ovo me dobro nasmijalo...
Moram priznati da će mi se taj aJfon lijepo slagati sa Lacoste polo majcom i sa HEAD teniskim reketom,a nema veze što ne igram tenis, a i nemam na računu da nekog zovem
A misliš da to nekoga brine ? Pa opće je poznato da ljudi koji uzmu pretplatu vode se razmišljanjem : troši sad plati kasnije kako možeš :)
Ono što mene brine je to što će dobar dio ljudi kupiti to, a da neće imat za osnovne životne namjernice.
jedino kaj me fakat bedira...
Navodno:
vlasniti iphona duplo bolje fukaju... (ja vec nisam dugo)
a po ovim cijenama niti neću tak skoro :)))
Kupi si Kinesku kopiju i imat češ neku šansu.
...barem kod plavuša
Ovo je primjer konstruktivnog razmišljanja, zaslužuješ odlikovanje HACKER !
Svaka čast ovo je spoiler za blonde :)
A ja dobijem oko 289 kila vratine po promo cjeni u Konzumu :)
PS.
Ups triple post big sorry !!!!
11 mj si ovdje i jos nisi naucio koristit visestruko citiranje. Tipicni korisnik i-shita. Dokazano zaglupljuje ...
Baš sam si kupio Desire prije tjedan dana za 2,5k kn. I nešto razmatram razlike ispod haube, ter razliku u cijeni ? Hm. Nema sumnje da je hrvatistan "pun" delegacije koja će pohrliti na ovaj iPhone po ovim popularnim cijenama. I onda će biti na erteelu u udarnom terminu s tim oko vrata. I nema sumnje da će se ove jeseni pojesti mnoga pašteta i mršaviti uz ajfonačetiri. To je nekako ipak statusni simbol u ovoj našoj zemljici kronično oboljeloj od lažnog (kr)elitizma. Sad trebaju napraviti par serija optočenih zlatom, srebrom i dijamantima, uz popularne cijene, naravno.
11 mj si ovdje i jos nisi naucio koristit visestruko citiranje. Tipicni korisnik i-shita. Dokazano zaglupljuje ...
JOOOOJ sorry eto napisao sam , a zašto to tebe toliko silno pogađa :)
Eto još jednom sorry svima za glupost koju sam napravio, nadam se da će ljudi smanjenih živaca ala agent_Something preživjet ovo.
jedino kaj me fakat bedira...
Navodno:
vlasniti iphona duplo bolje fukaju... (ja vec nisam dugo)
a po ovim cijenama niti neću tak skoro :)))
Duplo bolje ili duplo vise?
kazes krastavac ti vec odrvenio koliko je vec proslo, a?
što je najbolje, večina kupaca ajfona ne koristi ni pol tih funkcija koja valjaju u tom mobitelu zato jer -neznaju!
imam prijatelja koji ima ajfon več pol godine a još si ni internet nije uključio.
Iphone 4 ne vruijedi više od 4 soma...realna cjena i to onaj od 32gb model...htc evo se puno više isplati sam ga je teško nabavit...
8098 kuna, za telefon koji gubi signal hahaha, da mi je vidit budalu koja će dat te pare, to ne vrijedi više od 3000 kn, ma ni pod razno (i to samo ako ide i šareno kučište u paketu).
Al dobro, fala bogu pa ima švercera koji prodaju i za 4000 Kn.
Koliko god ja smatram da su navedene cifre debelo pretjerane za ono što se tu nudi, siguran sam da ima onih (i to ne mali broj) koji će se opet u redovima gurati da ga kupe (ipak su prosjećnom Hrvatu dobar mobitel i auto najbitnije stvari u životu pa čak i pitanje časti valjda ). Trgovci to znaju i na to i računaju pri formiranju cijena za naše tržište
Osobno bih puno radije za te novce kupio dobro opremljen laptop ako već moram imati nekakav gadget uz običan mobitel i stolno računalo
@skank666
huuu ne pitaj- pre dugo.
- duplo... više valjda, a onda i bolje... valjda
(practice make it perfect):))
a gle morat ću kompenzirat nekim HTC-om i prilagoditi "ciljano tržište"...
...na one sa malo više mozga,
samo te se baš i ne fukaju... pa će mo morati pričati i trošiti kune na mobitelu.
Also
Sad znamo zakaj su vlasnici iphona glupi i bolje/više fukaju od ostalih
zato kaj su sve pare spiskali na mob. i nemaju više para za puno priće :)))
Previše je to , ali da se razumijemo nije to samo slučaj s iPhone-om nego i sa drugim modelima kod drugih operatera, svi ali ama baš svi žele zaraditi na hot proizvodima duplo više od realne fer cjene.
Prvo i osnovno, nismo mi te argumente stvorili, nego vas omiljeni iPhone distributer... :)
A je, je na pretplati je puno jeftiniji 500kn * 24 + 900kn, nema sta... 13k kn :)
n epretjeruje apple sa cijenama nego t-com, e sad razmislite kolko deru za telefon maxtv internet, govna
a u ostalom koji crni iphone, HTC je tata,kao ferrari medju autima tako je i HTC medju telefonima ii tko god kaze iphone ovo iphone ono nema pjma sta prica
Je Ferrari je tata međ autima, a jedan jeftiniji porsche je u svakom pogledu bolji, osim u pogledu snobizma.
HTC-i su izvrsni isto kao o iPhonei, jedina razlika je što se HTC daleko više isplati u omjeru uloženo/dobiveno.
Vidim dosta komentara na račun cijene - mene uopće nije iznenadila cijena kada znam koliko je bio prošli model. A uostalom šta se žalite zato što neki snobovski uređaj ima visoku cijenu, da mu padne cijena možda ne bi bio tako popularan, više bi ga ljudi moglo kupiti i ne bi bio glavni u kvartu i vjerojatno bi ga bacio u rijeku kao što neki bacaju kučiće.
Prvo i osnovno, nismo mi te argumente stvorili, nego vas omiljeni iPhone distributer... :)
A je, je na pretplati je puno jeftiniji 500kn * 24 + 900kn, nema sta... 13k kn :)
Da i najtužnije je da s jedne strane imate u vjestima par sati prije kako djelatnice jedne firme štrajkaju kako nisu dobile plaću od 2000 kuna već par mjeseci ili kako par tisuća radnika ostaje bez posla ( škverani ), a s druge strane imate priću kako ljudi ćekaju u redovima na novi uređaj koji košta više od 4 mjesećne plaće jedne zaposlenice u tekstilnoj industriji, a najžalosnije je to što sustav to sve skupa dopušta, jer pogledajte kolika je cjena samog uređaja u SAD-u ili EU, zanimljivo manja nego kod nas koji imamo manja primanja.
Eto to je ključni problem , a ne ostale marginalne gluposti.
Epilog :
Žalosno je kako je socijalna ravnopravnost među nama svedena na javne kuhinje , grupe sumnjivih ljudi koji se bore za građanska prava te socijal demokratske matineje .
Dok ima ovaca, biti ce i vune.
Beeeeeeeeeeee.
najbolje od svega sto ce bit budala koje ce to "cudo" jos kupovat - pihh
Vidi ovaj od 16 GB stoji samo 198 kuna.Kako jeftino /khm sarkazam
Danas sam otisao da pogledam novi IPHONE 4. Ono nestrpljivo ga uzmem u ruke, jer sam inace veliki apple fan, i nezz, nije me previse zadivio. Po meni nema tolikog napretka vidljivog za krajnje korisnike, svi napredci su uglavnom ostali na papiru, Koristim iphone 3gs zadnjih godinu dana, i jedino sto ja vidim kao prednost na iphone 4 naspram mog 3gs je blic....Zvucnik je cak i slabiji cini mi se na iphone 4, prednja kamera (budimo realni tko ce to koristiti), retina display, poboljsanje vidljivo na papiru najvise, moje oko nije vidilo neku enormnu razliku, softver identican ko na iphone 3gs.......Nezz, al jednostavno apple za ovu cijenu je trebao napraviti i bolji uredjaj, veceg ekrana, jos boljeg dizajna (ako su vec mijenjali stari, ovaj novi je trebo bit bolji, al nazalost meni se stari vise svidja, i bolje mi lezi u ruci od ovog novog)....U svakom slucaju barem ja ne planiram dat tolke novce za uredjaj koji ne donosi nikakva bitna poboljsanja, sem poboljsanja prvenstveno na papiru.
HTC Desire je bolji, a košta 2500 u oglasniku. S garancijom. Otključan. :)
#fail
i onda se vi čudite zašto vlasnici iphonea toliko brane taj uređaj,pa moraju kad su ga pošteno pretplatili pa da u očima svijeta ne ispadnu naivni lulavci
i onda se vi čudite zašto vlasnici iphonea toliko brane taj uređaj,pa moraju kad su ga pošteno pretplatili pa da u očima svijeta ne ispadnu naivni lulavci
Mislim da tko "brani" nešto iz tog razloga očito je truba :)
pa i nije tako skup s obzirom na moju placu.
farbaš tunele?
bolje uzet komp, i to mrcinu od kompa.
Najača baza na prvoj stranici t-mobile ..
Iphone 4. OVO MJENJA SVE.
Multitasking!!! 5Mpx web camera!!!! itd... (mislim da je nepotrebno reći da konkurencija, HTC, NOKIA.... ovo ima već godinama, a vlasnici Iphone već godinama se bore nama običnim smrtnicima objasniti zašto ne valja multitasking... da čujemo kako je ono išlo, zašto ne multitasking??? )
i sve to samo 196 kunica... Ako ne uzmeš u obzir 24X500 = 12 000 kunica
Najača baza na prvoj stranici t-mobile ..
Iphone 4. OVO MJENJA SVE.
Multitasking!!! 5Mpx web camera!!!! itd... (mislim da je nepotrebno reći da konkurencija, HTC, NOKIA.... ovo ima već godinama, a vlasnici Iphone već godinama se bore nama običnim smrtnicima objasniti zašto ne valja multitasking... da čujemo kako je ono išlo, zašto ne multitasking??? )
i sve to samo 196 kunica... Ako ne uzmeš u obzir 24X500 = 12 000 kunica
Da sam ta cijnea od 12 000 kn nije cijna tog moba nakon isteka.. to sve lijepo možeš potrošit!
No kolko vidim bez ugovorne obaveze u Tarifi za Sve iphone 4 se može uzet za 4198 kn.. što i nije strašno.. no ... mene muči jedno zašto su onda metnuli cijenu od cca. 900 kn na i500 mogli su 1 kn... i neočekivano je ispo pre skup..xD :D neka ubace neku akciju .. za 50 % jeftiniju pretplatu 6 mj. ili tako šta!
A i da.. nakon 4 mjeseca korištenja bilo koje tarife možeš se prebacit na bilo koju nižu.. tako da npr uzmeš u i500 platiš 4mj. 2000kn i onda lagano odeš na i75 i plačaš ostalih 20 mj.!
...evo samo da se ubacim.....
naime:
- u NJEMAČKOJ cijena slobodnog aparata je od 1000€ za 16Gb model
- Austria...MediaMarkt.. stari 3GS 16 GB 849€ a iphone 4 ce biti ne manje od 1100€ (neznaju datum)
- u Velikoj Britaniji (tocnije London) krece se od 500 funti (apple store) ( minimalno 2 komada u kompletu)
- Australija A$859 (apple store).... ( minimalno 2 komada u kompletu)
u engleskoj i australiji ne prodaju po jedan komad za sad, al kad budu, cijena ce biti 30% veca (kao daju popust od 30% kad kupis 2!?!?!) ...tako je bilo s 3GS-om
brijem da ce Samsung galaxy i9000 biti jedini i pravi iphone killer....napokon