farewell ekipa, to više neće biti to bez njih trojice - kao što i Top Gear dan danas nije...
Završava era Clarksona, Hammonda i Maya, no Grand
- poruka: 13
- |
- čitano: 4.162
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neće, da Bez njih trojice to jednostavno neće biti isto. Gledljivo možda, ali niti približno kvalitetno. Kao "dva i pol muškarca" nakon što su zamijenili Charlie Sheena. I još je mnogo primjera.
Kada će u budućnosti netko birat automobil koji je uvijek htio posjedovati zaobit će ovo razdoblje u velikom luku.
Puno je manje tih glupih “smijesnih” situacija i skriptiranih “slucajnih” scena.
Kad gledam GT doslovno mi nekad bude neugodno od njihovog loseg humora
Još jedna ekipa koja je činila život ljepšim odlazi, tko zna kakva će biti zamjena, ali definitivno više neće biti isto
To se zove manjak kemije među voditeljima. Ko tri stranca su, ne ko tri prijatelja.
Skriptirane scene su uvijek bile izvedene jako dobro, a to što ti britanski humor ne sjeda je ok, ali nije problem Top Geara.
Puno je manje tih glupih “smijesnih” situacija i skriptiranih “slucajnih” scena.
a jebiga, zaobišlo te....
Imaju na amazonu svoje emisije i jeremy i james, richard na discoveryu. Tako da cemo ih i dalje gledat, ali u nesto blazem stilu.
Legende i nezamjenjivi!
ima ih i na njihovim yt kanalima, između ostalog...
evo čak je i HRT skužio da postoji Clarkson's Farm pa je kreću emitirati uskoro (prilika za one koji su propustili)
Hebeš mi sve, ali zadnja scena je po meni doslovno bila kao zadnji čavao u posljednju kvalitetnu auto emisiju... Sve polako prelazi na youtube, instagram i sl. kratke reviewe..