Ima li netko kakav prijedlog kako se trgnut i nešto napravit?Ja nemam pojma kako. A to što se tiče toga takva situacija se proteže kroz cijelu povijest...ja i ti ko pojedinci ne moremo niš. Treba nekako izać van šablone koja desi skoro svakoga tko se rodi:škola ,rad do smrti za mizernu plaću, penzija (čitaj čekanje smrti u teškim uvjetima) ako ne umreš prije nje.Sustav ti je preodredio kako ćeš živjet...znači treba ga zaobić...ali to nema veze s temom iako si spomenuo mjesec.
Rimljani su imali senat,imaju ga i amerikanci,imaju i porotu dok se u našoj državi sudi onako kako se sudac osječa to jutro.
Trebala bi postojati svjetska vlada sastavljena od naroda.Trebali bi postojati isti zakoni za sve.Nisam anarhista i vjerujem u zakone koji nam određuju zaštitu od zlih ljudi ali današnji zakoni manipuliraju za materijalnu korist političara.
Da znam da je off topic ali tema može promatrat isto tako i cijelokupni naš razvoj od čovijekove največe pobijede.Zapravo ova tema obuhvača sve što se zbilo u posljednjih 40 god