!

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 0:21 (Vapor).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bio sam suspendiran neko vrijeme pa nisam stigao napisati post..vidim vecini fali ono vrijeme bez fejsa evo da kazem..Kad budete ISKRENO postovali ucitelje, roditelje , susjede, prijatelje...kad budete trcali dnevno po 3-4 km, kad budete pred kompom najvise 1 sat dnevno, a barem 6 sa prijeteljima, kad istisnete mrznju ...onda cete imati pravi život bez fejsa *ebo vas on u guzicu skupa smenom -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 21:27 (razer1911).

3 1 hvala 0
15 godina
razer1911 kaže...

bio sam suspendiran neko vrijeme pa nisam stigao napisati post..vidim vecini fali ono vrijeme bez fejsa evo da kazem..Kad budete ISKRENO postovali ucitelje, roditelje , susjede, prijatelje...kad budete trcali dnevno po 3-4 km, kad budete pred kompom najvise 1 sat dnevno, a barem 6 sa prijeteljima, kad istisnete mrznju ...onda cete imati pravi život bez fejsa *ebo vas on u guzicu skupa smenom -.-

Po čemu je sjediti na računalu par sati dnenvo loše? Ja sjedim dnevno min 3h, avg 4,5h i max 8h i ne vidim u čemu je to loše. I sigurno mi je puno bolje nego da tamo negdje hodam vani. Naravno nisam na facebooku jer ga nemam.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
razer1911 kaže...

Po čemu je sjediti na računalu par sati dnenvo loše? Ja sjedim dnevno min 3h, avg 4,5h i max 8h i ne vidim u čemu je to loše. I sigurno mi je puno bolje nego da tamo negdje hodam vani. Naravno nisam na facebooku jer ga nemam.

vjerujem da ti je super {#}

16 godina
neaktivan
Ne slažem se ni s jednim od vas, a opet se slažem s obojicom..
Ja mislim da nemrete vi nekome govorit kaj je život, oni ne moraju uživati u istim stvarima kao i vi,neki uživaju u igranju kompa, dok drugi uživaju u nečem drugom..Totalno nevažno dok ne štete sebi i okolini (točnije prekomjereno, jer i trčanje i sjedenje mogu vas oštetit :S)....Tak da rađe pustite nek uživaju ljudi ak im to paše,dok im prestane pasat- vjerujte mi prestat će radit to što im ne godi :S
http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sjedim za kompom 3-4 h i isto toliko budem s frendovima.

S većinom od frendova prićam preko skype...sad će doći zima sigurno neću biti 6 h sa frendovima vani.

Slažem se sa zerocool12 svako uživa u drugim stvarima.Ja uživam u igranju igrica jer tu mogu raditi što u stvarnosti nemogu što više tehnologija napreduje igre se ćine realnije.

Arian RIčko
16 godina
neaktivan
77ari kaže...

Ja sjedim za kompom 3-4 h i isto toliko budem s frendovima.

S većinom od frendova prićam preko skype...sad će doći zima sigurno neću biti 6 h sa frendovima vani.

Slažem se sa zerocool12 svako uživa u drugim stvarima.Ja uživam u igranju igrica jer tu mogu raditi što u stvarnosti nemogu što više tehnologija napreduje igre se ćine realnije.

lijepo je to,al eto zbog vecine koja tako razmislja gradovi su pusti više od polovina klinaca živi virtualno..žalosno je kad izađem van u grad i sve je prazno, neki su se klubovi pozatvarali,a prije 4,5 godina sve bilo puno.sad ispada da sam isus i da sirim vjeru nekakvu i da vas tjeram van iz kuće hahahah,al govorim opcenito sta je istina

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 22:52 (razer1911).
15 godina
neaktivan

Face nije problem - ljudi su.

FB je samo oruđe, sve ovisi kako ga koristimo.

Nož je korisna stvar, u kuhinji nezamjenjiva, a u rukama ubojice samo zlo.

Isto je s FB. Ako ga netko koristi da bi ostao u kontaktu sa starom škvadrom iz osnovnjaka/srednje, s rođacima preko bare ili sl. ili 

jednostavno za nuđenje vlastitih usluga i promociju firme, ili dijeljenje fotki, razmjenu idaja, ugodno cavrljanje na kraju dana

ili da mu mijenja inbox SMS-ove i time znaci uštedu - u svim tim situacijama taj nož je onaj kuhinjski.

Ako nekom FB služi sa pres***anje, pisanje besciljnih statusa, voajerizam, igranje stupidnih igrica, svađanje ili je jednostavno zamjena za cijelu socijalizaciju

i druge aktivnosti onda to nije puno dalje od onog noža u ruki ubojice.

Problem je što cesto prevlada onaj drugi slucaj. FB nije problem vec navike ljudi.

Jedini moguci problem sa FB-om je kako on barata s našim informacijama, kome ih prosljeđuje i sl. To je jedino zabrinjavajuce.

Rušenjem FB nebi svijet postao bolje mjesto. Ljudi bi prešli na G+ i opet po starom, ali u novom ruhu.

U svakom slucaju družite se ljudi, izlazite, bavite sportom, svirajte -štogod, ali smanjite vrijeme pred kompom.

To je moj iskren i dobronamjeran savijet {#}

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina

Da nisu napravili besplatan facebook za mob, sigurno nebi doslo do ovako ovisne situacije.

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Da nisu napravili besplatan facebook za mob, sigurno nebi doslo do ovako ovisne situacije.

Očeš reći da prije nego što su stavili 0.face da nitko živ nije koristio face i da je on bio beskoristan i van teme o ovisnosti? Dobar argument!! dobar argument!! nema šta....

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!
13 godina
protjeran

A koji je vama da prostiš ku*ac? Tko je to ovisan o fejsu, šta imate tako retardirane prijatelje da su ovisni o fejsu, to su vam prijatelji krivi i vi šta se družite s njima, ne fejs.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
proćerani kaže...

A koji je vama da prostiš ku*ac? Tko je to ovisan o fejsu, šta imate tako retardirane prijatelje da su ovisni o fejsu, to su vam prijatelji krivi i vi šta se družite s njima, ne fejs.

Na prošli odgovor sam bio sarkastičan...baš lijepo da se to mora naglasiti -.-

Nitko ovdje nije ovisan. Ja vjerujem da OVDJE, dakle ovdje nas evo sigurno 90% spadamo pod ajmo reći, "višu razinu" računalstva/informatike. I siguran sam da tih 90% koristi face samo iz razloga da se mogu lakše i brže konkaktirati s drugim prijateljima kolegama itd. Ali opet znam da skoro tih 90% ne bi tugovalo kad bi fejs nesto. Dapače, siguran sam da bi i neki bili dosta sretni, jer bi se probudila nada za stari način komuniciranja. (MSN FAK JEAH XD)

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!
13 godina
protjeran
pbandov kaže...
proćerani kaže...

Na prošli odgovor sam bio sarkastičan...baš lijepo da se to mora naglasiti -.-

Nitko ovdje nije ovisan. Ja vjerujem da OVDJE, dakle ovdje nas evo sigurno 90% spadamo pod ajmo reći, "višu razinu" računalstva/informatike. I siguran sam da tih 90% koristi face samo iz razloga da se mogu lakše i brže konkaktirati s drugim prijateljima kolegama itd. Ali opet znam da skoro tih 90% ne bi tugovalo kad bi fejs nesto. Dapače, siguran sam da bi i neki bili dosta sretni, jer bi se probudila nada za stari način komuniciranja. (MSN FAK JEAH XD)

Nije tebi bilo upućeno, sry, sje*o sam šta nisam citiro:)

Ja bi bio tužan da nestane, jer mi je koristan, apsolutno nikakve štete nemam sa njime, a imam dosta koristi:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
17 godina
proćerani kaže...

Ja bi bio tužan da nestane, jer mi je koristan, apsolutno nikakve štete nemam sa njime, a imam dosta koristi:)

I ja imam koristi otkako sam ušao u grupu gdje su svi kolege s faksa pa dijelimo saznanja, vijesti, novosti, pomažemo si itd.

Uostalom da se dogovorit za kojekakve izlaske van, vidjet dali neka cura ima dečka i njezine slike :D itd.

There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no chaos, there is harmony. There is no death, there is the force.
15 godina
neaktivan

Grupni chatovi s kompletnom poviješću razgovaranja i inače cijela povijest chatanja je meni genijalna i nema te šanse da bi se vratia na stari chat. Timeline veoma zanimljiv, liste(g+ krugovi) su postale pristupačnije.

Sve u svemu odličan alat, a što se tiče privatnosti. Da sam zanimljiv nekomu zabrinio bi se. Kad sam totalno legalan i nisam celebrity mogu mi pamtit i broj cipela.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fejs je i dalje ziv i zdrav...razocarana sam. {#}

Dean T., volim te.

0 0 hvala 0
17 godina
anshika05 kaže...

Fejs je i dalje ziv i zdrav...razocarana sam. {#}

Heh i ja. Baš je taj anonimac nesposoban, šteta što je anoniman da se nemam na kog istresat;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice