PRIJELOMNA VIJEST: YouTube ukida obmanjujući sadrž

poruka: 2
|
čitano: 557
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PRIJELOMNA VIJEST: YouTube ukida obmanjujući sadrž".
16 godina

Koliko god ne volim clickbait naslove još više ne volim cenzuru. Dobra stvar clickbait-a je što je često očit pa po tome možeš znati da je i sadržaj upitne kvalitete. Ako sad zabrane obmanjivanje u naslovu to bi me moglo koštati dodatnog klikanja i pokretanja videa kako bi utvrdio je li sadržaj obmanjujuć. Bilo bi puno bolje da stave nekakve vidljive žigove na sadržaj ili naslov koji smatraju obmanjujućim. Ali mislim da ovdje nije cilj pomoći korisnicima nego se radi o obmani s njihove strane gdje je pravi cilj cenzuriranje politički/idealistički nepodobnih.

Amenoum

1 0 hvala 0
9 godina

"prosle godine platforma je uvela edukativni program kako bi pomogla kreatorima da izbjegnu taktike obmanjivanja."

mos misliti, kakica bullshit,navlakuse i clickbaitovi nisu nesto sto se desi slucajno i greskom pa treba creatore educirati kako da izbjegnu tu zamku, vec namjerno i ciljano sredstvo zarade....kako za kreatore tako i za sami yt....

elem, kakica, cenzura nepodobnih, nikakva zastita klikaca

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:12 (Damir22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice