Telemach će zbog inflacije podići cijene mjesečnih

poruka: 7
|
čitano: 8.472
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Telemach će zbog inflacije podići cijene mjesečnih".
16 godina
neaktivan

to se zove marketinška taktika u kartelnom okruženju: pričekaš ostale kad poskupe pa kad određen broj time revoltiranih prijeđe k tebi, poskupiš i ti. oj, rvacka mati ...

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
12 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Samo mala nadopuna i korekcija u tekstu objave - HT diže isto kao i Telemach od 01.07., a ne kao A1 sad od 01.06.

A inače, nažalost kad je ta stavka uvedena moramo se svi prema tome prilagoditi, nemamo druge. Od prošle godine sam navikao da će biti poskupljenja, šta se može.

https://idzan.hr | Hrvatski Telekom Customer Support Agent, non-Tech sektor
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina

odjavio minute i internet paket od bonbon...uzeo obični nokia preklopni mobitel...tomato...2000 jedinica 4,90E...smartphone za foto i multimediju...eventualno neki najmanji internet paket za mobilno bankarstvo i neke sitnice...za ostalo kućni wifi

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
Re: Telemach će zbog inflacije podići cijene mjese
Ma kako još uvijek da je inflacija kad eno Plenki tvrdi da je više nema

2 0 hvala 0
14 godina

Ovo s indeksnom klauzulom je perpetum mobile- zbog inflacije dižeš cijenu i time stvaraš novu inflaciju, onda iduće godine opet tražiš povećanje cijena i tako u krug...

Ispada da su svi troškovi telekoma rasli za postotak inflacije (energija, komunalne naknade, najamnine, plaće, oglašavanje i dr...) a nisu. Pokušaj spašavanja EU telekoma davanjem klauzule za % inflacije (koja je znatno manja u zapadnim zemljama) se nama obio o glavu. A Vlada trlja ruke je je veći i pdv. Nitko se ne buni jer su to kao mala povećanja (metoda "kuhanja" žabe laganim podizanjem temperature). 

6 0 hvala 0
16 godina
Re: Telemach će zbog inflacije podići cijene mjese
Treba te firme obavezati da su dužni za isti postotak povećati i plaće zaposlenicima.
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina

Sad će opet ići reklame gdje razdragana mladež pjeva korisne savjete i upute: "čuvajte svoje passworde i budite pristojni na internetu".

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2024 18:59 (ante_etna).

4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice