Android Market napokon u Hrvatskoj

poruka: 191
|
čitano: 44.537
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android Market napokon u Hrvatskoj".
17 godina

Meni je sad Smart Keyboard not compatible, probao sam kupiti, kliknuo na continue, ali ništa.

A valjda se nešto radi, pa bolje da pričekamo :)

DEFINITIVNO RADI :D

trenutno nisam uspio preko web marketa, ali preko aplikacije radi.

U Google checkout sam maloprije upisao svoju žiro karticu u PBZ banci (koju koristim i za Paypal), Amex charge kartica nije prošla (iz meni nepoznatog razloga).

Otvorio market na mobu, pronašao Smart keyboard, kliknuo na Buy, zatim u novom prozoru (Checkout) odabrao karticu i to je to. Aplikacija se nakon toda downloadala i instalirala.

OČITO DA treba neko vrijeme da se sinkronizira Checkout sa unešenom karticom i sa web Marketom. Zasad mi ne pada na pamet neka aplikacija, koja mi treba, ali ajd neka netko potvrdi da radi preko web i da je uspio.

h=f^3
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 12:40 (jollyb).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Android Market napokon u Hrvatskoj
jollyb kaže...

Zasad mi ne pada na pamet neka aplikacija, koja mi treba, ali ajd neka netko potvrdi da radi preko web i da je uspio.

Preko weba ne radi jos, ali s moba sam kupio Cut the Rope.

Google, koliko je dobar doliko je i uzasan.

16 godina
neaktivan
jollyb kaže...

Meni je sad Smart Keyboard not compatible, probao sam kupiti, kliknuo na continue, ali ništa.

A valjda se nešto radi, pa bolje da pričekamo :)

DEFINITIVNO RADI :D

trenutno nisam uspio preko web marketa, ali preko aplikacije radi.

U Google checkout sam maloprije upisao svoju žiro karticu u PBZ banci (koju koristim i za Paypal), Amex charge kartica nije prošla (iz meni nepoznatog razloga).

Otvorio market na mobu, pronašao Smart keyboard, kliknuo na Buy, zatim u novom prozoru (Checkout) odabrao karticu i to je to. Aplikacija se nakon toda downloadala i instalirala.

OČITO DA treba neko vrijeme da se sinkronizira Checkout sa unešenom karticom i sa web Marketom. Zasad mi ne pada na pamet neka aplikacija, koja mi treba, ali ajd neka netko potvrdi da radi preko web i da je uspio.

RADI RADI RADI!!!1!1!111!

Kupih si već 5 aplikacija, preko mobitela, sad idem probat i preko weba :)

T-Mobile, HTC Desire {#}

Trololololololo
17 godina
Šef kaže...

Kupih si već 5 aplikacija, preko mobitela, sad idem probat i preko weba :)

Evo, proradilo i s weba!

17 godina
neaktivan

Meni ne radi niti s weba niti s mobitela...Kakve su to svinjarije? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Niti meni, valjda samo T-mobile-ovcama radi, ja sam Tele2. Btw. jel tko updateao Market?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

HTC Desire, VIP. Kod mene još nema ničeg osim free aplikacija, makar vidim da mi sad market više ne zašteka kad zascrollam just in aplikacije, pa pretpostavljam da se market nadogradio !?

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Riker kaže...

Koji mob i koja mreža, kod mene je HTC DHD i Tmobile i sve štima {#}?!

ATJ Lučko
16 godina
deckard kaže...

HTC Desire, VIP. Kod mene još nema ničeg osim free aplikacija, makar vidim da mi sad market više ne zašteka kad zascrollam just in aplikacije, pa pretpostavljam da se market nadogradio !?

Meni se updateao, i sada je neki skroz redizajnirani, malo vuče na Metro UI stil.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
S nadograđenim Marketom 3.0.29 nema paid appsa u Hrvatskoj...
Trololololololo
14 godina
Šef kaže...

Šefe, ti si mi jedan od dražih forumaša, ali sada ti moram kazati da djelomično širiš dezinformacije {#}!

Iskreno, instalirao sam taj najnoviji market, i decidirano tvrdim, da paid apsa u rvackoj IMA {#}!

Obzirom mi DHD nije root-an, ne znam kako bih pustio sliku na stranicu, ali, ako pop****m, slikaću fotoaparatom pa preko dropboxa na forum, OK {#}  {#}  ??!!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

Desire, Tele2. Nadogradio sam market (i nekako mi se i ne sviđa. Ne izgleda loše, ali bojim se da je narušena funkcionalnost). Onda sam tu pročitao da nema paid aplikacija na ovoj verziji (barem ne još) pa sam vratio na staru, ali opet isto. Sve free i free..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Desire ,Vip...nema ništa..

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Šef kaže...

Šefe, ti si mi jedan od dražih forumaša, ali sada ti moram kazati da djelomično širiš dezinformacije {#}!

Iskreno, instalirao sam taj najnoviji market, i decidirano tvrdim, da paid apsa u rvackoj IMA {#}!

Obzirom mi DHD nije root-an, ne znam kako bih pustio sliku na stranicu, ali, ako pop****m, slikaću fotoaparatom pa preko dropboxa na forum, OK {#} {#}  ??!!

Skini PicMe. 
I stavi slike na forum.  

14 godina
TheRunner kaže...
ATJLučko kaže...
Šef kaže...

Skini PicMe
I stavi slike na forum.

Skinuo, ali, i on traži root, tako da exquse me, nešto drugo možda {#}!!??

ATJ Lučko
17 godina
Riker kaže...

Desire, Tele2. Nadogradio sam market (i nekako mi se i ne sviđa. Ne izgleda loše, ali bojim se da je narušena funkcionalnost). Onda sam tu pročitao da nema paid aplikacija na ovoj verziji (barem ne još) pa sam vratio na staru, ali opet isto. Sve free i free..

Ni meni se ne sviđa, sad moram na Desireu stiskati menu tipku za opciju pregleda instaliranih aplikacija i updateova, a ta je mehanička {#} .

Deckard
17 godina
Nekaj se događa s marketom. Sad sam na trenutak imao stavke paid apps, ali nikaj nije bilo unutra, just in nije kršio market.. Nakon par minuta vše nemam paid apps, a just in se opet krši.

Nadam se da će to skoro rješit. Btw ja nisam na t-mobile :P
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Nekaj se događa s marketom. Sad sam na trenutak imao stavke paid apps, ali nikaj nije bilo unutra, just in nije kršio market.. Nakon par minuta vše nemam paid apps, a just in se opet krši.

Nadam se da će to skoro rješit. Btw ja nisam na t-mobile :P

Je li imaš onaj "novi" ili onaj "stari" market?

17 godina
TheRunner kaže...
Je li imaš onaj "novi" ili onaj "stari" market?

Stari...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
Evo odgovora s Google-a na moje pitanje kad će proradit vip i tele2:

Hi,

Thank you for your note.

We're presently investigating this issue and will update you as soon as we have more information. I may be requesting further information about the circumstances of this issue, and I really appreciate your continued patience and cooperation in resolving this situation. If you have any further questions, please let me know.

Regards,

Amy The Android Market Team

Genijalan odgovor :)
14 godina
neaktivan
cini se da bolji njih k*** c za nas
:D
koje iznenadenje
17 godina
Da, naši novci nisu dovoljno dobri.
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Evo odgovora s Google-a na moje pitanje kad će proradit vip i tele2:

Hi,

Thank you for your note.

We're presently investigating this issue and will update you as soon as we have more information. I may be requesting further information about the circumstances of this issue, and I really appreciate your continued patience and cooperation in resolving this situation. If you have any further questions, please let me know.

Regards,

Amy The Android Market Team

Genijalan odgovor :)

To sam i ja dobio. Imaju šablonu u kojoj mijenjaju samo ime  {#}

Trololololololo
17 godina

U kući imam 3 HTC Desire-a, svi na Vip-u. Na svom imam custom rom zajedno sa Market Enabler-om pa mi sve radi super.

Na druga dva još uvijek se ne vide paid apps. Zna netko u čemu je problem?

Frend ima Motorlu Defy i isto ne vidi paid apps, vip također.

Pisao sam mail na support od marketa i dobio sam ovaj odgovor:

Howdy,

Thanks for taking the time to write in. I recommend contacting your mobile

service provider for assistance with the ability to purchase the apps in

your country. We currently do have support in Croatia, so I recommend

contacting Vipnet for assistance.

If there are any further questions that I can assist you with, please feel

free to contact me again. Thanks and enjoy your day.

Regards,

Dave

The Android Market Team

0 0 hvala 0
17 godina
Evo kaj su meni danas rekli iz tele2. Pitanje sam postavio prije više od mjesec dana.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam na upitu vezanom za Tele2 usluge.

Ovim putem Vas obavještavamo da zasad, nažalost, nismo u mogućnosti dati konkretnu informaciju kada će Tele2 korisnici moći kupovati aplikacije sa Android Marketa.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite putem maila korisnik@tele2.com ili na broj telefona 095 1000 444.

Vaše mišljenje nam je važno kako bismo još više unaprijedili naše usluge! Molimo Vas da odvojite malo vremena i sudjelujete u našoj anketi o zadovoljstvu korisnika. Molimo Vas kliknite ovdje kako biste sudjelovali u anketi.

Srdačan pozdrav,

Vaš Tele2
17 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Da li je i BIH ukljucena takodje?

Da ,ali samo ako uhvatiš signal od Hrvatskog mobilnog operatera,onda ko da si u Hrvatskoj. 

lol, da naravno,vrijedi i za druge krajeve BiH,ali uz uvijet da se nose bijele čarape,da pašu na bijeli android mob design,u suprotnom zasad ništa...lol lol{#}

Penis Bonus Pax In Domus
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 14:25 (s1hr).
15 godina
neaktivan

da li je moguce kupit aplikaciju na android marketu bez kreditne kartice?

15 godina
neaktivan

pozdrav svima, potpuno sam novi u ovom ali imam iskustva sa on-line shopingom (ebay)

-imam registriranu karticu na paypalu, i sada sam tu istu regao i na googlu

-imam sony ericsson arc ili ti X12

-novu verziju android marketa

-problem je u tome da preko moma nemam opće ponudu za kupovinu sam za besplatno skidanje

-preko kompijutora na android marketu imam opciju za kupovinu ali kaže da nije tražena aplikacija kompaktibilna sa mojim mobom..

Mobitel mi je u tele 2 mreži..

Dali mi tko može dati kakav savjet ili rješenje ovom problemu,

Hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

skini Market Enabler i trebas imat rootan mob

15 godina
neaktivan

baš čitam o tom rootanju, i ne mogu se pohvalit da mi je baš jasno imate li kakav savjet i za to??

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice